nem száll ki hali ő amit akart eladott.rendezte sorait-jo nem mondom ha megvennék tőle vagy 2700 nál lennénk lehet adogatna -de máshogy nem .lesz ez még ihaj csuhaj,szerintem ezt már ki kell várni.
Tisztelt Befektetők! Az Őrmester Vagyonvédelmi Nyrt. Igazgatósága ezúton tájékoztatja Tisztelt Részvényeseit az alábbi üzleti változásokról. A Vöröskő Kft.-vel (Euronics) fennálló szolgáltatási szerződés 2026. augusztus 1. napjával megszűnik, tekintettel arra, hogy a felek a szerződés folytatásának feltételeiben nem tudtak megállapodni. A szerződés megszűnésének következtében Társaságunk éves árbevétele várhatóan mintegy 200 millió forinttal csökken. Ezzel egyidejűleg Társaságunk 2026. augusztus 1. napjával új vagyonvédelmi szolgáltatási szerződés teljesítését kezdi meg az MH Magyarország Kereskedelmi Kft. részére. A megbízás négy kelet- magyarországi Auchan áruház – két miskolci, valamint a debreceni és a szolnoki áruház – biztonsági szolgálati feladatainak ellátására terjed ki. Az új projektből származó árbevétel éves szinten várhatóan 430 millió forint, amely jelentősen meghaladja a megszűnő szerződés árbevételét. Ennek eredményeként a két változás együttes hatásaként Társaságunk éves árbevétele várhatóan mintegy 230 millió forinttal növekszik. Társaságunk továbbra is kiemelt céljának tekinti stabil ügyfélkapcsolatainak bővítését, valamint hosszú távú, fenntartható növekedésének biztosítását. Budapest, 2026. július 31.
egy nem jo hir-de egy nagyon jo hir-igy plusz230 millio ft plusz-végre -gratulálunk.évben jöhet még pár ilyen -elég száraz volt ez az év.áradjon végre már az őrmester is.
Ronaldinyo Ur....penzszallitas, őrzes tekintetében nezzen korul a posta meg a máv csoport táján.....nem mintha ezt az ormit erintené....de láthat változást...
na ez az ami a többi biztonsági cégnél nincs -ezért mint biztonsági cég az egyik legjob ha nem a legjobb. civil inkál -securitas group 4-pláne előbbi kettő -ráadásul maffia-garancsi-stb mind ismerem.rettenetek.
értem én magyar pétert ,de engem nem érdekel-mint testőr -a szakmáját végzi és inkább rugják ki,de jol végezze a munkáját.ugyanis ki védi meg ha van valami komoly?biroság-fidesztisza? naivák élnek ebben az országban.
meg kell halgatni a magyar péter beszédét a pár mondatot a másfél orábol-de ezt is érteni kell -az egy dolog amit a miniszterelnök mondott,más az amit a védelem csinált és bizony ezek nem értenek ehhez ugy ahogy kéne védeni egy valakit.és tényleg emberek ha valaki azt mondja ugorjon a kutba beugrik? vajon érti ezt valaki amit ide irtam? és ugye parancsot teljesitettem-jo igen és megőltem sok millio embert parancsra-tényleg? és ugy gondolják aki parancsot osztott az a felelős ? teljesen-hát nem ,jo nagy tévedés és ez is egyik az emberiség pusztulására.
Turisták ezreit telepítették ki Franciaország délnyugati részén egy gyorsan terjedő erdőtűz miatt.tűz az nem vicc-picivel indul és minden leég az emberek egész élete leég.
magyarul nagyon is fontos kik őrzik a cégeket -telephelyeket-stb-és bizony az emberi mentalitástol függ ez aszigoruságtol és fegyelem -precizitástol-és olyan ott nincs mint nemtörödömség -meg a leszarom mert nem az enyém.,stb aki nem ismeri ezt a szakmárt -vagy a tüzóltóság szakmályát.az halgassaon.nem magának irtam álltalánosságban
tök mindegy tüz az tüz-mindent visz-nemsoká meglátja-ha aug 20ig minimum 40 fok lesz eső nélkül -és emberek gyujtogatnak -vagy cigicsikkek stb.az a csoda hogy még magyarországon nem voltak komolyabb tüzek-de ugy néz ki -most már itt is lesznek.?
Őrmester részvényesek ide