Topiknyitó: _Sigorszky 2023. 04. 27. 19:37

A magyar elnökasszony  

"Köztársasági" Elnökasszony, gratulálok! A pápa őszentségének, jó magaviseletére való tekintettel...
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Dehogynincs
Dehogynincs 2023. 08. 21. 13:57
#49
Novák Katalin nyitotta meg hivatalosan az atlétikai világbajnokságot
"A háború árnyékában a sport béketeremtő ereje felértékelődik."
______________________________________________________________________
Az orosz sportolók nem vehetnek részt a budapesti atlétikai  világbajnokságon.
Dehogynincs
Dehogynincs 2023. 06. 08. 14:44
#48
"Arra senki nem tud ma választ adni, hogyan juthatunk el a béketárgyalásokig, hogyan lehet a feleket tárgyalóasztalhoz ültetni és, hogy mindez, hogyan vezet majd egy fenntartható és igazságos békéhez."
https://www.sandorpalota.hu/hu/neue-zurcher-zeitung-interjuja-novak-katalinnal
______________________________________
Aha. De mégis milyen jól hangzik, amikor a  békepártiságról süketelnek.
Novák Katalinnak (és minden nőnek) jól állna egy olyan cipő, amelyik kívül kicsi, de belül nagy.  Kár, hogy nincs ilyen.
Dehogynincs
Dehogynincs 2023. 05. 31. 14:08
#47
Novák Katalin meglátogatta a kórházban a Koszovóban megsérült, itthon lábadozó magyar katonákat. A NATO békefenntartó erejében (KFOR) részt vevő katonákat hétfő délután vetették be tömegoszlatási feladatokra a koszovói Zvecan település polgármesteri hivatalánál.
_______________________________
A békepárti kormányzat belesodorta a hódmezővásárhelyi MH Bocskai István 11. Páncélozott Hajdúdandár katonáit a békefenntartásba. Most még egyetlen katona sem halt bele.
Dehogynincs
Dehogynincs 2023. 05. 21. 11:32
#45
"Én azt tapasztaltam, érdemes azt is megnézni, hogy a falon van-e ajtó. Ha csukott az ajtó, érdemes lenyomni a kilincset. Ha nem nyílik, jó, ha megnézzük, van-e kulcs a zárban. Ha nincs, nem árt, ha szétnézünk, hogy ismerünk-e valakit, aki hajlandó kinyitni nekünk az ajtót… Bízom benne, hogy ajtónyitogatásban és kulcskeresésben Magyarország hasznára lehetek!”
https://propeller.hu/itthon/3813555-novak-katalin-bizom-benne-hogy-ajtonyitogatasban-kulcskeresesben-magyarorszag
"a Novák Katalin látogatásáról részletes információkkal rendelkező magyar és lengyel kormányzati források beszámolója szerint legalább az egyik tárgyalása rendkívül feszült hangulatban zajlott, és számára kifejezetten rosszul sült el." ...
https://telex.hu/direkt36/2023/05/15/igy-haragitotta-magara-orban-viktor-a-legkozelebbi-baratait
___________________________
Novák Katalin saját magáról képzelt tetszési indexe jóval magasabb a tényleges sikereinél.
bigyula 2023. 05. 10. 19:42
Előzmény: #42  euler
#44
A "nemzet" a fityesz szerint a fityesz hívők/szavazók/szimpatizánsok.
.
A többiek "hazaárulók" (Bayer Zsolt)
Bpali
Bpali 2023. 05. 10. 19:39
#43
karácsonynak van csak több naplopó tanácsadója ennél...csupa "szakemberek "azok is meg ezek is...
euler 2023. 05. 10. 13:54
#42
"Katalin új tanácsadó testülete.
Van köztük költő, természetfotós, sportriporter és a tálib Skrabski Fruzsina. Az idősebbeket a komancs mélyállamból gereblyézte össze.
A hatályos Alaptörvény szerint „Magyarország államfője a köztársasági elnök, aki kifejezi a nemzet egységét, és őrködik az államszervezet demokratikus működése felett.”
Na, ezzel a csapattal sikerülni fog…" (Káncz Csaba)
Nem akármilyen elnöki tanácsadó csapata lett Novák Katalinnak - Itt a teljes névsor!
_Sigorszky
_Sigorszky 2023. 05. 02. 22:47
Előzmény: #39  _Sigorszky
#40
Tele van a fidesz jogászokkal, ügyvédekkel. Ámokfutásukkal kapcsolatban R. József bon mot-ja jut eszembe: "Pótolja az ügyvéd erkölcsét a perköltség." 
Shortelek 2023. 05. 01. 11:56
Előzmény: #37  offshort
#38
nemzeti szocialista=náci
offshort
offshort 2023. 04. 30. 17:42
#37
lemeradtatok a széljobb erősödéséről? 
pedig már elég régóta fut a toroczkai-budahazi-tyirityán trio! 
az első két perc az érdekes, amikor a hitlerfej tetoválásos azt mondja, 
h ö nem náci, hanem nemzeti szocialista! :) 

