Topiknyitó: harlem 2020. 12. 14. 19:33

GYURCSÁNY TAKARODJ!!!  

Engem nem különösebben érdekel a politika, de adjunk esélyt az ellenzéki vezír megmérettetésének is egyenlő esélyek elvén.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Sehmet
Sehmet 2024. 02. 20. 17:04
Előzmény: #146  El_Kebir
#163
De hát Fletó az ellenzék informális vezetője, a legnagyobb ellenzéki párt nacsalnyikja, és a plurális demokráciák a pártok demokráciái. a köztársasági elnöktől az a párt kapja a kormányalakításra a megbízást, amelyik a legtöbb szavazatot éri el, az alakíthat koalíciót a a parlamenti többség megszerzéséhez, valamint a legtöbb szavazatot kapott párt jelöli a miniszterelnök-jelöltet, az országgyűlésben a miniszterelnök - megválasztása előtt - a kormánypárt(ok) programját ismerteti miniszterelnöki programként, a többségi párt(ok) választja/választják meg a miniszterelnököt - és kancellária-rendszerben - a kormányt, az országgyűlésnek felelős kormány, stb. Ugye most már érted Feri szerepét a D(eja vu) K(oalíció)-ban esetleges ellenzéki győzelem esetén, ami azért mostanában reményeim szerint nem lesz.
bagolyles 2024. 02. 20. 16:49
Előzmény: #159  bagolyles
#162
Meg se szólaltam aztán ---7. 
Ijen társaságot még nem láttam ,ennyire tartanak tőlem?
Itt csak ellenzékiek szólalhatnak meg ,ugyanakkor az a jó hozzászóló, aki ORBÁN URAT 
minél jobban tudja gyalázni, mindennek elmondani?  NA-HÁT ,elvagyok   halva  ezek után.
Farelli 2024. 02. 20. 16:21
Előzmény: #146  El_Kebir
#161
...Orbán...nálad tényleg totál be van csípődve, mindenhez hozzákötöd, mint egy propagandista troll!
Dehogynincs
Dehogynincs 2024. 02. 20. 16:00
#160
Pottyondy Edina: „Most Feri Orbán torkára rakja a kést, és azt suttogja, közvetlen elnökválasztás, hasta la vista, baby”
https://444.hu/2024/02/20/pottyondy-edina-most-feri-orban-torkara-rakja-a-kest-es-azt-suttogja-kozvetlen-elnokvalasztas-hasta-la-vista-baby
"Értem, hogy Gyurcsány egy zseni, ő az egyetlen a mai politikai mezőnyben, aki legyőzte már Orbán Viktort, és az egyetlen, akit Orbán négyszer vert rommá kétharmaddal, de ez a megfejtésük a problémára honnan jött? Persze, lehet hogy Ferinek van igaza, hiszen az őszödi beszéd után Gyurcsány volt hasonló helyzetben, mint most Orbi, és bizonyára eszébe jutott, hogy mitől is rettegett akkor igazán. Ültek Klárával és Vadai Ágnessel a Parlamentben, a miniszterelnöki dolgozószobában, a Kossuth téren tüntikézett a jobboldal, és Feriék meg azért imádkoztak, csak ne kezdje el követelni a Fidesz, hogy válasszák közvetlenül Állami Számvevőszák elnökét, mert akkor kész, itt a vége.
"„És most, hogy itt a nagy pillanat, (...) most Feri Orbán torkára rakja a kést, és azt suttogja, közvetlen elnökválasztás, hasta la vista, baby”.
____  ő az egyetlen a mai politikai mezőnyben, aki legyőzte már Orbán Viktort ________
Ez igaz, de akkor úgy győzte le Orbánt, hogy ő volt hatalmon.
Ő csökkentette az áfát 25%-ról 20%-ra a kampányidőszakban, az ő kormánypropagandája engedte a hazugság gőzét a hajókürtre, akkor kapta kétmillió nyugdíjas a soros 13.-havi nyugdíját.
Ezt ellenzékből nem tudta volna megtenni.
Ha hatalmon vagy, akkor könnyebb a szarból visszahozni a kormányzást.
bagolyles 2024. 02. 20. 13:53
Előzmény: #158  Sehmet
#159
Úgy legyen.
Sehmet
Sehmet 2024. 02. 20. 13:11
Előzmény: #157  bagolyles
#158

