Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Ez az Pápa!!! Mutasd meg mekkora tökös legény vagy...Igazi befektető, csak az a baj, hogy ilyenek részvényt vesznek és még szavazati joguk is van.. Emelkedett bogácsozási hangulatban...
Lâtszik bankos spekák 17 utân eltüntek Eltüntek a minuszkák 😀 Ez am a műsor. Kâr az Mnb nem vizsgâl dolgokat. Lenne pâr szâz millió bünti, egyböl nem menne amit csinâlnak.
Na jó , de miért kell ezért komplett idíótát csinálnia saját magából? :)) Bár nehéz eldönteni, hogy ki a nagyobb bohóc, mert azért cölöp is esélyes a 16 forintos résével. :)
Appennin real topik fiftififti kedd, 18:19Előzmény: #66268 tmike#66269Persze, hát van ilyen 😃 Deltát is írtam két hónapja hogy dobom 70- 75 körül, aztán sikerült jó adagot 82- 83 környékén eladni, na azt bőven nem nullában 😉 Aztán lassan visszaveszem már 50 alatt újra. Ezt is vissza fogom venni 600 körül a következő meghiúsult osztalék beültetésnél😃 daniról meg nem nyilatkoznék mert nyomdafestéket nem tűrne!!!!! 🤡🤡🤡🤡ekkora bohoc ne legyel mar ember Vicces nagyon
Appeninn real kedd, 18:19#66269Persze, hát van ilyen 😃 Deltát is írtam két hónapja hogy dobom 70- 75 körül, aztán sikerült jó adagot 82- 83 környékén eladni, na azt bőven nem nullában 😉 Aztán lassan visszaveszem már 50 alatt újra. /fiftififti/
Tee másik nagyokos, ha tudnád bazdmeg milyen kiterjedt a delta részvényes társaim köre, nem írnál ilyen baromságot. Még anno estmédia időből is tartok némelyikkel kapcsolatot. Persze lehet itt fikázni a másikat, vagy akárkit, de nagyon nyomorult lehetsz!!!
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.