Topiknyitó: Törölt felhasználó 2022. 01. 25. 09:28

OROSZ-UKRÁN háború  

Kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye erről .
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Fsociety
Fsociety vasárnap, 23:14
Előzmény: #71429  Placi82
Van olyan opcio,hogy ez sem erdekel? Van amugy csaladod,vagy valamid? Kutyad peldaul? 
Placi82 vasárnap, 23:10
Előzmény: #71419  Fsociety
Csak a gallok sose voltak Rómaiak, és a Hispanok se voltak rómaiak. És a Punok se voltak Romaiaik....
Mint ahogy Brit gyarmat volt India és ott se Angolok élnek... 
2000.elott az Oroszok se akartak saját magukhoz se a tartozni.. 🤣 Tudod miért? 
Jelcini nyomor, meg 1998 as totális gazdasági  csőd meg, meg "demokratikus", és liberális nyugatbarat  oligarchak orszaglasa után... Nem is csodálom..... 
Mondjuk  2015 ben, ha csináltak volna  egy népszavazást a keleti megyékben az EBESZ reszvetelevel,hogy,, hova akarnak tartozni 2015 ben az ott élok .... Akkor ott már más lett volna a leányzó fekvése szerintem. 
És akkor nem lenne most ez a helyzet.. 
Aztán ha az ukránokhoz, akkor Putyin be nem magyarázza otthon, hogy miért megy Ukrajnába. 
Ha meg az Oroszokhoz, akkor Oroszokhoz csapjak őket . Oszt jonapot. 
Ja, csak jött majdan....
Ha meg nincs szabad választás, akkor miért nem a Szerbekhez tartozik Bosznia, koszovo, sőt Horvátország is? Sőt akkor miért bombázlak a szerbeket. Hát ők is csak nem akartak, kiszakadast meg autunomiat... 
Bandita vasárnap, 23:05
Előzmény: #71427  Fsociety
Annyiért nagyon.
Fsociety
Fsociety vasárnap, 23:01
Előzmény: #71424  Bandita
Ezustpenzt elfogadsz? Ugy tudom,van itt valakinel 30. 
Fsociety
Fsociety vasárnap, 22:57
Előzmény: #71425  Placi82
🥱 uncsi vagy,es haboruparti. 
Placi82 vasárnap, 22:51
Előzmény: #71408  Fsociety
Ki f. sz mondta hogy békét akarnak? Győzni akarnak, pont. Orosz kisebbsegi lakossagrol Donyecki szekhaztuztol , a Donyecki, Luhanszki bányász lázadás ig, a Keleti ukrán  autonomia torekvesekig, semmit se olvastál? Pár hónappal ezelőttig remetekent éltél, internet nélkül? 
Neolib nagytőke bekavarta  a szart a majdan  óta..
Googli a barátod... Nézd meg kicsoda Nuland :) 
Jacenyuk. Meg Z, meg a nép szolgája.....:). Az.....
Na menjél akkor harcolj a nagytoke érdkeiért, . Az biztos hogy 2014 tol 2022 ig, amit az USA tőkés elit művelt Ukrajnában 8 évig, azt az USA  a határai mentén, mondjuk Kubaban vagy Mexikóiban, vagy Nikaraguában, Bolíviaban 1 percig se tűrte volna el. Az Oroszoktol az USA!!! Nem hogy 8 évig.... 
Kapsihe, persze hogy kapishe, csak megy itt a vakító propaganda... 
Bandita vasárnap, 22:50
Heloka-nyaloka,
Van itt harcos?
Szeretnék a harcosok klubjába kerülni. 
Fontam gyerekként nádszálat, ha ez számít. 
Mennyi a fizu?
Fsociety
Fsociety vasárnap, 22:44
