Egy biztos dec eladtam 2700 db ot Adó optimalizalas Aznap betettem opusba Ami bukom volt, 3x annyi visszajött hamar. Kitaláltam hosszú ev varakozas utan, tavalyi ev meg jó volt. Bejött. Most veszegetek belőle Ma is vettem 100db 390 en
Itt nagyon nagy altatás megy. Fura, hogy az összes papírt megspekizik, ezt nem. Pedig 2.5millió részvény van csak. Szerintem nem fog kimaradni. Csalodottak adnak le 100-300-500, jobb esetben ezer darabot. Ezek 50-100ezer forintok ha éppen van egy nap kötés. 2.5millio részvény van.. ebből pár százalék közkéz. Érdekes! Majd úgy is kiderül mi lesz.. nincs kétségem, hogy meg lesz találva a papír
bármikor kiszáll .neki az alappénze még 5 millio sem volt mikor elkezdett tözsdézni-ugyhogy -bőven jo ez neki vagy végig öntené ugyis jo lenne-ne vicceljjünk már.
Tanulságos Hali esete. 2019-ben vett egy csomó részvényt, felnyomva az árfolyamot tízszeresre. Azt mondta hogy nagyon jó cég, nagy növekedést vár tőle és hosszú távon tervez vele. A következő 5 évben a cég árbevétele 3x nőtt, a készpénztermelő képessége még nagyobb mértékben. Növekedés, jóság pipa, Hali jól meglátta a potenciált a korábbi években döcögősen teljesítő cégben. A részvény árfolyama pedig harmada lett, Hali eladásai tették ki az elmúlt évek forgalmának 1/4-ét, a hosszú távon tervezés mintha átalakult volna "hosszabb távú mint tervezte" jellegű pozícióra. Az árfolyam a becsült bekerülési ára alatt van, így egyre kisebb esélye annak, hogy nyereséggel tud kiszállni egy növekvő, javuló cégben tett befektetéséből. Mindeközben a BUX index duplázott. Lehet akármilyen jó egy cég, a növekedés, a potenciál, ha többet fizetsz mint amennyit az ténylegesen ér, az rossz befektetés.
Őrmester részvényesek ide