Nem teljesen! Ne keverjük bele a 161.8%-t 1.6-t!! Ettől féltem, hogy megint előre szaladunk és az alap elmarad! Mindkét trend esetén, le és felfelé is, a leírtak szerint kell eljárni! A korrekció, mindig az előtte lévő trend/szakaszhoz viszonyul! Csökkenő trend esetén, a korrekció felfelé halad és akkor is ezeket a szintek figyeljük, 0.382%, 0.618%. Ilyenkor lefelé húzzuk a fibot (nem a korrekcióra) és láthatjuk, ahogy a felfelé haladó korrekció, eléri a szinteket! Azt is mondhatjuk, hogy a "korrekció korrekciója". Ha egy korrekció nem akad meg a szinteknél, akkor jön a dupla alj, vagy dupla csúcs, trendtől függően. Hogy azután mi jön, az egy másik dolog. Igazából nem kívánok itt bővebb oktatást tartani, csak az alap fibo helyes használatát szerettem volna megmutatni! Hogy elébe menjek a dolgoknak, a pingvinhez ezeknek semmi köze! Az azért nem ennyire egyszerű/egyértelmű, az egy folyamat része! Azt hanyagolnám is, mert csak káosz lesz belőle!
Csakhogy értem vagy nem: Mindig balról jobbra húzzuk Csökkenő korrekcióban, az emelkedő trend aljáról indul és tart a csúcsig - itt találhatunk fordulópontokat ami mindig 0... valamennyi lesz, jellemzően 0.382 és 0.618 Emelkedő trend esetén, a csökkenő trend maxától indul (ez lesz az 1) és most lefelé húzzuk - jellemzően 120, 161,8 valamennyi érték lesz
Mivel egyre többen kezdenek a ta irányában kapirgálni és a támasz ellenállásokat a fibonaccival keresik, ezért készítettem egy útmutatót, hogy ne össze vissza legyen huzigálva a fibo! Aki megérti és megfogadja, "sokat nyerhet vele" ....! A ta tagadók, görgessenek tovább! Hogyan húzzuk a fibot? https://ibb.co/PmPpMnd https://ibb.co/MVGWMW0
Van rá megoldás! Arra a medvére fejlesztettem ki az okos egeret! Amikor meglátod, akkor egyfolytában csak görgess! 😃😃 Amikor a medve beindul, akár melyik topikba, (meg ne hívd) akkor nem jutsz szóhoz! 100-ból ~80 hsz. az övé!! Óvakodj a medvétől! :)))
A másik topikban van egy agresszív koati medve, az megátkoz mindenkit, aki részvényt ad el. Remélem nincs neki varázsereje , szinte félek tőle. Én addig biztos nem adok el egy appot sem, amíg kiderül, hogy csak mérges és nem fog az átka.:)
Ez kedvező lenne, főleg a piaci ár alatti átkötés , mert kevesebb az adó. Azért ez összességében egy kicsit hihetetlen számomra, de rákérdezek. Tudomásom szerint, nem lehet mindjárt mozgatni a pénzt másik számlára a T+2 miatt! Köszi!
Én úgy csináltam, hogy felhívtam a brókerem és ő jelképes 10.000 Ft-ért eladta a folyószámlán lévő papírokat és azzal a lendülettel megnyitotta és jóváírta a TBSZ-en. Az ajánlati könyvben és a kötéslistán sem jelent meg az ügylet (OTC).
Appeninn Holding Nyrt.