andare
4
4
4
január 20. | 07:22
#1

Beérett Orbán ámokfutása!  

Várom a falka érveit!
Rendezés
Hozzászólások oldalanként
péntek, 10:15
előzmény: #14  mpagnes
#44
A nyugati cégek sokkal több bért fizetnek az alkalmazottaiknak, mint a legtöbb "kizsákmányoló" magyar cég. Nagyon sok "magyar" semmi másra nem "jó", mint arra, hogy visszahúzzon másokat. A nyugattól legalább a kooperációt el tudnánk tanulni, de az agyhalott tömeg még ehhez is hülye. Egyébként az ábra egyszerű: a globalizációval és az EU-s csatlakozással sokat nyert Magyaroroszág, de a "rendszerváltást" nagyon becumiztuk, és azzal szinte mindenki sokat veszített. Abból a "kártyaleosztásból", amit az "elitünk" által privatizált javak szétosztása jelentett, abból ennyit tudtunk csak kihozni annak ellenére is, hogy pénzesőben fürdött az ország. Aki ezt tagadja, az vagy hülye, vagy nem ismeri a tényeket, vagy mindkettő. (Általában utóbbi...)
február 25. | 09:30
előzmény: #41  Olvassatok
#42
Véletlenül se tévesszed össze magad az olimpiával és Virányival.
Virányit meg az olimpiai bukást egy napon sem lehet említeni.
Ne sírjátok már vissza , hogy sikerült olimpiát nyernetek.
február 25. | 08:28
előzmény: #40  upgrayeddAKS
#41
Azért szeretem Virányi András, vagyis BANDITA blogját link olvasni, mert ő nem azért ír, hogy okosakat mondjon másoknak, hanem mert ő az, aki az Orbán-kormány ötven, sőt száz árnyalatát is megtapasztalta a saját -és családja bőrén. Minden sorából az őszinte felháborodás sugárzik, vegyülve a valódi tettrekészséggel, a fotelforradalom helyetti tenni akarással. Ajánlom most figyelmetekbe legújabb bejegyzését, ahol csúnyán beolvas Orbán Viktornak.

“Volt egy álmom. Szerettem volna idős koromban a megtakarításomból megélni, ezt akkor abban a nyóc évben meg úgy hívták: magánnyugdíj. Jött egy marék fülkeforradalmár, és ellopta az egészet.

Volt egy álmom. Szerettem volna a lakáshitelem rendesen fizetni, nem családi összefogásból rendezni. Jött pár barom a hülye nyilatkozatával, és bedőlt a forint. Kösz, Kósa, kösz, Szijjártó, anyátokba szorult volna a fejetek!

Volt egy álmom. Szerettem volna a munkámból megélni, főleg az érte kapott bérből és fizetésből kijönni legalább elsejéig. Jött a kormány az új munkatörvénnyel, és egyből csökkent a fizum, már csak két napig volt elég. Nesze neked, egykulcsos adó, meg a többi f@szság.

Volt egy álmom. Ha elvesztem a munkámat, nem szerettem volna megtanulni megélni havi negyvenhétezerből. Jött a kecske Pintérrel, meg a kis Zsiga Marcell, és azt mondták, ebből meg lehet élni, (nekik naponta) én is meg fogom tanulni ezt egy egész hónapban.

Volt egy álmom. Szerettem volna a gyermekem elküldeni a nagy magyar ingyenes felsőoktatásba, de nem tudtam megfizetni az ezért járó tandíjat. Pár okoskodó pártfarok szépen elmagyarázta, mi miatt lett elzárva a szegény ember gyermeke a tudástól, és csak véletlenül nem mondták ki: Orbán Viktor nem akarja, hogy az én gyerekem okos legyen.

Volt egy álmom. Azt szerettem volna, ha beteg leszek, vagy bármelyik hozzátartozóm kórházba kerül, ne attól kellejen rettegnem, lesz-e a neki ott orvos, nővér, gyógyszer, kötszer, ellátás, fűtés, kaja. Arról nem álmodtam, a kórházakból szép kilátás lesz a stadionokra.

Volt egy álmom. Azt képzeltem, ha valaki lop, annak levágják a kezét, nem pedig kastélyt vásárol belőle, meg kisvasutat. Ha valaki meg hazudik, annak a nyelvét vágják ki, nem újságot zárnak be miatta, és lovagkeresztet kap érte.

