Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Na megjött ügyeletes rex felügyelő, további jó szimatot és vergodest neked. Vártam mikor találsz meg, de magadhoz képest lassú nagyon lassú voltal. Te sem vagy a régi Dodoka.
R 57,7.. Érdekes, (mondjuk nekem nem) hogy eltuntek a felbeszelo spekak, nemde? Vicus és Hekki páros..azokat sajnálom akik beragadtak 70-80 között legutóbb. Azokrol nem is beszélve akik 6 éve várják a csodát ebbe a szutyokba.
Legalább az opus emelkedik a várható jó hírek hatására. Remélem a jövő héten legalább 600-ig felhúzzák!! Némi gyógyír arra (már akinek van) ami kínlódás van itt a szemétdombon. Na de, ez ha 65-ön tudná zárni az évet már szép lenne!!
Én azt látom, hogy profi módon a 89 csúcsról mint ahogy szokták letették 1/3- al 58 ra, innen jó szokás szerint indulhatna is mondjuk egy Palkovics hírre a mesterséges intelligencia kapcsán! És akkor ez még csak egy láb ugye, mert Holding lettünk amibe nem csak IT szeretnének pakolni szvsz! Elmúlt 6 évből ez inkább kifektetési!
"A..................részvényei az utóbbi időszakban a megszokottnál nagyobb figyelmet kaptak a hazai piacon. A vállalat folyamatos projekt bővítései, a stabil kivitelezési háttér és a kiszámítható működés hozzájárulnak ahhoz, hogy cégünk továbbra is vonzó maradjon a befektetők számára.Köszönjük minden részvényesünknek, hogy Velünk tartanak!" Ej, ha mi ilyen levelet kapnánk valamikor, hüledeznénk el se hinnénk
Egy certiêrt lement erste, vártam egy mâsikat is kiütnek. De most felfele pumpáljâk inkább Deltát meg nem êrtem. Mâshol is volt hir stb, ennyire nem baszták vissza. Fordulhatna.
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.