WTI palánták is kidugta zöld bimbóját a föld alól! Remélem ez már a kitörési gyertyák egyike, aztán átugrik erővel MA200-on végre (nem vagyok mohó: mondjuk ma, vagy hétfőn)!
NG bejárja az iciri-piciri tekergÖT... :) Járatják rendesen, szokatják a szintet a tisztelt kereskedő urakkal! Erő van, én felfelé irányba érzem, így ma vettem délelőtt.. de a fene gondolta, hogy ilyen drága! :)
Pont erre gondoltam tegnap, csak nem írtam be. Naposon 60.9 feletti zárás lenne fontos, a héten ez volt a csúcs. Hetesen 60.62 az 50MA, és leverte októberben és a múlt héten is. múlt heti csúcs 62.33, de amíg nem esik ma 59.22 alá, addig nincs baj. Havi charton 60.37 feletti zárás lenne jó a decemberi miatt, persze még van egy hét. Szóval Ez a 60.6-60.9 sáv nagyon fontos.
Gáz. És a FEB kontraktusban már csak a robotok maradtak, a MAR -ban meg eddig is azok voltak. Én még pályaszélen, keresem a kavicsokat amit az állóvízbe dobhatnék. :-)
Ez a gaz mozgás brutal volt de kis veszteséggel kiazaltam ennekis orvendhetek .. Beze te myennyi szazalékot tudtal fogni rajta? mostanában nem voltam elérhetö gyereket hordtam oviba zord idoben
Beálltam volna tegnap put-ot venni, de a szolgáltató azt mondja, ez a lejárat már closing only. A következő meg nem biztos hogy olyan látványosat fog esni.
17 után gondolom a máciusi lejárat az elszámolás alapja a , rollover költség ketyeg mindenkinél. Persze ha az ERSTE is így gondolja. Az márciusi lejárat némileg csökkent zárás után.
Hátha valakinek lehet hasznos, garancia nincs. Következő rollover 2026.01.22. azt jelenti ma (2026.01.22.) zárás után aktiválta az Erste új Kötési ár és Korlát ár -akat és ugrott 2026MAR -ra . És a real árakkal számolva a 968 -> 963 -lett szóval benne hagytam darabonként 200 -at hogy tegnap inkább eladtam ... egyszer meg kell tanulni ... persze lesz ez még így se. De még ilyen őrületben is lehet kereskedni . A volatilitás még most is ~197 Ja és nem vagyok Erste beépített embere mielőtt valaki meggyanúsítana :-) És nem befektetési tanács, vagy nem tudom mit kellene leírni.
Hát, holnapra vagy hétfőre várom a henry hub csúcsot, nincs pozícióm, nagyon korán adtam el a longokat. TTF-et tartom, eladni még nem elég drága, hozzávenni már túl drága. WTI-t tartom, ötödik hete zöldek a heti gyertyák, mégsincs emelkedés.
Lehet az ezüstős hűtés probléma előjött ... újra ... Az oldal nem működikA(z) http://www.cmegroup.com jelenleg nem tudja kezelni ezt a kérést.HTTP ERROR 503
Ng hozza a vártamat, wti-t nyomják lefelé, pedig nagyon menne már... amint leveszik a kezüket a stop gombról, kilő mint a spacex. Szvsz. Ma még veszegettem a pakkhoz, ha már jóárasítják állandóan 60 alá.. 67 körül várom első körben. Szigorúan szvsz! By Te?
Azért ha késve is de egy long Tradet megcsináltam . 5,4 ahogy várható volt kicsit megfékezte a szekeret . Én is így elnézve még várnék némi emelkedést . 👀6.6 a certy ko 6.2 ig felszúrhat . Viszont az olajmánia dolognál érdemes lehet spekulálni trump papa megszórja iránt .
-Földgáz.-Hétfőn jelentős fordulás indult, de mivel gyakorlatilag a 4,69 környékére adódott a korrekció, azt két nap alatt teljesítette, így a további long máris nem aktuális. A 3,57 körüli támasz lehetne újra vételi szint. Ellenállások: 4,69; 5,078; 5,468. Támaszok: 3,125; 2,734; 2,344.
-WTI - Olaj Az 56,25-ös szintről megfordult a görbe, majd a napokban kisebb visszatesztelést láthattunk, amely már nem ütött új mélypontot. Felfele még nem tört ki, de a piros vékony trendvonalat, ha meghaladja a görbe és a 62,5 fölé zár, akkor trendforduló következhet be. Ellenállások: 68,75; 75; 81,25. Támaszok: 59,38; 56,25.; 50; 43,75; 37,5.
Kiváló az értelmezés.A tőzsde erről szól! ez mutatja meg a mindenkori valós PIACI árviszonyokat.Az már csak másodlagos,hogy vannak akik az áraikat biztosítják be,vannak akik a költségeiket fixálják és természetesen vagyunk mi,akik spekulatív ügyleteikkel mindkét félnek a korrekt megélhetést és a biztos üzletvitelt garantálják.Hosszú hideget,alacsony készletjelentést és nagy nyereséget mindenkinek! HS!!!
lehet nem jól értettem az előző posztod ... Long stopra gondoltál? .... A tegnapi margójára -> minden egyes köbméter gázt, ami fizikailag átfolyik a Louisiana-i szelepeken, 55-ször adtak-vettek meg a tőzsdén spekulatív céllal.
Stop? ma eddig 147 Put és 3751 Call született? Ha az Erste 01.27-én rollover-zne akkor még most is longban lennék. Így most pályaszéle, fogalmam sincs hogy lesz ez.
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.