Nemrég még farokfelvágva örültetek annak, hogy a Rheinmetalon keresztül a fegyverkezésből is csurran cseppen a 4iG-nek valami. Az európai fegyverkezést Orbán is támogatja mellesleg. Legalább a saját fideszes alternativ valóságotokon belül legyetek konzekvensek.
ezt lefordítom magyarra: Trump torokra kapta a ruszki faszt... hangyafasznyival nem kerültünk közelebb sem a tűzszünethez, sem a békéhez... látszik is, hogy reagál a piac...
160 millerrel jössz most is,akkor 2600-nál egy 100-as beugrott az ablakon!Azért már érdemes megmozdulni!Annyi barátod lesz egyből,azt se tudod ki az,mindenki integet majd az utcán mikor ott gurulsz!Nekem ma 4 integetett,2 csaj,2faszi,akikről azt se tudom kicsodák!(A többit tudtam)kérdezte az asszony ki ez a nő aki itt integet?Mondom honnan tudjam?Az asszony meg azt hiszi hogy hazudok!Pedig pont most nem hazudtam,fingom nincs ki volt!
A leárazás most van.A mai tárgyalás,ami most zajlik,és minden bizonnyal sikeres lesz,akkor holnap kilővés.Meg,ha valami jó hír is érkezik a napokban,akkor le is maradtál.
1600-on beugrasz egy 50millerrel,2600-on lesz 30 milcsid tisztán,+ a többiből elreppenhetsz az asszonnyal valahová,azt is kifutja még belőle!Vagy a csajoddal!Tök mindegy!Vagy egyedül,azt ott becsajozol!
mivel a hadiipar szó szerint dagadni fog, én bődületes célárat mondok , 3000 fölé megyünk hamarosan. Németország haddiipara nő, mint a fene. Tessék észbekapni!!!!
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.