Volt még sok álmom de…

Teljesen megértem, ha Orbán Viktor most sír az álmai miatt, és gyilkosoknak nevezi azt, aki ezt elkövette ellene. Egy olimpia miatti népszavazás bűncselekmény lenne, hiszen a hatalom akkor nem tudja az akaratát érvényesíteni az állampolgárokkal szemben. Csak annyit tennék hozzá Orbán Viktor álmaihoz: pont leszarom őket, a nyavalygása nem őszinte számomra. És éppen ideje, hogy elmenjen a büdös picsába mielőtt kitekerem a nyakát a sok hazugságért, amit nekem mondott, a sok adóforintért ami a közelében elvesztette a közpénz jellegét, és mészárosodott, rogánosodott, vajnásodott, meg a többi fideszes zsebben szépen, nyom nélkül, ráadásul ügyészi felügyelettel eltűnt.

Nekem az én álmaim voltak fontosabbak, és azokat ő vette el tőlem. És cserébe nekem még ezt meg is kellene köszönni neki. Egy vasvillával meg is teszem. Vagy egy választással.”
február 20. | 19:19
előzmény: #22  pitcairn2
#40
Ja, mert olyan jól élünk, mi? :)
február 20. | 19:17
előzmény: #1  andare
#39
Ja, én meg azt hittem, hogy már neki is ütközött a realitások falának :)
Tudtad, hogy ez egy oximoron? :)
Mármint ez: "Várom a falka érveit!"

falka és érv, ez oximoron... :)
február 20. | 19:07
előzmény: #23  Olvassatok
#38
Csak most indul Orbán ámokfutása...

Főleg ha 2018-ban nyer.Ma jött postán a Hazai pálya-Jobbikos újság,jól lehúzta Viktort.
február 20. | 18:27
előzmény: #35  Vazsmegyei
#37
Ja.
február 20. | 18:24
előzmény: #32  Alilou3
#36
Ajjajj! Zsongani kezdett a méhkas.
Megyek vacsorázni, talán alábbhagy addig zümmögés.
február 20. | 18:22
előzmény: #33  Oszo
#35
Okosan teszed. Nem fogod magadat idegesíteni a valósággal.
február 20. | 18:22
előzmény: #29  Vazsmegyei
#34
Ezt mind te találtad ki?!:))
február 20. | 18:21
előzmény: #30  Vazsmegyei
#33
Te nagyon nagy tévedésben vagy! Én általában nem hogy nem értem, hanem el se olvasom az írásaidat!
február 20. | 18:15
előzmény: #31  Vazsmegyei
#32
Megjöttél a főnököd szoknyája alól ?

Zárva van a meleg bár?
február 20. | 18:03
előzmény: #25  andare
#31
Na azt már ne! Hogy megbukjon az kinek lenne jó?
WarrenBuffetet nem nyomhatja le az szégyen lenne az országra nézve is.
február 20. | 17:58
előzmény: #28  Oszo
#30
Igazad lehet, mert egyiket sem érted!

Csinálj egy rendszerváltást is a magyar nyelvből. Legyen népszavazás, de mindkettőt elbukhatod, ha nem érted.
február 20. | 17:54
előzmény: #21  Olvassatok
#29
Ángyán professzornak elhisszük, de nem tudunk segíteni, mert azok a törvények nem zárják ki a tulajdonosokat.

Hogy miért csak most lettek ilyen farizeusan értelmezhetők a törvények, azt csak az ügyészségek és a bíróságok tudják, akik nem tiltakoztak, amikor elfogadták, mert ezekkel a törvényekkel hirdették a demokráciát is.

Most meg hirtelen nem demokratikusak lettek ugyanazon törvények. Lesz még mit tanulni és tanítani.
február 20. | 17:49
előzmény: #27  Vazsmegyei
#28
Neked mindegy, egyiket se beszéled jól!
február 20. | 17:46
előzmény: #24  -pny
#27
Melyik magyar nyelvet ajánlanád tanulásra?
február 20. | 17:41
előzmény: #25  andare
#26
Kína a mosoly országa...
február 20. | 16:58
előzmény: #23  Olvassatok
#25
Japán a mosoly országa! Magyarország mára a röhej országa lett, hogy ez ne maradjon így javasolnám a világ legnagyobb gazdasági csodáját elérő (7-év alatt több mint ezerszerezte vagyonát) Mészaros lőrincet miniszterelnöknek.
február 20. | 16:54
előzmény: #23  Olvassatok
#24
Magyarul azért megtanulhatnának...
február 20. | 16:48
előzmény: #22  pitcairn2
#23
Már a Gój Motorosok is nyílt levélben szólnak be a kormánynak a "helyi kiskirályok" miatt

