Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
maxwax
maxwax ma, 15:56
Előzmény: #171703  SeldonKuper
Mi a véleményed az orbánék átal az utóbbi időben felvett ismeretlen összegű és feltételű kínai hitelekről? Mesélj!
maxwax
maxwax ma, 15:54
Előzmény: #171706  maxwax
elnézést, kicsit sok nyelvtani hibát vétettem az előbb, pontosabban gyorsabban gépeltem, mint kellett volna.
Fsociety
Fsociety ma, 15:52
Előzmény: #171693  SeldonKuper
Ez igy megint hulyeseg. Kiarulni a kinaiaknak,ruszkiknak az orszagot onmagaban az. Ellopni az MNB vagyont onmagaban az,ellopni az EU penzeket...stb. A Tisza egy eve letezik..remelem,vilagos a mondanivalo...elotte soros volt,gyurcsany. Mindig kell egy ellensegkep,aki miatt lopnia kell a kormanynak. Latom,h nagyon vergodsz,de sajnos az tenyek azok tenyek. 
maxwax
maxwax ma, 15:52
Előzmény: #171700  euler
Szerintem semmi cáfolat nem volt. Igaza van, mert a 60+.os korosztályból sokan elfogadják és nem zavarja őket, hogy orbánék szétlopták az országot. Miért? Mert ezt ahllottuk anno. Viszont a mértékek messze nem azonosak. Egy pártvezető abba is belebukhatot, ha a gyerekének intézett egy tanácsi lakást.
A szemlélet a lényeg. A napokban néztem, hány férfi és nő nyugdíjsa az országban. Erősen a nők javára billen a mérleg. Igen, a nők, akik anno messze voltak a politikától, őkszavazzák meg orbánt és ezt a ki is mutatták már. Azért, mert valaki 65+-os még nem biztos, hogy tapasztaltabb, mert elétre ezt a kort. Nők, akik együtt öregedtek orbánnal és szerintem ennyi. Bakker, ha a 60+-os korosztály nagyon visszatekint, nem voltunk szabadok, de valahol kényelmes életük volt az átkosban és ezt értse mindenki úgy, ahogy akarja.
Az, hogy mégis tétlenül nézték, hogy orbán szegénységbe taszítsa őket, nos az az ő hibájuk is, mert nem álltak ki magukért. Viszont ebben az országban olyan kevesen állnak ki...
euler ma, 15:28
Előzmény: #171700  euler
Amit még kiemelnék, hogy a 65 év felettieknél gyakorlatilag nulla a Mihazánk támogatottsága. Ami a teljes népességben  5 %.
Ezt is az élettapasztalat folyományának látom. És inkább a dk-t támogassák ugyanilyen arányban mint az újnácikat.
________
________ ma, 15:15
Előzmény: #171702  SeldonKuper
olyan és OLYAN között azért van különbség...
SeldonKuper ma, 15:14
Előzmény: #171699  maxwax
Mert te bizony érted mi az a katyvasz, amit most "Európa" követ a szankcióival, meg a felvett hiteleivel, amit fegyverekre költ? Ez ám a bazár!
SeldonKuper ma, 15:09
Előzmény: #171687  csendben
Itt meg majdnem mindenki ingyen olyan, ha politizál!
________
________ ma, 15:08
Előzmény: #171687  csendben
A nap beszólás a tiéd !!!! :)
euler ma, 15:07
Előzmény: #171690  maxwax
"Igazad van", aztán cáfolod. :)
Az igazság valahol ott van, hogy a nyugdíjasok se hülyék csak mások a preferenciáik, harmaduk az éhezés határán tengődik, de több varjút láttak már a karón.
A Tisza ugyanolyan egyszemélyes párt mint a fidesz, ezt szerintem jobban látják a nyugdíjasok (élettapasztalat), ennek ellenére egy év alatt  25 % lett a Tisza támogatottsága a 65 év felettiek között. 
A teljes népességben 33 %, azért ez nem akkora ordító különbség, ami indokolná a nyugdíjasok elleni kirohanásokat.
(A fideszé 3 százalékponttal, a dk-é  pedig  11(!) százalékponttal csökkent, gyakorlatilag harmadolódott.)
.
Nem felelősöket kellene állandóan keresgélni - mondom úgy általában is - hanem vállalni a személyes felelősséget és tenni valamit.
https://hang.hu/belfold/elerte-a-tisza-a-nyugdijasokat-176172
maxwax
maxwax ma, 15:06
Előzmény: #171695  SeldonKuper
Attól még valami nem katyvasz, mert te nem érted.
SeldonKuper ma, 15:03
Előzmény: #171688  ronaldinyo
Na itt van a fidesz öszödi óriása! Meghallgattuk, megértettük!
SeldonKuper ma, 15:00
Előzmény: #171689  dexter
Dexter pápa! Nagyon jól tudod, hogy minden "fideszszavazó" találkozik az igazság minden szegletével! Csak azzal az igazsággal amit hangoztatsz nem biztos, hogy mindenki egyetért.
SeldonKuper ma, 14:54
Előzmény: #171694  maxwax
A palaver annyira érdekel mint az atvés nem is tudom mi! Nyugodtan kihagyhatsz mindkettőből!
SeldonKuper ma, 14:51
Előzmény: #171690  maxwax
Egész Európa nem ugyanaz, mint 89-ben vagy 94-ben de nem ugyanaz mint  2004-ben! Ha ebből indulunk ki, ma egy nagy katyvasz az unió is benne Magyarországgal ! De ebből, úgy látszik téged csak Magyarország érdekel!
maxwax
maxwax ma, 14:51
Előzmény: #171692  SeldonKuper

