Topiknyitó: Törölt felhasználó 2014. 02. 20. 15:09

EUR/HUF  

Sziasztok!

Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.

Szóval EUR/HUF.

308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.

Real:313 (ma volt 314,7 is)
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Moka_Brikka ma, 07:00
Előzmény: #82407  N0MAD
Átvitték a bikák. Kíváncsi vagyok 100k mennyi TP-t fog triggereleni. Egyre nagyobb a tőkeáttét mennyisége. 
N0MAD ma, 06:25
Előzmény: #82400  N0MAD
Nos, átvitte….
Rincewind2 ma, 06:22
Előzmény: #82405  bronz
Kettő ember volt a tömeggel szemben... És minden a fórumon résztvevőnek 1 szavazata van a választáson. :(
bronz ma, 05:37
Így zajlik a PedoFideszes országjáró lakossági fórum, amikor rosszul szűrik meg a közönséget és olyan is bekerül, aki felteszi az eurós kérdést 2010 és 2024-es árfolyamon.
Látható a sok, propagandával elhülyített nagyrészt nyugdíjas reakciója. Fel sem fogják, hogy miről szól a kérdés és azt, hogy emiatt drágább minden a boltokban, emiatt ér egyre kevesebbet a nyugdíjuk, erre felteszik a kezüket megvédve a kérdés elől megfutamodó Ifj. Lomniczi Zoltánt Font Sándor asszisztálása mellett.
https://www.youtube.com/watch?v=JIgSrpxcqpY
Fsociety
Fsociety ma, 00:03
BTC-re egy elképzelés:
https://invst.ly/17ecqg
Ez alapján kb valid lesz a 110-120k
Fsociety
Fsociety szerda, 23:20
Előzmény: #82402  Bandita
Én le vagyok tiltva, mert nem én vagyok a forintpiac. Bocs,de ezeket a fenyegetéseket én komolyan veszem,öreg vagyok már a bunyóhoz.
Bandita szerda, 23:01
Itt forint van, arról írjatok, köszi. 
Fsociety
Fsociety szerda, 21:54
Előzmény: #82400  N0MAD
Aztán majd 100,105,110 egyelőre kb eddig.
N0MAD szerda, 21:43
Előzmény: #82399  Moka_Brikka
Megint nekifut a 95nek…
Moka_Brikka szerda, 19:41
Előzmény: #82398  N0MAD
Naposon BTC 3 in 1 bar patternt triggerelt. Én ezért is voltam bizakodó, hogy meg fog indulni tegnap vagy ma. Nem sült még be, de ennél több erőt kéne mutatnia. Trigger vonal fölé zárás naposon lenne egy jó jel a trend folytatására. Lehet nvidiára várnak a kriptósok is :)
https://www.marketoracle.co.uk/Article17517.html
N0MAD szerda, 18:22
Előzmény: #82397  Moka_Brikka
Szerintem jóleső érzéssel álítanám be a százas stoppot :)
De majd Jézivel megbeszéljük. Ha karira megkapom az eurolottön a 7-8 számjegyű ajit, akkor utána felvázolom a világpolitikai ötleteimet is, hátha megtetszenek neki.
De pesrze tudom, legyen ahogy apuja akarja. Szőval csak javaslat ;)
Moka_Brikka szerda, 18:01
Előzmény: #82396  N0MAD
Pattog le-fel nagyon. Ez most nagyon 50-50 nekem. Mondjuk spot longban nem annyira erdekel. De azert na :) hogy lesz igy december elso feleben 113k :)
N0MAD szerda, 17:55
Előzmény: #82392  Moka_Brikka
Nekem csak azért scifi mert a tartalék ezen része olyan lenne amire semmi ráhatásuk. 
Pont az amcsik. Mert hogy mindenki más dollárt tartalékol azt értem. (Ok, arany se nagyon más ebből a szempontból) 
Még állami szinten könnyebben el is hiszem. De usa szóvetségi szinten elég presztizs dolog is szerintem hogy legyen ráhatásuk….
Illetve fura lenne hogy stratégiai fontosságúvá teszik felügyeletet meg nem akarnának rá? Ez így nekem valahogy nem áll össze stratégiának.
Ui: épp meg akartam dicsérni a bitcoint hogy mit össze emelkedik egy jó formában levő dollárban, de egyelőre lepattant a 95ről. De nem úgy néz ki mint aki feladta. Meg a dollar se :)
Bandita szerda, 17:51
Előzmény: #82391  N0MAD
Itt egy önéletrajzi ihletésű film, ebben megleled a választ mindenre:
https://youtu.be/4BVDz3NkxQM?feature=shared
Moka_Brikka szerda, 17:50
Előzmény: #82392  Moka_Brikka
Amúgy BTC nagyon nem tudott kitörni tegnap/ma. Ebből lokális tetőépítés lesz, ha így halad, és jön egy jó kis leverage flush.
fpeter1982 szerda, 17:49
Bárcsak lenne valami független szervezet minden országban, aminek az a feladata lenne, hogy a helyi fizetőeszköz értékét megvédje, az árstabilitást biztosítsa! Ilyen napokon k.rva sokat segítene rajtunk! Még csak nem is kell hogy profitot termeljen, miattam 2000 mrd bukót is osszehozhat, de védje meg a forintot!!44
Moka_Brikka szerda, 17:47
Előzmény: #82389  N0MAD
Jó meglátás. 
BTC reserve nekem úgy tűnik, hogy egyre inkább kezd a realitás felé haladni, de ha el is fogadják, akkor is évek múlva teljesülne szerintem. 
