Az azért elég véleményes, hogy milyen hírnevet.. sok fiatal nyilatkozta amikor kérdezték hogy mi a legjobb a kormámyváltásban hogy most már ha megkérdezik honnan jöttek akkor nem fogják szégyenleni mondani hogy Magyarországról.
Amugy most lehet igazán látni akik vegig manipulaltak itt a reszvenyes topikokat azok mind fideszhez kozeli brokerok voltak.Ok iranyitottak a tozsden a kis papirokat es a neres papirokat most nincs/nem lesz penz igy mar nem fogjak rudni es nem olyan lesz a magyar tozsde mint egy kaszinó
Fröccsöt iszom, egészséges is meg nem erdekel az uri huncutság.Bimbo meg egy festő de komuvesmelokat is megcsinál, mégis Ö a haverom.Mi itt a presszóban nem teszünk ilyen életkor meg vagyoni helyzet miatt kulonbséget.
Hulyeségeket ir...kit erdekel hany eves...mit dolgozott..mennyi pénze van.Hogy jön ez ide?77 vagyok, sokat dolgoztam, nem tudom milyen anyagi helyzete van, nekem elég reggelire egy kis szalonna meg kenyér, de ha nincs 500 millkaja akkor en gazdagabb vagyok😇
Te meg mindig segghulye vagy es a mondatokat se tudod ertelmezni ahogy a tobbi fideszes troll se xD az a jo most mar csak a levegobe beszeltek semmilyen hatása mar nem lesz a hazugsagaitoknak, mondjuk itt a forumon eddig se volt csak kontraproduktiv volt
Várom majd a Magyar listát!!! Devizahitelesek megmentése 25 év alatti szja megszűntetése A rengeteg új munkahely létrehozása Családi adókedvezmények KamattámogatásokEgészséges magyarország program, sok játszótérrel Eladott magyar cégek energiacégek visszavétele Külföldi magyarok támogatása Lakás-házfelújítási programok 50%-os támogatásaRezsistop Árrésstop Szép kártyával élelmiszer vásárlás Tüzelőanyagok ingyenesen Étkezés ingyenesen az iskolákban Ingyen tankönyvek Kastélyfelújítások Az autók számának drasztikus megnövekedése Minimálbér növelése, hogy zárkózzunk fel európához Sereg megerősítése 6havi fegyverpénz 13.14.-havi nyugdij Oktatás-Egészségügy béremelések amikor még a jogos forrásokat sem kaptuk meg
Nálad idősebb vagyok és sokkal többet dolgoztam és szenvedtem korábbi rendszerekben. Munkámnak köszönhetően szinte biztos, hogy sokkal jobb anyagi helyzetben vagyok mint te. Így nem fog érdekelni ha jönnek a brüsszeli pofonok. Mit gondolsz a multikat terhelő adókat ki fogja fizetni? Mitől szágold az OTP-MOL? Biztos nem is sejted a magyar nép!!
mit is mondott? előszőr elmegy lengyelországban utána bécsben aztán brüsszelben-miért nem tette? pedig a hétre igérte.mi van iiiiiiiiiiiiitttttttttttt?
Ha egy kormány közpénz nagy részét elbassza, ellopja, elherdálja hatalmas jövedelmeket osztanak maguknak és sleppnek, maradékból valamit létrehoznak az nem siker, hanem szégyen!!!
Nem kéne lemenni bányászbékába!!! ..Szerinted a Parlamentben ülő képviselők - mindkét oldalé,- mennyit vittek haza, akik hatalmas károkat okozva ?? Sőt elmennek nyugdíjba milliós juttatással annak alapján ami xar melóért havi több milliót vettek fel!! ..Vidnyánszky a nemzeti élén rombolva a kultúrát? És a többi média geczi akik nyomták a hazugságokat hatalmas károkat okozva?? Folytassam??? .. MP nem lopott semmit, törvény által meghatározott körökben dolgozott előirt javadalmazással.
Amerikai Népszava
Az Amerikai Magyar Népszava Szabadság online kiadása
Alapítva: 1891-ben
Kiadó: Olivia Media and Publishing Corporation
Naples, FL USA
Főszerkesztő:
Bartus László
Munkatársak:
Para-Kovács ImreMolnár MiriamMarkó BeátaKertész Ákos
Hajnal Éva
Iványi Margit
Ne haragudjon, az Ön stilusa nem illik hozzám, mint mondottam nemzeti konzervatív vagyok.Ha a stilusán javít jelentkezzen a Clubbomba, de így ezt most nem tudjuk folytatni.Üdvözlettel:Toka Úr
Akkor holnap lesz amikor petike szárazon bepucsít nekik, és lemond egy kis szuverenitásról? Éljen, éljen! Most nem lesz akkor önmerénylet, drón berepülés, a választás elhalasztása? Meg nem az volt, hogy ez egy diktatúra, amit nem lehet megdönteni? Akkor petike hazudik folyamatosan? Meg ha minden magyar egyforma ennek a ganajnak, akkor miért az az első, hogy az legyen az Alaptörvényben, hogy 8 év lehessen max vki miniszterelnök?
Azért a listájában van sok megmosolyogtatni való, majd nezze át jobban.Alapvetés az hogy a közpénz NEM veszítheti el közpénz jellegét-ehhez kell igazodni.
0???Te NEM ITT ÉLTÉL? Devizahitelesek megmentése 25 év alatti szja megszűntetése A rengeteg új munkahely létrehozása Családi adókedvezmények KamattámogatásokEgészséges magyarország program, sok játszótérrel Eladott magyar cégek energiacégek visszavétele Külföldi magyarok támogatása Lakás-házfelújítási programok 50%-os támogatásaRezsistop Árrésstop Szép kártyával élelmiszer vásárlás Tüzelőanyagok ingyenesen Étkezés ingyenesen az iskolákban Ingyen tankönyvek Kastélyfelújítások Az autók számának drasztikus megnövekedése Minimálbér növelése, hogy zárkózzunk fel európához Sereg megerősítése 6havi fegyverpénz 13.14.-havi nyugdij ÉS MÉG SOKÁIG TUDNÁM SOROLNI!! Ez mind rossz ugye?
ORBÁN VIKTORT KEDVELŐK!