Én egy fővárosi cégnél dolgozom, kb 350 nettóért. Most lesznek Karácsony Gergellyel a bértárgyalások. Ő dönt róla,hogy mekkora emelés legyen. Hát,kíváncsi vagyok rá, hogy Karácsony megadja-e végre az uniós átlagfizut...
Nyolcadikosok lettek a rendőrgyerekek Elhatározzák, hogy az évet osztálykirándulással kezdik. Már órák óta a pályaudvaron várakoznak, amikor végremegszólal az egyik: – A következővel akkor is menjünk el, ha csak az első és a második osztály van ráírva…
Mai névnap - November 16. Az Ödön férfinév az Eugén magyar megfelelője, eredeti alakja Ögyén. A 19. században az Ödön nevet mesterségesen az Edmund illetve Edmond nevekkel azonosították, míg az Eugén nevet a Jenővel. Az 1990-es években igen ritka név, a 2000-es években nem szerepel a 100 leggyakoribb férfi név között.
Országos előrejelzés: vasárnap estig Eleinte nagyrészt borult, párás, helyenként ködös lesz az idő, azonban délnyugat felől egyre nagyobb területen szakadozik a felhőzet, és süt ki a nap, amit olykor fátyolfelhők zavarhatnak. Északkeleten, beleértve a főváros térségét, illetve az Északnyugat-Dunántúlon tartósabban borongós, párás maradhat az idő. Estétől délnyugat felől középszintű felhők is érkeznek. A rétegfelhős, ködös területeken szitálás, északkeleten kisebb eső előfordulhat. A délnyugatira, délire forduló szél főként hazánk déli felén több helyen megélénkülhet, északon, északkeleten viszont gyenge maradhat a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet a tartósabban borult, párás, ködös északi tájakon 7 és 12, míg a naposabb területeken 13 és 20 fok között alakul. Késő estére 5 és 13 fok közé hűl le a levegő
Szerintem nagyon jó volt engem lekötőt ,Szijjártó meg Orbán mantrája nekem már unalmas volt ,de aki nem követi annyira annak mondhattak újat ,szerintem ha igy nyomják áprilisig akkor sok új téma kell mert a show nem fogja elvinni a hátán , ezért jobb a Lázár infó mert ott lemegy a helyiek problémáihoz is . tiszát nem láttam ,volt olyan pletyka jól értesült kollegámtól , miszerint Bátonyterenyén úgy be vágót hogy össze törte magát és úgy kelet összefoltozni és veszélybe volt hogy ma fellép
Csak be néztem ,bevásárlás meg volt most megyek téliesitek még van pár muskátli amit el kell pakolni de eddig nem akartam mert még virágoztak , meg hagytam pár fürt szőlőt is azokat is leszedem
Kovács ittasan tántorog haza éjfél körül Meglepődve látja, hogy ég a konyhában a villany, a felesége pedig az asztalnál ül és keresztrejtvényt fejt. Felnéz az asszony és megkérdezi:– Hol voltál? Kovács visszakérdez:– Hány betű?
Mai névnap - November 15. Az Albert férfinév a germán Adalbert név német rövidülése. Az Adalbert elemeinek jelentése: nemes és fényes, híres. Az Albert női párja az Alberta, az Albertin és az Albertina. Az 1990-es években ritkán fordult elő. A 2000-es és a 2010-es években nem szerepel a 100 leggyakrabban adott férfinév között. A Lipót a germán Leopold magyar alakváltozata, melynek jelentése nép és merész. Női párja Leopolda és Leopoldina. Az 1990-es években a Lipót szórványos név, a 2000-es években nem szerepel a 100 leggyakoribb férfi név között.
Országos előrejelzés: szombat estig Általában marad a borongós, párás, helyenként tartósan ködös idő. Délen, illetve eleinte a keleti határvidéken viszont kevesebb lehet a felhő, és ezeken a tájakon hosszabb-rövidebb napos időszakok is valószínűek. Nyugat felől ugyanakkor közép-és magasszintű felhők érkeznek. A szitálás mellett délutántól északon helyenként kisebb eső is kialakulhat. Többnyire gyenge vagy mérsékelt marad a keleties légmozgás, ezzel szemben a déli megyékben a déli, délnyugati szél helyenként megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 6 és 12 fok között alakul, de a naposabb részeken ennél több fokkal melegebb idő várható, délnyugaton 20 fok körüli maximumok ígérkeznek. Késő este 5, 13 fok valószínű.
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi