Vonoviának is kurvára örülök, mert benne vagyok 10ezer Euróval. Az összes német portál minden jót összeírt róla, de bejött Todi kolléga receptje és esik, mert a technikai elemzés megaszondta. Todi jól látta, én rosszul. Van ilyen. Azt hittem felmerészkedik 31-ig, de nem. Majd legközelebb, talán az xedik hullám után.
7,9-ért vettem, második körben. (Először olcsóbban, de azt már eladtam.) Én nem szeretem nézni amikor bárminek az árfolyama leesik és örülnöm kell, hogy igazam lett, mert a nemtomhanyadik hullám fog következni, de azelőtt még leesik 10 %-ot és ülök benne. Van, hogy belekényszerülök, de ha lehet elkerülöm!
Köszi! Délelőtt tévedtem, nem 9,55-re, hanem csak 9,5-re adtam be eladási megbízást a Stellantisra. Most jöttem haza a kertből, látom teljesült. Mindenkinek azt ajánlom vegye, mert amit eladok mindíg emelkedni szokott!
Inkább csak spekulációs célból, arra számítva, hogy hamar visszamegy 1700 körülre, de a jelek szerint lehet hosszabb táv lesz belőle. Sokadik köröm benne, a múltkor túl korán kb. ott adtam el, ahol most visszavettem.
Egy hozzászólást elfelejtettem elküldeni tegnap, vagy nem találom. Bayer május 2. gyertya nagy forgalmú. Hiába zöld, ez bearish, mert 23.8-24.2 közt az eladók győztek azóta is, és ma is. Nyilván ha holnap bejelentik hogy feltalálták a rák ellenszerét, nem ér sokat az ilyen elemzés, de 50%nál nagyobb esélyt adok egy esésnek holnap.
Defenzív és most risk-on van. Kriptopénzek napi 20%-okat mennek fel. Kötvények esnek. Vodafone, Diageo, UBM Development esik (nekem ezek a félig-meddig defenzív részvényeim vannak).
50 heti / 200 napi mogzóátlag felett. Forgalomnövekedés nem ártana. Amikor így leverik, visszanézve 70-80% ralik szoktak lenni benne. Viszont az már realizálódott is kb.
https://www.investing.com/equities/sanofi-aventis Sanofi szerintem jó vétel most. Opella részvényeket most adták el, osztalékért még 2 napig lehet venni. Dupixent a fő terméke, eladásai nagyon szépen futnak fel, Q1 jelentés nekem tetszett
Pharma szektort ma ütik (Bayer viszont szépen tartja magát). Divat ruci meg repül szépen! (Puma ugrik, este mire hazaérek az USA Merck-em majd lefelezve találom) :D Dollár erősödik. Szép nap ez a mai! :D
Eurós részvények vitasarok