Topiknyitó: pomperj 2018. 02. 27. 07:28

Financial Forecasts  

Azsia: mersekelt optimizmus
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Moka_Brikka péntek, 20:28
Előzmény: #118559  kajli_man
Azért valahol vicces, hogy nem merték április 1-re rakni, mert azt hinnék az emberek, hogy a világ egyik legnagyobb bolondok napja átverése az egész….
kajli_man
kajli_man péntek, 20:19
Előzmény: #118556  terelemel
"April 2nd will be ‘liberation day’ says Trump, as tariffs expected to kick in" - már neve is van a nagy napnak
Kapzsidözsi péntek, 19:46
Előzmény: #118542  Moka_Brikka
Nem tudom, nem vagyok a fiatalok ellen, de azért ebben a korban megmondani a nagy igazságokat. A gazdaságban a személyesen megélt ciklusokat azért szerintem nehéz helyettesíteni elméleti tudással.... Nem nagyon van időm bújni az ilyen mindentudókat. Mit mond, lesz még csillió - billió a BTC vagy mind meghalunk? Altalaban ezt a két végletet tolják ...
szieszta péntek, 19:35
Előzmény: #118556  terelemel

Fa Katika sokkal okosabb ennél, szerintem nem ingyen kezeli csordája pénzét. Biztosan van kezelési díja, amit akkor is kap, ha a jóslatai nem jönnek be.
Egyik barátom is egy ilyen befektetési tanácsadó cégnél dolgozott. Megkéredztem tőle, ő mibe fektet. Semmibe, fizetést kap és ennyi.
Aki tudja, csinálja, aki nem, az tanácsot osztogat.
terelemel péntek, 19:17
Előzmény: #118548  kajli_man

Ne is vonjon, szép piros minden. Várom mikor indexkovetos friss tőzsdes Marika nénik nem értik majd, hogyhogy kevesebb pénzük van, nekik évi +10% "ígértek". 
Apropó, Kéti Vuud most is vételre ajánlja teslát, 2600-as (!) célárral. Az a nő még most is pénzt kezel??
hellforceone péntek, 18:53
Előzmény: #118554  kajli_man
a baj nem egy nagyobb korrekcioval van, hanem annak kivalto okával. a bizonytalansag, ami a piacon úrrá lett, a nagyon gyorsan elveszített es nagyon nehezen visszállítható bizalom a probléma. Ilyenhez senkinek sincs kedve 4 éven keresztül, hogy egy idióta barom kényekedvének legyen kiszolgáltatva. akkor egyszerübb visszavonulót fújni es kiszallni. Egy papirt lehet esetleg az amcsiknal most szerintem venni, TLT :o) van egy masik tippem is, de azt majd talán késöbb :o)
kajli_man
kajli_man péntek, 18:43
Előzmény: #118551  vaczak
2023 és 2024-ben hatalmasat mentek az indexek (SPY, QQQ), és ehhez képest most vagyunk egy 10% korrekcióban. Nem gondolom, hogy erre Trump bedobja a lapjait úgy, hogy még közel 4 éve van hátra. Ideje is van, és a korrekció mértéke is lófütty egyelőre. Meg leszek lepve, ha jövőhéten bármit is visszavon.
Wally_Karue
Wally_Karue péntek, 18:39
Előzmény: #118552  sh0rt0s_r0b0t_v0.42
Elnézést :)
sh0rt0s_r0b0t_v0.42
sh0rt0s_r0b0t_v0.42 péntek, 18:38
Előzmény: #118549  Wally_Karue
Hé!... 
vaczak péntek, 18:37
Előzmény: #118548  kajli_man
Csak megfogalmazás kérdése, ha fel tud mutatni valami látszatengedményt, amit bekajál a bázis, akkor kegyet gyakorol. Minden PR ellenére igazából nem egy jó tárgyaló, a kereskedelmi minisztere meg egy lufi. Másik oldalról persze mehet még a keménykedés, Kanadában még több, mint egy hónap a választásokig és szerte a világban jelenleg népszerűséget lehet növelni azzal, ha valaki legalább úgy tesz, mintha szembeszegülne az amerikai zsarolással. 
pomperj
pomperj péntek, 18:37
Előzmény: #118514  pomperj
SPY daytrade
A mai nap nyilvan wave(3  iii  of  3) hullam,  es kozeledik a vegpontja.
Legalabb ket (iv-v) hullampar varhato.
https://imgur.com/a/DMcqqps
Wally_Karue
Wally_Karue péntek, 18:33

