Igen, íme néhány Alagút Investments Ingatlanhasznosítási Korlátolt Felelősségű Társaság Appeninn-Bp1047 Zártkörűen Működő Részvénytársaság SZENT LÁSZLÓ TÉRI SZOLGÁLTATÓ HÁZ KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG Appeninn BLT Korlátolt Felelősségű Társaság CURLINGTON INGATLANFEJLESZTÉSI KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG BERTEX INGATLANFORGALMAZÓ ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG
Lehet ezt is mutyinak tekinteni, de basszus ehhez bárki betársulhat évek óta, ez nem egy zártkörű üzlet, mint mondjuk "világi pénzintézetnek" jelentős hitelkamat mellett eladósítani az átlagembereket, ahol az üzletet megkötő és finanszírozást nyújtó is jól jár, csak azok nem, akik finanszírozzák az egészet. Persze semmire nincs garancia a mai világban, ezt már többször tapasztaltam a saját bőrömön.
Az információ tartalma az, hogy hamarosan indul egy új projekt, valamint a projekt cégre más speciális szabályok vonatkoznak. Valószínűleg nincs neve ennek a projekt cégnek, mert ha lenne nyilvánosságra kellett volna hozni.
Én is ezt valószínűsítem, az egyik szemem sír, a másik nevet effektus. Szerintem a jelenlegi "üzlet méretből" adódóan nem is baj, ha a jövőbeli osztalék alap későbbi nagyobb bevételre tudna "felkúszni".
" projekttársaságot alapított. " Még a nevét sem írták le! Valószínűleg egy beszédes sok mindent eláruló nevet adtak és nem akarnak egyelőre pletykákat, de akkor meg mi a hír igazi információ tartalma? Szóval nem értem az egészet, mutyi van itt ezerrel.
Lehet ez egy újabb külföldi "terjeszkedés" is vagy akár valamelyik kisebb "mellékszerep" Rákosrendezőn, minden esetre úgy tűnik lesz mire felhasználni az eddig felhalmozott nyereséget vagy annak egy részét.
Hát projektcégeket egy meghatározott célra szoktak alapítani amely jellemzően egy nagyobb beruházás... a szűkszavú közlemény is elég mutyiszagú... úgyhogy én egyáltalán nem zárnám ki
Appeninn Holding Nyrt.