Ne haragudj de az idő pénz😇nem szánok időt rá, hogy az ékesszólásaid keresgessem, elég az is hogy szisztematikusan beirogatsz...apropo...hulye vagy vagy szórakoztatod magad?
Miért hazudsz?Már több furumba irtad ezt a szöveget , azokba ahonnan ki is vágtak.Türelmesek veled a glosterben.Most én figyellek mit csinálsz!!!!hülye vagy vagy csak szórakoztatod magad?
Itt sokan vannak beragadva 2.000 ft felettről/venni már valszeg nem akarnak magasabban,de nem is fogják 2.000 Ft alá leadogatni veszteséggel. Így marad egyenlőre az egy helyben toporgás...
Ja! Meg a kisrészvényesekkel is úgy bánnak mint ahogyan azokkal az ügyfelekkel akiknek a véleményét belinkeltem. Nem érdekli őket mennyi a részvény ára, leszarnak bennünket. Az akvizíciós duma megy évek óta.
Én meg arra emlékszem, hogy többet kerestem a cégnél, mint azok akiket kölcsönzés útján foglalkoztattak. Azok állandóan a személyzeti osztályra járkáltak, hogy miért nem kapják meg azokat a juttatásokat amit mi. Elhajtották őket. Aztán nagy kegy volt ha a végén néhányat közülük átvett a cég. Mondanom sem kell mennyi vitát ellentétet szült ez az egész a dolgozók között.
emlekszem amikor cca 20 eve a posta uj logisztikai kozpontjaba nem volt eleg ember, akkor a melodiak es a pensum szervezett oda embereket. En a melodiakon keresztull este 10tol reggel 6ig voltam, nekunk joval jobb felteteleink voltak, mint nekik, csak ugy voltak vele, hogy a semminel ez is jobb :/
Helyesbítenék! A közvetítést külön kell választani a kölcsönzéstől, bár a közvetítők a kedvezőbb adózás miatt gyakran összemossák a kettőt. A kölcsönzés az amit szükségtelennek és a munkavállaló számára megalázónak vélek. A közvetítéssel, ha a feltételek korrektek nincsen problémám.
Jogszerű, de tisztességtelen amit csinálnak. (Láthatod a véleményekből, de a becsapott, csalódott többség nem is ír róluk nyilvános véleményt.) Egyébként szerintem a munkáltatás legalja a közvetítőkön keresztüli foglalkoztatás. Miért nem angol, amerikai, német mérnökök jelentkeznek náluk? Miért a szerencsétlen filippínók?
Pensum Group Nyrt.
https://www.bet.hu/newkibdata/128349110/Nyelvhasznalat_2020_01_27.pdf