Számomra nagyon érdekes ez az egész napos öntés, ami pár naponta előjön, gyakorlatilag érdemi korrekció nélkül esik minden...
Ezt tuti az algok csinálják, rohadt robotok
kajli_man
kajli_man péntek, 18:29
Előzmény: #118547  TheSnake2020
Semmit nem fog visszavonni, mert akkor ő lenne a deal-ekben a vesztes. Ha valaki ismeri a karakterét, akkor az tudhatja, hogy nem tud/szeret veszíteni.
TheSnake2020 péntek, 18:21
Előzmény: #118369  TheSnake2020
Hát a néhány nap tánc a 20 napos körül már meg is érkezett. Kezd csúnya lenni a mai nap. Ha kiutik az 5500at ma, akkor az 5350 gyorsan meglesz. Kedden új hónap. Szerda 2-a. Trumpnak van oka visszavonni  az összes vámot. Ámen. 

kajli_man
kajli_man péntek, 18:20
Előzmény: #118530  Matyi_atya
Én meg pont azt néztem, hogy lassan el lehet kezdeni figyelni későbbi csipegetés szempontjából
ragarda
ragarda péntek, 18:15
Több mint 2 hetes kínkeserves emelkedést 3 nap alatt adtak vissza az idexek. Nalam az ilyen pániknak minősül!
wawa2 péntek, 18:09
Aprilis 2-n újabb vámok jönnek. Trump le akarja tenni az sp500-at.
sh0rt0s_r0b0t_v0.42
sh0rt0s_r0b0t_v0.42 péntek, 18:03
Wolf ma felezett egyet, régen cree néven futott, chip cég. Szomorú a helyzet, de az ilyen csődös szarok tudnak nagyot ugrani.  

https://finance.yahoo.com/news/wolfspeed-provides-steps-strengthen-capital-163000731.html
Moka_Brikka péntek, 17:16
Előzmény: #118522  pomperj
Én igyekszem leszűrni a hasznos dolgokat, ami szerintem nem hasznos, azt hanyagolom. Az időfaktor elemzéseik (a testvérének szintén) elég hasznosak. Pár éve követem őket, és jó meglátásaik vannak, jó találati aránnyal. 18 éves Ingatlan ciklus elméletet is náluk láttam először, amiért elég hálás vagyok, mert nagyon ül. Nézd meg pl Jason Pizzino wall of worries tweetjet. Tanulságos. Visszanézheted a többi elemzésüket, szerintem nagyon reálisan és komplexen látják és kezelik a piacokat. Ne egy videó alapján mondj ítéletet, mert sok hasznos dologtól zárod el magad, ami amúgy nem kriptó specifikus. 
-
En máshogy vélekedek az egész Btc chart kontextusáról. Szerintem diagonál minta 2011-tol log skalán, és azt tartom valószínűbbnek, hogy sem időben, sem pontban nincs kész (Nem tudom, hogy ez a gondolat miért nem merült még fel másnál, én ilyen chartot legalábbis másnál nem láttam). Éppen a fentebb említett arányok hiánya miatt sorolom hátrébb a klasszikus impulzust, és tartom valószínűbbnek a diagonált, mert csak annak van meg a right lookja a belső arányok és fibbonachi extensionok alapján. 
Most egy olyasmi korrekcióra számítok, mint a 2024 március és augusztusi időszak. Chartokat direkt nem nagyon rakok fel, mert többnyire parttalan az erről való beszélgetés. Aki érti Elliottot, az ez alapján is át tudja látni, hogy mire gondolok a nagy tf kontextusról. Aki nem érti, az meg valószínűleg hurrogna rá egyet (mint anno Todi fórumtárs arról, hogy hanyadik ciklusban van a Btc). lehet máshogy nézni az nem kérdés. Még a diagonál mintát is többféleképpen lehet értelmezni. Menedzselni kell a kockázatot, én ezért nyomtam két részben már korábban scale outot a kriptoimban. 
-
Btc mindkét irányba gyorsabb, mint bármelyik index. Mert ez egyelőre egy commodity (sec szerint is). Úgy is mozog szerintem, de egyre több dolog mutat abba az irányba, hogy ez egy teljesen új eszközosztály lesz, de ebben a hagyományos piacokhoz képest még nagyon kevés tőke van. Továbbra is úgy gondolom, hogy majd ebből dotcom 2.0 lesz, minden következményével együtt. 
sh0rt0s_r0b0t_v0.42
sh0rt0s_r0b0t_v0.42 péntek, 17:06
Előzmény: #118514  pomperj
Ha Elliott 3. Pont jön napos charton, akkor engem továbbra is érdekel, hogy hova várod, utána 4. Pont hova eshet, mert 3-4 az szép bull korrekció lesz! 

Topik gazda

pomperj
pomperj
3 5 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek