Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Jobb ez a fajta korrekció mint ha egyenesen megy 1500ig aztán meg zuhanás 1100ig. Ma maradjon 1300 felett, 1400 ról meg volt a korrekció és hétfőtől apró lépésekben 1-2%os napi emelkedésekkel mehet tovább.
"realmadrid
péntek, 10:05
Most megy a speki pénz deltába. Az ha megindul akkor rövididő alatt többet lehet nyerni mint 4igvel". Delta hogy áll? Jól megindult, ahogy vártad :) Re:1336.-
Most az a kérdés hogy a szokásos jön amit már a két nagy emelkedéskor eljátszott és visszazuhan vagy ez tényleg csak egy korrekció és utána tovább fel? Megértem én már ebben olyan napot ahol a nap elején 15% mínusz volt a nap végén meg 15% plusz.
Az igazán nagy játékosoknak, jól értesülteknek vagy 800-ról van, vagy 930 körülről. A felpumpálás során is sokat vehettek, de lényegesen kevesebbet, mint ami már volt nekik korábbról szvsz.
De ha ez így is történne, azok a nagy vásárlók, akik 1200-1300-on vásároltak be, miért csorgatnák le az árfolyamot egészen 1000 környékére masszív eladásokkal? Azon nekik nem lesz hasznuk.
Hát én kirázódtam, mondjuk elég szép áron ma. Nagyon szép volt a záró, de holnap nagyon figyelni. Reggel a bolondok órájában akár lehet 1400-1450 is, (na meg pénteki nap,) aztán ha kissé csökken észnél lenni!! Itt már mindenki megérdemelte ezt a szép emelkedést ,különösen akik 600-800 óta benne ragadtak!!
Nagyon szuper a forgalom,és a záró is.Engem sem zavar,hogy nem zárt napi maxon.A forgalom a tegnapi másfél szerese.Akiket kiráztak,nehéz lesz visszaszálniuk.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...