Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Robotizâlunk kft……. Ez ha jön deal! A raklapozás tipikusan olyan feladat, amelyet érdemes robotcellára bízni: a csomagolósor végén a kartonok rétegenként, mindig ugyanazzal a rakatképpel kerülnek a raklapra. A lapozható anyagban végigvesszük, milyen elemekből áll egy ilyen cella, az adagoló szalagtól a roboton és a megfogón át a raklaphelyekig és a fényfüggönyig. Egy raklapozó cella működése jellemzően három dolgon múlik: hogyan kezeli a rakatképet és a rétegközi lapot, milyen megfogó illik a kartonhoz, és folyhat-e a munka a kész raklap cseréje közben. Ezek már az elrendezés tervezésekor eldőlnek, ezért mi is ezekkel kezdjük. A koncepciótól és a specifikációtól a gépészeti és villamos tervezésen, a programozáson és a biztonságtechnikán át az üzembe helyezésig és az átadásig a teljes folyamatot végigvisszük.
🚀 A piac átírta a szabályokat, mi átírtuk a szerepünket, és a Delta Group ott lesz, ahol erről érdemes beszélni!! A novemberben megrendezésre kerülő FUTURE IT konferencián a Delta Group Nyrt. két leányvállalata (a Delta Technologies és az Upscale) is aktív szerepet vállal! 🎤 Delta Technologies Zrt. – Tivadar Neuwald önálló előadással várja a résztvevőket. 💬 UpScale – Szabolcs Pinter pedig egy izgalmas kerekasztal-beszélgetésben osztja meg tapasztalatait és gondolatait. Két szakértő, két perspektíva, egy közös fókusz!! 📍 Találkozzunk a FUTURE IT konferencián novemberben!
Senki ne irjon rosszat! Ez becsülendő! CONTRIBUTION TO SOCIETY | Mert minden segítség számít. ❤️ Vannak helyek, ahol a mindennapi munka valódi változást jelent. A Kaptár Napköziben nap mint nap azért dolgoznak, hogy a halmozottan fogyatékos és autista fiatalok számára több figyelem, több élmény és több lehetőség legyen. A Delta Group most olyan szakmai anyagok kinyomtatásával segítette ezt a munkát, amelyek támogatják a pedagógusok mindennapjait – és közben a Kaptár működési költségeit is csökkentik. Lehet, hogy egy kinyomtatott szakmai anyag apró segítségnek tűnik, de amikor sok apró segítség összeadódik, abból valódi érték születik. Büszkék vagyunk, hogy mi is részesei lehetünk ennek!! Delta group!!!!!
Annak idején az Estmédia közel 2 évig volt 1 forint környékén. Aztán tudjuk meddig robogott. Lemásolhatná a Delta is azt a robogást. Csak itt jelenleg nem látszik Andy kaliber a cég körül. Tartok tőle, hogy ez a töketlen vezetőség tényleg töketlen. De határtalan a türelmem és cáfoljatok meg töketlenek!!!
te mindig fordítva ülsz a lovon, már megfigyeltem! Én nem spekázok nem 10-20-30% nyerőért veszek részvényeket, Amennyi delta részvényem van szerintem a 20 as könyvbe nincs annyi! majd ezt is eladom 150-200-250 vagy ki tudja mikor majd az akkori állapot eldönti! Az élet eddig engem igazolt az épduferrt se vette színte senki 4 alatt, a megakránt se a deltát is kevesen vesszük 50alatt de majd hidd el nekem nagyon jól fogunk kiszállni!
Itt is meg volt 50 körül ,mégsem adtad.Most meg várod a messiást,hogy meginduljon.A semmire nem fog,főleg ,hogy a vezetőség is szórta 50 körül.Rám az nem vetne jó fényt,hiszen ők vannak tisztában a cég működésével.
Lehet kicsit erős volt a megnevezés! Mutyi? Rád bízom! Ennyi év után ilyen árfolyam és ilyen forgalom! Gondolom ez teljesen természetes. És mindenkinek bejött a számítása!🙂 Én 200 nál lennék egálba a befektetésemmel! Mondjuk lehet nekem ez inkább kifektetés volt ideáig. Tudom rossz oldalról közelítem meg a dolgokat. És mindjárt valaki elmondja, hogy itt milyen szuper minden! Ütős jelentés és egy nagyhal van éppen az akvizíciós horgon! Aha.....
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.