A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
Ne keress benne logikát, a legtöbb BÉT befektetőt nagyon nem érdeklik az eredmények, jövőbeli kilátások. Minél nagyobb legyen az osztalék, meg rövid idő alatt a nyereség. Ha ez meg nem jön össze, akkor már dobja is be esztelen módon és keres másik részvényt.
Nem értem én sem.. talán azért is, mert tojik a menedzsment az árfolyamra. De megmondom őszintén, kezdem unni, hogy elég komoly összegem parkol benne, ami jó lenne, ha dolgozna, mert most már minden hír megjött, meg jó számok is vannak a cég irányából. Viszont nem nagyon fogok várni még egy évet, hogy hátha hoz pár %-ot.. Akkor inkább átviszem MOLba és osztalékra beleülök..
Én is többre számítottam, Ez nem Tiborc miatt van.. Ott az állami nyomda tele fideszes megrendeléssel mégis szárnyal az árfolyam.. Remélem ezt is előbb utóbb megtalálják a tőzsde ilyen egyszercsak elindul hogy mi alapján abba ne keressünk logikát….
Remélem ezt valaki meghallja a Wabererstől: Jelenleg 3 elemzőház követi a részvényt, ezek közül mostanában egyedül a Concorde szokta ezt BÉT közleményként feltenni. Valószínűleg nem sokan nézegetik a Waberers honlapját, ott szokták az MBH és az Equilor elemzését is kirakni, de hacsak erről nem számol be a sajtó, mindez alig pár emberhez juthat el. Aprócska kérés, de részvényesként nagyon sokat jelentene számomra, ha a cég BÉT közleményként jelezné, ha új elemzés érkezett/töltött fel a honlapjára. Mindez csak kis időráfordítást igényelne, mégis nagyon sokat hatna az árfolyamra, sokkal több emberhez eljutna a wabi jelentős alulértékeltségének a híre. Nagyon megköszönném, ha javaslatomat megfogadnák!
Nem azzal van a gond, hogy elad, hanem, hogy záróban nem teszi be a könyvbe, hanem az utolsó másodpercekben dobja rá. Ez előre megfontolt lekötési cél..
A logisztika majd újra felpörög, már le lett írva, hogy sok cég becsődölt, tisztult a piac, aki túlélt, az dübörögni fog és itt már vasúti szállítás, személyszállítás is a portfólió része, szóval ott is megy a diverzifikáció.
Waberers
2015. okt. 05. 18:00 BÉT határozat - értékpapír bevezetése
A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
link