Részvénykönyvet nyilván csak messziről láthattam, a sorszámom alapján viszont arra következtetek, hogy kb. 1300 részvényese lehet az Akko-nak, de valaki javítson ki ha ebben tévedek.
Ha hangfelvétel nem is, jegyzőkönyv elvileg készült az ülésről, azt majd utólag bárki visszaolvashatja gondolom, nem tudom mikor fogják pontosan közzéteni.
Úgy gondolom, hogy az itt jelenlévő és akár már hosszabb ideje részvényekkel bíró tulajdonostársak megérdemlik, hogy közvetlenül számoljak be a történtekről, minden negatív reakciót, kommentet, és hozzáállást figyelmen kívül hagyva. Most teszek egy kísérletet, amellyel egyben abban is bízom, hogy sikerül komolyabb diskurzus felé terelni a jelenlegi színvonalat: -A közgyülin Gyáfrás és Prutkaytól kérdezhettünk főleg, befektetői oldalon kb. 15-en lehettünk, beleértve a mevinvest és a tebész képviselőjét. Aki ott volt az szerintem kitett magáért, nagyon sok kritikus kérdés hangzott el, amelynek többségére megnyugtató válaszok érkeztek. A legtöbben sokkal jobb hangulatban távoztak mint ahogy érkeztek. -Az idei évet mínuszba vágó értékvesztést túlnyomórészt egy még 2019 környékén francia riviérán vett elöregedett hotel okozta, amit hatósági engedély hiánya miatt évekig nem lehetett felújítani, mostanra pedig eléggé le is lankadt rá a szándék. Az új könyvvizsgáló független értékbecslést rendelt el, és a korábban 4 millió eu felett vett ingatlanról derült ki, hogy az inkább 2.5 milliót ér. -Elismerték, hogy tavaly nem volt túl sok közzététel, bár hozzátették, hogy a legutóbbiakból már lehetett következtetéseket levonni. Már hónapok óta dolgoznak egy új stratégiai terven, amiket a kövi hetekben/hónapokban tehetnek közzé, de várhatóan még az idei évben. Ugyanígy több közlemény közzétételét is ígérik 2026-ra. -Miután a stratégiát bemutatják, az alapján felkérnének egy elemzőházat, hogy egy Kalliwoda-hoz hasonló elemzést csináljon az Akko-ról -A tavalyi tőkeemelés fő hozadékának azt emelték ki, hogy a cég adósságállománya jelentősen lecsökkent. Ez pedig akvizíción kívül az osztalékfizetésnek a feltételeit is megteremtette. Ez utóbbi mondat kétszer is elhangzott. Külön kérdésre elmondták, hogy maguk részéről nem tekintik elérhetetlen vágyálomnak az osztalékot, igaz, ebbe másoknak is van ugye beleszólása. -Többször elhangzott, hogy számos befektetői megkeresés jut el hozzájuk, ezeket nem hagyják figyelmen kívül, ők se örülnek a rekordalacsony forgalomnak. A fentiek alapján bíznak abban, hogy ez változni fog, és akkor legalább a feltételei már adottak lehetnek egy srv-nek. -Ha lesz is tőkeemelés, azt nem ilyen autowallis módon tervezik majd végrehajtani. Ez minden fontosabb információ, ezek után mindenki mérlegeljen, hogy nulladik lépésnek mennyire tartja hitelesnek amit írtam, utána azt, hogy mennyire tartja hitelesnek a menedzsmenttől a fent elhangzottakat, végül hogy mindezek mennyire lehetnek hatással a részvényárfolyamra. Nekem szerencsére a nulladik lépéssel már nem kell bajlódnom :)
Ideje lenne, mert az elmúlt években már csak ez nem mozdult. Amúgy Labanc beszámolójára kíváncsi lennék. Sajnos én nem tudtam menni, mert nem kaptam szabadságot.
Laban Ur, egy kis osszefoglalot irna be a Clubba?-ezzel is növelve a clubb exclusivitásat.Mi volt, kik voltak, milyen hangulat, stb....amiket fontosnak tart.Köszönöm.
Igen, tudom...Én is voltam már klón is, "kicsi huszár" is, de túléltem... Sajnos néha kevés tisztelet szorul egy-két magyar emberbe...Reméljük a színvonal a részvény árával együtt fog emelkedni itt is...Sok befektető megérdemelné...
Valaki klónokon keresztül adott mínuszokkal próbál hónapok óta hitelteleníteni, ezek után gondolom érthető, hogy miért nem vagyok mostanában itt olyan bőbeszédű... minek ha ennyire mélyponton van a színvonal...
Nagyon sajnálom, hogy ez a válasz 5 embernek egyből nem tetszik...A lényeg, hogy Nekem tetszik...Remélem sok év után itt is megmozdul valami...Hajrá AKKO!
Akko fórum