Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Most pont nem látni, de én arra lennék kíváncsi hogy 4100-on meghagyták-e a 98 ezres védőhálót, mert akkor 4100 felett is teljes biztonságban lehet szörfölni a hullámokon legközelebb is. Mondjuk az izgalmas az lenne, ha elkezdenének vele egyre feljebb lépegetni, ezzel mesterségesen fel lehetne tolni az árfolyamot lassascskán (bátorítva a befektetőket), bár ahhoz lehet kevés a 98 ezer és a közkéz is csökkenne (már ha tényleg ők voltak és nem egy alap vagy magszemély).
opusban már 230e az eladó ezek nem akarják többért megvenni, az aukcióban, persze a kérdés mit akarnak megvenni, mert az mondják gyakorlatilag, már nincs közkézhányad benne
Szörfösök, ha nem lett volna 14:00kor az a nagyobb mennyiségű vétel, akkor még mindig 200körül csámborognánk, az elmúlt 2-3 hét tükrében teljesen logikátlan a mozgása. Lecsorgás folyamatban...
Szerintem a nagy vevő a 4iG-s biztonsági háló, hogy hé fiúk vegyétek nyugodtan, ha valaki lenyomná mi 4100-nél megfogjuk, mert valljuk be őszintén 400 milla már egy tetemes összeg.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...