Csak kora délutánig tudtam követni, de miután elfogyott, csak egy 500-as kötés volt, amit még épp láttam, aztán a maradék 300 db volt mindössze. Valakik mégis kiszálltak. De volt vagy 6k vevő bent, amit még láttam, szóval lehet, hogy nagyobb árat adott, aki megvette azt a pár száz darabot. Amúgy szép nap volt ez is. Kedden épp benézett a napos RSI 70 alá, ma ismét felette vagyunk 73 körül, de már nem extrém a túlvettség. A felső Bollinger már 21.800 felett, a közép pedig már 19.800-ig jött fel, gyorsan emelkedik. Nem mindennapi az elmúlt 2 hét teljesítménye.
Kár, hogy nem tudtál, de erre volt most a legrövidebb idő. Szerintem is esélyes innen, hogy lehet idén 22k felett. Gondolom, most el fog telni egy kis idő, hogy erőt gyűjtsön. 21k értéket jelenleg egy támasznak gondolom, a tegnapi nap alapján, talán 20.920-ig szúrt le. Ha marad 21k felett, kimondottan erős lehet az év vége. Talán nem kell kapkodnod az eladással se.
10 óra előtt én is tudtam venni 1000db-ot 2402Ft-on 9 óra 10 perckor de az 500db-os következő vételem nem jött össze pedig 2450 alatt áltam be 10 körül és volt kötés efelett délután. (Ezt mondjuk én sem értem.)
Szerintem is. Kicsi oldalazás azt fel tovább. Megelőző hetekhez/hónapokhoz képest elég nagy forgalmú emelkedő napok voltak. Kell egy kis nyugi és tovább fel szem...
OTP részvényesek ide!