nutexben sosem volt -ilyen-lehet normális topik amugy meg kell szavazni ennyi -ki maradjon ki nem .a tulzásokat ki lehet zárni.ha nem akkor marad igy -
Ő is csak a 3-4-5 KLÓN család tagja....ő éppen 2 éves regisztrációval....az ott már soknak számít, mert 1 napos, 1 hetes regisztrációk is hemzsegnek 3-4-5 minősítéssel...
A kispapírok zöme fszszpo gnny és örökké fos. Kivéve az aktuális topikok kispapírjai. Bizalmunk töretlen és tudjuk, hogy mi nem lehetünk Balf..ok. Csak minket nem basztak át ,ezt tükrözi az árfolyam Hajrá január
Ez a név mögé bújva azt gondolod, hogy hitelesebb vagy. 5 napja megy a kereskedés, végig 21.5 és 22.5 között. Ma eddig mivel van lejjebb? Mi értelme volt csak úgy megnyilvánulni? Inkább büfiztél volna egy jót a társaságodban.
Vicc az egész élet!nincs itt már semmi,amit komolyan lehet venni,mert ha az ember nem olyan birka,amilyet a kormányok az elmúlt 20 évben kitenyésztettek,és bármin elkezd gondolkodni,vagy röhögőgörcsöt kap,vagy sírót!
Februárban felmarjuk!Akkor ràrepülök egy ZX-10R NINJA-ra!Lesz akkor 4 sportmotorom,leszarom!Egy még befér a motoros garázsba!Autókat már úgyse tudom hová tenni!
https://www.nutex.hu Megment minket a vezetőség. Csak a kisbefektetők bizalmának megnyerése és a méltó árfolyam lebeg szemük előtt. Már csak 5-10 év és kiolvadás jön
Standard kategóriából is csak Nutexem van most,meg pár darab Futuraqua!Deltába voltam beragadva 22 óta 50ft ról,de abból 67en kiszálltam,mikor megindult!SET meg OTT-m volt,azzal beszoptam,ott úszott pár millióm!
Ezt mondom én is fifti!sokan azt várták hogy borul a bili a közgyüli után,eddig nem borult!A nagy ászokon kivül meg senki nem tudja mi a terv a kövi közgyülin,de ha a nagy halak is szórnák már megint 14ft lenne!úgyhogy én lehet csipkedek addig még pár darabot,ha lesz egy kis apróm!
Ugyan mit vártál, hisz alig kezdődött még el az év. Sokan még rá sem néztek a tőzsdére! A híres- hírhedt közgyűlés tükrében örüljünk hogy nem verték le 20 alá eddig!! Amúgy azon sem csodálkoznék, ha 2026 júliusig itt szarakodna az árfolyam ,plusz mínusz 20-30 százalék!!
NUTEX mindenkinek