Ez a nap is eljött: már a Gój Motorosok köztudottan jobboldali gyülekezetét vezető Mészáros Imre is úgy döntött, baráti hangnemben ugyan, de kifejezésre juttatja kifejezésre nem tetszését a kormány "helyi kiskirályainak" teljhatalma miatt – meg is tette, méghozzá egy a mandineren közölt nyílt levél formájában.

Az igaz magyar szívű Mészáros még azt a f orgatókönyvet is felvázolta levelében, hogy a kiábrándult szavazók újra a "szocikat" küldhetik a nemzet nyakára. Íme, a változtatás nélkül közölt levél:

Itt az idő, hogy a társadalom számos tagjaival megnyugtató módon és főleg tettekkel ne szavakkal bizonyítsanak előttük! Az élet számos területein nagyon sok kritikát hallok, hogy helyi kiskirályok döntenek az emberek vállalkozásairól – sorsaikról az élet számos területén. Csak remélni tudom, hogy ezen észrevételek Önhöz is eljutottak!

Ha nem cselekszenek érdemben minél hamarabb, akkor elképzelhetőnek tartom, hogy 2018-ban úgy járunk, mint 2002-ben! Jelenleg nem látok Önöknél jobbat, de én csak ugyan egy vagyok a nyolcmillió választópolgár közül. De van kb. két és félmillió polgár, akik sohasem szavaztak! Marad öt és félmillió választópolgár, akiket érdekel az ország sorsa! Nem kellene tovább hergelni őket álláspontom szerint.

Miniszterelnök Úr! Kérem, fontolja meg soraimat, főleg a nemzetünk érdekében. Vagy megint jöhetnek az ígéretek baloldalról és azok megkajálásával megint ránk köszönhet a szoci éra. Én egy nyugodt, kiegyensúlyozott, élhető Magyarországon szeretnék továbbra is élni, aki sohasem fogja elhagyni a hazáját! Hiszen vallom, hogy szívet cserél, aki hazát cserél!
Az Ön szavaival élve komoly munka vár ránk!

Hajrá Magyarország, hajrá Magyarok!
A sikeres eredményhez pedig bizony Önöknek is tenni kell!
Mi Gój Motorosok ebben partnerek leszünk, minden ellenszolgáltatás nélkül, választ nem várok, hanem tényszerű eredményeket szeretnénk látni!
február 20. | 16:11
előzmény: #15  andare
#22
hozzuk az EU-s átlagot:)
február 20. | 16:08
előzmény: #18  andare
#21
link

ÁNGYÁN JÓZSEF: FIDESZES CSALÁDOK, KASTÉLYTULAJDONOSOK, KÜLFÖLDIEK AZ ÚJ FÖLDBIRTOKOSOK SOMOGY MEGYÉBEN

Javarészt kikiáltási áron, sokszor a piaci ár alatt vásárolt be magának állami földekből a helyi elit Somogy megyében. Minden tizedik hektár külföldi vagy kettős állampolgár kezébe került. A kaposvári Fidesz-frakcióvezető, és a vadászház-botrányos izsáki polgármester fiai is kiterjesztették birtokaikat, derül ki Ángyán József legfrissebb elemzéséből.

Ángyán József a újabb jelentésben a Somogy megyében lezajlott három földárverési hullámot elemzi részletesen. A megye kiemelkedik az országos átlagból az összes privatizált hektár számában, a kikiáltási áron elkelt földek magas arányával, a nagy egybe függő területek arányával az összes területből, és a nyertes külföldi állampolgárok tekintetében is.

...A hivatalosan közzétett tényadatok tanúsága szerint nem igaz a kormány propganda, hogy helyi gazdák nyerték a földeket tisztességes versenyben. A 12.100 hektár elárverezett területből 7.200 hektárt kikiáltási áron vittek el. A verseny szinte csak a húsz hektárnál kisebb földek árverésére korlátozódott. Az elkelt birtoktestek földterület minőségét jelző aranykoronánkénti árai bizonyos nyertes körökben a piaci ár alatti vásárlás gyanúját is alátámaszthatják.

