Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
:)))) Nyugi nem a netes hozzászólások mozgatják az árfolyamot illetve max, ha Trump írja... :) Paráztatod magad a halálkereszt miatt vagy miért pont most feszültél be? Remélem nem képzeled, hogy bárki annak alapján kereskedik, hogy én miket hordok itt össze. Ne viccelj, de tudod mit? Akkor nem írok a kedvedért, bár szebben is megkérhettél volna. Na, béke. Krisztusban kedves Testvérek :)))))
-Új arbizrázs-Richter kezdi! A pesti parkett blue chipjei együttesen rekordközeli profitot értek el az első negyedévben, a trend pedig minden jel szerint fenn is maradhat. Hogyan kezelheti a Richter az amerikai gyógyszerárakat érintő fejleményeket, mekkora rali van még a Magyar Telekom részvényében, és mi jön a BUX index számára a százezer pontos lélektani határ után? Nagy András, az Erste részvényelemzője volt az Arbitrázs vendége. A százezer pontos BUX karnyújtásnyira van, felette viszont sok a kérdőjel
Gyula! Ennek az infónak a birtokában nem értem hogy miért paráznak sokan!? Európában emelkedni fognak a gyógyszerárak - a gyógyszergyártóknak ez az érdeke - innentől kezdve rengeteg plusz bevételhez jutnak…. A cég továbbra is jó, van víziója ami komoly jövőképpel kecsegtet….az hogy most van egy kis pára trump miatt….hát istenem….olcsóbban lehet venni még egy ideig de már nem sokáig!!
végülis a globális befektetői gyógyszer-szektor undor az lófütty...+ az sem segít, hogy a bét-en a többi blue elviszi a showt...értem én hogy jó a cég, de ezek most valós lefelé mutató kockázatok
Isztambul is befalsolt. Én a jövő héten se látom okát, hogy miért ne oldalazna tovább, ha (és ez egy jó nagy HA) megússzuk valami Trump aranyköpés nélkül, amire viszont simán benne van, hogy lejjebb ütik a bárhonnan is. Elég egy újságírói felvetés ennek az állatnak... Aztán, hogy most éppen lesz e valaki nagyobb gyógyszeriparos short poziban ott, akinek van újságíró haverja az elnök körül... majd kiderül. Aki ennyire vágja az USA-t, az biztos nem itt van, szóval itt én nem is teszek fel ilyen kérdéseket. Gondolom fingotok sincs. Csak valahogy nem is ő lenne, ha nem fröcsögne valamit a témában. Ettől persze aki már ma benne akar lenni a Ricsiben az vegye meg ma. Én egyelőre valahogy súlytalannak érzem, hogy ma éppen mi van, de sosem lehet tudni. Láttam én ezt már szenvedni eleget ahhoz, hogy ne hozzon lázba egy zöld nap, de tévedhetek is. Engem spec nem zavar, ha viszik ötszázon. Hagy vigyék, sok nyerőt kívánok nekik. A srácok helyében én is hagynám, hagy vegyék. Két napi min-es zárás után nekem belefér az oldalazásba egy zöld nap simán. Viszont már a mai nap 600 felett adni érte, hááááát, azt én spec kicsit korainak érzem...
Ja, én pont ezt tesztem, január, március, április, május, picit mindig csipegetek hozzá. Várom a nagy kitörést. Lehet hogy két év múlva lesz, lehet, hogy jövő hónapban. Igazából kb. nyugdíjra gyűjtöm, szóval bőven ráér szerencsére még. Eccer csak elindul, mint a Telekom, vagy az OTP. Ha már nem lesz azokban fantázia, csak ez jön előbb utóbb. Nyilván nem ártana hozzá a korábban említett kockázatok közül 1-2-nek a megszűnése, az biztos megadná a kezdőlökést.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.