Topiknyitó: Törölt felhasználó 2007. 01. 31. 10:08

ERSTE NetBroker  

Tud valaki valamit erről miért nem megy?

A telefont nem veszik fel!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Attila01 szerda, 11:40
Előzmény: #3481  balalajka
Ha kirakod a tőzsdei árfolyamokat külön ablakba, ami van a bal oldalon fellül, akkor mindig frissít automatikusan és nem dob ki egész nap ;-)
Boby
Boby szerda, 11:39
Előzmény: #3478  Attila01
https://trader.portfolio.hu/portfolio-online-tozsde/dijak
"A BÉT-en jegyzett értékpapírok vétele és eladási esetén 0,35%, minimum 390 Ft a kereskedési költség napon túli ügyletek esetén. Napon belüli BÉT ügyletek (Day-trade) esetén az Ügyfél ajánlatai megadásakor a BÉT bizományosi díjak kerülnek feltüntetésre . Tőzsdezárást követően amennyiben az ügyfélnek azonos termékből azonos alszámlán, ellentétes irányban, azonos mennyiségre adott megbízásai voltak, melyek azonos BÉT kereskedési napon teljesültek, úgy a díjak megállapítása a következő:Amennyiben a vételi és eladási oldalon található teljesült mennyiség (darabszám) teljesen azonos (adott megbízáson belül a részteljesülést is figyelembe véve), úgy az eladási oldal jutalék összegének 75%-át az Erste Befektetési Zrt. jóváírja az ügyfélszámlán. Amennyiben vételek és eladások különböző mennyiségben teljesültek adott termékre (adott megbízáson belül a részteljesülést is figyelembe véve), úgy a vételi és eladási mennyiségek közül a kisebb mennyiség oldalának bizományosi díjának 75%-a (vagy több teljesülés esetén a bizományosi díjak összesített értékének 75%-a) kerül jóváírásra.Határidős ügyletekkel 200 Ft/kontraktus áron van lehetőséged kereskedni."
fpeter1982 szerda, 11:30
Előzmény: #3482  hegemonia
SIM kártyás óra? Csak nem tepik le rólad.
hegemonia
hegemonia szerda, 11:23
Előzmény: #3481  balalajka
De, az asszonynak így kezelem az Erste-s portfólióját, (ráírok FB-n, hogy most a kód kell) de napi 1-2 belépésnél (ennyivel az övét rendezem, de én jóval többször lépek ki-be a sajátomba) többel nem akarom szórakoztatni, mert Ő is melózik, meg ha meet-en van, akkor Ő se tud mindig hip-hopp ugrani.. Én (jelenleg) a CIBnél vagyok, de a Hardtoken-t ki akarják vezetni az infóim szerint, ezért tapogatózom most.
balalajka szerda, 10:29
Előzmény: #3480  hegemonia
Valahogy nem tudod megoldani, hogy a Netbroker pro-s belépési sms-t valaki bediktálja vonalason vagy amit használhatsz, és az nem dob ki egész nap, végig tudod használni!?
hegemonia
hegemonia szerda, 09:24
Sziasztok! 
Bocs, hogy itt kérdezek (illetve ha valaki tudja melyik a szolgáltatós topik, világosítson fel).Na a problémám az, hogy (munkahelyi privacy miatt) olyan ebroker szolgáltató vagy bank tipp kellene nekem, ami PC-n használható, és NINCS sms-es - mobiltelefonos belépőkódja. (nem vihető be melóhelyemre a privát telefon), így munka közben igaz, hogy full online vagyok, de nem tudok online tőzsdézni. 
A CIB-nek van a hardtokenes megoldása, de azt is inkább kifelé akarják vezetni, mert mint mondják mindenki mobilon intézi az ügyeit.. ehh, csak én így póruljárok... :(
fpeter1982 szerda, 08:14
Erste egy valamire jó. Buy and hold forever. Mellé a jó kis kapcsolt termék Future és akkor állományi dij sincs. Legalábbis egyelőre. Minden más merénylet a user és a szakma ellen!
Attila01 szerda, 08:10
Előzmény: #3476  bronz
Ez az egyik, ami miatt valtani akarok. Ez a 0,45% nagyon fájdalmas, a KH 0,34-éhez képest, ha meg a goldba vagy a 0,26 majdnem a fele az ERSTE-nek 
aetzw4zer szerda, 07:22
vajon a bécsi tozsdere is ilyen fos rendszert hasznalnak? sogorok nem haborognak?
bronz szerda, 04:53
Előzmény: #3475  bronz
...amely Erste rendszer nem elég, hogy ócska, de ahhoz képest irreálisan drága is.
