régen olvastam opus forumot. de máshol rali van, jelentés időszak van, erre nincs szükségük, eladják, megprögetik máshol.. valljuk be, hogy az osztalék sem volt túl vonzó idén (10 Ft brutto) 400 forintnál.. 2,5%-os hozammal.. 520nál mennyi lenne? 12-15 Ft? A CIG 360-nál 33-at fizetett, az 9,2%.. és ők már most ott vannak, és több a várható is.. Majd visszajönnek később. Sajnos hiába termel, mivel összekötik tudjukkikkel, jóezígy.. certivel vagyok érdekelt.
Örömködni kellene, hogy 4 êv hazugság&mellêbeszêlês után egy "házibanki" elemzês cêlárát sem tudja teljesíteni..? Rêszben igazad van, mert, ahogy 520-al küszködött, azóta több csomag is teljesült, így már kevesebb van, még most is 150 ezer db-hoz közel. Azonban nem akarlak meggyőzni mennyi van, irreleváns, hogy valósnak tartod - e. Azokat sem akartam korábban meggyőzni, akik az OTP topickban 10-14 közt is a 8-at várták habzó szájjal. A beírt êv vêgi várt cêláram pedig kinevettêk. Igaz pár száz Ft-ot nyúltam csak mellê, ők viszont sok ezret.. Így a lehetséges profitot kihagyták, mert ugye a kasszánál derül fêny a tudásra.. A nevedben neked a 67 db a rêszvênyek száma..? Költői kérdés volt.. Kb.ennyit tudsz vagyis találhatsz, találgattok rólam, mint én rólad..
PSG Ogli pedig eltévedt, mert nem huszár vagyok. Csupán egy ember, 1 lovas a cêgnêl, amelyikkel elêgedett. Sokak itteni örömêre termelünk is, de nem felpumpált, haveroknak osztott állami tenderekből dolgozunk a GDP-n🫢 Rodolfó, vagyis Alfonzó.. Felé annyi êsznek is örülnêl sztem, de ez mellékes számomra. Ha oly ügyes vagy viszont, kêrlek jósolj mester!! Mikor leszünk 600 felett? Szívesen veszek érdemi érveket, szakmai összefüggêseket is, mint pl, hogy mert a 100 korábbi konszolidált cêgből már csak 30 van a honlap szerint, így a szinergiák kihasználása, a felújitott szállodák energiahatékonysága költsêgcsökkentő, de vendêgeket csábít magasabb szímvonalon áron, vagy bármit & ez pl..jelentős eredmény növelő tétel lehet. Illetve megírnád nekem, nekünk kis tudással bíróknak, hogy miért is nem megy USA index csúcsok, Trump rally farvizên a papír.. Illetve mire vár & SRV vége óta miért csak esik..? Segítek, hiszen a fórum alap cêlja a csapatmunka, közös gondolkozás.. A: mert körvonalazódik, hogy kevês mêg a cêg a nagy nemzetközi piacra, ahol kevês a baráti tender & hiába ígértêk már kb.4 êve is a külhoni piacokra lêpêst B: ennyit tud a papír jelenleg, hiszen ennyit adnak êrte, hiába is a szêp több êves stratêgia C: extra karcsú GDP adat (3-6% volt a propaganda êv elejên..ami kb. 0.6%-0.8% lehet idên) után olvasnak nagyobb befektetők a sorok közt és talán elgondolkoztak, hogy kihívás jelentősen növekedni, sokkal nagyobb profitot (azaz magasabb rv-ár) elêrni jelentős EU-s pênzek nêlkül itt, így lêptek & pl. Richtert, OTP-t, Telkót vettek, vagy kinti papírokat, amik mozogtak is az elmúlt pár hétben nem csupán estek..? Nem tudom, elmêlkedek.. D: erőt gyűjt a jelentêsre, RSI-t csinosítják Mindegy is, hiszen nem 540Ft, hanem 508-al zárt az üdvöskênk. Gyenge! Ha szêpen menne, lehetne örülni is, de ez ide most kevês párunknak. Nem annak, aki 101-300 közt csekkolt be, de 300 feletti átlagárnál 5êv után ez jószívvel is egy átlagos befektetés eddig. Szurkoljunk együtt hangosan holnap reggel 9-kor hátha jobban megy a papír, mert vicc (pedig az legtöbb esetben vidító) ez az árfolyam.. Menni kell, idő van, mert abrakolni kell a lovat, amivel majd bevágtázok a gyárba🤣
NEW OPUS GLOBAL