Topiknyitó: kenyeres2 2025. 11. 22. 11:54

ORBÁN VIKTORT KEDVELŐK!  

Mert az igazság mindig győz!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Flyer ma, 17:52
Előzmény: #5015  ronaldinyo
Az azért elég véleményes, hogy milyen hírnevet..  sok fiatal nyilatkozta amikor kérdezték hogy mi a legjobb a kormámyváltásban hogy most már ha megkérdezik honnan jöttek akkor nem fogják szégyenleni mondani hogy Magyarországról.
ronaldinyo ma, 17:45
azért azt el kell ismerni orbán -hatalmas hirnevet hozott magyarországnak és bizony magyar péter ezt tovább viszi-hogyan az a kérdés.
sityaki ma, 17:27
Előzmény: #4986  Cicamisi
Sötét vagy, cicus.
Dehogynincs
Dehogynincs ma, 16:16
Kiderült, hova álljon az, aki nemzeti egységet akar.  
tisza 52.10% (3,116,898)
fidesz 39.54% (2,365,104)
andras-80 ma, 16:09
Előzmény: #5011  kugel624
Gondolom a k..vája, k fanni. 
kugel624 ma, 16:04
Tudja valaki, hogy ov búcsúbeszéde alatt a balján álló nő kicsoda?
babo-lapat ma, 16:01
Amugy most lehet igazán látni akik vegig manipulaltak itt a reszvenyes topikokat azok mind fideszhez kozeli brokerok voltak.Ok iranyitottak a tozsden a kis papirokat es a neres papirokat most nincs/nem lesz penz igy mar nem fogjak rudni es nem olyan lesz a magyar tozsde mint egy kaszinó 
Toka ma, 16:00
Előzmény: #5008  Toka
Fröccsöt iszom, egészséges is meg nem erdekel az uri huncutság.Bimbo meg egy festő de komuvesmelokat is megcsinál, mégis Ö a haverom.Mi itt a presszóban nem teszünk ilyen életkor meg vagyoni helyzet miatt kulonbséget.
Toka ma, 15:55
Előzmény: #5002  Cicamisi
Hulyeségeket ir...kit erdekel hany eves...mit dolgozott..mennyi pénze van.Hogy jön ez ide?77 vagyok, sokat dolgoztam, nem tudom milyen anyagi helyzete van, nekem elég reggelire egy kis szalonna meg kenyér, de ha nincs 500 millkaja akkor en gazdagabb vagyok😇
andras-80 ma, 15:53
Tojok arra, mennyit dolgoztál. Toltad orbánék szekerét, de most már megpihenhetsz. Nem kell tovább tolnod, max a szakadék felé nyomhatod. 🤣🤣🤣
babo-lapat ma, 15:47
Előzmény: #4999  ronaldinyo
Te meg mindig segghulye vagy es a mondatokat se tudod ertelmezni ahogy a tobbi fideszes troll se xD az a jo most mar csak a levegobe beszeltek semmilyen hatása mar nem lesz a hazugsagaitoknak, mondjuk itt a forumon eddig se volt csak kontraproduktiv volt 
Cicamisi ma, 15:40

Várom majd a Magyar listát!!!
Devizahitelesek megmentése
25 év alatti szja megszűntetése
A rengeteg új munkahely létrehozása
Családi adókedvezmények
KamattámogatásokEgészséges magyarország program, sok játszótérrel
Eladott magyar cégek energiacégek visszavétele
Külföldi magyarok támogatása
Lakás-házfelújítási programok 50%-os támogatásaRezsistop
Árrésstop
Szép kártyával élelmiszer vásárlás
Tüzelőanyagok ingyenesen
Étkezés ingyenesen az iskolákban
Ingyen tankönyvek
Kastélyfelújítások
Az autók számának drasztikus megnövekedése
Minimálbér növelése, hogy zárkózzunk fel európához
Sereg megerősítése 6havi fegyverpénz
13.14.-havi nyugdij
Oktatás-Egészségügy béremelések amikor még a jogos forrásokat sem kaptuk meg
wgl ma, 15:39
Milyen brüsszeli pofon jön??
Shortelek ma, 15:37
Előzmény: #4992  Cicamisi
Na mi van macska, fájront nektek:))
Cicamisi ma, 15:36
Előzmény: #4994  andras-80
Nálad idősebb vagyok és sokkal többet dolgoztam és szenvedtem korábbi rendszerekben. Munkámnak köszönhetően szinte biztos, hogy sokkal jobb anyagi helyzetben vagyok mint te. Így nem fog érdekelni ha jönnek a brüsszeli pofonok. Mit gondolsz a multikat terhelő adókat ki fogja fizetni? Mitől szágold az OTP-MOL?  Biztos nem is sejted a magyar nép!!
wgl ma, 15:35
Te önlejárató kampányt folytatsz magad ellen???
Toka ma, 15:33
Miniszterelnökként megy.Ha nem ért a politikához, ne foglalkozzon vele Ronaldinyo Úr.
ronaldinyo ma, 15:30
mit is mondott? előszőr elmegy lengyelországban utána bécsben aztán brüsszelben-miért nem tette? pedig a hétre igérte.mi van iiiiiiiiiiiiitttttttttttt?
Pajtika ma, 15:20

