k&h szokott ilyet küldeni. gondolom a többi is lejelentette a kelernél. Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a(z) Appeninn Nyrt. éves közgyűlést tart. A Közgyűlés időpontja: 2026.04.24. 11:00 A Közgyűlés helye: 1015 Budapest, Hattyú utca 14. 6. em. A Közgyűlés megtartásának módja: személyes megjelenéssel vagy képviselő útján
Amennyiben
Ön a megfeleltetés napján, 2026.04.17-én rendelkezett a fent említett
értékpapír fizikai (elszámolt) készletével, jogosult részt venni a
Kibocsátó által szervezett közgyűlésén. Erről a szükséges adatokat
megküldtük a Kelernek. Ha a tulajdonosi jog gyakorlását a Kibocsátó társaság egyéb feltételhez kötötte, ezekről még gondoskodni szíveskedjen!
A részvénykönyv tartalmának megállapítása céljából a Társaság a KELER Zrt-től tulajdonosi megfeleltetést kér, a tulajdonosi megfeleltetés fordulónapja – a Társaság Alapszabályának megfelelően – 2026. év április hónap 17. napja.
A lényeg az operatív cash flow! 25- ben is tudott a cég 105 ft- ot részvényenként! A két új lengyel ingatlannal 26- ban elérhetjük a 150, 27- ben pedig a 200 ft eps- t! Tudjátok hol kellene lennie az árfolyamnak? Ha csak a 200 ft felét kifizeti évente, akkor is min. 1700- 2000 ft !!!!! Mit keresünk itt évek óta? Ez a vezetés alkalmatlan a befektetői érdekek képviseletére!
Ezt én is így gondolom. Ilyen impozáns mutatókkal úgy hogy a tőzsdék csúcs közelben mozognak teljesen irreális a jelenlegi árazás. De mondhatnánk úgy is, hogy az elmúlt 2 évben rengeteget fejlődött a cég, az árfolyam pedig támogató környezetben mégis alacsonyabban van mint 2 éve...!
A befektetési célú ingatlanok állomány 170,6 millió euróra nőtt ,az értékesítésre tartott eszközök állomány 10.5 millió euró! A cég készpénzállománya 56,2 millió euróra emelkedett a korábbi 47 millió euróról ! Az operatív cash flow 12.8 millió euró maradt!!!! A saját tőke 128.5 millió euróra nőtt, az egy részvényre jutó nettó eszközérték 2.5 euróról, 2.7 euróra emelkedett ! Hiába esett vissza a számviteli profit, a likviditás nem romlott, több mutató is javult !!! Tessék megnézni! Ennek ellenére itt tartunk! Ennek az árfolyamnak kizárólag a menedzsment kommunikációs impotenciája a felelős! Hozzáteszem nwm véletlenül! Biztos vagyok hogy ezzel a magatartással kiszolgál érdekeket, tehát nem független !
Hát persze! Lapítás lesz csak! Voltam már én is ott és van fontosabb dolgom is, még a tőzsde közelében sem lesz, mint ahogy az elmúlt napokban sem. A nagytulajokat k-ra nem érdekli mint böfög pár habzó szájú magát befektetőnek gondoló speka, de mint írtam fent, kuss lesz úgyis. A lengyel vonallal kapcsolatban lehetne értelmes kérdéseket feltenni, nyugodt hangnemben, arra talán kapsz egy nem kitérő választ.
Na ezért kell elmenni mindenkinek, hogy ez a mutyi megszűnjönvégre itt is! Amennyiben a vezetés nem talál kivetnivalót az árfolyam mozgásában értékében akkor meg kelk tenni a szükséges feljelentéseket esetleges összefonódások, összeférhetetlenségek , szándékosság, alkalmatlanság stb címen! Aki tud jöjjön el!!!
Sajnos nem tudunk ott lenni a holnapi közgyűlésen, de azok akik megjelennek, remélem hangot adnak részvényesi elégedetlenségüknek. Ez azért is fontos, mert legalább több oldalról hallják, tapasztalják hogy pontosan miért és mennyire elégedetlenek a társaság részvényesei...legfőképp az általuk transzparensnek "gondolt" kommunikáció miatt, de folytathatjuk a sort az srv hiányával, a számokat is tartalmazó frissített stratégia elmaradásával 2022 óta. Szit cégként minimum lenne egy stabil osztalékpolitika kidolgozása! És hát az a bizonyos elemzői lefedettség, ami 2020-óta nincsen...talán nem volt rá idejük megrendelni. Szóval Hajrá! Aztán lökjetek infót ha lehetséges.
Itt a közgyűlés előtt ma már úgy néz ki a fű sem nő. Remélem holnap érkezik valami impulzus, ami elmozdítja végre az árfolyamot a részvény valós értéke felé.
Appeninn real