Nyergelj!Fordulj!/M.Péter/Mi tegnap egy sakkversenyen vettünk részt a fiammal,ott is megemlékeztünk a 48-as hősökről,szóba se került ki fideszes,ki petyás,érdekes pedig 40-en induló volt,és voltunk vagy 60-an ott biztos!Senki nem hozta elő a politikai szarságait,nem veszekedni,meg a másikat meggyőzni jött oda senki!Vége lett,ettünk egy zuzapörit,hazajöttünk,megnéztük a 80 huszárt,előtte a Kőszívű ember fiait!Eltelt a nap!Mécs Károly,Tory Géza, Cserhalmi György,Bárdy György, Bessenyei Ferenc,Béres Ilona,vagy 50 magyar szuper sztár szinésszel!Oszter Sándor!Nem sorolom!Nekem van egy festményem Oszter Sándor testvérétől,Oszter Dezső:Tanyaudvar!Még 18 évesen vásároltam,a könyvesboltban volt annó egy kiállitás!Nem ez volt nyilván a legjobb befektetésem,de szép kép.
Dehogynem!Meg akasztások is!Vagyonelkobzások,börtön,vérpad!Rendet kell tenni!Egyesíteni a büdös szájúakat a hitelesekkel,és proletárdiktatúrát kell bevezetni!Bár felül a gálya,és alul a víznek árja,azért a víz lesz az úr!!2026 lesz az igazság éve!Átveszi a nép a kormányzást most végre!👍
Már megvan a Viktor meg a vő hol fognak ülni!Szeged,csillag!Petya berakja őket az életfogytiglanosokhoz!Ő addig visz az árváknak ajándékot!Mi lesz a Viktorék vagyonával?Szétosszák a szegényemberek közt?Erről még nem beszélt,de biztos az a terv!
Ja, valószínűleg vmi kompenzálni valója van, nemzeti ünnepen ki nem sz..ja le, de ő autó-moci bu.i módjára posztol. Gondolom kamu profil, teklámozni kell, h mennyit lehet keresni itt a béten! Elég a reg dátumát megnézni!
Tegnapelőtt ráb...tam!Bementem a mercibe,Faternak akarok egy új GLE-t!Kint bóklászok a használt placcon(tudtam amúgy baj lesz,ha én ilyen helyre megyek,olyan mint mikor az alkesz bemegy a kocsmába)Egyszer kiabál nekem egy S 500 coupe!Odanézek,egyből szerelmes lettem!!Azt mondja:Szabi!Itt vagyok!Téged várlak!Vigyél haza!-Mondom nem lehet,nincs helyem,anyámék kitagadnak ha még valamit veszek!-Ne törődj vele!úgyis mindig leszartad ki mit mond!jókat csapatunk!Stb! jól benne vagyok!Éjjel esett az eső,és felriadtam,hogy ez a szerencsétlen ott áll kint az esőbe..
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.