Laban Ur, egy kis osszefoglalot irna be a Clubba?-ezzel is növelve a clubb exclusivitásat.Mi volt, kik voltak, milyen hangulat, stb....amiket fontosnak tart.Köszönöm.
Igen, tudom...Én is voltam már klón is, "kicsi huszár" is, de túléltem... Sajnos néha kevés tisztelet szorul egy-két magyar emberbe...Reméljük a színvonal a részvény árával együtt fog emelkedni itt is...Sok befektető megérdemelné...
Valaki klónokon keresztül adott mínuszokkal próbál hónapok óta hitelteleníteni, ezek után gondolom érthető, hogy miért nem vagyok mostanában itt olyan bőbeszédű... minek ha ennyire mélyponton van a színvonal...
Nagyon sajnálom, hogy ez a válasz 5 embernek egyből nem tetszik...A lényeg, hogy Nekem tetszik...Remélem sok év után itt is megmozdul valami...Hajrá AKKO!
Ebből is látszik, hogy a befektetőket mennyire nem érdekli a papír. Az elmúlt 4-5 évben mennyire leépítették itt a kereskedési kedvet és ölték ki az emberek tudatából az akkot mint részvényt. Még arra se méltó a papír, hogy legalább a közgyűlés napján spekuláljanak.
Nem vagyok otthon Manufacere Ur...a minisztert felkerdezik hogy a számara kedvelt, kormanyzatilag kotodő stb cégeknek osztott csak tamogatást?A feletet szerint....ááá...dehogy kapott a Balog Levente is meg a Wallis is...ennyi volt.
Na brokerkáim, nagyon figyelmesen nezzek meg tegnapi Szijjarto interjut.Wallis csoportot is megemlitette a miniszter.Szamunkra pont kedvezo statuszban.Huzodjanak vissza szépen az eszkozeikbe, azt gindolkodjanak ott a rács, rács, börtön szavakon!Üdvözlettel:Toka Úr
A beesés csak a kisbüfiken múlik mert a cég elengedte a papír kezét. Egy gyomorult jegyzőt sem tud beállítani monjuk 180Ft-ra. Én kifejezetten élvezném, ha bebaszódnak 180 alá, hogy tényleg fájjon már Veresnek kicsit.
Akko fórum