Topiknyitó: Lolmachine 2024. 02. 26. 12:55

Ezüst  

Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Bpali2 szombat, 23:08
Ezüst témában hozzám János gondolatmenete áll közelebb .. Induljunk ki egyből a “ recessziós árszintekból - s ahhoz igazodva válasszunk  belépő certit .   Az nem indok hogy 50 százalék esés sok lenne most , mert nagyon más a piaci helyzet, jóval nagyobb a spekulációs hatás .
pakk01
pakk01 szombat, 22:51
Ha 3 szakaszos az esés, akkor ez még semmi. Csak a B mértéke kérdéses. Egy ekkora omlás után mindenki bizalmatlan és nem ath-kat fognak várni, hanem azt h minél több pozit le tudjanak zárni az emelkedésben akik még benne vannak ezért zuhan mindig vissza. 
Bpali2 szombat, 22:23
Előzmény: #31573  Bpali2
Jó öreg TL 90 mondjuk…
Bpali2 szombat, 22:19
Előzmény: #31551  Macus
Macus . Amerika még nagyobbat esett , mint csütörtökön .A dax többé kevésbé követte , de a BÉT még csak most kezdte lekövetni ..  A hogy látom a fórumon is , sok ember most jött rá hétvégén hogy kőkeményen elrontotta hogy nem szállt ki vagy ment át shortba . Ők hétfőn szórni kezdik. . Valami nagyon jó hírre lenne szükség ahhoz hogy ne folytatódjon az esés .. A legnagyobb hiba amit ellehet ilyenkor követni , az ha megveszed az esést . Ha megnézed a grafikont , az OTP -t 18 Król húzták fel igencsak gyorsan 27 -íg … Szóval adja magát a történet - simán bemehet 20 K alá … Most még csak a spekulatív tőke kezdett kiárazódni ..  Ha lesz felpattanás lehet jobban jársz ha megpróbálsz lentebb certikbe  átmenni ..  Már ha ki akarod ülni .. szerintem TL99 Tl98 KO lesz mindenképp
Beze
Beze szombat, 21:46
Előzmény: #31571  Bpali2
Az a baj még találgatni is nehéz. Bizonytalan a jövő. A híreket kell figyelni, mikor jön valami pozitív morzsa
Bpali2 szombat, 21:40
Előzmény: #31570  Bpali2
Colombo szint … 
Bpali2 szombat, 21:40
Azért érdekesek vagytok . Macus full amatőr az egy dolog ..😂😂
Beze
Beze szombat, 21:39
Előzmény: #31566  Macus
25 ezres OTP-t vársz? :D szokták mondani hogy fordítva ülsz a tv előtt :D
Több mint 10%-ot mirefel menne? Ha lesz pár százalék adni kell. Legalábbis jelen állás szerint. És figyelni a híreket. Ha jönne vámeltörlős duma , persze akkor meglenne a 10%-od gyakorlatilag azon nyomban.
Beze
Beze szombat, 21:33
János abból indul ki ami akkor történt , amikor ugyanígy recessziót áraztak. 2020-ban bezárt a világ és 12 dollárig esett az ezüst. Kb 30-35%-ot esett pár hét alatt.
Most 50% esés kéne a predikciója teljesüléséhez. Hmm.. fogalmam sincs mi jön . Ez a péntek számomra félelmetes volt. Nézzétek meg a hetes gyertyát, ez a heti piros befogta az EGÉSZ ÉVET! Miközben aranynál még a múlt heti aljat se érte el. Totálisan elváltak. 
Ha az arany is elkezd esni és akkor itt óriási esés jön még. Tippelni se merek mi jön. A mostani szint ez a 29 környéke támasz, de látjuk mit értek az elmúlt 2 napban az erősnek vélt támaszaink. Ha pánik van csak a sell gombot ismerik. Valami megnyugtató dolog kellene a piacnak, méghozzá lehetőleg Trump szájából. De az csak a szart szereti kavarni.
Macus
Macus szombat, 21:26
Előzmény: #31565  Lolmachine
Een is ebben remenykedek …. 25 es eladok nemi certit az biztos ….. de 24 folott is megy mar valami.nagy bukom van otin …. Nem tudom mi kene most …. A felpatt johet , nagyon kene a kerdes higitasnak belevennie e egy lentebbi certivel
Lolmachine
Lolmachine szombat, 21:19
Egyébként nézegettem az OTP hetes grafikonját (nekem abban van a legnagyobb mínuszos pozim jelenleg).
Nagyon ritka az ekkora piros hetes gyertya alsó kanóc nélkül. 
Most ugye egy nagy piros testünk van, 14%-ot esett egy hét alatt az árfolyam.
2010 májusában volt egy ilyen hét, akkor 18,4% volt az esés, de a következő héten réssel fel nyitott, nagyon szépen visszakorrigált. Utána esett tovább. 
A következő 2013 júliusában, amit szintén zöld hét követett. 
2020 február: Az első nagy piros hetet zöld doji követi, majd esés tovább.
2022 februárjában is elszenvedett a papír egy nagy esést, ott az első piros gyertya nagy alsó kanócos, a következő olyan mint most, nagy piros test, majd azt is zöld követi.
2023 szeptemberében szintén nagy piros testet kis zöld követ, majd szép emelkedés (ez volt a Varga beszéd).
Mindegyikre jellemző, hogy nagy forgalmú piros hetet, egy nagy forgalmú zöld követ. Ebben reménykedem most is... meglátjuk...
Grafikon nincs, mert nem volt időm szépen kiszerkeszteni :D :D
farkasfu
farkasfu szombat, 21:02
Előzmény: #31550  Zozo12
pakk01
pakk01 szombat, 20:55
Előzmény: #31557  tomi21
