Dehogynincs

Dehogynincs

Regisztráció:
2015-12-20 15:58
Hozzászólások száma:
2 141
Utolsó hozzászólás:
2017-04-30 16:45
Pontok:
Tapasztalati: 3
Aktivitási: 5
Népszerűségi: 5

Legkedveltebb témái:

utolsó 20 hozzászólása

Dátum
2017-04-30 16:45:55
mutat
Nemzeti oldali fórum /műsor-, könyv-, írás-, cikkajánló/ (A magukat (nép)nemzetinek tartók topikja) #3305
Két arcot látok jelenleg Magyarországon, ami "brand", Az egyik Orbán doktoré, a másik pedig Gyurcsányé. Gyurcsány arca olyan amilyen, de a maga módján mégis brandnek tekinthető. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne termelődhetne ki új brand. A rendszerváltás idején is villámgyorsan felépített a média új arcokat. Például Deutsch nemFür Tamást, aki férfi létére fülbevalót viselt. A diktatúra arcai viszont meglepően sokáig tartották magukat. Például egy karhatalmista és egy titkosszolga is miniszterelnök lehetett ebben a rendszerváltásos katyvaszban.
2017-04-30 16:36:18
mutat
Nem hat a kormány brüsszelezése: jobban szeretjük az EU-t #15
"Orbán Viktor miniszterelnök leszögezte, hogy kormánya teljes mértékben eleget kíván tenni az Európai Bizottság (EB) által a magyar felsőoktatási törvény módosítása kapcsán támasztott feltételeknek." Orbán doktor erőt demonstrált. Azt demonstrálta, hogy mennyire erős Brüsszel és mennyire erős Soros hálózata. Orbán doktor ért az erőből. Orbán doktor csak ez erőből ért. Nem lepődnék meg, ha kiderülne, hogy kiskorában verte az apja.
2017-04-30 15:06:35
mutat
Nemzeti oldali fórum /műsor-, könyv-, írás-, cikkajánló/ (A magukat (nép)nemzetinek tartók topikja) #3303
Célszerűnek láttam, hogy a három esetre az angol ábécé első három betűjét használjam. Fölvehetünk több válaszlehetőséget, de szerintem az igen/nem/mindegy elég jól lefedi a szöveges vélemények lényegét. Itt a fórumon sokan szilárdan ingadoznak pártunk és kormányunk pillanatnyi álláspontjával. Rendezés - lemondás. Nekik végső soron mindegy az olimpia, csak a hatalom fontos. Ha olimpiával akkor azzal, ha olimpia nélkül, akkor úgy. Azt is elfogadom, ha valakinek megváltozik a véleménye. Nemzeti egységet lát ott, de negyedmillió aláírás az íveken meggyőzi arról, hogy nincs meg az a támogatás, amiről a hatalom tudta hogy nincs meg, de ezt nem kötötte az orrunkra. Ugyanez a helyzet a netadóval és a boltzárral is. A hatalomnak valami miatt az a mániája, hogy a nép ellen és a magyarok ellen kormányozzon. Paks2, meg a dossziényilvánosság még függő ügy, mert az oroszok és titkosszolgálatok sokkal hatékonyabban tudják érvényesíteni a sajátos érdekeiket a kormánynál, mint mi magyarok. Most leírom vektorokkal is röviden a jelenlegi álláspontomat, amit nem váltogatok túl gyakran. 5bbb 11bbb vagy 11b (passz) (passz) magyar konzervatívként egy enyhébb szabad vasárnapot el tudnék képzelni (pl. kereskedelmi dolgozók bérpótléka, rövidebb vasárnapi nyitvatartás, de csak piacbarát alapon) 12bbb 13bbb
2017-04-30 13:51:47
mutat
Nem hat a kormány brüsszelezése: jobban szeretjük az EU-t #14
A kormány egy szájból fúj hideget és meleget. Brüsszelben azt mondja, amit ott akarnak hallani, itthon pedig azt, amiről azt hiszi, hogy meg tud tartani akkora választói közönséget, ami elég a kétharmadhoz/feles többséghez/relatív többséghez. Ez még az Európa ellenessége és oroszbarátsága ellenére is sikerülhet Orbán doktornak, bár a kétharmad elérésére nem tennék túl magas tétet.
2017-04-30 13:45:00
mutat
Nemzeti oldali fórum /műsor-, könyv-, írás-, cikkajánló/ (A magukat (nép)nemzetinek tartók topikja) #3301