Te szoktál telefonálgatni a Paláverbe? (Ami ott megy, az nem nekünk való, de néha érdekes belehallgatni. )Szűk kör telefonálgat be és nem tudom eldönteni, hogy nem az egyikük vagy-e. A kérdezgetésed stílusa, az indulatod illik valakire onnan.
Viszont, ha nem te vagy, akkor ajánlom, szíves figyelmedbe őlet. Már csak azért is, mert ha véletlenül egy ellenzéki átcsúszik a szűrőn, akkor kb az ötödik mondatnál lekeverik.  Neked való közösség van ott.
SeldonKuper ma, 14:38
Előzmény: #171691  Fsociety
Aztán ki csinálja a csalást hazaárulast meg a poklot is? Csak nem a győztesek? Mármint ti, ugyebár!
SeldonKuper ma, 14:35
Előzmény: #171684  bronz
Tudod engem is itt tiltogattak évekig, de arról senki nem tudott a "fiatalpedofildemokrataknál"!
Ne legyél meglepve, ha nem valós történetekkel akarod meggyőzni őket! Hányszor javasolták itt is kollektíve ki kell tíltani, aki nem csatlakozik a fősodorhoz!
Én biztos nem tiltották ki sehonnan, anélkül, hogy a nevedet sem tudtam! Segítesz nekik öngólokat rúgni! Ha ezt gondolod! Megmaradnak, meglátod!
Fsociety
Fsociety ma, 14:14
Előzmény: #171689  dexter
Szerintem ez mar mindegy. A fidesz szekta mar nem vesz be semmit. Ket utat latok jozan oaraszri esszel,az egyik,h 26ban nem lesz valasztas,vagy valahogy fidesz lesz,es akkor szorul tovabb a hurok mindenkin,vagy nem a fidesz,de akkor meg elszabadul a pokol,mert csalas,hazaarulas,minden lesz. Mas utat nem latok mar,beszukult a jatekter. 
maxwax
maxwax ma, 14:12
Előzmény: #171686  dexter
Igazad van, de még sokáig itt vagyunk, akik a szocializmusban szocializálódtak és évtizedket éltünk benne. Én nem voltam soha fidesz szavazó. Azért, mert orbán elmondta elhíresült beszédét Nagy Imréék temetésén még nem lett vonzó. '94-re pedig láttuk, milyen köpönyegforgató. Talán a hetvenes években születettek már nem érintettek azaz nem várják, hogy megmondja neki a jóságos vezér, mit gondoljanak, mit tegyenek. Mindig mondtam, ha nem lett volna rendszerváltás, orbán annak a rendszernek lett volna jelentős személyisége, mert neki a hatalom - és a pénz - a lényeg. Álmomban sem gondoltam, hogy orbán visszatér az állampárti időkhöz. Iszonyat.
dexter ma, 12:56
Előzmény: #171684  bronz

A cél, hogy a maradék fidesz szavazó még véletlenül se találkozzon az igazság kis szeletével sem.
Lehet, hogy te beírtad, hogy "mi lett az mnb 500MrdFT-tal?", gizike néni meg esetleg rákeres erre a neten, és a végén kiderül, hogy ezek bizony lopnak.
csendben ma, 12:55
Előzmény: #171638  geza77
"Két fajta fideszes van: Az egyik sok pénzért fideszes, a másik meg ingyen hülye."
dexter ma, 12:52
Előzmény: #171671  Fsociety

"Nem allunk ki onmagunkert,kell a josagos diktator ,aki megmondja,mirol mit kell gondolni,es aki elhiteti,h lehetne ez rosszabb is,mikozben csak rosszabb lesz."

Azért tegyük hozzá, hogy ez főleg az előző rendszerben szocializát, ma már nyugdíjas rétegre igaz.
Ha ők kihalnak, akkor remélhetőleg ez a mentalitás is megszűnik, de legalábbis nem lesz jellemző.
dexter ma, 12:47
Előzmény: #171669  Fsociety

"Kuldhettek volna egy eggyel elesebb kest azert."

Nincs nekik. Láthatóan a fidesz felsővezetésben is ez a értelmi szint, miért lenne ez másképp az ilyen senkik szintjén.
bronz ma, 12:39
Előzmény: #171674  SeldonKuper
Amúgy komolyan, a fiatal pedofildemokraták szövetsége mit vár attól, hogy mindenkit letiltanak, aki kritizálni meri őket?!
Csak mert ők ugye sosem vetemedének arra, hogy elhallgattassanak másokat, mintha valami ilyesmit hazudott volna a felcsúti főkommunista.
Ez a tiltogatás olyan kontraproduktív húzás, hogy bele se gondolnak, de sebaj. Rúgják csak az öngólokat, kellenek a plusz szavazók az eltakarításukhoz. :))
SeldonKuper ma, 12:34
Előzmény: #171681  sztiv
El tudom képzelni, de nem látom a megvalósítást, amit ajánlani tudnának. Továbbra sem tudom mit akartok kezdeni a "közpénzekkel"!
SeldonKuper ma, 12:31
Előzmény: #171676  euler
Mondjuk meg nekik, hogy éljenek meg az ingyenpénzükből, ha tudnak! Mert csak addig jön, amíg el vannak tájékoztatva!
sztiv ma, 12:29
Előzmény: #171666  SeldonKuper
Mert néhány beszervezett vidéki jogászfiúnak hogy lett pártja, kormánya, főügyésze, miniszterelnöke? Vagy ezt csak kommunista titkosszolgálati segítséggel tudod elképzelni? Önerőből nem?

Topik gazda

________
________
3 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek