Mi nem engedünk be migránst, a magyar másképp gondolkodik, nekünk nem számok kellenek, hanem gyerekek - fejtette ki Orbán Viktor miniszterelnök a közrádió péntek reggeli műsorában. Felvázolta, hogy a kormány miért hozza meg
a válasz elől kitértél, ez is nemzethy hagyomány, de nem érték
amúgy valóban ez még nem a rákosi korszak, de szemmel láthatóan annyi seggnyalója van a diktátornak, hogy az igény óriási lenne rá. gondolom szívesen elvitetnél. honnan ered ez a kisemberi düh és frusztráció? költői a kérdés, valójában ki nem szarja le ;)
Felesleges aggódnod! Európa lakossága születés nélkül is ijesztő mértékben fog szaporodni! 10-20 év az meg egy "Q" generáció lesz már. A liberálnacionalisták addig háromszor is elválnak minden oldaltól, hogy a diktatúrájukat kiélhessék.
"Nem tudom pontosan, miért de valahogyan kevesebb gyereket vállalunk, mint ami a közösség fenntartásához szükséges lenne." Eddig nem okozott semmilyen gondot a soros ellenség fölmutatása és megnevezése. Soros.
"Véleménye szerint, mint politikus, hosszú távon kell gondolkodni, és felelősséget kell vállalnia azért, mi lesz 10-20 év múlva, ha így mennek tovább a dolgok, vagyis csökken a népesség." Abban biztosak lehetünk, hogy Orbán doktor 10-20 év múlva is hatalmon lesz, csak mi, alattvalók leszünk kevesebben. A hatalom számára ez valóban ijesztő. Mit mondjak? Nekünk is.
1. "Mi azt gondoljuk, hogy magunk meg tudjuk oldani a népesedési problémákat, erre képesek vagyunk, csak nem szervezzük elég jól az életünket ahhoz, hogy ez a nagyon fontos szempont érvényesülni tudjon." Orbán doktornak most viszonylag tiszta pillanata van. A népesedési problémákat tisztán látja. De ez a mondat akkor is igaz, ha a népesedés helyett az oktatást, az egészségügyet, a jogállamiságot vagy akár a magyar futballt helyettesítjük a népesedés helyett a mondatba. A mindenkori kormányok és politikusok rengeteget tettek azért, hogy félreszervezzék az életünket. 2. "Európai összevetésben, gazdasági teljesítményünkhöz képest valóban sokat költünk a családok támogatására, azonban ennek mélyén egy jelentős megfontolás van." Tudjuk, mi ez a mély megfontolás. A családtámogatásra tényleg sokat költünk. Gondoljunk csak a Tiborcz vagy a Mészáros család támogatására. A többi családnak is ugyanilyen támogatás jár. Csak nekik már nem jut.
Sokat kell még vitatkoznunk, hogy értsük egymást. Én már értelek! Neked a diktátorozás individualista megnyilvánulás. Lehetne más szóval is mondani, de amit Orbánnál kifogásolsz "nem VAGYOK" egyes szám első személyében, legalább annyira kifogásolható, mint amikor te is egyes szám első személyében állapítasz meg másról véleményt. Még akkor is, ha ezt nem érted.
Azt hittem, hogy tavaly csak lányos zavarában mondta a Bözsi néninél (és a röfiknél) tett látogatásakor, hogy „küldtem ilyen utalványt is” meg „év végén, ha úgy vannak a számok, akkor emelek megint”... De ez a mai, "...nem vagyok hajlandó senkinek törvényen kívüliséget biztosítani” kijelentés azért félelmetes, mert az egyes szám első személy használatával pont az állítását tette hiteltelenné. (Vagy csak egy rejtőzködő diktátor freudi elszólása lenne?)
Ó kedves PARTIZÁNOK nagyon "antik" vagytok! Meggyőztetek, hogy ne próbálkozzak ilyen "szövetségek" kitalálásával, mert magamra maradok. Én inkább egy 3+ milliós közösségben érzem jobban magam, 15 millióval együtt, akiknek a nagyvilág nem akarja hallani a szavát.
Köszönjük a liberálnacionalista "demokraták" beszámolóját. Főképpen a menekültekkel összemosott migrációval azonosított egyenlő bánásmódot az egész UNIOban. EZ eddig is így volt, de amióta az UNIO egyenlő bánásmódja kizárólagosan a saját maga által felállított egyenlő bánásmódot (harmonizációt) tartja érvényesnek az EGÉSZ UNIOra, nagyon is álságos a fogalmazás. Egyébként nem látok a Fidesznél teljes zavarodottságot, annak az az oka, mert a jelentés teljes egészében a liberálnacionalizmus szóhasználatával és a lejáratás szellemében íródott. Úgyhogy értjük az üzenetét!
Orbán Viktor ijesztõ jóslatot közölt
Ugrás a cikkhez