A c azt jelenti, hogy mindegy, rendezünk-e 2024-ben olimpiát vagy lemondjuk és nem rendezünk. Ha a c-t előre írod, akkor szerinted mindegy, ha középre, akkor nemzeti szempontból mindegy, ha a végére, akkor pedig jobboldali szempontból mindegy. Ha nem mindegy, akkor az egyik ötletével (vagy a pályázással vagy a pályázat visszavonásával) a kedvedre tett a hatalom, a másikkal meg jól pofán csapott; az egyikkel a nemzeti érdekeket képviselte, a másikkal meg elárulta a nemzeti ügyet, az egyikkel a jobboldali elveket képviselte, a másikkal meg a sutba dobta a jobboldali elveket.
2017-04-30 12:09:56
mutat
Nemzeti oldali fórum /műsor-, könyv-, írás-, cikkajánló/ (A magukat (nép)nemzetinek tartók topikja) #3296
"Amennyiben jól saccoltam még kb. 2 millió honfitársunknak kellene kitántorognia, hogy végre szabadon élhessünk az elvégzett munkánkból." Erről mi a véleménye a fórumlakóknak egy állítólagosan jobboldali topicban? Majd beírom a saját véleményemet is, de nem akarok senkit folyásolni befelé.
2017-04-30 12:03:39
mutat
Nemzeti oldali fórum /műsor-, könyv-, írás-, cikkajánló/ (A magukat (nép)nemzetinek tartók topikja) #3295
Megbocsátom. Vagyok annyira demokrata, hogy tudom, csak kérhetek, de nem írhatok elő senkinek semmit. Tőlem nyugodtan gyakorolhatod a szólásszabadságot, aminek furcsa mód éppen SL oligarcha lett a legfőbb letéteményese a G-nap óta. Előtte meg az RTL klub játszotta ezt a szerepet a médiás reklámadó ötlete után.
2017-04-30 11:59:29
mutat
Nemzeti oldali fórum /műsor-, könyv-, írás-, cikkajánló/ (A magukat (nép)nemzetinek tartók topikja) #3294
" pont a fidesz tábornak van a legheterogénebb szavazóbázisa a témák megítélést illetően." Ezzel egyetértek, de nem baj, ha ez tudatosul itt a topicban is. Egy néppártban a heterogenitás nem meglepő, sőt így is kell lennie. Az a baj, hogy a mamelukok (vagy fennköltebben a képviselők), nem tükrözik ezt a sokszínűséget. Először mindannyian egységesen képviselnek valamit, aztán mindannyian egységesen képviselik ugyanannak a szöges ellentétét. Legyen szó netadóról, boltzárról vagy olimpiáról. Nincs semmilyen elvszerűség, de ez már az Orbán előtti rezsimek gyakorlatában is így volt: 25-20-25%-os áfa oda- és visszacsinálása vagy a vizitdíj bevezetése és eltörlése. Akkor az mszp-szdsz koalának volt többsége és az ő mamelukjai szavazgattak és nyomkodták a gombokat összevissza.
2017-04-30 11:44:53
mutat
Nemzeti oldali fórum /műsor-, könyv-, írás-, cikkajánló/ (A magukat (nép)nemzetinek tartók topikja) #3292
Ezért kértem a csupasz válaszvektorokat és nem az indokokat és érveket.
2017-04-30 11:43:05
mutat
Nemzeti oldali fórum /műsor-, könyv-, írás-, cikkajánló/ (A magukat (nép)nemzetinek tartók topikja) #3290
Elírtam a vektort de szövegből kiderül, hogy bcc a válaszom, illetve ha a kérdés számát is bevesszük, akkor 1bcc. Vagyis: 1. azaz az olimpiára vonatkozó kérdés b. helyes, hogy lemondtuk, ne rendezzük meg. A pályázatnak önmagában viszont volt valamilyen propagandaértéke, de csak úgy, hogy nem gondoljuk komolyan a rendezést, de benne akarunk lenni a hírekben. Az kérdés, hogy megéri-e úgy pénzt ölni a pályázatba, hogy már eleve csak egy-két kört akarunk menni, de rendezésről tudjuk hogy nem a mi nagyságrendünk, a választák meg tudják, hogy a politikusok öt karikából négyet ellopnának. c. nem nemzeti ügy. A görögöknél az ókori olimpiák és az első újkori olimpia miatt nemzeti ügy, de nálunk nem. c. nem jobboldal és baloldal kérdése. Hitler, Brezsnyev és Putyin is lelkesen támogatta és rendezett olimpiát, de végső soron mindannyian szocialisták voltak a saját meghatározásuk szerint. Vagy nemzeti szocialisták vagy internacionalista szocialisták. Pusztán ezért még nem tartanám baloldali vagy szocialista értéknek az olimpia rendezését. Inkább azt godolom, hogy minden diktátor hajlamos önmagát népszerűsíteni nagyszabású eseményekkel.