Igen, én beleláttam egy 36-ot. Van még egy támaszvonal 26-27 környékén…de addig csak nem megy le…
Beze
Beze szombat, 20:53
Előzmény: #31561  Lolmachine
Kivéve amit nem ütöttek ki. A KO-sat nehéz tartani..
Lolmachine
Lolmachine szombat, 20:44
Előzmény: #31559  Lolmachine
Az ilyen hangok adhatnak okot arra, hogy egy felpattanásban reménykedjünk. Egyébként az a véleményen, hogy mivel már mindenki medvét kiált, jönni fog hamarosan egy felpatt, hogy a kisbüfit triplán lehessen kopasztani. Mostanra elkezdte mindenki eldobálni mindenét, akik gyorsan szeretnék visszaszerezni az elvesztett vagyont, lehet, hogy shortba álltak. Őket egy felhúzással ki lehet rázni a poziból, majd mikor elhiszik, hogy vége a viharnak jön a cunami… már ha van még benne valóban lejjebb..
Én ezért tartottam eddig a pozikat. Reméltem, hogy lesz egy felkör. Még mindig hiszek benne, de már nagyon kényelmetlen a sztori 🥶 
Beze
Beze szombat, 20:40
Előzmény: #31559  Lolmachine
Idióta barom. Mind a kettő.
Lolmachine szombat, 20:37
Törölt hozzászólás
tomi21 szombat, 19:42
Előzmény: #31556  pakk01
Te meddig varnad le eddig ha jol emlekszem optimista voltal fölfele vartad?mar nem?
pakk01
pakk01 szombat, 19:32
Előzmény: #31555  tomi21
Annak tükrében hogy 20-25 dolcsi/uncia az aisc, addig én nem várnám le. 
tomi21 szombat, 19:15
Előzmény: #31546  Zozo12
Pomperj a masik forumon ha jol latom 15-17$ ig varja 
pakk01
pakk01 szombat, 18:49
Előzmény: #31551  Macus
Nem tudom :) most sztem egy támaszzónában van, innen akár fordulhat is, de az is lehet h simán átmegy rajta és akkor sztem eléri a 20k-t. Ha usa tovább szakad akkor ez is fog. 
Macus
Macus szombat, 18:43
Előzmény: #31537  Lolmachine
Hat en is gondolkozok rajta , illetve nyilvan mikor lenne erdemes visszavenni akkor ha zarok
Macus
Macus szombat, 18:40
Előzmény: #31548  Beze
Jo a robert kiyosaki ketmaponta osszeomlast var ez nem mond semmit
Macus
Macus szombat, 18:39
Előzmény: #31518  pakk01
Szerinted elkerulhetetlen a 20k? Gondolkozok egy védő shorton hetfore. Bár hetfore nem tartanek kizartnak egy pattanast se esetleg. Ha jonne egy ket nagy es kezdene certit vasarolni most mar jo aron felhuzhatná…. Bar ezek inkabb remenyek …. Nem tudom mit kene a tl97 el kezdenem , nagy buko van rajtuk es ha nem muszaj nem realizalnam . Egyelore nem latom hogy ne lehetne ezeket akár profittal eladni ev vegeig de ahhoz nem kene ko :D ricsi 8600 tl38 amat nem feltem de tl97 re vannak ketsegeim
Zozo12 szombat, 18:25
Előzmény: #31549  randomly
Örülök hogy valaszoltal de sajna en is igy latom🫣csak keresgelek hogy meddig mehet hmm nem eleg hogy esik meg az alkalmazas is ilyen baszik be egesz nap hmm😡farkasfu ha valaszolnal es megnezned a futuresbe mennyinel van a pingus?mert eddig nem voltak egy arban magasabban volt a futures bar moyt meg nagyobbat esett hmm most meg szinte egy arban vannak 🫣 
randomly szombat, 17:45
Ugyan nem engem kérdeztél , a jövőhéten még nem lesznek szintek . Szerintem sokan még borítani fognak, menteni a menthetőt. Ugye ezzel még nagyobb bajt okozva. De sajnos ilyenek vagyunk. Ha nem is egész héten de az első felében majdnem biztos vagyok benne. Az S&P 500 VIX 45,31-en zárt szóval nagyon idegesen feküdt le péntek sok európai és nézte a Dallast sok amerikai... Én csak két irányváltást csináltam , sp500 és Mtel long helyett short a tobbit nem piszkaltam . (Olaj és BUX veteleim nem teljesültek nem jöttek fel az ajanlatomert ) 
Zozo12 szombat, 17:16
Tl32 bocs elirtam farkasfu mit gondolsz? 
Zozo12 szombat, 17:06
Előzmény: #31540  Lolmachine
Mit gondoltok az ezüstnel ha megnezzük a 28.8 -29.2 kb egy sav ami sokszor megfogta illetve ellenalas volt ? Most is megfoghatja? Vagy a tl33 ko lesz neken az nagyon fajna, tegnap el akartam adni de az otp smart be...szart nem tudtam hol az arfolyam megszivatott ketszer vontam visza persze azrt is fizezni kell hmml 
pakk01
pakk01 szombat, 16:55
Előzmény: #31544  stacstac
Igazából csak annyit csinált, hogy a fele pakkját gondolta eladja, szép kis csomagokban, direkt azért h ne borítsa rá a piacra, abszolút nem volt benne semmi rosszhiszeműség, majd jött a büntilevél h befolyásolja az ajánlataival a kereskedést és megtévesztette a befektetőket. Vsz azzal lehetett a gond h egy pakk kb egy havi forgalomnak felelt meg amit szép lassan kicsorgatott. 
stacstac szombat, 16:18
Előzmény: #31467  pakk01
van egy-két dolog, amire valszeg érdemes figyelni a be/kiszállásnál - nyilván nem okoskodni szeretnék, de valszeg a cimbid valamelyik dologra nem figyelt - és bocsánatot szeretnék kérni, nem áldozat hibáztatást próbálok itt megfogalmazni

