A héten indul a gyermekes családok támogatásáról szóló nemzeti konzultáció, a posta a napokban megkezdi a kérdõívek kézbesítését - jelentette be az Emberi Erõforrások Minisztériuma család- és ifjúságügyért felelõs
Így van. én valami lépcsőzetes támogatási rendszert eltudnék képzelni. Értékelem amit akarnak, csak úgy érzem, hogy per pillanat olaj a tűzre! Az építkezések 90% átba..ás! tudom hogy dolgoznak és az ikerházaikat meg húzzák rá! Én személy szerint a használt lakások/házak vásárlását is jobba támogatnám..
Mint lentebb írták, az életvitel strukturálása szempontjából az első gyerek a kulcsfontosságú. Ezért nem a pénz miatt lesz ösztönző a többi gyerek, hanem mert már arra van berendezkedve, és az könnyen ment. Az, hogy most a 3. gyereknél kezdődik értelmes mértékben a támogatás, az nonszensz.
nem tudom mi lesz itt, de már most túl van árazva minden. sajnos az, hogy még vehetek föl 3 gyerek után még 5 guriga HITEL-t az semmi.... a CSOK mondjuk így is bőkezű, de én pl nem merek nekiállni építkezni mert nem áll meg 50 guriga alatt, szóval köszi a nagy semmit...
Pártunk és kormányunk tudja ugyan, mi a baj, de az erre vonatkozó kérdéseket föl sem teszi. A baj az, hogy már minden hatodik gyerek külföldön születik. A fölsorolt kérdéseknek álcázott válaszok erre nem adnak megoldást. Kivándorlóország vagyunk és az is maradunk.
Folyamatosan a sok gyerekeseket próbálják támogatni pedig szerintem a legnagyobb lépés az az első gyerek vállalása. Ha az megvan akkor már úgyis vége a régi bulizós utazós életnek a legtöbb ember esetén. Én ezt a gátat is segíteném áttörni.
Nagy családtámogató lépésekre készül a kormány a konzultációs kérdések alapján
Ugrás a cikkhez