Üdv! A vagdalkozó, fizetett ellenzéki trollok nem zavarnak, önálló gondolatok hiányában hadd mondják el a pártközpontból kapott "saját" véleményüket, hadd vagdalkozzanak szokásos, ordenáré stílusukban, hadd mínuszoljanak,  azzal is csak önmagukat minősítik!
.
Amíg ilyen az ellenzék és a támogatói, addig simán benne van 2026-ban a kormánypárti háromnegyed is!
bagolyles 2024. 02. 19. 12:29
Előzmény: #156  Sehmet
#157
Köszönöm ,hogy itt van, már vártam. Vigyázzon, mert a nekik nemtetsző véleményformálókat ki pontozzák.! 
Sehmet
Sehmet 2024. 02. 19. 11:07
Előzmény: #143  ________
#156
Üdv a fedélzeten! Azt gondoltam, te Gyurcsány-párti vagy. :)
Sehmet
Sehmet 2024. 02. 19. 11:06
Előzmény: #140  signal2
#155
De. bizony! Feri az ellenzék vezető pártjának elnöke, a plurális polgári demokrácia pedig a pártok demokráciája, ahol meghatározó a vezető párt és elnökének a szerepe, személye. A többi ellenzéki pártnak nemcsak aktivista hálózata nincs, hanem népszerűsége sincs, Gyurcsány szépen leszalámizza az ellenzéket, a szocik és a "Lyobbik" már csak romokban léteznek, a Momentum pedig most van a "beintegrálás előtt". Tehát Feri = ellenzék. És ő ugyanaz, ők ugyanazok, akiknek ámokfutása 2008-2010 között tetőződött. De Gyurcsány csak maradjon, amíg ő a nacsalnyik az ellenzéki oldalon, addig tiszta sor a 2026-os választás kétharmados, kormánypárti győzelme. :)
Sehmet
Sehmet 2024. 02. 19. 10:59
#154
Ne hagyj el bennünket Feri, mert akkor lehet, hogy a kétharmad sem lesz meg, veled pedig a háromnegyed is meglehet a kormánypártoknak!
.
https://www.youtube.com/watch?v=uxUmQv9fQzU
Josti 2024. 02. 19. 06:42
#153
Támogatom a topik címében szereplő felszólítást! Iszonyat sebet lehetne ejteni ezzel a fidesz által elképzelt/hangoztatott nemzetegységen!
hellforceone 2024. 02. 19. 06:37
Előzmény: #151  SeldonKuper
#152
Na látod ez a baj, hogy csupán egy politikai véleményed van az egészről.... erkölcsi - vakhű fidesz szavazóként - gondolom nincs. Ertékrendet mutat. Szégyellhetnéd magad, de nem teszed, ahogy a vezéred és seggnyalói sem teszik!
SeldonKuper 2024. 02. 17. 22:41
Előzmény: #145  Dehogynincs
#151
Azért megjegyezném, hogy az a pedofilozás az megmarad az ellenzéknek, de senki nem hiszi, hogy a fidesz attól majd pedofil lesz. 
Azok a szörnyek meg "köztünk vannak", amit megjövendöltek a civil influenszerek is. Nehéz azoktól a szörnyektől az ellenzéknek is megszabadulni, azzal, hogy áttolnák a fideszre.
Erről az áprilisi kegyelemről senki nem tudott, amíg egy vidéki bírósági újságírónak a kezébe nem adta valaki aki értette annak a jelentését. Az a fidesznek már emúlt, lejárt ügye volt a fiókban. 
Ezért nem is akarták megvédeni, hanem magukra hagyták a lányokat! Ez a szomorú az egész történetben.
Ha sokat pedofiloznak továbbra is akiknek ez a győzelmet jelenti, nagyokat fognak még csalódni.
maxwax
maxwax 2024. 02. 17. 11:25
Előzmény: #148  Dehogynincs
#150
Csak szolok, bagolyles egy chatbot. Lebukott a szentem, igy most ujabb ket topikot probal becserkeszni, de eleg gyatra a mukodese ezekben. 
bagolyles 2024. 02. 17. 11:12
Előzmény: #147  Dehogynincs
#149
Én nem írtam volna ilyen  misét, túl hosszú volt -de ez is egy vélemény, mit mindenki másé. Az én véleményem viszont az ,hogy itt semmi különösebb nem fog ettől a tüntetéstől változni. Az ÁLLAMBERENDEZKEDÉS  még ciklusosokon fog maradni.
Dehogynincs
Dehogynincs 2024. 02. 17. 10:01
Előzmény: #146  El_Kebir
#148
Itt van Azahriah becsípődése, de ő csak egy propagandista troll.
https://telex.hu/belfold/2024/02/16/azahriah-beszed-videouzenet-tuntetes-hosok-tere-kegyelmi-ugy-gyerekbantalmazas
"Még egyszer köszönöm szépen, hogy itt vagytok és jelzitek közösen, hogy nem csak egyénenként, de együtt is változást szeretnénk, amit összefogással elérhetünk. És nem, mert ez a szó is kicsit elinflálódott már az utóbbi időkben, nem inkompetens politikai pártok összefogásával, hanem mint ember az emberrel, akinek valóban fontos, hogy olyan helyen alapozzuk meg a gyerekek életét és jövőjét, ahol egészséges, körültekintő, békés és érett felnőttekké válhatnak."
Dehogynincs
Dehogynincs 2024. 02. 17. 09:37
Előzmény: #146  El_Kebir
#147

