Érdekes ez a certi ko elmélet. Harding említette hogy megéri e többszázerer darabot eladni egyre kevesebbekért azért hogy 100 ezret visszavegyenek mondjuk 2430 on? Max úgy érheti meg ha közben shortokat nyitnak a felszabaduló pénzből az aljáig. Az visszatermeli az elszenvedett bukót. Összehangolt akció lehet. Néhány nagyobb pénzű alap összebeszél, tudják a trendet, célárakat... Természetesen mnb büntetést kockáztatnak. Ha visszanézik a kötéseket. Nem származhat a forgalom nagyja néhány szereplőtől heteken át.
igazad lehet, de néhány forinton már szinte semmi sem múlik. A hó végi záró beállítása is okozhat még mozgást a nap végére. Meggyőztél. A betett már megmarad ott ahol van, de teszek egy másik csomagot bőven alá is, a "nagy leszúrásra" spekulálva. Úgyis csak az egyik egyik szolgáltató egyik TBSZ-en megmaradt osztalék felét tettem be eddig mivel szeptemberben még további lecsorgást várok, vártam. Ez lenne az első kereskedésem az osztalék óta. Később meg meglátjuk, hogy jó döntés volt e ilyen korán elindulni.
Nekem van DT-m is...sőt a stróman srv ügy miatt Erste-m is. (mindkettő az MTelhez kapcsolódik az én fejemben) DT nem volt egy fény ebben az évben... az elmélázó, tétlenkedő, hátráltatott TMUS tranzakció miatt. Nem adom el, tartom. Lesz jobb év is majd.
2500-ra tettem be ma zárás előtt az elkölteni kívánt összegből az első vételi csomagomat. Mondanom sem kell, hogy nem teljesült. De egyáltalán nem vagyok szomorú. Majd teljesül legközelebb egy más áron. Azért az általatok emlegetett kiütéses ár megmozgatja a fantáziámat, ezért teszek is picivel fölé egy megbízást, még most, mert hétfőn lehet, hogy elfelejtem.
Amióta esik így van. Igaz én csak 5-ös könyvet látok, de szinte folyamatosan ezt látni. Gyakran több ezer darabbal több van a vételi oldalon mint az eladóin. Ezért sem értem, furcsa az egész. Nekem legalábbis
TL38 túlélésére én sem kötnék nagytétű fogadást. Simán lehet, hogy kicsapják keddig. De itt 2500 környékén kezd tanyát verni az áfolyam, és bázist épít. Szóval minél több időt tölt itt, annál drágább lesz lejjebb nyomni.
A teljes közkéz megvásárlásához kb 250m db 3500Ft-os áron = 875Mrd Ft kellene... az inkább 4 évnyi Ebitda. én csak a 90% eléréséhez szükséges mennyiséggel és árral számoltan lejjebb.
Nagyon érzékeny politikai, szuverenitási kérdés is ez egyben. Elég rossz lenne az optikája és visszhangja. Emiatt sem lesz semmiféle ilyen ajánlat mostanában. (az elkövetkező években sem szerintem) DT egyébként is a TMUS tervezett akvizicíóval van mostanában elfoglalva...
Mtelekom