2017-04-30 09:52:23
mutat
Nemzeti oldali fórum /műsor-, könyv-, írás-, cikkajánló/ (A magukat (nép)nemzetinek tartók topikja) #3277
Dobálózunk itt szavakkal és fogalmakkal, de nézzük csak meg a hozzászólók profiljait! Önkényesen kiválasztottam néhány kérdést, ami fölkavarta a kedélyeket itt a különböző topicokban. Akinek van kedve, válaszolja meg és aztán nézzük meg, milyen profilok rajzolódnak ki. Mindegyik kérdésre három betűvel válaszolj! Az első a te személyes állaspontod, a másik kettő pedig az, hogy szerinted mi a nemzeti oldali illetve a jobboldali válasz a kérdésre. Igyekeztem semleges töltetű szavakat használni, de átírhatjuk a kérdéseket és vehetünk fel újabbakat is. Egyelőre csak számokat és betűket írj, indoklást és érveket ne! 1. Budapesti olimpia 2024 a. helyes, hogy pályáztunk b. helyes, hogy lemondtukne rendezzük meg! c. mindegy Az első kérdésben az én válaszvektorom: b, c, c Vagyis ne rendezzük meg, nem nemzeti ügy és nem politikai oldal kérdése. Más szóval, attól még lehet valaki büszke magyar és jobboldali, hogy támogatja vagy ellenzi azt, hogy a fővárosunk olimpiát rendezzen. Tehát a válaszom 1bbc erre a kérdésre. 2. Kerítés a határon a. szükség van rá b. bontsuk le c. mindegy 3. EU-tagságunk a. maradjunk tagok b. lépjünk ki c. mindegy 4. Nato-tagságunk a. maradjunk tagok b. lépjünk ki c. mindegy 5. Netadó a. vezessük be! b. ne vezessük be! c. mindegy 6. Kötelező, állami felosztó-kirovó nyugdíjrendszer a. legyen kötelező b. legyen választható c. legyen kötelező, de csak részben d. mindegy 7. Magánnyugdíjpénztárak létrehozása a. inkább helyes b. inkább helytelen c. mindegy 8. A már létrehozott magánpénztárak megszüntetése a. helyes b. helytelen c. mindegy 10. Rendőri beavatkozás a 2006-os nagygyűlésen a. szakszerű törvényes, jogállami b. nem szakszerű, átlépte a törvényesség kereteit, nem jogállami c. mindegy 11. vasárnapi boltzár a. legyen b. ne legyen c. mindegy 12. Paks 2 projekt orosz hitelből a. vágjunk bele! b. ne vágjunk bele! c. mindegy 13. A kommunista diktatúra titkosszolgálati dossziéi a. maradjanak titkosak b. hozzuk nyilvánosságra c. mindegy
2017-04-29 09:22:12
mutat
Mi lesz veled Magyarország? #59659
Tévedsz. Szerintem a vállalkozó egyben állampolgár is. Még akkor is, ha ML-nek hívják és strómanként sok adót fizet a hozzá csatornázott, de eredetileg tőlünk beszedett szja-ból és áfá-ból.
2017-04-29 09:17:22
mutat
Nemzeti oldali fórum /műsor-, könyv-, írás-, cikkajánló/ (A magukat (nép)nemzetinek tartók topikja) #3210
"Csak azok maradnak idehaza, akiknek fontos Magyarország !" Én nem örültem annyira Hornnak, Medgyessynek, Gyurcsánynak és Biszkunak. Az idehaza maradásukkal azt bizonyították, mennyire fontos nekik Magyarország. Több balféket is föl tudnék sorolni, ha az egymást váltó kormányok és rezsimek nem rejtegetnék a titkosszolgálati dossziékat.
2017-04-29 09:13:19
mutat
Nemzeti oldali fórum /műsor-, könyv-, írás-, cikkajánló/ (A magukat (nép)nemzetinek tartók topikja) #3209
Fogadd el, hogy én kötekszem! Én is elfogadom, hogy te koherensen érvelsz. Azt is elfogadom, hogy egyszerre vagy vitapartner és bíró.
2017-04-29 09:05:49
mutat
Mi lesz veled Magyarország? #59657