Mit propagálok?
Nem tartozik a topic címéhez?
Mi az, amit cáfolni tudsz?
Azt látom, hogy mi nem tetszik neked. Egy Gyurcsány-hívőnek persze, hogy nem tetszik.
Nemcsak Gyurcsányt ekézem, hanem Orbánt is.
És nem a kormánypropagandát nyomom, hanem saját kútfőből, saját érvekkel, ami persze nem jenti azt, hogy igazam van.
Mit szólsz a tegnapi tüntetés Gyurcsányellenes vagy ha tetszik ellenzékellenes mondataihoz?
Becsípődésük van? Propagandisták?
El_Kebir
El_Kebir 2024. 02. 17. 09:05
Előzmény: #145  Dehogynincs
#146
...Gyurcsány... nálad tényleg totál be van csípődve, mindenhez hozzákötöd, mint egy propagandista troll!
Dehogynincs
Dehogynincs 2024. 02. 17. 07:19
#145
A pedofilbotrány előtt is mondtam, hogy Orbán magasabb értelemben már megbukott, de a tegnapi ötvenezres tüntetés óta ezt már nem csak ez a tömeg látja, hanem legalább ötször annyian.
Ez nem az ellenzék tehetsége és alkalmassága miatt volt így. Pechsorozat kellett hozzá és az, hogy nem teljes értékű demokráciánkban maradt még egy csipetnyi oknyomozó sajtó. Oknyomozó sajtó van a göbbelsi kormánypropagandában is, de ők csak ellenzéki ügyekben és álügyekben oknyomoznak. A főváros Tarlós idején nem volt érdekes és Orbán még most sem érdekes.
Eddig sokan debileztek és becsípődéseztek a gyurcsányozásom miatt. Azt kérdeztem, miért cipeljük magunkkal a nyomorultat.
Erre mit láttunk a tüntetésen? Néhány influenszer és youtuber, akik közül a botrány előtt csak két-háromról halottam vagy ismertem, azt kérte, hogy hagyják otthon a pártzászlókat.
Összetódult egy akkora tömeg, amekkorát utoljára a cöf-ös békemeneteken és a netadós tüntetésen láttunk a rendszerváltás elbaltázott három évtizedében.
Gyurcsányra eddig mindig hatásosan dobták le az őszödi beszéd atombombáját és ez ellen semmilyen ellenszer nem volt, mert nem is lehet.
Annyi változott, hogy Orbánra mostantól hatásosan lehet ledobni a pedofilsimogatás atombombáját és nincs ellenszer, mert nem is lehet, hiszen olyan történt, ami nem történhet meg.
A jelenlegi helyzet az, hogy szörnyek járnak köztünk és ezek a szörnyek nem csak a pedofilok és a bűnsegédeik, hanem a politikusszörnyek is.
Orbán nyilván maradni akar, de nincs ehhez sokkal több eszköze, mint 2016-ban Gyurcsánynak.
Bizalmi szavazás a kétharmados országgyűlésében vagyis az ő parlamentjében, bizalom kérése a fideszben vagyis az ő pártjában vagy a lemondás, de ezeket Gyurcsány is megtette. Mögéje csak feles kormánytöbbség sorakozott föl, de hát csak ennyije volt neki.
Most nyilván nagyobb nyilvánosság lesz, kevesebbet tudnak eltitkolni, kevesebbet lehet majd lopni és így már üzletileg sokkal kevésbé éri meg a hatalomnak, de a büntetőjogi felelősségrevonást késlelteti.
Abban nem tévedtem, hogy új erőre vártam, abban tévedtem, hogy új pártra vártam.
Abban is tévedtem, hogy túlbecsültem az alattvalók számát és alábecsültem a polgárok, a civilek számát és a mozgósítható tömeg nagyságát.
De a botrány pech, ki nem kényszerített hiba és fekete hattyú volt a hatalom oldaláról és óriási szerencse az alkalmatlan és tehetségtelen ellenzék szemszögéből, mert egy olyan ügy pottyant az ölébe, amelyik egyértelmű és értik az emberek.
Az ellenzék szerepe ebben az ügyben gyakorlatilag nem sok  sem volt. Eszközei sincsenek a hatalom erőfölényével szemben.
Kiderült, hogy Gyurcsány nélkül is megy a dolog, sőt Gyurcsány nélkül jobban megy.
De ezt már tudtuk akkor is, amikor Bajnai váltotta Gyurcsányt 2009-ben.
ronaldinyo
ronaldinyo 2024. 02. 14. 16:05
Előzmény: #143  ________
#144
és még mindig itt van
________
________ 2024. 02. 14. 15:41
Előzmény: #142  ehe
#143
ide lehet
LappangSouchong
LappangSouchong 2022. 04. 15. 20:51
Előzmény: #139  bumm
#141
Ok bummer. 
 
Te akkor azok közé tartozol, akik még azt gondolják, jól jártak. Majd elmúlik.

Topik gazda

harlem
harlem
4 4 4

aktív fórumozók


friss hírek További hírek