A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
Közös tanácsadó és logisztikai céget alapított a kínai hátterű De Well Singapore és a WSZL Kft., a Tiborcz István többségi tulajdonában lévő Waberer's International leányvállalatata.A kínai többségi tulajdonú DeWab Logistics Kft.-nek kettős ügyvezetése van: kínai oldalról a De Well Group egyik alapító atyja, Shi Yang vesz részt a cégirányításban, magyar részről pedig Erdélyi Barna, a Waberer's igazgatósági tagja.A De Well Group jelenleg Kína egyik legnagyobb, nemzetközi áruszállítással és logisztikával foglalkozó cégcsoportja, amelybe 2021 szeptemberében az Alibaba-csoport is beszállt, 29,5 százalékos részesedést szerezve. A De Well a kilencvenes évek óta jelen van az észak-amerikai, illetve a délkelet-ázsiai piacokon, 2018-ban pedig létrehozta frankfurti irodáját, amivel kaput nyitott Európa felé is. 2021 decemberében többségi részesedést szerzett az amerikai légi áruszállítással foglalkozó ELC Groupban. forrás: HVG
525-nél a Telkót dobtam, hogy jól döntettem majd az idő megmondja...előbb utóbb ott érik egy korrekció, de mégis felszívja a piac eddig az eladókat. OTP-ben sokkal nagyobb teret látok. Nekem a Wabi nagyon lassú, nagyon lassan árazódik, a forgalma hektikus. Ettől még nem rossz cég, csődtől mentették meg.
Igen. Idén 600 ft lesz a tető telekomnál szerintem. Jövőre meglátjuk mi lesz. 60-80% között kell osztalékra + srv-re költeniük. Ha 60%-ot szavaznak meg akkor esni fog a papír. Szinte minden negyedévben emelkedni fognak az eredmények egy darabig, ameddig nem csökken az infláció (csökkeni fog), közműadó eleengedése kompenzálni fogja valamelyest. Wabererssel nincsen gond, csak nagyon lassú papír. Béten a top 10 papír között. Van 1-6 blue attól függ, hogy mit hova sorolunk.
Telekomban a fejlesztés rengeteg pénzt fog elvenni… amit írtál még kevesebb osztalékot tippelek. Kiváncsi leszek a negyedéves eredményekre. Waberersel kapcsolatban annyi a legtöbb szerződésük EUR alapú, na szóval ha gatya az EUR/HUF akkor látszólag jobb eredmények születnek a devizaváltás miatt.
abban még lehet korrekció szerintem, messze van a jelentés. meg februárban szerintem a 70%-os osztalék javaslat helyett 60% fog bemenni, a fejlesztések miatt. Szóval ott sok kérdőjel van.
Kezdetnek jó lesz...Egyik kereskedési alapvetés abba kell venni ami megy..akkor amikor tényleg megy... nem jósolgatni kell, hogy majd jó lesz..Néha az is szmithat ha az ember próbra belevesz kis pakkal, mert röhej de működhet annak a lemérésére, hogy valóban megindult..
Waberers
2015. okt. 05. 18:00 BÉT határozat - értékpapír bevezetése
A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
link