szerintem sem kell itt az otp-t felemlegetni... pláne nem tényeket elferdítve, horribile dictu nettó baromságokat terjesztve róla... Szerintem nincs épeszű ember, aki azt elhinné, hogy a magyar nyugdíjasok, meg az egykori szoc.realban nevelkedettek tartják el az otp-t... tény, hogy egy regionális bankhálózat dobja össze a cca 1000 milliárdos profitját... ez nem Mari néni nyugdíjának kp kezelési jutalékaként jön össze... szóval tényleg hagyjuk ebben a topicban az otp-t... de ugyancsak hagyjuk a butaságok hangoztatását is Mondom ezt úgy, hogy MOL és OTP papír is van a portfóliómban
Hagyjuk már az OTP-t főleg a MOL topikba, egy legalja bank pofátlan díjakkal, de szerencséjére a sok nyugdíjas eltartja még, azok akik még a régi rendszerből oda szocializálódtak, mert akkor még csak az volt. Másik meg, hogy nagyjából befektetési bankot játszik és a saját részvényeit pörgeti a sok rv. vásárlással szóval csoda lenne ha nem menne...
"A délelőtti ralihoz képest már jóval kisebb pluszt láthatunk az OTP részvényénél, jelenleg 0,8 százalékos pluszban van az árfolyam." Ez most 2,2 %- azt gondolom ez a köhögő otp kicsit jobb mint a jelenlegi -16 forintos, egyébként évek óta egy helyben toporgó mol.
Úgy látom egyre kevésbé megy egyesszerre az OTP long/ MOL short. Akkor ebből mégis csak lesz valami!:) R: 2682 Napi min. 2670, tegnap 2650-en volt a min. Akkor ez rossz? :o
Szar ügy, de a számok makacs dolgok! Ha minden nap hülyét akarsz csinálni magadból, hát csak folytasd. Én rászánom azt a két percet naponta, hogy a fejedre olvassam a butaságod! Otp 21000 felett akadozik, MOL meg 2700 alatt, ezek a tények, a többi a te faszságod!
Bárcsak a MOL is úgy köhögne végre, mint ahogy az OTP köhög! Bánná a tököm, ha köhögve is, de hozná 1 hónap alatt a +10%-ot (nem 1-et, mint a MOL) és éves viszonylatban a +50-et (nem a -4-et, mint a MOL). De szép is lenne.
Ma kilövéses kezdésre számítottam, volt is csak az OTP-nél. Egyenlőre gyenge a forgalom, inkább az eladói oldal az erős, amíg az OTP FOMO-zik, nem lesz pénz itt a MOL-ra, kicsike piac vagyunk, szerintem.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.