Van egy eleg erdekes abra,megmertek,h a kulhoni romanok kire szavaztak,valami brutal,meg a ruszkiknal elok is a szeljobber ellen,pedig hat ott nagyon tuti minden,nem is ertem. Na mindegy,bukta van,ugy nez ki.
Fsociety
Fsociety vasárnap, 22:36
Kozben nem jott be a sirgyalazasos performansz a romanoknal. 
Istvan78 vasárnap, 22:34
Előzmény: #71416  Zedisdead
Tudjuk Putyintól, hogy Ukrajna mint olyan nem is létezik, épp ezért ezzel a felkiáltással egész Ukrajnát akarta maga alá gyűrni. A négy keleti megyében nem volt orosz többség, amennyi százalékban ott voltak, annyit területet már a szakadárok 14 után elfoglaltak. A Krímben is csak azért voltajk többségben, mert Sztálin népességcserét csinált, tatárok mentek, oroszok jöttek.
Szóval 22 előtt is már de facto orosz kézen volt, amennyi népesésg alapon járhatott nekik. Putyinnak persze egész Ukrajna kellett.
Fsociety
Fsociety vasárnap, 22:31
Előzmény: #71418  Inquisitor
Hat a szuverenitas nalam nem a ruszki torvenyek adaptalasa,de tudom,h nagy az oromod. 
Fsociety
Fsociety vasárnap, 22:26
Előzmény: #71416  Zedisdead
Alig varom,hogy az olaszok bejelentsek igenyuket a romai birodalom regi teruleteire. 
Inquisitor vasárnap, 22:25
Előzmény: #71415  Fsociety
Jó, hát az várható volt, hogy az ukrán propagandisták nem lájkolják a törvényes kereteket. 
Bandita vasárnap, 22:23
Előzmény: #71405  Fsociety
Lehet, hogy csak a nádszál királykisasszonyt kereste.
Zedisdead vasárnap, 22:22
Előzmény: #71411  Istvan78
Az oroszok is a hazájukat védik, a Dnyepertől keletre történelmi Oroszország van. 1650 óta Oroszország része volt. Odessza orosz város.
Igazság tekintetében kb annyira kéne érdekes lenni ennek az orosz ukrán sztorinak, mint a Pakisztán India kakaskodásnak Kasmir felett. Teljesen mindegy melyik cigány banda irányitja.
Fsociety
Fsociety vasárnap, 22:19
Fsociety
Fsociety vasárnap, 22:13
Előzmény: #71413  Istvan78
Amit a ruszkik gyakran ki sem fizetnek,barmilyen meglepo is ez (nem,nem az). 
Istvan78 vasárnap, 22:07
Előzmény: #71412  Istvan78
* Ők is 5000 dollárt kapnak és hatalmas kártérítéseket az áldozatoknak?
Istvan78 vasárnap, 22:07
Előzmény: #71376  Inquisitor
"Hasonló kampány van ukrán oldalon is, valamiért ott mégsem működik. "
.
Legfeljebb a 18-25 közöttiekre van a szoldos szisztéma. Honnan tudod, hogy mennyire működik? Ők is 5000 dollárt kapnak és hatalmas kártérítéseket az áldozatoknak. Nem hinném, az ukránoknak nincs pénzük erre.
Istvan78 vasárnap, 21:55
Előzmény: #71398  Placi82
Mitől profi az a szegény régióból verbuvált katona, aki ugyanúgy egy rövid kiképzés után megy a frontra, mint az ukrán? Attól nem lesz profibb katona valaki, ha pénzért megy a frontra ahhoz képest aki önként vagy kényszersorozás hatására. Sőt, aki a hazáját védi, az még inkább igyíekszik jól harcolni, mint aki csak órabérben teszi.
Fsociety
Fsociety vasárnap, 21:54
Előzmény: #71409  Inquisitor

