Az elmúlt 6 hónapot visszanézve már ideje volt, de a napi forgalom még messze nem osztalék rallyra utal. Egyszerűen csak alacsonyabb szinten már nem tudsz nagyobb mennyiséget venni, így feljebb kell jönni.
picit haza beszélek :) mert ismét CIG rv tulajdonos lettem pár hete. Akkor leírt okokat most kiegészíteném egy TA rajzzal (ami sajnos a forgalom csekélysége miatt nem feltétlenül életbiztosítás, de némi reményt ad) https://www.tradingview.com/x/x5F9MLXe/ havi time frames csárt RSI-vel, épp az egyszerűsége a nagyszerűsége erre az instrumentumra. Amikor a kék vonal alulról visszametszette a sárgát szinte minden esetben emelkedés indult, hol kisebb, hol nagyobb. Most is készül valami, én 1-2 hónapon belül 420-430 at vizionálok. Ha meg okos kommunikáció jön ki a management részéről egy esetleges osztalék említésével, akkor abban a pillanatban RAKÉTA.
Most épp egy 46.000 forintos közés lökte arrébb az árfolyamot 2%-kal. Semmi értelme itt trendekről, meg kitörésről meg semmiről beszélni, nincs likviditás, pár tízmillió forinttal bárhova lehet tenni az árfolyamot. Fundamentálisan nagyon hiszek a cégben, de ha nem jön a következő 12-18 hónapban ide likviditás, akkor lehet kiszállok akkor is, ha nem mozdulunk el 500-600 felé, egyszerűen nincs összhangban azzal, ahogy én a kockázatokról gondolkodok, hogy egy totál illikvid sz*rban üljek egy új autó árával.
CIGPANNONIA kitartók