George app csilivili lett de sikerült közben elérhetetlenné tenni, hogy részvényt lehessen adni vagy venni benne. Androidon legalábbis. Mira a chatbot pedig síkhülye.
Pontosan megfelelne, ha úgy működne, mint a webes pro-ban. Kijelölhető, hogy egy papír kötéseit, vagy a globális kötéslistát akarom-e látni. És ha már weben működik, akkor telefonon is láthatóvá lehetne tenni, nem gondolom, hogy nagy munka lenne.
Valóban felesleges annak a rengeteg papírnak a kötéslistában benne lennie. Mondjuk lehetne szűrni párra... Nem csak egyre, mondjuk kettőre, neadjisten háromra, vesszővel elválasztva. Nyilván nem kliens oldalon, mert nyilván most úgy van megcsinálva. Az indikatív ár meg záróban sose jó, a könyvvel együtt. Kiír valamit, aztán bezár máshol.
A régi webes(!) felületen mintha (jóval) több információ lenne, vagy csak én nem találom őket az újon. Pl. a 'Személyes adatok' az 'Információ' csoportban található a régin. De ezen az új webes felületen (netbroker.erstemarket.hu) sehol sem látom. És a 'Szerződések, adatmódosítás'-t sem találom. Tudja valaki, hogy ezek az újon hol érhetőek el, vagy esetleg valóban hiányoznak?
A Netbroker Pro hetek-hónapok óta nem képes a kötéslistát helyesen mutatni nem hogy a Bétet illetően, hanem egy-egy magyar részvény szintjén sem!!!! A válaszoló ügyfélszolgálatos megbízottnak üzenem szeretettel, hogy dugjon már egy nyavalyás cetlit az illetékes elvtárs orra alá ezzel az üzenettel, hátha 2 kávézás között megkeresné és megoldaná végre a hiba okát.
Érdekes, korábban egyetlen versenytársnak sem okozott nehézséget a kötéslista megjelenítése, pedig akkor sem csak 10 papír volt a tőzsdéken…. Egy hatalmas nagy bullshit a válaszuk: lusta disznók lefejleszteni és/vagy olyan instabil hulladék a rendszerük - ezt tapasztaljuk nap mint nap -, hogy még ennyit sem bír el. . Egy “noname garázs” cégnek - Random - persze ez nem okozott gondot, csak ennek a mammut túlfizetett gigaszervezetnek! Túl sok és túlfizetett főnökök, továbbá ügyfelek magasról lesz@rása, csak a díjak növelése és fejés vele a legkevesebb erőforrás ráfordításért cserébe.
Ezt pedig arra válaszolták, hogy miért nem láthatók a certik korlát és kotés árai, ha már egyszer ott az oszlop az appban. Tisztelt Uram! Köszönjük visszajelzését. Jelenleg még valóban nem láthatók ezek az adatok a Termék adatlapon, melynek a megjelenített mezői a részvény termékkörre lettek elsődlegesen kialakítva. Ehhez a termékkörhöz pedig nem tartozik kötési ár, korlát ár, vagy aktuális tőkeáttétel adat. Az igény már szerepel a fejlesztési listánkon, megvalósulásáig szíves türelmét kérjük. Üdvözlettel, Erste Befektetési Zrt.
Tisztelt Uram! Köszönjük visszajelzését. A teljes piacot megmutató kötéslista a magyar piac sajátossága, nemzetköi tőzsdéken nem bevett gyakorlat ennek az adatnak a valós idejű megjelenítése, tekintettel az óriási adatmennyiségre, melyek nagy része a befektetők zömének nem releváns. (Miközben nagy adatforgalmat generál, amely így lassíthajta az egyéb, kereskedés szempontjából fontosabb funkciók működését, például az ajánlati könyvek frissítését vagy a grafikon kirajzolódását. A célunk az egyes funkciókon keresztül megjelenő adatok opimalizálása, olyan módon hogy a valóban fontos adatok helyesen is időben jelenjenek meg, míg a kevésbé releváns, vagy kevesek által figyelt adatok ne terheljék feleslegesen a felületeket, vagy ne mindegyiket.) Természetesen társaságunk törekszik az ügyféligények teljeskörű kiszolgálására, így a kötéslista megjelenítését, mint fejlesztési igény részletesesebben is meg fogjuk vizsgálni, és valós, tömeges ügyféligény esetén ennek megfelelően fogjuk priorizálni az új app funkciók fejlesztési listáján. Bízunk benne, hogy fentiek megnyugtató magyarázatal szolgálnak a funkció jelenlegi hiányának okáról. Üdvözlettel, Erste Befektetési Zrt.
Pedig ami tegnap kereskedtem még mindig nem latszik se a mobil appban se a weben . A kötéslista látszik pedig csak nem követi le a befektetés összetétele
A hiányzó ismeretet szokta dobálni nekem is, de attól tudok kötni. Sőt, az első BUX2612 kötésem is úgy volt, hogy kitöltöttem mindent amit kellett és aznap már vettem is az első kontraktust. Valamit biztos elkeféltek már megint, mert ennek nem lehetne ilyen hosszú átfutása.
Nem értem, hogy hogy 2 nap múlva látod a portfoliót? kb 18-kor már jó számokat mutat. Telós appban le kell húzni néha, hogy frissítsen. Nem azt akartam mondani, hogy fasza, de a 2-nap nem igaz.
Beszéltem az ügyfélszolgálattal.
Az a baj, hogy a kiegészítő szerződést tegnap fogadtam el, és még nem történt meg a feldolgozása.
Azért írtam ezt be, hogy ha valaki szeretne határidős kereskedést folytatni, akkor előre kösse meg online a kiegészítő szerződést, különben úgy jár mint én.
Eladtam a TL120 certijeim jelentős részét, hogy legyen fedezet, most meg itt ülök részvényben, ami nem úgy hoz mint a TL120 vagy a BUX2612.
Segítenék, de nem hatizom (szerintem kevesen). Gondolom, ez nem platformfüggő hiba (webes, régi PRO, app). Javasolnám, hogy hívd fel holnap a Népfürdő utcát, úgy hamarabb megoldódik sztem.
ERSTE NetBroker
A telefont nem veszik fel!!!