Herr Ludwig,
Segitsegedet szeretnem kerni a következőkben:
Szerda 12:20-kor volt egy hozzaszolasod::
"rövid kötvényben van ez a rész. Az elmúlt években nem meglepö módon ez utóbbi rész hozta a nagy hozamokat "
Én is hasonlo strategiat probalok követni ETF-en, de meg most 2025-ben kezdtem, s voltaka tanulopenzek.
Kérdésem a következő lenne:
> Jelenlegi helyzetet meg BULL-nak ertekeled, vagy a 3. ev utan 2026 inkabb kotveny re attersz ? ( annak fuggvenyebenm, hogy sokan 2026-ban az US Presidency 2. evere latjak a nagy visszaesest igazabol )
> Esetleg mix kötveny és reszveny az elorejelezesed 2026-ra ?
> Globalis vagy egyes regios reszveny ETF kötveny, reszveny tartassz?
> Ha tudnal irni olyan kötveny ( vagy esetleg kotveny+ reszveny ETF) -et, ami EUR-os és bevállt Neked, - nagyon megköszönnem
KÖSZÖNÖM SZÉPEN !
Fat F.IR.E.
Respect Neked, nagyon sok hozzaszolasoddal egyetertek.
Az különösen tetszett, hogy igazi ferfikent a gyerekek eltkezdesi tamogatas megteremtese fontos + csalad a number 1 ( hozzafuzve : foleg ha ezt meg is kapta az ember
Segitsegedet szeretnem kerni a következőkben:
Szerda 12:20-kor volt egy hozzaszolasod::
"rövid kötvényben van ez a rész. Az elmúlt években nem meglepö módon ez utóbbi rész hozta a nagy hozamokat "
Én is hasonlo strategiat probalok követni ETF-en, de meg most 2025-ben kezdtem, s voltaka tanulopenzek.
Kérdésem a következő lenne:
> Jelenlegi helyzetet meg BULL-nak ertekeled, vagy a 3. ev utan 2026 inkabb kotveny re attersz ? ( annak fuggvenyebenm, hogy sokan 2026-ban az US Presidency 2. evere latjak a nagy visszaesest igazabol )
> Esetleg mix kötveny és reszveny az elorejelezesed 2026-ra ?
> Globalis vagy egyes regios reszveny ETF kötveny, reszveny tartassz?
> Ha tudnal irni olyan kötveny ( vagy esetleg kotveny+ reszveny ETF) -et, ami EUR-os és bevállt Neked, - nagyon megköszönnem
KÖSZÖNÖM SZÉPEN !
Fat F.IR.E.
Respect Neked, nagyon sok hozzaszolasoddal egyetertek.
Az különösen tetszett, hogy igazi ferfikent a gyerekek eltkezdesi tamogatas megteremtese fontos + csalad a number 1 ( hozzafuzve : foleg ha ezt meg is kapta az ember
F.I.R.E. életmód (általánosságban)