Mikor megláttam a topik címet rögtön megörültem, hogy itt talán valóban megtalálták a bölcsek kövét, de ki kellett ábránduljak, ez is csak egy politikai topik....
A járványban egyre több pozitív a minta és egyre több a halott. A nyugdíjrendszerre egyértelműen pozitív hatása van annak, hogy hullanak a többnyire idős és krónikus betegek. Közgazdaságilag sokkal kegyetlenebb lenne a koronavírus, ha a fiatal járulékfizetők lennének a kedvencei.
És még a parazitaságot is képesek egyesek bevállalni az ügy és a gazdaállat érdekében. :) Van ám itt színvonal! (Nem akarlak ijesztgetni, de a parazita léte erősen a gazdaállathoz kötődik).
"Írnák én sok mindent ha látok próbálkozást arra hogy normálisan átnézzük a dolgokat. Első lépés az volna hogy magában az ember rájön hogy van egy másik realitás is. Várok érdemi hozzászólásokra... " Irtam en neked nem egyet is. Te csak hurraoptimista cikkeket masoltal 4-5 topikba ugyanazt. Sima flood de mindegy. Erdemi hozzaszolast boven kaptal. Persze volt nem efdemi is mastol. Ettol fuggetlenul te ide propagamdat jossz tolni.
Parazita 2/3-ad! Jó lesz a parazitáknak továbbra is!
Törölt felhasználó2020. 03. 05. 11:14
Előzmény:
törölt hozzászólás
kár,hogy csak egy kiváltságos parazita réteg élvezi az előnyöket. a többiek rabszolgaként dolgoznak nekik. jó lenne, minél többen elhagynák a rabszolgák ezt a helyet, amit még hazájuknak neveznek, akkor a fejükre ömlene a zsar ,akik létrehozták ezt a feudalista zombi társadalmat. A hatalom célja,h az embereket egymás ellen fordítsa. Az oktatást lezülleszti,h ne gondolkodjanak. az egészségügyet kivérezteti és a pénzt a saját zsebébe tömi a presztizs projektjeire ami itt van az nem demokrácia, hanem rablógazdálkodás.
A Pozitív Magyar! :)