A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
Ha 1850-ig lemegy, akkor még tuti bővítek. Nincs miről beszélni, a pufajkás vejkónak megérte 2300-on is. Bár az is egy pofátlan ár volt. A forgalom az szinte 0. 1850-en már a cég is elkezdené saját magát venni ami visszalökné egy pillanat alatt az árfolyamot. Nagyobb csomag egyenlőre ezen az áron nincs eladó, ha venni akarnak, akkor feljebb kell engedniük, vagy megfenyegetni megint valakit, hogy eladja.
En 1850re gondolok, ez még nem beejtés. Utana viszont meredek iranyvaltas. Eddig nem mutyiznak az arfolyammal, szerintem nem lesz gond, a cegertek el fogja repiteni a kivant celarakhoz.
Waberes részvényesek. Ti komolyan tudjátok venni egy cég pénzügyi kimutatásait akkor, mikor a társaság számlázása a teljesítési időpontot követően 2 hónappal később kerül kiállításra? Aki bejáratos kérdezze már meg tőlük, hogy a kimenő számláik hány százalékát állítják ki a teljesítést követő 8 napon belül? Őszintén szólva én 2022-ben sem találkoztam eggyel sem, amit sikerült volna...Pedig átfutott a kezemen legalább 100 darab tavaly.. Nálunk legalább 30, de inkább 45 nap telik el a 2 időpont között. Hogyan tudnak így korrekt jelentés adni?
Eddig szivatóra tettek mindenkit aki nem adta oda 2330on!Miért is lehetne eladni többért?Mert a milliárdosok azért milliárdosok,mert azon agyalnak,hogy adhatnák oda a pénzüket a csóróknak!Értem!Akkor várjuk a jó árfolyamot,hátha megjön!Mást úgyse tudunk csinálni,max eladni 2000körül!
Waberers
2015. okt. 05. 18:00 BÉT határozat - értékpapír bevezetése
A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
link