https://www.youtube.com/watch?v=wrR3KCfDHjw
Törölt felhasználó 2023. 04. 30. 17:09
Előzmény: #35  Törölt felhasználó
#36
amugy ök is parancsot hajtanak végre ,fentröl.ez egy szép piramisjáték.rocsild a teteje.rabszolgák az alja.vagy inkább már joszágokat mondanak vagy még roszabb.de vajon kik is a joszágok na pont majd az összes vezetö a földön,tehát bagoly mondja verébnek hogy nagyfejü.
Törölt felhasználó 2023. 04. 30. 17:07
Előzmény: #32  Karvalytokes
#35
pintér gergényi  ki is a szemkilövetö??,ki kinek a parancsára, és most ki a z egészségügyminiszter?stb.ugy látom nincs itt tisztában senki a portfolioban kikivel van?.illetve az országban a többségnek sincs fogalma
Törölt felhasználó 2023. 04. 30. 17:04
Előzmény: #33  Verona
#34
bocsánat de a magyar nép és nemzett nem ugyanaz.ugyanis a magyar nép az magyar , nemzet pedig sok magyar kisebbségböl áll.hadd ne irjam le kikböl ezek csak magyarul beszélnek de nem magyarok.
Verona 2023. 04. 30. 16:14
Előzmény: #31  Karvalytokes
#33

