Eddig alig volt hír, most hogy változott a széljárás azonnal többek felkapták. Bárcsak jól jönne ki ebből mert eddig az árnyoldala látszott. Nincs osztalék és árfolyam esés van.
Meg az, a nagy szittel be lett hulyitve mindenki, nagy osztalékra. Lofasz lett Azota felezés van. Ha 1000-1200 lenne, szót nem szólnék. De itt is a sok kisreszvenyes megszivta. Be is fejeztem. Sok sikert. Sok nyerőt nektek!
mi ebben a gáz? magára vállalt egy adócsalást, hogy ne a cég legyen beszennyezve és kifizette a kárt és a büntetést. papíron bűnöd, valójában mások szennyesét mosta tisztára.
Látom hogy neked helyén az eszed is, de vgyázz ezzel a fórummal, mert meghülyítenek. :) Itt a többség már akkor is oksági viszonyt feltételez, ha két esemény egyidőben zajlik. Szóval attól még hogy egy településen a gólyafészkek és az újszülöttek száma megegyezik, nem jelenti azt hogy a gólya hozza.
Épp azon gondolkoztam, hogy egy kicsit beleharapok még oszt tessék, meg is előztek. 20k-t dobott rá, amiből 10k-t ki is szedett a könyvből szó sincs itt leszorításról.
550- re betették a 10ezer rdb leszorítót! Folytatja a nigger! Elmentjük! Kiváncsi leszek melyik csapat mutyizta végig a leszorítást! Most már ez is kiderülhet! Orbán után szabadon!!!!!
Az én értelmezésemben ez azt jelenti, hogy a MEDIA Works-re nem lesz szükség , de az App irodáira szüksége lesz az Államnak továbbra is, csak más hivatal lesz benne. A Magyar Államkincstár melyik ingatlanban van?
Appeninn real