Topiknyitó: Törölt felhasználó 2022. 01. 25. 09:28

OROSZ-UKRÁN háború  

Kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye erről .
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Istvan78 hétfő, 23:05
Előzmény: #65303  ORK
Mindenki békét akar? Putyin is? Az biztos, hogy az itteni oroszbarátok békét akarnak, olyan békét, amelyik az ukránoknak hátrányos, de hogy miért gondolják, hogy nekik kell eldönteni, hogy az ukránok milyen békét kell kössenek, senki nem tudja.
.
Olyan blabla szöveget én is tudok írni, mint te.
"Remélem Trump akaratát látva az orosz társadalom valahogy eltakarítja Putyint a béke útjából. Nem hiszem, hogy van épelméjü orosz, aki idegen földön szeretné halálát lelni..."
ORK
ORK hétfő, 22:20
Előzmény: #65297  Zedisdead
Tűpontos! Mindenki békét akar. Remélem Trump akaratát látva az ukrán társadalom valahogy eltakarítja Zelenszkij-t a béke útjából. Nem hiszem, hogy van épelméjü ukirán aki orosz földön szeretne hadifogságba kerülni..
offshort
offshort hétfő, 21:50
Előzmény: #65300  offshort
bocsi , 
nem ide szántam,  de végülis ide is jó ! 
:)) 
Murdoch hétfő, 21:46
Előzmény: #65296  Phylaxa
Nyilván instant világháború, ha meglépnék. De erre már január 20-ig nincs esély, ezt nem a FedEx vinné pár nap alatt, most még mindenki azt mond, amit akar. Mindenesetre talán még izgalmasabb, amit Trump mondogat, Panama, Kanada és Grönland einstand így elsőre, tökmindegy, hogy trollkodás, ha ezt Putyin tenné vmi kazah pusztával, akkor négyszáz komment jönne, hogy na ugye az orosz birodalmi téveszmék. Na mindegy, talán az itteni egybitesek is felfogják egyhamar, hogy miről is van szó most és a következő években.
offshort
offshort hétfő, 21:37
https://www.youtube.com/watch?v=b6uaQm46yV4 ;

