Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
El kell engedni ezeket a dolgokat, mivel itt nekik mindig minden csak esik... láthatod itt még elvileg egy "Barca" divat drukker is Reálos név mögé bújik, ami felfoghatatlan számomra, hogy tud valaki így kifordulni magából és hogy vetemedhet ilyen szörnyűségre.... 😂
Nem tudom miért várjátok itt a hadiipari dolgoktól a megváltást, meg az űripartól. Azoknál ha őszinték vagyunk 0 a hozzáadott értékünk. Az, hogy licenc alapján gyártunk valamit egy lófütty.
Ott, abban a pillanatban igen. Az a baj hogy nem akarod megérteni, amikor évekkel ezelőtt 1100as árfolyamnál mindenki 1500ra várta, én meg 600ra, nekem lett igazam és azóta szidnak, személyeskednek egyesek. A decemberben elindult emelkedést benéztem, ott tévedtem. Ezt el is ismertem.
Kb. 300 nappal a választás előtt nem lehet megmondani biztosra semmit. Egyelőre a Tisza pártnak 25 tagja van és nincsenek egyéniképviselő jelöltjei. Bármi lehet. Pl. 2022ben sima ellenzéki győzelmet várták, oroszok megtámadták Ukrajnát, Mzp tett egy szerencsétlen megjegyzést és Fidesz 2/3 lett a vége. Itt maradjunk a topic témájánál, van több választással kapcsolatos topic.
Orbánék már elbukták a választást, csak még nem tudnak róla. És a legszebb az egészben, hogy ezt csak maguknak köszönhetik. A Trópusi vihar című filmet idézve, "Fullba nyomták a kretént". Elsőkézből tudom, hogy az eddigi gazdasági holdudvar, akiknek mindig jutott valami a zsírosbödönből (pl. Budapest-Belgrád vasútvonal) már elkezdék kannibalizálni egymást, mert pl. már a Kínaiak is ki vannak akadva, hogy elfolyt a pénz de még nem épült meg. A népnek pedig egyre inkább elege van abból, hogy az itthoni állapotok javítása helyett állandóan valami megfoghatatlan, fiktív harcokat akar vívni, miközben senki nem kérte rá.
Az nem mindegy hogy milyen hír. Már a hadiipari bevásárlás sem tudta feljebb vinni. Lehet hogy tényleg csak az vinné feljebb ha Muskkal kötnének üzletet. A hadiipari hírhez képest akár elenyésző is lehet az üzlet de Musk neve lendítene az árfolyamon.
Minden a hírektől függ. Annak idején szerinted a 870 volt az az árfolyam, amin nem fog túllépni, ami mindig visszafordítja az árfolyamot. Az sem jött be, reméljük az 1800-as határ sem fog bejönni, aztán mondhatod, hogy tévedtél. Ahogy írtam minden a hírektől függ, fel és lefelé is mozdulhat az árfolyam.
Ha ránézek a grafikonra, nekem inkább az jön le, hogy ma 1760-ig ment. Kora délután óta folyamatosan emelkedett. De persze mindenki azt látja meg, amit meg akar.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...