Amerika ügyesen kivárta ma az itteni zárást, előtte kis emelkedést mutatott, utána rögtön visszafordult. Ez holnapra sem vetít előre túl sok jót. A DAX pedig még mindig csak az idei emelkedést adta vissza, azt sem teljesen. Csak okosan.
Egyből biztos nem megy le addig. Látod a Renault is, hogy megijedt az előtte álló szakadéktól. :D Én még nem engedtem el egy 30 feletti vételt, de adott pillanatban lehet, hogy lesz jobb lehetőség is.
A forgalom szerintem is jó, de itt nagyon résen kell lenni. A novemberi esésnél az alj után 10 percen belül megvolt a 10%. Szóval pislogni is csak óvatosan. :D
Nem 5,68-on vetted? Kibírod, hogy tartod akkor is, ha lefelé indul? Idővel szerintem akár nagyon jó is lehet, de nem tippelném meg mikor, egyelőre rövidtávra koncentrálok.
Pedig egy pár Pumát vehetnél. Vagy egy új lakást valahol Ausztriában, amit az UBM Development épített. Vagy egy új Porschét. Tradingview-n osztok meg ötleteket, de ritkán. Pl. a CULP vételemet elfelejtettem megírni, most meg már feljebb van.
ZEISS! Én azt mondom az 20 nál lesz meg a SELL ajánlás :D Ott veszem mint a cukrot (Már ha lesz akkor free kessem) :D (30 felett semmiképp sem bántom ilyen dolgokkal mint vétel) :D
Én is 5 alá várom, de a novemberi aljat nagyon erősen figyelem. Az 5 alá esést megvenném, talán. Már nem veszek meg szinteket, hanem megnézem, mi történik. Forgalom lett a legfontosabb indikátorom.
Ferrari Igen a regisztrációval is napi 1 p ig nézegetheteted weboldal (Marketscreener) szerint is most megjelent a 270 es szint. Eskü ha törik a 270 akkor már törjön és nem a szakadékba megyek a Ferrarimmal hanem tovább a pokolba..akkor ott olyat ráveszek h onnan F.I.R.E.! :D :D (A pokol tüze mindenképp) :D
Hetek óta írom, hogy 5 alá várom. Gondolok valamire, de nem biztos hogy úgy lesz. A konkrét céláramat most nem árulom el. Ha lemegy addig, akkor viszont beleveszek és megírom. Nemrég kérdeztem tőled, hogy te tartod-e még, de nem válaszoltál. Ezek szerint igen?
nalam a szokasos prio mindig a finance/bankok, ezek kozul is jelenleg: DBK, CBK (lengyel: PEO - 200 alatt savosan -, PKO - mar 85 alatt savosan elkezdenem venni -), Rafi 36 alatt . masodik korben defense/hadiipar/aero (szerintem nagyon nem lehet meg elengedni ezt a szektort, foleg ha kollektiv eses van): ha a CHF esene egy nagyobbat (410 ala): MONTANA AERO, cseh CZG (kicsit magasabb a debt, de nagyon alulertekelt), THEON (itt voltak olyan hirek, hogy az ejjellatok/csapat aranyokat a hadsereg meg akarja novelni (kb. 1/8 arany van jelenleg, ha az infoknak lehet hinni, de ez ugye nem tul nyilvanos), nem varok kitorest, inkabb moderalt emelkedest, esetleg egy rizikos spekulacio, nem egy nagy terep szekcio ez a hadiiparon belul)
Ferrarit a 2023-as emelkedésben visszatartotta egy szint, €264-29x, most ennek a tetejére esik vissza. Még ha nagyon bearish vagyok, és azt mondom, fej-váll, akkor is a jobb vállon fel kell pattannia picit 270 körülről.
Én vettem 7C Solarparkent ma. Tegnap a Renault és a Porsche és a Hugo Boss is jól teljesített az esésben, ezeket figyelem, bár Porsche már van, likviditás meg nem sok a 7C miatt.
Zeiss Gap down! Még nincs vége.... figyelés van miaf... ;) SAP kisebb gap (kisebb feljövetellek korrekciók... ?? Hmmmm....? ) Vagy csak dead cat bounce? Hmmm...hmmm...
Hát az konkrétan rakéta lenne exportőrök ..de kb majdnem all szektor? :))) Nyilván jósgömb meg ilyenek de akkor kéne nyakig ülni rv ekben (úgy ahogy én amúgy most nem) :D Őszintén? Teljesen foche-ok kilépni a piacra full tőkével... mindig susog valaki nagyokos valami xart h recccs lesz mindenféle scenarioval is! :D (Pl ma Portfolio signatur cikk) Úgyhogy maradok value arc szigorú vételekkel, alacsony hozamokkal oszt jónapot! :D (Tudom kussoljak a Ferrari Nike kombóval) :D :D
Srácok Ki mit figyel a héten? Írjuk le a MOST-ban ki mit figyel követ mit lesz vételközelben ki mit lát? (E héten jöv héten kb időtáv) Kinek kedve írjon... :))) Én bekezdek egy ADIDAS-al ! :D Investingen az alapmondat: Trading at a low P/E ratio relative to near-term earnings growth. S figyelem egy ideje Consensus és főleg PEG ratio igen kelleems (a fenti mondat is vélem a peg hez köthető...de Ti okosabbak vagytok) Ha 150 bél sem veszek bele m screener szerint 140 a kövi megálló. (100 ért lenne fincsi de nem álmodok most... ha Trumpi be TACOzik gyorsan kilövés lehet ... amúgy meg f..xtudja) :D Mindenesetre combos teli testes piros gyertya nagy forgalommal -a heti sztori áll mögötte!! (sztori gyertya) :D novemberi aljhoz isszatért kb. :) Zeiss is kezd ropogós lenni... én is várok még... ;) Adidassal analóg napos gyertya! Sap nál én 180 ra várom ... (180-182 sáv) Sacc Xarul rakott fibóm alapján 181 :D
Eurós részvények vitasarok