https://www.facebook.com/reel/970470038845739
Hahó DPK!
MP kifele a MTVA székházból
HAHÓ
wgl ma, 15:20
Ha egy kormány közpénz nagy részét elbassza, ellopja, elherdálja hatalmas jövedelmeket osztanak maguknak és sleppnek, maradékból valamit létrehoznak az nem siker, hanem szégyen!!!
wgl ma, 15:18
Előzmény: #4976  ronaldinyo
Nem kéne lemenni bányászbékába!!!
..Szerinted a Parlamentben ülő képviselők - mindkét oldalé,- mennyit vittek haza, akik hatalmas károkat okozva ??
 Sőt elmennek nyugdíjba milliós juttatással annak alapján ami xar melóért havi több milliót vettek fel!!
..Vidnyánszky a nemzeti élén rombolva a kultúrát? 
És a többi média geczi akik nyomták a hazugságokat hatalmas károkat okozva??
Folytassam???
..
MP nem lopott semmit,  törvény által meghatározott körökben dolgozott előirt javadalmazással.
ronaldinyo ma, 15:17
tisztelt politikusok-most már végre elő a farbával mi folyik ebben az országban -mert morcos lesz.legyen világosság végre már magyarok.
andras-80 ma, 15:15
Előzmény: #4992  Cicamisi
Imádom a vergődéseteket 🤣🤣🤣
ronaldinyo ma, 15:14
Amerikai Népszava Az Amerikai Magyar Népszava Szabadság online kiadása Alapítva: 1891-ben Kiadó: Olivia Media and Publishing Corporation Naples, FL USA   Főszerkesztő: Bartus László   Munkatársak: Para-Kovács Imre Molnár Miriam Markó Beáta Kertész Ákos Hajnal Éva Iványi Margit
Cicamisi ma, 15:13
Előzmény: #4987  andras-80
Majd nem nevetsz ha kiderül egy dilettáns seggnyaló akit nem tud diplomatikusan viselkedni sem hova juttat el titeket. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Toka ma, 15:13
Előzmény: #4990  LadyLavender
Ne haragudjon, az Ön stilusa nem illik hozzám, mint mondottam nemzeti konzervatív vagyok.Ha a stilusán javít jelentkezzen a Clubbomba, de így ezt most nem tudjuk folytatni.Üdvözlettel:Toka Úr
LadyLavender
LadyLavender ma, 15:09
Előzmény: #4969  Toka
Akkor holnap lesz amikor petike szárazon bepucsít nekik, és lemond egy kis szuverenitásról? Éljen, éljen! Most nem lesz akkor önmerénylet, drón berepülés, a választás elhalasztása? Meg nem az volt, hogy ez egy diktatúra, amit nem lehet megdönteni? Akkor petike hazudik folyamatosan? Meg ha minden magyar egyforma ennek a ganajnak, akkor miért az az első, hogy az legyen az Alaptörvényben, hogy 8 év lehessen max vki miniszterelnök?
Toka ma, 15:07
Előzmény: #4986  Cicamisi
Azért a listájában van sok megmosolyogtatni való, majd nezze át jobban.Alapvetés az hogy a közpénz NEM veszítheti el közpénz jellegét-ehhez kell igazodni.
ronaldinyo ma, 15:06
Előzmény: #4970  ronaldinyo
sajnos nem jön pedig az kéne hogy gatyába rázza ezt az ostoba nemzetet.attila forog a sírjában -gyalázatosok.
andras-80 ma, 15:04
Előzmény: #4648  Cicamisi
Hehehehehehehehehehehehehehehehehehe
Cicamisi ma, 15:03
Előzmény: #4964  Toka
0???Te NEM ITT ÉLTÉL?
Devizahitelesek megmentése
25 év alatti szja megszűntetése
A rengeteg új munkahely létrehozása
Családi adókedvezmények
KamattámogatásokEgészséges magyarország program, sok játszótérrel
Eladott magyar cégek energiacégek visszavétele
Külföldi magyarok támogatása
Lakás-házfelújítási programok 50%-os támogatásaRezsistop
Árrésstop
Szép kártyával élelmiszer vásárlás
Tüzelőanyagok ingyenesen
Étkezés ingyenesen az iskolákban
Ingyen tankönyvek
Kastélyfelújítások
Az autók számának drasztikus megnövekedése
Minimálbér növelése, hogy zárkózzunk fel európához
Sereg megerősítése 6havi fegyverpénz
13.14.-havi nyugdij
ÉS MÉG SOKÁIG TUDNÁM SOROLNI!! Ez mind rossz ugye? 
ronaldinyo ma, 15:00
okostojások.
ronaldinyo ma, 14:59
ronaldinyo 2024. 04. 29. 13:05 Előzmény: #82  hekki #83 igen a fidesz lufi kipukkadt,gém over fidesz sátánista-diktátorok tömege.pápá

Topik gazda

kenyeres2
kenyeres2
4 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek