Légy szíves oszd már meg pontosan ahol ezt írják, hogy elolvashassuk... szerintem többünknek fontos lehet. Nekem elkerülte a figyelmem. Segítséged köszönöm.
Hivatalos BÉT közlemény alapján... "A
NUTEX Nyrt. (a továbbiakban: Társaság) értesít mindenkit, akit
illet, hogy a Társaság akvizíciós stratégiájának keretében a
Társaság Igazgatótanácsa úgy döntött, hogy létrehozza a
Társaság új Akvizíciós Bizottságát. Az Akvizíciós
Bizottság célja a Társaság jövőben megvalósuló
akvizícióihoz kapcsolódó tervezési, előkészítési és
koordinációs tevékenységek ellátása. Az Akvizíciós
Bizottság elnökének a Társaság felkérte Vitán Gábor urat, aki
2024. július 1. napjától kezdődően vállalja a fenti
tisztség ellátását. Vitán Gábor több évtizedes
nagyvállalati és kockázati tőke területen szerzett
tapasztalattal rendelkezik nagy értékű akvizíciós
tranzakciók tervezése, koordinálása és lebonyolítása
terén. Az Akvizíciós Bizottság további két tagja Csereklei
Gábor Sándor és File Szabolcs igazgatótanácsi tagok
lesznek." (2024.04.05) "... A Javadalmazási Politika 4/A. pontja szerint az
Akvizíciós Bizottság elnöke és tagjai számára kitűzésre kerülő gazdasági eredmény akkor kerül elérésre, ha a
Társaság
a 2024. július 1. napjától számított két éven belül legalább
10 milliárd forint értékben hajt végre Akvizíciós
Tranzakciót. Akvizíciós Tranzakciónak minősül egy
reálgazdasági tevékenységet végző vállalatba történő
legalább többségi kontrollt biztosító tulajdonszerzés,
függetlenül annak formájától vagy finanszírozási
módjától." (2024.12.19) Amennyiben ezen közlemény hivatalosan hosszabításra került, kérlek osszátok meg a topikban, én nem tudok róla... Mindenesetre HAJRÁ VITÁN ÚR, HAJRÁ AKVIZÍCIÓ, HAJRÁ NUTEX!!!📈🚀💪😎
Tisztelt Vezetőség és Bizottság! 10 napon belül vagy a következő közgyűlés után legyen már egy Csereklei és Vitán interjú a világgazdaságban és adjanak ki közleményt arról, hogy mit tett eddig a bizottság és most éppen mire várnak . Most már a választások utáni wellness kgy 1-2-3-4 és a nyaralás jön a téli karácsonyi wellness kgy előtt? Nagyon sok kisreszvenyes évek óta beragadt és konkrétan kérdezné: mit csinál a vezetőség és a bizottság???? 2027???? 2028??? Tilitoli 2030-40-50?????
Alapvetően senki sem hitt az osztalékban. Azaz itt már annyi a csalódott,hogy már alig van eladó. Aki vett, az vagy akvi rajongó, vagy fogalma sincs arról, hogy miket vesz, csak olcsó részvényeket gyűjt
A valosag az, hogy van egy par embernek itt a cegnel jo kis fizuja olyan munkahelyrol, ahol a vilagon semmit nem kell csinalni. Es van annyi love a cegben, hogy ez az allapot eletuk vegeig fenntarthato... nyrt eletjaradek a vezetoknek.
Jópár éve még én is azt hittem,hogy lesz itt vmi akvi,ami majd casht termel.(Akkoriban volt itt csörtém a cég volt vezérigazgatójával, C Úrral, a cég tőkeszerkezetének átalakítása kapcsán.)A tőkeszerkezetet átalakították,amit a volt vezérig. előtte nem akart elismerni,hogy azon a módon lehetséges.Quert. és még páran itt voltunk akkor.DE évek teltek, telnek el, és csak az állandó jumpolás megy? Majd 2 év múlva, majd 1 év múlva, majd valamikor!(Soha napján?)
Biztos hogy lesznek még csavarok 2027-ben, 2028-ban,....2031-ben,meg a csavar boltban.🤣Csak épp semmi érdemi,tartami nem lesz itt soha,sajnos! Még jó,hogy az elmúlt években ki....sztam a pakkom 90%-át! Remélem a maradékot is elviselhető ár mellett ki tudom vágni a pi.....ába!
NUTEX mindenkinek