Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
bőlcs előrelátásról tanuskodik a tízparancsolat minden betegséget megelőz mint megtudtuk az utsó eü minisztertől, ami hasznos lesz ha bezár az eü rendszer teljesen. a futás pedig az éhezők viadala résznél lesz nélkülözhetetlen.
Ez nekem nem azt sugallja, hogy az emberek nem dobálják el az állampapírt, pláne ilyen gyalázatos kamat mellett, ha már az alapoknak tovább kell növelniük a mennyiséget. Jó hír! Minden rendben.
Én is át szoktam pörgetni netrisken, de valahogy mégse találtam olcsóbbat, hasonlót igen, de legtöbbször csak neve nincs biztosítóktól így mondtam nekik,hogy maradjon az eredeti szerződés. https://hvg.hu/gazdasag/20250327_mnb-inflacios-jelentes-arak-gdp-novekedes-vamhaboru-ebx Ez is szép azért... akkor már most megbukott Varga által megállmodott költségvetés ?
Nekem is kb ennyit ment volna a lakásbiztosításom, de váltottam, és kevesebb lett elég hasonló kondíciókkal: Casco, kfgb dettó. Allianznál voltam, adott egy kb. +30%-os casco ajánlatot. Felmentem a netriskre, kalkulátor szerint az Allianz volt a legjobb ajánlat, és így kb. ugyanazt a díjat adják meg, mint az előző éves casco díjam. Így új ügyfélként kötöttem újra a Cascot az Alliaznál. Vicc az egész ami itt folyik....
Ezt mire alapozzák ? ezek a hattttalmas elemzők ? De most komolyan. Ha az adó miatt szarul megy németországnak akkor Magyaroszágon mégis mi lesz ? Meg azért azt lehet sejteni, hogy lesznek ellen adók is... Hát nóóómlis ez ?
Itt nem olyan könnyű megváltoztatni a kosarat, meg itt nincsenek telekom akciók :D Itt csak az lehet, hogy hirtelen elveszítik bizonyos összegek vagy eszközök a közpénz jellegüket sajnos...
Gondolom az a kérdés, hogy mennyit költ el ezekből a hitelfelvételekből. Nem tudom hogyan alakulnak a számok, akinek van kedve és ideje biztos ki tudja bogarászni ezeket.
Most pont újra nyitják az örmény képviseletet Budapesten. Mink mint türk tudatú nép, nagy lépés ez tőlünk. Tőlük. Csak meg ne sértődjenek ránk az azerbajdzsok, mert még a végén visszaküldik nekünk a baltás gyilkost.
Mert a békéért dolgozunk, összezárunk hadseregnyi, izé, akarom mondani békehadtestnyi ukrán és orosz munkavállalót, ismerjék meg egymás kultúráját, épüljenek a kapcsolatok, barátságok, szerelmek. Legfeljebb engedélyezik majd a melegházasságot külföldi állampolgárok számára. Az oroszok által elfoglalt területeken is sok szexuális kapcsolat jött létre a hírek szerint, a kalasnyikov úgy néz ki növeli az udvarlás sikerességét. Lehet nagyobb siker lesz mint pár éve az azeri-örmény lakótárs program.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)