menni fog, de pattanni nem. :) idei legerősebb emelkedése a múltkori hírre volt, amikor kb. 10 százalékot ment egy nap alatt, aztán lassan visszacsorgott. A lényeg: egyre stabilabb lábakon.
mivel "messze vagyok toka bácsitól" így félve kérdezem jövőre mennyit fogsz keresni másokon? Remélem már betáraztál a kamujaiddal. :D a nagy tokat sikerült egy amatőrnek kitiltatnia, tényleg nagyon messze vagyok tőled. :D költsed bentleyre, nekem jó még mindig a 10 éves Toyotám. :D
szerencsére nagyon messze vagyok tőled. Engem a pénz nem részegítene meg SOHASEM és nem is részegített meg, hogy másokon átgázolva, manipulálva, lehúzva róluk a bőrt szerezzek jövedelmet. Lelkes amatőr vagyok vállalom, nem vagyok olyan vér profi mint te, aki másoknak okozott károkat is megmagyarázza és teszi fel a kezét. Az agyad elméd már eltorzult a haszontól, sárkánykórságod bűzlik a soraidban. Hitványság vagy. A tartáson kívül nem kommunikáltam mást eddig, ha ez spekaság vállalom. kiváló ügynöknek nem vagy nevezhető, mert megbuktál.
Veres vesz egy cégben +részesedést a meglévő 30%-a mellé (kötelező vételivel megvenné utána az egész céget), majd készpénzes tőkeemeléssel jóval magasabb áron hatványozza tulajdonát, utána pedig vesz ismét egy nagyobb tételt, így már jövőre 70% felett lesz (persze a részvények egy nagyobb hányada be se lesz vezetve). B + N kb.: 7%-on lesz jövőre, intézményi befektetők szintén kb.: 10-12%-on! Minden bizonnyal arra a meglévő kb.: 10%-nyi kisbefektetőre akarja rászórni 309 Forint alatt a részvényeit egy olyan cégben, ami részvényenként már most 60-65 Forintot termel nettóban évente! Gondolkozzatok!!!
és erről a hírről valakinek az jutott eszébe, hogy basszunk oda 339-re egy adagot Na jó, befejeztem, ezen a szinten nincs miről magyarázni, emlékezzetek erre és 2025 tavaszán érkezem, visszahivatkozva erre a kommentre:))
itt mér elküldtek melegebb helyre többen is, a kommentek neked élősködőnek nem elegek, hogy észrevedd magad. Amióta kitiltottak veled együtt nem írok a szektás fórumodba. kérlek te is így tegyél és ne írkáljál ide, főleg, hogy több fórum társam bebuktatott. felbeszélő, népnyúzó, manipulátor, élősködő ember vagy. jó egészséget.
..kis baratom te messze vagy a Toka bácsitol, tudod elég megnezni a 325-390 es szintig torténo kommenteket...én meg sem szolaltam, 320 után ovatosan beirtam a klubbomba hogy eladok 10 százalékot, jelezve a végét ennek a szakasznak, aztan nézzuk meg hogy te mit irtál be....mert én 320 után meg se szólaltam.Elég öreg vagyok, még a presszóbol is megérzem a spekákat.
speka papír és az is marad amíg ennyire neres kötődésű és pontosan ezért nem megy úgy ahogy az eredményei alapján kéne neki. De a speka háttér miatt/mellett is van esély, hogy menni fog, mert olyan eredményekkel rendelkezik, hogy ezt már ez sem állítja meg, hogy ennyire fogják. Ha egy bif tudott emelekedni napi forintokat semmi forgalommal ebben meg már benne van minden is és mégsem. Ettől függetlenül egy év alatt ment egy 100-ast, ami teljesen jó eredmény. Engem meggyőzött, türelmesen kivárom mi lesz belőle. Az első egy év sok más emberrel együtt megviselt, de ennek nem kevésszer adtam is itt hangot. ne engedjetek a toka féle manipulátoroknak, döntsetek belátásotok szerint. toka kellemes ünnepeket, remélem boldogan vettél azok pénzéből ajándékokat akiket megkárosítottál itt. Jó egészséget és szebb jövőt kívánok neked, további sok jót azok nevében akiket behintáztattál.
Tegyük hozzá, hogy akkor a Veresék érdekeltségei közvetetten vagy közvetlenól kb 70%(!)-on lesznek. Látva az Alteo példáját, illetve az Autowallist. Ők azért növekedni és nem elműködgetni szeretnek. De engem tényleg érdekel, hogy ki, hogy látja ezt. Szerintetek az lehet reális, hogy a Wing külföldi portoliójának hátan nemzetköziesítik a Neo Properties ingatlanüzemletetési tevékenységét? Vagy így ti mit tudtok elképzelni, mint stratégiát?
De pontosan hogy alvós papír, autówalissal karöltve!! Persze nyilván nem kamu papír, hisz komoly értékek vannak benne, csak az árfolyam nem tükrözi ezt!! Nyilván hülyeség nutexel hasonlítani ,de a tények magukért beszélnek!! És a kis büfit csakis a tények érdeklik, és a nutexel rövidebb- hosszabb távon jobban lehet kereskedni/keresni! (Lásd akár mai nap) Csakis nyereség számít!! Hogy miből jön, egy jelenleg értéktelen wc papírból? Azt a kutyát nem érdekli!!
Biztos jó lesz az Akko de a Nutex sokkal jobb lehet! Akko nak eddig is volt hozzá értéke stb de mindig csak max 30% azt vissza Nutex meg már duplázott és ajjaj mire lehet még képes! Mai forgalom is nutexet preferalja
Akko fórum