nagyon nehéz úgy kereskedni, hogy fizetek egy csomó pénzt patkányerstenek, aztán 100-ból 1-szer sem sikerül belépni, realtime olyan mint a Máv, baszd meg erste, patkány rühes csűrhe vagytok 🖕🖕🖕👏👏👏
És azt még nem is írtam, hogy az ajánlati könyv az késleltetett. Sajnos az ajánlat beadásnál látható, hogy másodpercekkel később jelenik meg a könyvben. Kérem vissza a Random ot.
Hogy mondjak egy pozitívumot: Pár hete írtam nekik, hogy az új felülethez elengedhetetlen lenne, hogy belépéshez a mpin kód használatával sokkal gyorsabban beléphessünk, hasonlóan a régi mobilos felülethez... és láss csodát ma megcsinálták :) Aminek kevésbé örülök, hogy az asztali netbrokeren eurós részvényvásárlásnál nem tudtam forint alapon devizát váltani, ráadásul egy kritikus időszakban... ezért pedig panaszlevelet fogok írni :)
Csinálni kell jobbat , itt az üzleti lehetőség. Tudod régen vettél egy részvényt akkor T+3 tehát time plusz 3 nap alatt lóháton kivitték. És most is ez van csak nem lóháton viszik. :-)
Sziasztok, ezekre keresem a választ: 1. Erste Szimpla (már nem értékesített díjcsomag) számla esetén is él a Kiemelt áras váltás, itt is 600000 Ft-os limit? 2. TBSZ-en belül tényleg drágább váltani (huf->usd/eur, vagy rossz infót kaptam? 3. Melyik díjcsomagot tartjátok a legjobbnak, vagy melyikben vagytok (forintos bankon kívülre utalgatás, és számlán belüli deviza odaváltás érdekes számomra) Igazából a Ft kimenekítés érdekes tbsz irányba, és ETF-ezés. Keresem a jó utat Erstén. Ritkán vásárolok, inkább hosszú távra veszek termékeket, Lightyear jöhet szóba, ha nagyon felejtős ez a váltás dolog idahaza. köszi a segitséget.
ERSTE NetBroker
A telefont nem veszik fel!!!