Igen Krida Sehmet és a többi fideszes troll itt a fórumon is simán elnézi ezt nekik ezért mondom hogy ők propagandisták kifejezetten a fidesznek dolgoznak és a fidesztől kapják a pénzt is mert azért vannak ismerőseim akik fidezsesek és rohadtul az ilyen dolgokat elitélik ezek meg itt kussolnak ilyenkor figyeld meg semmi reakció nem lesz.
Hangolódnak arra, hogy nem lesz ruszki mentesség. Még pár nap és talán kijön, hogy ők soha nem mondtak olyat, hogy nem tudják ellátni az Adrián keresztül.
"Már több mint két hónapja működik a bölcsőde, de fideszes politikusok most odamentek, hogy átadják . Azt valahogy elfelejtették megemlíteni, hogy EU-s pénzből készült el a hidasi bölcsőde. A gyerekek hallhattak arról, hogy Orbán Trumpnál van és megismerhették a kormány nagyszerű intézkedéseit is. A gyerekekről készült fotókat pedig fel is használták a politikusok." (444) . Törvény tiltja ezt a típusú kampányolást, de ugye rájuk nem vonatkozik.
"Órákkal a Trump-Orbán találkozó előtt a MOL már úgy véli, mégis el tudná látni a finomítóit az Adria-vezetéken keresztül" (444) . Nocsak, nocsak! "Az üléspont határozza meg az álláspontot"
Erről beszéltem! A választás nem a listán dől el, hanem az egyéni választókerületekben. Lehet, hogy egy kis gerrymandering is benne, de így van ez az USA elektori rendszerében is, hiába volt országosan nagyobb a Demokraták támogatottsága, azért a "választókerületekben"/államokban a Republikánus elektorok kapták a több szavazatot.
De hogy őszinték legyünk ha MP ebben az ütembe tudja csinálni ahogy eddig akkor simán meglesz a 15%os különbség Tisza javára biztos vagyok benne hogy tényleg nagyon sokan titkolják hogy Tisza szavazók az állásuk miatt a Nemzeti meneten lehetett látni hogy már most mennyien vagyunk Tiszások akik felállnak és ki is mennek.
"Egy magyar üzemmérnök mit csinál 71 évesen????? 2025ben?"
Szerencserekerekezik. Megpörgeti a kereket és kiválasztja, hogy az adott hónapban gyógyszert, vagy élelmiszert vegyen, esetleg fizesse be a rezsiszámlát.
Készítettek egy mandátumbecslő alkalmazást. Be kell írni, hogy az egyes pártoknak mennyi a támogatottsága, és az előző választási eredmények alapján megpróbálja kikalkulálni, hogy 2026-ban ez mennyi mandátumot ér. Dull Szabolcsék pár variációt kitöltöttek a legutóbbi közváleménykutatás alapján. És sajnos az jön ki, hogy min. 15% előny kell a Tiszának a fidesszel szemben, hogy éppen 2/3-ad legyen. 4% Tisza előny esetén még a fidesz kapna több mandátumot.
A fidesz addig módosítgatta a választási rendszert, hogy nagyon erősen feléjük lejt a pálya.
Egyébként jól vagy? Voltál te már egy multinál 8 ezer főt foglalkoztató gyáregység vezetője? Ha nem, akkor nem is tudod, hogy mi a komoly jövedelem. :) Bye, bye! :)
Ja, és az autó! Bár anyai ágon német vagyok, nem szeretem a német kocsikat, soha nem is volt. Általában japán autókkal jártam, a szolgálati autóm is az volt, Lexus. Most, nemrég cseréltem le újra a régit, és az új is Lexus ES-T-re. Nekem az bőven megfelel!
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!