Topiknyitó: Törölt felhasználó 2018. 04. 30. 14:30

Humor  

Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
qpec szerda, 14:13
"Jóval éjfél után egy kapatos atyafi veri a helyi FIDESZ alapszervezet titkárának ablakát.  A titkár felriad, kinéz:- Mit akar Józsi bátyám? - Belépni a pártba. - Menjen haza, majd reggel. - Nem ér rá, most akarok!     - Az Isten áldja meg, menjen haza, majd reggel!- Most!A titkár álmos is, mérges is, végül beengedi az öreget és kitölti a szükséges papírokat.- De most aztán mondja már el, miért volt ennyire sürgős?                                 - Hazamentem a kocsmából, hát mit látok? Az asszony ott hentereg a konyhaasztalon a szomszéd fiával! A jányom meg a szomszéddal, a hálószobában                                                                                                                .- No, várjatok, azanyátok hétszencségit - mondom nekik -, hát hozok én rátok nagyobb szégyent is!"
Dehogynincs
Dehogynincs kedd, 12:36
Egy csapat betörő tévedésből betör a politikusok klubjába, és kirabolnak pár politikust.
Később megállnak egy sötét sikátorban, hogy elosszák a zsákmányt.
– Úgy fest, hogy 250-ezret tudunk elosztani.
– Ugye mondtam, mondja a főnök, hogy vigyázzatok a politikusokkal.
Mikor betörtünk, még egymilliónk volt.
szieszta szombat, 08:20
Előzmény: #3455  feketemelos
Nálunk volt egy hasonló eset, mikor a hölgyike megcsalta  a férjét (ez fordítva is sokszor megtörtént) ezért a férj bosszúból sok mindent kiteregetett a facebookon, a hölgyike meg vissza. Nyílt csoportban ekézték egymást. Az egész város rajtuk nevetgélt. Csak azt nem gondolta, hogy a nagy felindulás után megint összejönnek. Állítólag a vagyon összetartja őket, de  a face nem felejt    :-)

Topik gazda

bestchoice
2 2 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek