Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Nincs még letörve a szint! Amúgy is sávosan nézzük, de ekkora időtávot hetesesen nézzünk és arra is vannak a szintek, csak ha azon mutatom, akkor nem érzékelhető a "dupla alj" lehetősége, ami az utolsó kapaszkodó!! Ha beszakad, akkor naposon még van egy támasz 48 körül, ott az rsi is túladott lenne már! Persze ez már semmire nem vigasz ott, mert onnan vissza igen nehéz dió!! Ennyit látni!
Az appban is tévedsz, mert nem 1500, hanem 1815 a célár, és 2027 végére! A köztesben meg oda volt rajzolva a várt korrekció! Ha nem érdekel a rajz, akkor ne nyisd meg a linket! Egyszerű mint a pofon.. Mondom én, hogy fogalmad sincs róla, mert nem vagyunk a dupla alj alatt! Azt észre vetted volna, mert ott ki szoktak tárazni!
Az a 6+2 k 54,4 ig én vótam, mint vevő a végén..Azért, hogy ződ legyen.Egyébként a 4ig story sem véletlenül pörgött fel,mekkora kuss volt körülötte?,! Itt sem véletlen ez a nagy csönd.
Alatta vagyunk a dupla aljadnak, csak megsúgom De rajzolgas csak, kit erdekel. Eddig sem kereskedtem, egy nulla fundas speka cégben, a rajzaid alapján , most sem fogok. Ez mutyisztán bármi lehet. Appan sem jött pedig ott van funda… ennyi
Nem kell fölényeskedni, a rajz már ismétlés, folytatása az előzőnek! Az ilyenek miatt nem érdemes jelezni semmit, figyelmeztetni, mint te! Szóval jeleztem előre, csak te le vagy maradva! Nem rúgtam bele senkibe! Ha tudnál olvasni a chartról, akkor láthatnád, hogy van egy dupla alj lehetősége, azon a szinten vagyunk! Gondolom ez nem rossz ugye, bár fogalmad sincs, hogy mit jelent? Az már csak rajtad múlik, hogy fel tudod e húzni az árfolyamot! Mutasd meg mit tudsz! :))
Ahogy csökken a számlálón az idő úgy fogy az árfolyam érték is. Ez érdekes! Vajon ha nem lesz bejelentés tényleg vissza térhet az árfolyam 40 környékére? Vagy akár alá is. Hiszen semmi sem támaszt alá egy magasabb árfolyamot. Főleg ezzel a hozzáállással. Vagy tévedek?
rajzold már 20 ft ra inkább appeninben is az 1500 at rajzolgatod, és leverték 640 ig bármi lehet. akkor rakod be a rajzodat mikor, már 55,2 alatt táncizik? belerugni a földön fekvőkbe. grat!
Mi jön nem tudni, engem az bosszant mikor van egy 5-10 Ft -os emelkedés rögtön jön egykét okoska és 100-at verziónál. Persze hamar jön a szomorú tény irány a pince ,,,
Igazából mit is várhatnánk hír nélkül, ha 4ig egy ilyen hír után 2% pluszban van csak? Sőt lassan tán még piros is. Az lenne a csoda ha nem csorogna, bár már nem nagyon van hova...
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.