Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
"Befektetői figyelem hiányában" - mondja ezt amikor befektetői érdeklődés miatt végre megindult a részvény es erre azonnal szinte összehangoltan elad vezetőseg, azóta akadt meg az árfolyam, es lementunk 37-ig.... ez melyik filmet nézi?
Tegnap délelőtt úgy nézett ki, folytatódik az előző 2 napi őrült öntögetése, de aztán megnyugodtam, mert láttam hogy innen senki nem adogatja, és nem megy utána, még be akartam írni, milyen tökösek vagyunk, csak az öntögető próbálja lejjebb vinni, vissza akarja szedni az előző két nap kiszórtakat. Nem érte el a célját, de ez a bodzási cikk nagyon elkeserített
Egyetértek. Ez az egyik ok, amiért itt vagyok és bizakodó vagyok. Közel 10%-ot erősödött a forint az euróhoz. Mi importáljuk az eszközöket amiket eladunk. Ez is jó. Azt nem értem miért nem lehet már a pozitívumokról beszélni. A cél, hogy a világ legunalmasabb tőzsdei cégének tűnjünk? Szerintem nem vagyunk azok.
Ami biztos szerte ágazó állami szférában vannak kapcsolataim és mindenhol gatya az informatikai rendszer mondjuk sarkosítva Windows 7😂 Ezeket mind mind Uniós forrásból akkarták fejleszteni, de ugye azokat stopolták idáig 😡 Közben meg még megérkezett az AI-is. Ezért Hajrá Delta lássuk mit tudsz🚀
Ja, hát nyilván ez a bodza vagy ki, a mesét mondta Unios penz be fog indulni sztem is. Ott osztani kell, a melókat be kell inditani.. Hamar kiderül majd minden.
Azt láthatjuk hogy a 4ig vásárlásait az állam hitelezte mi van akkor ha azokat Péterék vissza kérik? Akkor a 4-ig piaci alapon megy a levesbe. Mi meg ,ha idáig piaci alapon az Uniós források nélkül ennyit tudtunk akkor ha megindul az Uniós pénz lesz eredmény rendesen! Az IT szektor minden állami szinten gatya beleértve a honvédségetis hatalmas piac👍 Bizakodni kell a remény hal meg utoljára ezt a fost már kivárom. Ez nem SET vagy OTT remélem👍 Hajrá Delta🚀
Megtudtuk egy fizetett cikkből, hogy a 10%-os kamat nem para, ha alakul a környezet, majd lehet refinanszírozni és lejjebb lehet majd hozni. Oké. Jó. Köszi Bodza! Egy kérdésem van ezzel kapcsolatban: most ez ki a faszt érdekel? Történt egy apró változás az országban, de legyünk corporate language náczik és mondjuk úgy: a gazdasági környezetben. Szerintem főleg ez érdekel mindenkit, hogy ez hogy hat a cégre. Ha nem tudjuk azt mondani, hogy pozitív, hogy végre jöhetnek az EU források, akkor azt kell feltételezzük, hogy ahogy a 4ig-t, úgy minket sem érint ez már. Vagy azt kéne gondolnunk, hogy buborékban létezünk és minket csak a kamatkörnyezet érint? Kommunikációval foglalkozik valaki a cégnél aki ért hozzá? Whitedog szerződése még él? Mikor megkötötték, közlemény volt róla. Van az még? Nem mintha tőlük várnám a munkát, de viszik még ki innen a pénzt, vagy már el tudtuk őket zavarni? Kitől félünk még mindig?
Olvassák ezt a fost 100% Képben vannak. 7 évnyi szégyen ez már. 45ft os jövő 210 es hol a picsába van? tudom jászainál.... Haladgatnak lassan, ahogy a nagy Bakos elképzelte , nyilatkozta is. Ezeknek nem kell a pénz, 6 millió elég volt nekik a spárba. 2 akvi volt, nem árazta a papir, lesz még, elő készítik :) rengeteg elő közbeszerzés ami hoz talán. jövő árazása elmaradt, ahogy 210 is. Tisza kormánnyal kell hogy együtt működjenek. A tobbi kiderül.
Tulajdonosi szerkezetük rendkívüli nagy erőssége MI vagyunk, írták , ( a "szemét" kisbefektetők akik hőbörögnek,mert 7 év alatt 180 forintról jelenleg 45 forinton vagyunk. ) , "ezt én írom " . Na kis köcsög, látod, ezt is látják a BEFEKTETŐI KÖRÖK !
BEFEKTETŐ FIGYELEM HIÁNYÁBAN ! Ezt a "diplomata" mondta . Erről beszéltem folyamatosan,hogy nem csak mi látjuk,hogy miként "dolgozik", kommunikál a csipet-csapat. Szóval miért is csodálkozik,hogy nincs befektető érdeklődés a cég iránt ? Idáig csak a NER ruházott be ide. Alapok, Magántőke alap . Azok is bebiztosították magukat minden évben KAMATTAL. Tehát itt egyenlőre csak a NER jár jól. Ezért is írtam délután amit írtam. Jó lenne ha itt is megtisztulás lenne !!!!
19 % intézményi befektetők tulajdonában van. A 3 nagy 3 betűs alap együtt 5 százalék felett van, a többi 14 százalék akkor ez a program? Akkor az eddigi nagyok és az Mrp együtt 50% körül van plusz a 19% intézményi, az már akkor 69%? Lemaradtunk valamiről ezek szerint.
Fizetett PR cikk. A célját keresem, kutatom. Ahhoz hogy árfolyam felhajtó hatása legyen, ahhoz kevés és túl szakmai. Ahhoz hogy bizonytalanság okozzon, ahhoz az edzett Delta részvényeseket ismerve szintén neutrális. Üzenet értéke van, 2029 ig nincs oszti, ne is szervezkedjünk. Növekedési szemlélettel sincs bajom, csak nem jött válasz hogy miért lassú az akvizíciós politika. Nem utal a Tisza kormány és a választás okozta helyzetre. Só és a bors hiányzik belőle. Nincs min agyalni. Lehet ez a cél : nincs min agyalni. Ezt üzenik. Ahhoz viszont jó a Zrt. Nem kell tőzsdén lenni és 3000 emberrel küzdeni. Szóval nem tudom. Nem kerek az egész.
A zártkörű tőkeemelésben egy állami forrásokat kezelő alapkezelő vett részt, amely csak kétféleképpen tud befektetni. Az alap mellet a tőke legalább 30 százalékát egy független piaci szereplő biztosítja, vagy egyedül az alap adja a tőkét. Az első verzió megvalósítására is volt előrehaladott tárgyalásunk, de végül ezt sajnos nem sikerült megvalósítani. Bő félévvel ezelőtt a független piaci intézményi befektetői oldalon meglehetősen korlátozott kihelyezési hajlandósággal szembesültünk, emiatt a tárgyalásokat az alappal, mint önálló befektetővel kezdtük újra. Ebben az esetben pedig az Európai Bizottság által használt MEIP (Market Economy Investor Principle) teszt, a piaci magánbefektetői elv vált irányadóvá a kondíciók meghatározásánál, ami gyakorlatilag a befektető oldaláról a forrás piaci árazását követeli meg.
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.