Ebből is látszik, hogy a befektetőket mennyire nem érdekli a papír. Az elmúlt 4-5 évben mennyire leépítették itt a kereskedési kedvet és ölték ki az emberek tudatából az akkot mint részvényt. Még arra se méltó a papír, hogy legalább a közgyűlés napján spekuláljanak.
Nem vagyok otthon Manufacere Ur...a minisztert felkerdezik hogy a számara kedvelt, kormanyzatilag kotodő stb cégeknek osztott csak tamogatást?A feletet szerint....ááá...dehogy kapott a Balog Levente is meg a Wallis is...ennyi volt.
Na brokerkáim, nagyon figyelmesen nezzek meg tegnapi Szijjarto interjut.Wallis csoportot is megemlitette a miniszter.Szamunkra pont kedvezo statuszban.Huzodjanak vissza szépen az eszkozeikbe, azt gindolkodjanak ott a rács, rács, börtön szavakon!Üdvözlettel:Toka Úr
A beesés csak a kisbüfiken múlik mert a cég elengedte a papír kezét. Egy gyomorult jegyzőt sem tud beállítani monjuk 180Ft-ra. Én kifejezetten élvezném, ha bebaszódnak 180 alá, hogy tényleg fájjon már Veresnek kicsit.
Kissé hasonlatos a nutex közgyűléseire. Ott sem történik semmi évek óta, megszavazza a vezetőség amit kell! Mondjuk mi is történne, hisz ez is egy tevékenység nélküli báb cég, jó ha az idén nem esik 200 alá!!
Teljesen lényegtelen pontok vannak a kgy-n. Semmilyen hatással nincs ha ott vagy, vagy ha nem. Kérdést nem lehet feltenni, kgy pont javaslattal elkésett bárki is.
hát senki nem tart pisztolyt a fejükhöz, hogy ne álljanak ki és ők maguk beszéljenek a számokról. az Ai pedig nem én vagyok, inkább csak poénként linkeltem be. vicces az is, hogy deepsearch végignézte a topikot is és onnan vett sentiment-eket.
Akko fórum