Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Nem érzitek úgy,hogy az Orosz-Ukrán háború lezárásában vetett hit,ami Trump győzelme után beépült az árfolyamokba,most egy pillanat alatt átfordult újra félelembe,ami jól keresztbe tehet a Mikulás rallynak?
Igen. :) Bejött a tipp, de ma meg bírtam állni, hogy ne kockáztassak és ne álljak poziba. Bár ma tingli-tangli van és nekem ez bejön. De a héten bőven sok zsozsó jött. Nem akartam kockáztatni. Egyik nagy hibán, hogy azt hiszem a tingli tangli örök, de nem. Egyszer kilép az egyik irányba. Szóval szerintem holnap, meg péntek csak figyelek. Majd látom.
Amúgy ,mindig mondják itt,h a DAX nincs annyira túlhypeolva mint USA. De kb. USA nélkül senki nem létezik. DAX USA nélkül lófaszt nem csinál effektíve. USA jött, kinyitott -0,5%.... DAX is borult, mint a szar, míg előtte oldalazgatott. USA meg addig lófaszt nem csinált +-20 pont. VIX aludt. Azért esik a DAX, mert majd rosszat jelent az nvidia? ez valami vicc kategória.
Itt montad: https://forum.portfolio.hu/prev/17771/9201374 Ugyan a stop kivitt volna, de én nem raktam. :) Tudod, hogy nagyon ritkán szoktam. Ez a mondatod hozott nekem sok pénzt. Innen ment fel utána 700-ig. Én meg beton tőkével beleálltam. Jaaa, Mari néni is irogatott. De a hét elején már boldogság volt.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?