Erste EBHENHUBL104 NGreal2,553-0,953 kötési ár az $1, 6*312,58USD/HUF real az kerek 500Ft vételi ... de az erste 548 / 558 ál? 10% felárral nem veszek ...
Sajnálom. Sok/több sikert! Én ma egy utolsó hígítási kísérletet tettem gázban. Ha lesz némi emelkedés, legalább próbálom csökkenteni/minimalizálni a pozíciót. Jó is, h. írom: a gáz longot meg kellett volna próbálni shorttal kombinálni... Ha kitart a pozícióm jövő hétre, átgondolom. A WTI és a forradalmi gárda múlt pénteken jócskán beszívatott. Pechemre/mohóságomra ezúttal nem az addig szokásos TL136-ból vártam 91,5 és 92,5-ről az emelkedést, hanem TL138-ból. Végzetes hibának bizonyult a 80-as beesés fényében... :S Pedig azóta már kellemes pluszban lenne, még most, a mai esés után is. A bukták arra legalább jók, h. egy kicsit a reál cselekvéssel foglalkozzon az ember, ne csak csak az itteni függőséggel. ;) Kitartást, aki még várja a gázt felfelé! Valaki?
Igen, az EU kicsit túl szalad a gépgyártás és az autóiparral ... mindenre is volt pénz. Én már 15 éve nem mertem ilyen helyre menni dolgozni mert szerintem fenntarthatatlan ... de jól muzsikáltak akik nem így tettek. De mostanában azért nem sok mosolygó embert látok, van ahol már elkezdték kiszórni az embereket a pályázati pénzből épült hipermodern gyártócsarnokból. Hogy mi fogja EU-t kimozdítani ebből a 0% GDP-ből? Fogalmam sincs. Lassan kellene nekem is TTF gázt venni fedezni a téli fűtésszámlámat mint ahogy repülőtársaságok csinálják.
Usa megtehetné hogy féláron adja a benzint gázolajat gázt a lakosságnak a világpiaci áraktól függetlenül mert kimerithetetlen tartalékokkal rendelkezik Nálunk és euban pedig szomorú idők jönnek a néptömegeknek benzin gázolaj ára az egekben a gáz pedig olya áron lessz télen hogy gyertyával fűtletnek az emberek mint az euban az Északi áramlat ukrán felribbantása utan..Nehéz idők jönnek sajna.. Ha bele gondolok szép fiatalkorom volt de nem szeretnék mégegyszer fiatal lenni ha lehete akkorsem mert szomorú nehéz sors vár a mai fiatal nemzedékre úgy néz ki a helyzet..
+94-96Bcf volt a várt növekedés a tárolókban és 103Bcf lett ... 7% több mint az 5 éves átlag ... itt ovi szerint mind meghalunk gáz nélkül az USA meg fuldoklik benne ...
Hát mondtam, hogy fordulat felfelé! :) Bár most inkább hulló késes döglöttmacska póznak néz ki... leszúrta már a billentyűzetemen is átment, alíg birok utánagörgetni!:) nem is nézem.. de mégis olyan érzésem van, mintha mindjárt felfordítanák pár zöld gyertyávalll..
Hat ezt a 6 napos pirosat letöbbször csinálta a kissebb felpattanások előtt amióta ez a Hormuzi mizéria van de legutobb a 6 pirosból lett kb 12 piros le aztán kis stabilizáció után araszol felfele de ezek a többnapos piros lenapok még mindig a levegőbe lógnak és a Brenttel is hol eggyüttmozog hol nem ehhez türelem kell ismét 2.66$ nemtudom mi lessz ebből ma?!
Múltkor is 1-2 hete pont a tározó jelentéssel ellenkező irányba indult el.. most érzem, hogy megjöttek az érdeklődők, lenyomták, de már nem tudják lent tartani... észrevette a piac, hogy olcsó... remélem nem nézem be..
Vigyázat! Kilövésre felkészülni! NG-t benyomták USA nyitás előtt!! Ez intő jel nekem, longosnak! :) Most vagy soha alapon, ezek mindjárt túlhúzzák!, megyünk ma 2.8-ra! :)
Tudom, hogy nem lehet az NG-re chartot olvasni, de azért mégis láthatóak jelek.. szerintem erőt mutat múlt hetekhez képest, RSI 50 felett dolgozik, ami a vevői oldalt mutatja erősebbnek, persze NG-nél sose tudni, bármikor megbüntetheti a longos közérdeműt, de most végre erő jeleit is vélem felfedezni...
Talán őszig kell várnunk hogy szintet ugorjon az usa Ng rosszabb esetben beütik előtte hogy a tlongokat likvidálják ahogy szokták emelkedés előtt de azért nem gondolnám hogy a tl 103 at es tl 104 et kiszedjék mert azmár durva lenne..
-Földgáz.-Hamarosan döntési helyzet jöhet. A 3,125-ös szint fölé kellene zárjon ahhoz, hogy long jelzés jöhessen. A szaggatott csökkenő trendvonalat bevárhatja a görbe, és majd a törése hozhat emelkedő hullámot. Erősebb ellenállás a 4,68 környékére tehető. Ellenállások: 3,906; 4,688; 6,25; 7,04; 7,81. Támaszok: 2,344; 1,953.
-Private Banking friss:-WTI - Olaj Az emelkedő trend tört egy hete, ezzel a csökkenő trend lett meghatározó. A napokban viszont máris visszatesztelte a 93,75-ös szintet, amely vízválasztó lehet a long és a short oldal között. Erős támasz csak a 75 körüli szinten várhatja, míg felfele majd a trendvonal törése hozhat újabb long hullámot. A 120 környéke lehet egy olyan ellenállás, amely nagyon erős vízválasztó szintnek számíthat. Felette lehetne hatalmas kitörés, de ez még nem aktuális. Ellenállások: 106,25; 112,5; 118,75. Támaszok: 75; 68,75; 62,5; 59,38; 56,25.; 50.
Szerintem csak az LNG bővülés tartja még ezen a szinten, anélkül már 2 alatt lennénk.. Ettől függetlenül tényleg szokott NG hirtelen emelkedni nagyot is, amit ha elkap az ember, az durva.. Most február óta valóban jobb lett volna shortolni, KOLD-ot venni..
Igen, a HenryHub NG, csak is az időjárásra fogadás ... rövid ideje mióta ezzel is foglalkozom. Nem hat rá szinte semmi ... az USA LNG -be csak bízhatunk hogy felpörög jobban, mint távoli jővő, és a tőzsde általában a jövőt árazza nem a jelent(pillanatot)(háborút). Kivéve az NG :-)
Hat ez az Ng ismét lejtőn van pedig az olaj ismét száguld fel Közbe jön a hóvégi lejárat és nem akar felpattanni közbe a $erősödik a forint gyengül és közbe a tőzsdék fent de ez az Ng t jól benéztem ismét
Hi! Szintlépést várok már, BOIL 14 nél nyikorog, RSI mindenhol vételi zónákban, NG bika tud azért kapuval a nyakában is haladni, nagyon régen láttam már olyat, de ilyen időszakban nem is várom már azt, de egy stabil napos lépegetés az jöhetne már... Hajrá!
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.