"Aki a legmagasabb sávban adózik ugyanazt az ellátást kapja mint az aki élete során egy fityinget sem fizet be a rendszerbe." Ez csak részben van így. Aki több nyugdíjjárulékot fizet (pár éve átkeresztelték adónak), az magasabb nyugdíjra jogosult. Mondtál egy érvet a magánnyugdíjpénztárak mellett és társadalmi szolidaritás ellen. " Az ÁFA-t mindenki megfizeti". Jó neked, hogy olyan rezsimben élsz, ahol megszűnt az áfa-csalás. Az egykulcsos szja akkor sem tetszett, amik a megboldogult szdsz vesszőparipája volt. Leírtam, hogy szerintem nem igazságos a jövedelemnek azt a részét adóztatni, ami a létminimumhoz kell. Tőled eltérően én nem támadnám a fidesz pusztán azért, mert a tej vagy a tojás áfá-ja csökken. Egy gazdag ember sem tud több tojás enni vagy tejet inni, mint egy szegény. Illetve tud, de azért, mert több pénze van.
2017-04-29 08:55:09
mutat
Nemzeti oldali fórum /műsor-, könyv-, írás-, cikkajánló/ (A magukat (nép)nemzetinek tartók topikja) #3202
"Pontosan ez vezette Orbánt a kerítés felépítéséhez ! Erre akkor jött rá, hogy másként nem megy, védelem kell a határon." Ez aztán az államférfi! A magyar határ olyan, mint a szita, Soros hálózata már évtizedek óta működik, de amikor a migránsok az országban mozognak, autópályáinkon masíroznak és a Keletinél táboroznak, akkor rájön, hogy védeni kell a határainkat.
2017-04-29 08:51:00
mutat
Nemzeti oldali fórum /műsor-, könyv-, írás-, cikkajánló/ (A magukat (nép)nemzetinek tartók topikja) #3201
Érdekes. Most már nem fontos az, hogy abba az országba vigyék vissza őket, ahonnan jöttek. ha a migráns Európában van, akkor oda megy, ahova akar. A migránsok sem hülyék. Ők is inkább az élhető, nyugati demokráciákat választják. A magyar fiatalok is szívesen kitántorognak oda, ha tehetik. Meg is teszik és minden hatodik magyar külföldön születik, ott jár oviba és suliba és nem a mi, illiberális rezsimünkben.
2017-04-29 08:45:19
mutat
Mi lesz veled Magyarország? #59655
A többkulcsos szja-t tartom igazságosnak. A létminimumig vagy a társadalmi minimumig nem is fizettetnék szja-t. A magas áfa pedig ösztönzi a feketegazdaságot. Ledolgozhatatlan versenyelőnyhöz jut az, aki áfát csal. Ha át tudnál tekinteni nagy rendszereket akkor nemcsak a kulcsot tartanád fontosnak, hanem az adó behajthatóságát. Még fontosabbnak tartom a jogbiztonságot és a kiszámíthatóságot. Túl sokat nem várok egy olyan rezsimtől, amelyik hárommillió magyar pénztártagot fosztott meg a magántulajdonától.
2017-04-29 08:39:02
mutat
Nemzeti oldali fórum /műsor-, könyv-, írás-, cikkajánló/ (A magukat (nép)nemzetinek tartók topikja) #3197
Én belátom, hogy eleged van Orbán doktor migránspolitikájából, de ő is a németekhez vonatoztatta azokat a migránsokat, akik a Keleti pályaudvarnál táboroztak hetekig.
2017-04-29 08:35:24
mutat
Mi lesz veled Magyarország? #59653
"Meddig lehet még hazudozni ? és miért cinkosok az EU főkolomposai Sorossal és a hozzá hasonló elemekkel ? link "vétkesek közt cinkos aki néma." Érdekes kérdést feszegetsz, de ez nem annyira egyszerű, mint amilyennek látszik. Van kormányfő (nevezzük Orbán doktornak!), akinek most esett le, hogy Soros 1990-ben az angol font ellen spekulált és hirtelen elkezdett kapkodni. Egyébként a spekuláns szónak érezhetően negatív töltete van a bolsevik lelkületű emberekben. Sajnos tőzsdefórumon vagy, ahol sokan spekulálunk sokféle instrumentummal. Van aki hosszra játszik és van aki besszre sőt olyan is van, aki longol is és shortol is. Ha demokrata lennél és elfogadnád a piacgazdaságot, akkor akár örülhetnél is annak, hogy a hozzánk hasonló mocskos spekulánsok növelik a tőzsdén a likviditást. Ha neked Soros jelenti a megtestesült Brüsszel, akkor lépjünk ki Sorosból és Európából! Ez a gonosz Soros 27%-ra emeltette Orbán doktorral az áfát és ráadásul élvezi, hogy emiatt nőtt a rezsink.

friss hírek

AZ OLDAL TETEJÉRE