Trump azt hiszem azt "vállalta", hogy 5 év alatt vesznek 1 millió BTC-t. Javítsatok ki ha rosszul emlékszem. + Mintha kb 18 állam is tervez bevezetni egy BTC tartalékot a szövetségi szint mellett.
https://www.foxbusiness.com/money/pennsylvania-house-introduces-bill-implement-strategic-bitcoin-reserve
Amúgy az új SEC commissioner is úgy néz ki, nagyon pro kripto lesz. A legnagyobb esélyesnek most Brian Brookst tartják, aki a Binance korrábi CEO-ja volt. 
https://www.binance.com/en/square/post/16459563728449
Így beszélt a kriptóról a Kongresszus előtt pár éve
https://www.youtube.com/watch?v=pSTNhBlfV_s
Nekem mindez még kicsit sci-fi, csak egyre több mozzanatot látok ebbe a nagyon pro kriptó, és a BTC tartalék irányába mozdulni. Ettől függetlenül én a kriptóim nagy részével konzervatív leszek. 
N0MAD szerda, 17:37
Előzmény: #82390  N0MAD
Ja, amúgy gyerekek vannak?
Annyit pleykálnak már rólad, kifoghatnád a szelet a brown vitorlájából. A halászok úgy tudom amúgy is bejöttek, de hagyjuk a többi pletykát, gyerekek rendben?
N0MAD szerda, 17:35
Előzmény: #82386  Bandita
Állíts ki egy adősságlevelet meg váltót, mester hidd el komolyan veszem majd!
(Nem, nem vasútit, a sinek úgyis a vegtelenben találkoznak.)
N0MAD szerda, 17:32
Előzmény: #82383  Moka_Brikka
Amennyire én tudom csak annyit mondott higy a lefoglalt illegális coinokat nem adják el, hanem tartalékba kerülnek.
Namost egyrészt eddig se adták el soha, ezért is tudja tartalekba tenni
Másrészt coin gyűlésen mondta, gyanítom minden ilyenen azt mondta amit hallani akartak választási kampányban, aztán meglátjuk
Harmadrészt musk lehet a doge coint tolatna vele, mintha lenne valami kötődése (de csak rémlik, nem tudom)
Negyedrészt kiváncsi vagyok ki fogja kitalálni hogy szép lassan ellehetetlenítse a coinokat és visszaterelje a pénzt az amcsi gazdaságba. Túl nagy falat hogy ne legyen csábító valahogy megsápolni. 
Ha meg biden lennék nem biztos hogy aranytéglával raknám ki az útját mint amennyire kész helyzet elé állítanám, mint az ukránok esetében is a rakétalazítással. Meg egyéb kényszerpályákkal, akár az általam helyesnek vélt irányba.
Vagy épphogy megtolnám az erős dollár erős tőzsde párost, aztán ez legyen az összehasonlítás alapja, a biden éra vége mint aranykor, aztán tessék mutatni a tudományt.
De ez is csak spekuláció, lehet egy év-két múlva is beszélgethetünk mi miért történt, amikor tudjuk legalább mi történt. A miérteket meg, hát fene tudja,
Fsociety
Fsociety szerda, 17:32
Előzmény: #82387  Bandita
Amig magad mellett ulsz,addig felesleges beszelgetnunk,ugysem ertened. 
Bandita szerda, 17:25
Előzmény: #82381  Fsociety
Asztat mondjad mennyi lesz az eurhuf a névnapomon, okoska!
:DDD
Bandita szerda, 17:24
Előzmény: #82384  N0MAD
Bizony mondom néked, kevesen látják bennem a megváltót. 
Fsociety
Fsociety szerda, 17:17
Előzmény: #82383  Moka_Brikka
Az a helyzet,hogy ez funda,en meg nem ilyen szemmel nezem az egeszet. Ha tippelnem kene,Trumpra meg huznak mindent,aztan ha megvalasztjak,akkor Sell gomb. De ez sem biztos..ezert nem megyek bele en ilyen jatekokba,hogy mondjam meg,hogy december 34.-en reggel 9kor majd mennyi lesz a forint. En a szabasmintak alapjan megyek,es nem a lottozoba jarok. 
N0MAD szerda, 17:17
Előzmény: #82377  Bandita
“ Olyan fáradt vagyok, hogy engem is belehet háromszögezni majd a hullámat zsákban a csártra rakni. 
De ment a like majd este megemésztem”
Hmmm,.
Három szöggel?
Eurhuf keresztre?
Lepelbe temetni?
Like és szeretet?
Utolsó vacsora?
Meghaltam de majd még megnézem?
Te vagy az Jézi? Legalább ezer éve nem talalkoztunk! De ne itélkezz légyszi….
Moka_Brikka szerda, 17:09
Előzmény: #82380  Fsociety
Amúgy van egy hülye elképzelésem: nem lehet, hogy a FED kamatpolitikája mellett a BTC reserve várakozások okoznak várhatóan egy fajta dollár kínálati csökkenést (ergo dollár erősödést) és ezt árazza fundásan még pluszban a piac? Ez még visszaolvasva is kicsit sci-fi érzetű. Nyugodtan írjátok meg, ha ez szerintetek egy nagy baromság.
Moka_Brikka szerda, 17:00
Hát erre csak sajnos egy válasz van: amikor a piac úgy dönt :)
Tudom sokat segítettem most ezzel :D
Fsociety
Fsociety szerda, 16:57
Nyugodtsag,a fo technikai elemzo bemondta a 385ot,mint anno madein a 350et. Innentol biztosak lehetunk abban,hogy valami biztosan tortenik majd. 

Topik gazda

Karterab
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek