Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Tudja valaki hogy az abbvie mikor jelent? Egy éve a január azért volt erős a richternek mert az abbvie akkor tudatta hogy hatalmas reklámkampányba kezd a cariprazimmal. Idén ez nincs, viszont az abbvie jelentés nagyban befolyásolhatja az árfolyamot.
Nem piszkálták ma. Mint egy nyári nap, olyan volt ez a péntek. Heuréka, aztán hétfőn meg majd nyitástól dobják rá azt az 50k-t, amit ma nem... csak hogy érezzük a törődést mi? :)
Ma én is beszálltam a Wizz-be, mert benézett 12,5 alá. Ha innen nem fordul, akkor irány 12 alá és ott ismét veszek. A Ricsit továbbra is tartom, nem esélytelen a megindulás.
Trump bekebelezi a FED-et is figyeljétek meg, olyan káosz lesz hogy ihaj....nyomatni akarja majd a kamatcsökkentéseket, hogy a gazdaság beinduljon, a dollár gyengüljön....meglátjuk....Inflás előrejelzés mondjuk tény nem dollár gyengülésre hat, csak hát Trump ugye....
Ha megnézed a hosszú távú grafikont akkor abból látszik, hogy a Ricsi kisebb nagyobb kilengésekkel de folyamatosan növekszik és ebből a tendenciából gondolom. Persze a múlt eredményei alapján nem lehet a jövőt 100 %-ban előre jelezni, de hogy van valószínűsége az biztos. Ha shortra játszol akár könnyen be is jöhet a mostani körülmények között, egyáltalán nem lehetetlen egy komolyab lejtmenet sem, de az ellenkezőjére is van esély. Ezért én most nagyon óvatos vagyok a Ricsivel, longom van de csak 7 %-a a portfóliómnak. Az hogy a forint esetleg visszamegy 300 körülire abban viszont teljesen biztos vagyok, hogy nem fog bekövetkezni, mert ahhoz olyan gyökeres fordulat kellene a gazdaság politikában, ami egyetlen pártnak sem érdeke jelenleg kis hazánkban.
azért ez erős kijelentés.....Az, hogy tutti lesz az életben a Richter 12500 az miből adódik? Usa az egyik érdemi lába, ott a Carip.kifut majd, nem mellékesen Trump ha ráver a gyógyszeriparra egy kis csomagot, akkor lehet külön probléma lesz a külföldiek számára..... USD/HUF árfolyam csúcson, netán 300 környékére visszamegy, ahol volt évekig, évtizedig, akkor megint USA bevételi oldalt nyesi meg..... Én messze nem látom olyan rózsásan a Richtert mint ti, mondjuk én ezért shortban, a többség meg longban....
Egyszer biztos be fog következni és ha nem certizel nincs is félni valód, tuti nyereség. csak a kérdés mikor...Én nem látom reálisnak ebben az évben, de a Ricsi bármilyen irányba képes megviccelni bennünket :)
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.