Az adatok tanúsága szerint 179 db birtoktest, 3.030 ha, az elkelt területek 1/4-e (25,1%-a) erősen átlag alatti aranykorona-áron (50 eFt/Ak ár alatt) talált gazdára, és ráadásul közülük 155 db birtoktest (86,6%-a) esetében ez volt a kikiáltási ár, azaz licitálás és árverseny nélkül került a nyertesekhez. A aranykoronánkénti átlagos vételár 66.548 Ft/Ak lett a megyében.

A legalacsonyabb nyertes árajánlatot, csupán 23.466 Ft/Ak hektáros ajánlatot, Peitler Szilárd adta Balatonboglárról, egy Ordacsehiben található, 6,6 hektáros, 2032-ig saját maga által bérelt, kiváló, 41,7 Ak/ha értékű szőlőért, licit és versenytárs nélkül, kikiáltási áron leütött árverésen..
január 20. | 09:08
előzmény: #17  dzeko1965
#18
Vártam, hogy lesz olyan valaki aki ezt szóvá teszi. Remélem ezután a tartalommal fogsz foglalkozni amit lehetne kritizálni. Tudom, hogy vannak akiknek fáj ha látják azt, hogy a szeretett vezér napjai lassan, lassan leáldozóban van. ( Ha nagyon fáj az igazság vegyé be egy Maripent)
január 20. | 08:57
előzmény: #14  mpagnes
#16
"Már a menzát is államosítanák" Na úgy látszik mindig találnak néhány 100 milliárdot amit a haveroknak leosztanak! Most az iskolai menzák a következő pálya ahonnan lehet lopni.
január 20. | 08:50
előzmény: #14  mpagnes
#15
Nem is tettek semmit Orbánék! Csak! Felépítettek egy hatalmas korrupciós rendszert aminek következményeként az összes fideszes politikus hatalmas milliárdos vagyonokhoz jutott amit visszavenni már gyakorlatilag lehetetlen! A jelenlegi dolgozók jövőjét pedig tönkretették és kilátástalan helyzetet teremtettek azokra az időkre amikor nyugdíjba vonulnak. Az ország állapota katasztrofális! Szinte nincs olyan magyar intézményünk ahol már ne ketyegne a bomba!
január 20. | 08:38
előzmény: #1  andare
#14
ha a nyugati cegek viszik 90 szazalekban a magyar gazdasagot,akkor azokrol beszeljunk es ne a semmit mondo magyar partokrol, akik semmit nem tehetnek, mert benak es anyugat berencei....
január 20. | 08:33
előzmény: #9  dzeko1965
#13
A közgazdász professzor urak jelezték, hogy észre kellene venni már végre Orbán és csatlósai nyakig szarba rakták az országot. Mondjuk én eddig is tudtam és örülök, hogy végre a fideszhez közeli professzor végre felvállalják az igazságot és bemerik vallani bizony nagy szarban vagyunk.
január 20. | 08:28
előzmény: #9  dzeko1965
#12
Hát én nem értem ,miért bántják ezt a jó szívű embert, hiszen jobban , erősödik, és minden rendbe.....
január 20. | 08:26
előzmény: #1  andare
#11
jó topik lesz!
))
január 20. | 08:26
előzmény: #1  andare
#10
jó topik lesz!
))
január 20. | 08:16
előzmény: #7  sanka
#8
Akkor nyissál még ötöt.
Én többet nem szólok hozzá.
január 20. | 08:14
előzmény: #6  Hathor
#7
Abból sosem elég!
január 20. | 08:12
előzmény: #4  sanka
#6
Te tudod!
Hajrá! Nincs elég Orbán takarodj topik gondolom
január 20. | 08:07
előzmény: #2  Masodik_Pal
#5
"Beérett Orbán gazdaságpolitikája – Mélyponton a magyar versenyképesség" Orbánhoz közei professzorok is kifakadtak az ország katasztrófa közeli állapota miatt!
január 20. | 08:02
előzmény: #3  Hathor
#4
Már még is kezdted!
január 20. | 07:37
előzmény: #1  andare
#3
Provokáció kezdeményezés.
Remek. Üthetik, verhetik egymást a népek.
Felhívás keringőre.
január 20. | 07:37
előzmény: #1  andare
#2
Persze, be, de most melyik aspektusra gondolsz a sokból?

Topik gazda

andare
4 4 4

aktív fórumozók

friss hírek

AZ OLDAL TETEJÉRE