Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Hát ez jó kérdés, függ a számoktól. Jövőre az 1200-as szintet illene masszívan elérni (50%), de valójában az 1600 is benne van. A nagy kiugrás 2026 elejére érkezhet meg, ott már többen is a 2100-2400 szintet látjuk elérhetőnek (az innen akár 3x) és akár 140-160Ft osztalékot. Az a jelenlegi árfolyamon elég húsos.
Neki számunkra ismeretlen okok miatt nagyon nem. Többet foglalkozik vele, mint mi, akiknek van belőle.... És sehol máshol nincs véleménye...Pedig állítólag tőzsdézik...Tök életszerű :)
Neki számunkra ismeretlen okok miatt nagyon nem. Többet foglalkozik vele, mint mi, akiknek van belőle.... És sehol máshol nincs véleménye...Pedig állítólag tőzsdézik...Tök életszerű :)
nyugtasson a gondolat téged, hogy neked nincs. nekem van és mégis nyugodt vagyok. :) ja, lehet hogy most szar lesz még a jelentés. jövőre viszont majd megindul és nem 10-20%-ot, hanem 50-70% között.
1 év alatt nem volt akkora forgalom hogy a kiszálló megszabaduljon a részvényétől. Tehát lényegében nem kell senkinek, vevők nincsenek. A q3 rossz lesz mert ha jó lenne már vennék a bennfentesek, de nincs vétel.
Nem úgy nézki hogy ez a szint kikopna. Ahogy 1-2 forintot emelkedik már teszik is vissza. Olyan mintha meg lenne szabva hogy 800-810 között lehet maximum. Volt már nemrég 815 is, visszatették, sőt 1 napra 830 is, de onnan is szinte azonnal visszatették.
ellentmondasz egymásnak. megvett a cég 130K-t, és szerinted el fog fogyni az 1M. de közben azt mondod, hogy a kicsik nem veszik. szerintem meg kivárás van, és mutyi. át kell valahogy venniük xdb-ot hogy az eladónk eltűnjön. így oldották meg. tegnap azonnal vett a robot 809-en miután kivettem a 810-et.
A cég felfelé nem veheti, meg kell várniuk mindig hogy valaki egy picit felnyomja az árat. Az meg ritka mint a fehér holló. Te belevettél 10k-t de a kicsik nem veszik, nagyok meg pláne nem. Ez szerintem itt elvegetál, ha a q3 rossz lesz akkor meg még simán 800 alá is mehet.
Idővel csak kikopnak erről a szintről az eladók. Nem baj az ha átporszívózzák 10 forintonként a szinteket, stabilabban megmarad majd akkor az emelkedés...ha eljön idővel:-)
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...