bronz szerda, 04:52
Előzmény: #3468  maveryck
Abból a 40%-ból mi maradt mára?
Tudom,hogy nem reprezentatív, de nem maradt egy olyan ismerősöm sem, aki ne mondta volna fel idővel és maradt volna náluk.
Mindenki jobban járt volna, ha maradnak a Random felületei ehhez az ócska, őskövület Erste rendszerhez képest.
Momentumtrader1 kedd, 20:57
Mmindenesetre a bet-et mar tönkretette az egyik fődemagóg! Ezt a primitív döbrögi rendszert besz@rok! 
Stiv
Stiv kedd, 13:29
Előzmény: #3472  Attila01
Nálam régen volt olyan, hogy előfizetés nélkül 2-3 perces késleltetett adatot adtak a listában...
Amikor volt realom akkor mindig pro-t néztem.
Attila01 kedd, 13:14
Előzmény: #3471  Stiv
Köszönöm
Ma homályosított fel az Erste, hogy a részvény adatlapján nem frissülnek az adatok, az nem real, csak a listába. Ez okozta a félreértést.
Stiv
Stiv kedd, 13:03
Előzmény: #3470  Attila01
Attila01 kedd, 11:03
Hello
A netbrokerben, a kereskedés menü -> tőzsdei kereskedés oldalon mutatja a real árakat, ha előfizettem rá?  , Vagy csak ha megnyitom külön ablakban az árfolyamokat a jobb felső sarokban lévő nyillal, látom a real-t? 
Akinek van real előfizetése és működik, a részvény nevére kattintva a felugró ablakban eltűnik a "15 percel késleltetett adatok" felirata az ablak aljába?
Shorttime hétfő, 12:39
Előzmény: #3465  eszpe2
Tehat ha eladom ma, ha nem akkor sem tudom huzni januarig ....ok, ez van.
maveryck hétfő, 12:33
:Cselovszki Róbert: ",A tranzakció helyességét mutatja nemcsak a bank, hanem az ügyfélkör szempontjából is, hogy a Random megvásárlása után az ügyfélszám több mint 40 százalékkal, a vagyon pedig több mint 60 százalékkal emelkedett. 
A tranzakció minket is felébresztett a Csipkerózsika-álmunkból, és rákényszerített arra, hogy megújítsuk a saját NetBróker felületünket. Ez egy ígéret volt a Random-ügyfelek felé, első lépése meg is megtörtént, a második lépés pedig idén befejeződik. "https://www.portfolio.hu/bank/20240502/farkast-kialtottunk-es-szerencsere-nem-lett-igazunk-683881
eszpe2 hétfő, 12:29
Előzmény: #3465  eszpe2
BÉTen szerintem KO + 2 nap szokott lenni, ameddig itt eladhatod. Ha nem adod el a BÉT-en, szerintem a certi akkor is megszűnik az ERSTE pozizárása miatt, és az ERSTE elszámolja veled a maradványértéket.
agabor hétfő, 12:28
Előzmény: #3464  Shorttime
Néhány napon belül törlik a kiütött certiket és átutalják a maradványértéket.
eszpe2 hétfő, 12:26
Előzmény: #3464  Shorttime
Szerintem ilyet nem lehet, ha KO van, akkor pár nap alatt (5-6?) ERSTE lezárja és elszámolja a pozikat. Ez le van írva az adott certik doksijában.
Egyébként a BÉT KO esetén kitesz egy határozatot, hogy mi az utolsó nap, amikor még tudsz kereskedni a certivel. Azt figyeld.
Shorttime hétfő, 12:22
Valaki azt meg tudja mondani, hogy egy ma kiütött certi esetében melyik az a legkésőbbi dátum, amíg a rendszer visszaveszi a certiket?
Azért kérdezem, mert adózás szempontjából nekem jobb lenne, ha ez a mai mínusz már 2025-ben realizálódna és nem 2024-ben még.....
El lehet vajon ezt húzni január első kerekedési napjára?
Momentumtrader1 hétfő, 12:00
Előzmény: #3462  bikkmakk
elképesztő amit az erste megenged magának és ennek semmi visszhangja győnyörű kéne egy nemzeti brókercég aho csak bajszosok köthetnek mondjuk 5 % jutiért. Döbrögiék, hülyeség lenne?
bikkmakk hétfő, 10:10
Előzmény: #3460  Momentumtrader1
Ennél nagyobb xart még nem láttam. És még nem is működik! És ezért pénzt kérnek, adatszolgáltatásért!
Momentumtrader1 hétfő, 10:07
Előzmény: #3460  Momentumtrader1
online retail kereskedési rendszer

Topik gazda

nagyonkezdo
4 3 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek