MAR szerint piacmanipulációnak minősül, idézet:
pénzügyi eszközök vétele vagy eladása a piac nyitásakor vagy zárásakor, amelynek hatása az, vagy valószínűleg az,
hogy félrevezesse a megjelenített árfolyamok, köztük a nyitó- vagy záróárfolyamok alapján eljáró befektetőket;
Szerintem az értékesítési eredmények az elmúlt évek legjobb Q1-e lesz,de ettől még az árfolyam csak óvatosan fog mozogni. Vámháború nélkül teljesen más lenne a reakció.
AutoWallisestoponSrduimf0g54tau11faó87 1c5t2.11gfuii33c713i8ufhgu5h62u · Egy kis hallgatnivaló akár a délutáni ingázáshoz: Andrew Prest, az AutoWallis nemzetközi üzletfejlesztésért felelős alelnöke a Jazzy rádió Business Class című műsorának vendégeként beszélgetett sok mindenről, többek között az autóipart érintő amerikai vámokról, új technológiákról, növekedésről és arról, hogy mit hoz a jövő.
2025. április 08. 16:51 A kisebb magyar részvények is raliznak
A tegnap szintén nagy eladói nyomás alá
kerülö kisebb kapitalizációjú magyar
részvenyek eseteben is szép emelkedést
láthatunk. A zárás elött az Opus 9,1, az Állami
Nyomda 7, a 4iG 6,8, az AutoWallis pedig 5,8 százalékos emelkedésben van.
Miféle indulat? Folytatod, hogy kitalálsz dolgokat. Leírom huszadszor is a tényeket: a cég az elmúlt években többször, és egyértelmüen leírta, nyilatkozta, hogy 2028-ig a növekedést finanszírozza, nem fizet addig osztalékot. Tehát nem idén március 11-es után derült ki, hogy idén sem fizet osztaékot, haenm végig egyértelmü volt. A társaság nem is tett utalást arra, hogy ez változna, tehát minden ilyen értelmü kijelentés téves.
Nem értem, mitől az idulat, a gorombaság? Sértve érzed magad, vagy az AW-nál dolgozol? Az a stílus, ahogy hozzászólsz, nem ide illő. Én cca. 30 éve tőzsdézek, nem szoktam megsértődni, ha valakinek az enyémtől eltérő a véleménye, de azt kultúráltan kell előadni.
AutoWallis Nyrt+topic