A magyar nemzet nem egyenlő a terroristákkal és a tolvajokkal!!!
Karvalytokes
Karvalytokes 2023. 04. 30. 16:06
Előzmény: #31  Karvalytokes
#32
Ez igaz akkor is ha a szemkilövetöknek ez nem tetszik.
Peterbond 2023. 04. 30. 15:21
Előzmény: #29  _Sigorszky
#30
Nem igy kene kerdezni. Elnokasszony ugyanigy dontott volna ha Budahazy ugyanezt Orban Viktor, Kover Laszlo vagy Szijjarto Peter ellen tervezte volna? Vagy akkor esetleg eletfogytiglant kovetelnenek es Bayer nem e a halalbuntetes visszaallitasarol ertekezne-e? Koltoi a kerdes.
_Sigorszky
_Sigorszky 2023. 04. 30. 15:14
#29
BARTHALAS ZSUZSA:Tiszteletre méltatlan Novák Katalin!
A bűn akkor is bűn marad, ha Ön "fülbevalón vett" túlhatalmával visszaélve felmentést ad a következményei alól!Ön kihasználva az idős pápa látogatását, teljesítette bábként "megbízója" (Keresztapa) akaratát, hogy az elítélt szélsőjobbos bűnelkövető Budaházyt és csapatát az elnyomó pártállam lánccsörgető segédszárnyává tehesse.
Feltennék Önnek, nem mint "köztársaságtalan" elnöknek, hanem mint lelkiismerettel vagy annak halvány emlékével rendelkező embernek néhány kérdést!
Miközben Ön azt a szégyentelen papírt aláírta, belegondolt-e Ön a következőkbe?:
- Mi lett volna, ha 2007-ben Csintalan Sándor életét vesztette volna, miközben Budaházy felbújtására vascsővel, botokkal ütlegelték őt és közben a következőt mondták neki: "Te mocskos, büdös zs.dó!" 
- Mi történt volna, ha olyan súlyos koponyaalapi sérülése lett volna, hogy belehal?  (Az ember_lés kísérlete tényleg olyan az Ön számára, mintha a tettes nem fizette volna be a parkolási díjat, vagy futás közben fellökött volna egy rollerező kisgyereket?)
- Mit gondol Ön erről, nemzetünk szégyene, Novák Katalin?
- Mi lett volna, ha Lendvai Ildikó valóban felrobban a társasház liftjében, mondjuk épp vele liftező unokáival együtt? Ja, hogy ez a robbantásos merénylet csak egy TERV volt, ami meghiúsult? (Ez tényleg olyan, mintha vki csupán az tervezné, hogy letapossa az általa nem kedvelt ismerőse tulipánjait, vagy fogkrémmel keni be az ajtókilincsét? Ilyen ártatlan csínytevés egy gy.lkosság megtervezése?)
- Mit gondol Ön erről, nemzetünk szégyene, Novák Katalin?
- Miféle erkölcsi felfogás az Öné?
- Ferenc pápa vajon tudott-e arról, hogy Ön már régóta a sötét erők elvtelen kiszolgálója, Katalin?
- És tudta-e, hogy Önök mind biodíszletként használják őt, hogy azt az erkölcsi fertőt, amiben Önök naponta fürdőznek, a pápát maguk mellé rántva legitimálják szégyentelen rendszerüket?
- Kinek az ötlete volt ez? Tán csak nem a szokásos finkelsteni módszert alkalmazó habonyi-rogáni ördögi-sátáni vegykonyha méregkeverői találták ki ezt is?
- És mi lett volna, ha akkor, amikor Budaházyék belőttek Hiller Istvánék lakásába, nem a ruhásszekrényt találják el, hanem Hiller feleségét a fején, a tüdején, vagy a szívén? (Ez az embe_lési kísérlet is egy apró csínytevés csupán az unatkozó, feketepulcsis, nacionalista fiúk részéről? Annyi, mintha egy csúzlival levertek volna egy üres fecskefészket az eresz alól?)
- Mit gondol Ön erről, nemzetünk szégyene, Novák Katalin?
 - Miféle erkölcs az Öné? Miféle elvtelen hatalomszolga Ön? Tudja Ön egyáltalán, hogy mit cselekszik?
- Mi lett volna, ha az összes célba vett országgyűlési képviselő ellen végrehajtott gyújtogatási támadás halállal végződik? (Köztük volt a gyermekorvos Nyúl István képviselő is, akinek mohácsi házába egy futball-labdába rejtett bombát akartak dobni!)- Mi lett volna, ha a végeredmény 12 halott lett volna, akkor az számítana valamit?- Mit gondol Ön erről, nemzetünk szégyene, Novák Katalin?
- Mennyit ér Önnek egy emberi élet, mennyi halál váltana ki Önből morális aggályt, mennyi koporsó, vagy urna kellene Önnek ahhoz, hogy ne az ordas eszméket valló újnyilas merénylőket szabadítsa rá újra a védtelen társadalomra? Vagy esetleg titkos terv van már a békés tüntetők elleni bevetésre? Belőlük kesz a magyar Omon-sereg?
- És mi lett volna, ha akkor a Broadway jegyirodában és a melegbárokban is emberek vesztették volna életüket, ha a MOLOTOV-koktélok emberi testeket szaggatnak széjjel?- Mit gondol Ön erről, nemzetünk szégyene, Novák Katalin?
- És az elmúlt 13 év állami plakátjain hirdetett rasszizmusról, xenofóbiáról, homofóbiáról mit gondol?- Egyetért Ön ezekkel?- Ha nem, akkor hogyan lehetséges, hogy soha semmit sem tett ellene?
- Amikor Ön a pápálátogatásra hivatkozva, visszaélve a hatalmával Budaházynak amnesztiát adott, gondolt-e arra egy percre is, hogy ezzel a kegyetlenséget, a fizikai erőszakot és a gy.lkossági kísérleteket legitimálja?- Gondolt-e Ön arra, hogy csupán a vakszerencsének köszönhető, hogy nem tömeggy.lkosságért ítélték el az elkövetőket, hanem CSAK annak kísérletéért?Sokan írták, hogy Budaházy a magyarok leendő Prigozsinja.- Önök tényleg Putyin kottáját másolják?- Olvasta Ön valaha is az orosz agresszor által üdözött, majd csecsen bérgy.lkosokkal megöletett újságírónő, Anna Politkovszkaja Orosz Napló című könyvét? Ha nem, akkor tegye meg! És mérlegeljen: érdemes-e a "sötét oldalt" szolgálni, a latrot, Barabbást (OV), vagy Ön lemond a könnyen szerzett hatalomról, pénzről, pompáról, hamis dicsfényről és megmenti a lelkét a kárhozattól! Mert ne legyen kétsége afelől, hogy így, vagy úgy, de Ön és a többi szemfényvesztő, a teljes zsarnoki-kleptokrata társaság felelni fog egyszer az elkövetett BŰNÖKÉRT.Így, vagy úgy, de Önök sem kerülhetik el a "végítéletet"!
2023.04.30.
Peterbond 2023. 04. 28. 17:10
Előzmény: #26  Karvalytokes
#28
Teny nalad MAR nem kell keresni.
badsector1
badsector1 2023. 04. 28. 10:12
Előzmény: #23  Karvalytokes
#27