boldog karácsonyt, kellemes ünnepeket! 
(kizárólag csak demokratikus gondolkodásuaknak!) 
:))  
Phylaxa hétfő, 21:31
Előzmény: #65297  Zedisdead
A sok kamu hír és "tolmácsolás" között kíváncsi lennék, ha a demokráciák készítenének népszavazásokat az atomfegyver-telepítésről egy háborúban álló országba. Feltételezem, hogy amit kapnának nem tennék zsebre. KB, az összes megbukna azonnal. Egy ilyen hírre, ha igaz lenne pillanatok alatt roppannának a gazdaságok. A COVID semmi sem lenne ehhez képest, pedig milyen visÍtás ment. Azután pedig, hogy az első őrült el is indítja, már tök mindegy.
Zedisdead hétfő, 21:11
Előzmény: #65293  vigkrisz
Lol, ezek az ukrán "közvéleménykutatások" full kamuk. Éppen Zelenszki milyen narrativát akar kommunikálni, annak megfelelően készitik. 
Az ukrán lakosság kb háromnegyede békét akar azonnal - bármi áron.  Nem atomfegyvert. Akit megpróbálnak besorozni, annak meg kb a 100%a békét akar.
Phylaxa hétfő, 20:38
Előzmény: #65294  Murdoch
AZ USA és az Oroszok tudják, hogy ez mivel jár. Megtörtént a múltjukban. A probléma azokkal van, akik nem is sejtik, hogy mit hoz magával ez az őrültség. Azt hiszik, hogy ezzel lehet nyerni. Hihetetlen hülye emberek vannak.
Phylaxa hétfő, 20:30
Nem mondod komolyan, hogy ezzel egyetértesz? Az a vége. Onnan már gyorsan befejeződik, az tuti. Azok az emberek sem fognak már többé semmit tenni, akik ezt komolyan gondolják. A baj az, hogy azok sem, akik elhatárolódnak ettől az örültségtől. Komolyan mondom, hogy egyre több az őrült, egyre magasabb posztokban. Ez nagyon nem jó jel.
Murdoch hétfő, 20:01
Most akkor az van, hogy vesztettek az ukránok és kell az atom? Oké, eddig nem ezt mantráztátok.
Murdoch hétfő, 13:42
Előzmény: #65287  Shortelek
Azért (is) marhaság ezen rugózni, mert az oroszok olyan mennyiségű szankciót kaptak a nyakukba, amelyet a modern világ még nem látott. Ez a kiindulóalap, nem az, hogy milyen a GDP-je egy szomszédos országnak, akiket a yenkik és az eu finanszíroz, kiváltképp a németek. Az, hogy hosszú távú problémájuk lehet az oroszoknak nem kérdés, de van egy kontinensnyi országuk, gyakorlatilag mindenük megvan. Az ukránok meg az összeomlás szélén vannak, csak ez nem mutat jól a sajtóban, kozmetikázni kell a dolgot.
https://www.portfolio.hu/global/20241223/terkepeken-a-nagy-orosz-nyomulas-ket-helyen-is-kockazatos-helyzetbe-kerult-ukrajna-731401
Placi82 hétfő, 13:06
Előzmény: #65288  Zedisdead
Több is kicsit, mint a régi 2020 körüli GDP fele, ha a hosszútávú szinte 0 kamatozasu ajándék  hiteleket is beleveszem, a külső tamogatasba...... 😉. Szóval, az a kérdés, ahogy az egyszeri férj mondja a feleségnek "Hol a pénz? "
Dehogynincs
Dehogynincs hétfő, 12:31
Előzmény: #65286  Shortelek
OFF Már az is előrelépés lesz, ha lebontja a kétharmadot.
ep-választás tisza 1,352,699 választó 29.6% (nélkülem, mert én ekkor még a kétfarkúakra szavaztam)
Nem nekem kell bizonyítanom, MP-t sem én találtam ki.
hekki
hekki hétfő, 08:14
Előzmény: #65286  Shortelek
Putyin 
Zedisdead hétfő, 08:08
Előzmény: #65287  Shortelek
Úgy, hogy az ukránok kb a GDPjük felét megkapják külső támogatásként.
Shortelek hétfő, 05:57
https://privatbankar.hu/cikkek/makro/az-ukranok-fele-billen-a-legfrissebb-matek-elozik-az-oroszokat.html
A ténylegesen háborús ország, a muszka agressziótól szenvedõ Ukrajna gazdasága is jobban teljesít mint a miénk, hogy is van ez orbán úr?
Shortelek hétfő, 05:22
Előzmény: #65281  Dehogynincs
2026- ban majd bizonyíthatsz mp- vel, aki nem állt össze gyurcsival meg senkivel. Ha nem fog gyõzni mp akkor ki lesz a hibás?
ronaldinyo
ronaldinyo vasárnap, 19:36
ja és utolso ukránig harcolunk-mi van? hogyan? ja vaze tényleg?ugy harcolnak hogy ülnek a piros székekben és mások háboruznak.na ezek egy mocskos bandák sátánfajzatok-ja és parancsra meg mindenki aszisztál.ugy mint ausvitz-katin-ukránéheztetés-ja meg 300 ezer donkanyar-kortez-100 millio indián legyilkolása.lehet folytatni az emberiség büncselekményeit akármeddig-de itéletnapig biztos-amni ugye most van a jelenben-
ronaldinyo
ronaldinyo vasárnap, 19:31
azért azt mindenki látja kamu ez a háboru-első mikor putyin körbevette kijevet aztán visszavonult-a másik ugyan zelenszkij miért nem lövi moszkvát? háboru van nem? és van pár ilyen érdekesség.tehát minek és miért folyik a háboru és ki az értelmi szerző vagy kik? és kik irányitják mert hogy nem putyin és zelenszkij az biztos
Placi82 vasárnap, 13:41
Előzmény: #65269  Sehmet
Tudom, hogy császár volt.
Sot az "Emelkedeseim" című könyvet kb 7 szer olvastam. Én egy olyan mérnök vagyok, aki sokkal jobban szereti a történelmet, a gazdaság történelmet, és a filozófiat, mint a mérnöki vagy gazdasági tudomanyokat. 
Csak Történészként nem túl jó fizetésem lett volna. Ergo pragmatikusan választottam szakmát magamnak. Mert csóró szegény Borsodi gyerekent, nem engedhettem meg magamnak azt a luxust hogy történelem filozófia szakra menjek, vagy jogásznak......... 😀. 
Dehogynincs
Dehogynincs vasárnap, 13:33
Előzmény: #65218  signal2
OFF #65218  és #65238 kapcsán
Valamelyik topicban írtad, hogy a momentumnak kiváló koponyái vannak, akikkel szeretsz elemezni (világot megváltani).
Módszertani kérdés, hogy valóban elhanyagolható-e, amit elhanyagoltok.
#65218-ban Trump feltételét hanyagoltad el.
2022-ben és 2024-ben a momentum Gyurcsány támogatottságával számolt és elhanyagolta Gyurcsány elutasítottságát.
Tavalyelőtt ez vezetett az elrajongott összefogás kudarcához és idén a momentum (és az óellenzék) szinte teljes megsemmisüléséhez.

Topik gazda

sotime
4 2 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek