"Több forgatókönyvön is dolgozunk, de ma még erről nem oszthatok meg bővebb információkat. Nem csak azért, mert a 4iG tőkepiaci cég. Természetesen foglalkoztat minket a probléma és fontos kérdés a csoportban, hogy a mobilszegmensben is minél több előfizetőt tudjunk behozni."
most is vehetsz olyan részvény és kapsz, a lényeg, hogy az új nagy tulajok akik idén szálltak be, azok nem kapnak, a piacon csak olyan részvény forog, ami a 102 millió darabban benne van (szvsz)
Valaki értelmezze már nekem legyen szíves ezt a mondatot: "A 4iG kizárólag a tavalyi év utolsó napján forgalomban lévő mintegy 102 millió részvény után fizet osztalékot."
880ft körüli magasság ahol év eleje tájékán voltunk,az egy elfogadható ár volt nálam olyan szinten,hogy az se hiper szuper,de nem voltam ideges ha megláttam!ez 800 -10%,háború,minden szar,ahhoz képest nem rossz,meg ebből már nagy esés nem lesz ha valami nagy b..meg nem lesz,de szerintem sokan nyugodtabban aludnának ha egy 900ft feletti árfolyamon végre megkapaszkodna a papír!ahhoz kell egy háború vége egyszer,az biztos,vagy egy olyan hír!addig dagonya itt,770-830sávba,kis forgalommal,ami megy is egy ideje!
Egy jó hónap azt számlán az oszti,Juli 4 hipp-hopp itt lesz!2021be is valami ilyen magasságba fizettek úgy emlékszem!akkor is dec-31ig volt talán megadva,meg most is!korrekt brigád,húzhatnák novemberig is ha akarnák akár,de kifizetik!én pont erre számitottam!kommunikációja is jó a cégnek,nem értem a spacekomról miért lapitanak,lehet ha jó vége lesz a sztorinak,akkor is egy jobb helyzetbe dobják be,addig nem akarnak előjönni a farbával! szerintem meglesz valamilyen szinten,de ha nem,én akkor se fogok eret vágni,akkor lesz más!cég jó,fejlődik,keresik a lehetőségeket több fronton is!én bízok bennük,a vezető szakembereik tudják majd,hogy mit kell csinálni,hogy jó legyen!várni kell,azt majd alakul az árfolyam is,ha ennek a szarcunaminak vége lesz,ami mindenhol megy!én ebbe bízok egyelőre,de semmi se biztos,csak ami már megtörtént!nem így terveztem az évet, január elején mondtam is magamnak idén nem kereskedek,hagyom állni a papírokat,csak lébecolok,semmit se csinálok,2021be 8-10hónapot elég aktívan tőzsdéztem!erre néztem,jó 4hónap alatt több üzletet csináltam darabszámra már idén,mint 21be!az élet átírta a forgatókönyvemet!
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.