A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
Ha itt is lenne célár emelés akkor itt is lenne azonnal egy 700-800 ft-os rally. Szégyen, hogy itt még nem jöttek ki új cél árakkal, de ami késik az nem múlik .Én megvárom.:)
Ezt amit ide írok az Alteo topikba is leírtam.. Szerintem a a wabi ezen a szinten olcsó… Meg fog ugrani az árfolyam és jönnek a buta beírások ez most miért indult el, basszus lemaradtam róla, Stb.. Szerintem most kell venni mert utánna csak a sopánkodás lesz… Mindenestre én az a Alteo topikba is szóltam 2’hette Gondoltam itt is szólok..
Az a gáz amúgy hogy nem is nagy pénzekkel teszi. Azonnal beborul amint valamelyik nagy belép ide és elkezdi felszippantani. Kiváncsi vagyok amúgy, mikor töri át a 4000-et újra. Akkor már nem tér vissza ide újra, 4800-nál lesz ugyanez a játék. Türelem, türelem…
Valamelyik m.jom vergődése ez a lenyomogatás.. ezt csinálja/csinálják hónapok óta. Lehet, hogy a jegyző algoritmusát tudják ezzel kihasználni? Tud forintozni így egy sávban?
Nyomdán is öntöttek, pannit is megpróbálták, de valaki rájuk pakolt vagy 7k-t 1660-ra a záróban xd. Nagyon furi a mai nap. Chartban jeleztem, hogy rövidtávon korrekcióra számítok kb. 3790-3850-ig, utána várom a következő szintugrást... tavasszal már mindenképpen pörögnie kellene
Semmi extra. Valaki megvárta, ameddig az árjegyző lelép és bepakolt 1250 darabot piacin záróba. Neki eladhatta volna magasabb áron, de úgy gondolta inkább leköti helyette.
A kezdés nem rossz, remélem mutatja az irányt a 2025-ös évben ez a jó kezdet. BUÉK mindenkinek , remélem , hogy ebben az évben 30-40 %-os árfolyamnövekedés minimum lesz ebben az évben.
Felejtsd el a banki tanácsadókat,meg mindent,azt vegyél részvényeket,jobban jársz!Például gyere ide,és nem kell napi szinten tőzsdézned,meglesz a pénzed!Itt nem vagy rossz helyen!Még azt is merem talán mondani,hogy ne osztogasd meg a pénzed,amit be akarsz fektetni,hozd ide kezdetnek,azt ne csinálj semmit!Te döntsd el mindig mit csinálsz a pénzeddel ember,mert az a tiéd,te kerested meg,ne hagyd hogy minden szarra rábeszéljenek!!Senki nem a te malmodra akarja hajtani a vizet a bankoknál!Azért mert kedves valaki veled,meg mosolyog,nem mindig biztos,hogy veled van!Én a saját káromon tanultam meg ezt is,azért mondom!
Meg saját banki befektetési terméket akart ajánlani... amik jó ha hoznak átlag 1-3-4%ot, egy-két kiugró évtől eltekintve 10 év alatt... Érdekes a pannónia mnyp befektetésem Rubin portfolióban ugrott decemberben plusz 2.3misit, azok legalább látszólag nem b.szn.k át, mint pl. egy Groupama maffia.. (magam menedzseltem benne a pénzem, legalábbis abban a tudatban voltam a felületük szerint, és a termék száguldott, de a megtakarításom nem nőtt. Aztán mikor komolyabbra fordult az ügy, mert utána menten a dolgoknak, akkor hoppá hirtelen elővarázsolták a lóvét, majd fel is bontottam a szarjukat.)
Waberers
2015. okt. 05. 18:00 BÉT határozat - értékpapír bevezetése
A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
link