jó spekit Neked
stacstac szombat, 16:16
Előzmény: #31465  Valiz
én is minden illikvid papírral szkeptikus vagyok - viszont, ha jól választasz papírt, akkor jól lehet velük keresni - nehéz a kiszállás - ide csak olyan pénzt tehetsz, amire tényleg nincs szükséged, mert itt csak akkor van kiszálló, amikor eljött az idő - és az lehet, hogy 1-2 év múlva lesz csak, és csak 1-2 napod lesz kiszállni, mert utána lehet, hogy jön megint 1-2 év szünet

a beszállás ugyanilyen nehéz - vársz, csak vársz és egyszer, amikor van komolyabb eladó, akkor lecsapsz a papírra és megveszed

amikor én eladok (vagy veszek) valamilyen illikvid papírból, azt szinte észre sem lehet venni - soha nem verem le az árat, soha nem haladom meg a napi forgalom 25%-át, nem változik az árfolyam a vételem/eladásom során jelentősen miattam

eddig minden illikvid papíromból ki tudtam szállni kb a tervezett szinteken

a legdurvább ilyen pozim (nem értékben a legnagyobb, hanem a napi forgalmakhoz képest a legnagyobb) a DELTÁ-ban volt - 2M darabot gyűjtögettem össze, elég hosszú idő volt - viszont a kiszálló szinten olyan forgalmak voltak a papírban, hogy fel sem tűnt az eladásom

az egy másik kérdés, hogy mit lehet okozni egy illikvid papírban, egy nagyobb vétellel vagy eladással

jó spekit Neked - bízom benne, hogy hamar túl lesztek (Ti is) az eheti vérengzés miatti veszteségek lelki feldolgozásán
x2029J szombat, 15:48
Előzmény: #31541  x2029J
x2029J szombat, 15:47
Előzmény: #31540  Lolmachine

Rövid távon (pár hét) szerintem bárhova leverhetik az ezüstöt.
De ha a Covidos 2020-as évet nézzük, ami megrázkódtatásban hasonló a mostani Vámos bulihoz, akkor 2020 elején 18-ról leküldték szinte azonnal 14-re, aztán meg pár hónap múlva 28 volt.

Topik gazda

Lolmachine
Lolmachine
3 4 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek