Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Szó szerint!😂 Kb 5 éve ez balfasz senki viszi az egészet, gondoljatok bele, ha ebből nem lesz semmi és neki beígértek mindent! 😂 Szerintem ha így marad akkor a Vlad opció számára még kíméletes is lehet, nem lennék a helyében! 3-4000 kisbefektetőből elég ha 3 eldurran! 😂 Csak legyen az Astonban defibrillátor kicsi 007, 700nál nem kell, át kéne gondolni! 🤓
Kicsi vagyok. Kicsi vagyok, Ha megnövök Beléd rúgok. Még, még, még, még, még Ennyi nem elég! Egyre feljebb furakodom Jaj, de magas ez a torony. Még, még, még, még, még Ennyi nem elég! Repül a bálna Repül a bálna Ez a parancs Érik a narancs Repül a bálna Repül a bálna Aki hülye, az is marad! Cipőnek volt időgépe? Mr.Fusion! :D
Inkább Peti feni rá a fogát, legalábbis egy rézsére, most dolgozik érte, drága a kampány és ha nyer nehogy már ne kapjon az ellopottból, szerintem nem akar ő 5 évig hajnalban kelni és miniszterelnököt játszani, életében nem dolgozott kivéve most, kényelmesebb egy pl végtelen Dubai élet, oszt ha 1-2m ember haragszik rá? Kit érdekel 100-200mrd vel a zsebben!
Szorul a hurok, ellenfél elől állami vagyon kimentési lehetőség vagyunk! Majd kiderül amikor ők is eladják a részüket vagy alapoknak vagy már egy másik tőzsdén jegyzett nagy cégnek! Porszívóra most másik lemezt tettek fel, kb 180 fokos az előzővel szemben, de egyszer minden porszívózsák megtelik! A lófasznak is van vége! Tippem, megrántás 75ig majd visszaejtés 65ig!
ráadásul valami barom kötötte fel 100 dbal, de miért? és rendszeresen ezt csinálják, de miért, amúgy 56,5 lett volna csak, aki csinálja ha olvassa írja már le miért teszi? A Broki díj jóval több, mintsem megérné...
gyakorlatilag szinte vissza is adta az emelkedést, hihetetlen, vajon egy ilyen speka körön mennyit kereshetnek? Mert azért nem hiszem h olyan sok embert be tudnának már ültetni, meg szerintem sokszor egymásra borogatják, hisz ők generálták a forgalmat, akik csinálták, ha ők leálltak a vétellel, akkor a vétel leállt, meg ki tudja h mi speka, meg mi nem, pl a januári emelkeés sztem lehetséges h nem speka volt
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.