akkor te megnyugszol, ha kapsz egy sallert az utcán, majd azt mondják neked, hogy ezt azért kaptad, mert áruló vagy. :))
szerintem a 3. sallernál már felül vizsgálod a nem túl okos álláspontodat. :))
Karvalytokes
Karvalytokes 2023. 04. 28. 09:44
Előzmény: #24  signal2
#26
Az erkölcsi hullákat máshol keresd.:)
bigyula 2023. 04. 28. 09:41
Előzmény: #22  Karvalytokes
#25
Jól értem, hogy szerinted Budaházy módszerei elfogadhatóak a fideszes politikusokkal szemben is? Mert Novák Katalin szerint igen.
signal2
signal2 2023. 04. 28. 09:37
Előzmény: #22  Karvalytokes
#24
Erkölcsi hullákkal nem kívánok vitatkozni. Budaházy egy elítélt elmebeteg  terrorista. 
Karvalytokes
Karvalytokes 2023. 04. 28. 09:32
Előzmény: #20  badsector1
#23
Persze.:))Megnyugodtál?A koktél miden árulonak jár nem igy gondolod?Vagy elég az ejnyebejnye?
Karvalytokes
Karvalytokes 2023. 04. 28. 09:31
Előzmény: #19  signal2
#22
Mi ezzel a probléma?Budaházy probált következményeket csempészni a döntéshozok mindennapjaiba egy következmények nélküli országba.
_Sigorszky
_Sigorszky 2023. 04. 28. 09:18
Előzmény: #14  euler
#21
Én a köztársasági elnök kegyelmi jogkörét is az igazságszolgáltatás részének tekintem. Igencsak nyomós ok kellene ahhoz, hogy egy ilyen veszélyes cselekménysor esetén megfontolja azt a főméltósága, hogy kegyelmet adjon.  Bizonyított tényállás esetén meg egyenesen szörnyű az a sok vargabetű, amin ez az ügy keresztülment (szabadságvesztési tételek, fegyház, házi őrizet és tengeri kígyó-szerű hosszadalmas eljárás) . Az igazságszolgáltatás fideszes reuralása meg simán kiveti az országot Európából. Joggal!

Topik gazda

_Sigorszky
_Sigorszky
2 4 4

aktív fórumozók


friss hírek További hírek