Inquisitor vasárnap, 21:49
https://x.com/Zlatti_71/status/1923716650202730910?t=AD200Hd1gPo-iWYyuNArkA&s=19
Botrány, az "ukrán" együttes tagja az anyanyelvén, oroszul nyilatkozott :)))) 
Fsociety
Fsociety vasárnap, 21:37
Előzmény: #71406  Placi82
Nekem az,aki a hazáját feladná és menekülne, az első bajra,ne nagyon tanítson semmit. Neked nem önálló gondolatod nincsen,hanem tököd.Nem sértés,tény. Kb a ruszkik nem akarnak békét,és vagy full ostoba vagy, hogy ezt nem látod, vagy csak játszod a kevés eszed. 
Inquisitor vasárnap, 21:22
Előzmény: #71406  Placi82
Nyugalom, Fso bevonulna önként :))) 
Placi82 vasárnap, 21:13
Előzmény: #71405  Fsociety
Aki vesztésre áll, mert a háborúban kb 3000 éve csak nyertesek és vesztesek vannak! Szóval ennek ellenére nem akar békülni, és  a civil, pohos hasu férfiakat, apákat, fogdossa össze a járdán, és lassan eljon az ideje a 25 év alatti korosztalynak is, mert olyan gyorsan fogynak az idősebb korosztalyosok.. !! És erről mi a véleményem?? Maradjon kimondatlanul inkább.!!! 
"Vae victis " mondta Brennus, és utána meg radobta a kardját a mérlegre. És a Rómaiak ezt tűrték. Aztán kb 400 év múlva  ugyan ezt mondta Cézár  a legyőzött  Galloknak, hogy Vae Victis. Most ha a Rómaiak ostoban harcolnak az utolsó Római férfiig akkor , vagy a teljes legyengulesukig, akkor Cézár nem gyozhetett volna evszazodakkal  később...) 
Tortenelem példákkal tanít!! De kar nektek a tanítás....... 
Mert szemellenzo fel, és önálló gondolatok meg nincsennek. És ez nem sértés akart lenni. 
Fsociety
Fsociety vasárnap, 20:54
Előzmény: #71404  Placi82
Marhara nem erdekel a gyerekkorod sem. Aztan mi van,ha elfogy a hivatasos katona(ezt senki sem vitatja,3 ev utan,az elhullasi ratat figyelembe veve) ,aztan bekulni sem akarnak,mert nyeroben vannak,te nagyokos? Ezt latod eppen a ruszkiktol,akik nyakra f.szra hozzak a komcsikat erositesnek,mert nyilvan lof.szt akarnak,nem beket.  Persze ertuk nem sirod tele a parnadat,csak az ukranokert,de azert nyerjen a ruszki. De a lenyeg,h volt nadbol ijjad..
Placi82 vasárnap, 20:43
Előzmény: #71401  Fsociety
Nem voltam katona. Mert addigra eltoroltek a sorkatonasagot. Pont erről beszélek van hivatásos hadaereg. Inden országban, es vannak zsoldos alakulatok pluszba ha kell.... . Akiknek ez a szakmajuk.. Ja ha elfogytak akkor le kell ülni béketárgyalni. Ennyi! 
Miért mikor sakkoztal, boxoltal, verekedtél,vagy  vizsgáztál nem voltak vesztesek és gyoztesek.?? Bukottak és sikeresek?? . Ez a világ rendje.
Nem az hogy feladozzuk egy ország civil ferfi lakosságat.. . Miért a hivatásos katona aki 15 éve katona, és ezért fizetést kap havonta most béke időben eljon elvegezni a munkámat vagy elmegy buszt vezetni etc... Hát nem.! 
Amikor meg jön a háború akkor meg rajta a sor, nem a civileken. . Ennyi. 
Ja és csináltam szuper ijjat, meg nadszalbol és 60 as szögből,nyilat es azzal el lőttem 100 méterre is gyermekkoromban .. Sokat gyakoroltam. Meg csuzlival es csapagygolyoval is elég pontosan lőttem anno. Ha ennyire erdekel🤣
Inquisitor vasárnap, 20:42
Ez a fajta ezt élvezi. No comment. 
Valiz
Valiz vasárnap, 20:32
Ezt most rosszul írtad. Így helyes:
2500 dollárt kapott egy Észak-koreai katona után Kim Dzsongun. Nem mindegy.
Fsociety
Fsociety vasárnap, 20:26
Elhiszed,hogy nem erdekel,amit irsz? Aki tiplizne innen,mielott besoroznak,de napi szinten bofogi fel azt,hogy jaj,egy haboru sujtotta orszagban kenyszersoroznak,az leginkabb ne probalja osztani az eszt,mert hiteltelen. Egyaltalan voltal katona,volt a kezedben vizipisztolyon  kivul fegyver? 

Topik gazda

sotime
4 2 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek