Topiknyitó: Törölt felhasználó 2007. 01. 31. 10:08

ERSTE NetBroker  

Tud valaki valamit erről miért nem megy?

A telefont nem veszik fel!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
farkasfu
farkasfu péntek, 13:01
Előzmény: #4358  atikasz
én már hagyom a francba, megint kidobott! Tegnap 5x léptem be új sms kódot kérve! 
A réginél nem dob ki, csak a frissítés áll le, ha nincs mozgás, de annak is megtaláltam az ellenszerét! Az új meg le van szarva!
atikasz péntek, 12:54
Előzmény: #4356  farkasfu
igen nem kell semmit csinálni,beléptem az előbb és megint 0ás volt az certis számlám,nyomkodtam ide oda és vissza állt.
farkasfu
farkasfu péntek, 12:18
ide költözik a beléptető is! 
https://www.erstemarket.hu/
farkasfu
farkasfu péntek, 12:17
Előzmény: #4355  atikasz
nem kereskedtem napok óta azzal! ráadásul nyitás elött még szerepelt az egyenlegben is! Aztán huss, volt nincs..:))
Már visszajött azóta. hmm
Valamiért nem látta a rendszer. Kipróbáltam, hogy el tudom e adni, de ráadásul engedélyezte is, ami nem szerepelt sehol! 😲
atikasz péntek, 11:39
Előzmény: #4349  farkasfu

nem sok tapasztalatom van vele,de az elmúlt pár nap alapján az jött le,hogy azt tünteti el amelyikkel előtte kereskedtem.
nem adtad vagy vetted azt amit 0ázott?
nem értem,hogy mi alapján dobták ki ezt a trágyát a nagyközönség elé.
ki a pöcsöm bólintott rá,sokat ő sem érthet a dolgokhoz:)
atikasz péntek, 11:37
Előzmény: #4352  farkasfu

de ezeket nem utólag kéne javítgatni(ha megteszik),ezek alap dolgok.
én azt is elfogadom,hogy aki ezt programozza soha nem látott tőzsdét,de akkor oda kéne ültetni mellé pár elvileg voltak "tesztelők",őnekik  minden tetszett,faszán működött?nem tudom elhinni,hogy csak minket szopat:)
hekki
hekki péntek, 10:49
30 misi. Nem tétel, ne foglalkozz vele:))
farkasfu
farkasfu péntek, 10:33
Előzmény: #4350  Katinka
nem tom! :)
a új proban, ha akarok eladási megbízást adni, nem írja ki, mint a régiben, hogy mennyi darabszám a készletem, amiből adhatok! Egy másik oldalon meg kell néznem, mert van 5 számla és amelyikről eladok, azon éppen mennyi van! 
Szóval még nem tökéletes a rendszer, türelem.. 🤣🤣
Katinka péntek, 10:12
Előzmény: #4350  Katinka
Végülis, ha ma kezembe kerül a lóvé, hétfő nyitásra még gyalog is odaérek Frankfurtba. Úgyis mindig mindent célszerű személyesen intézni, nemigaz!
Katinka péntek, 09:54
Helló! 
Első napom a netbrókerGo-val vki meg tudná mondani, hogy vételi megbízásnál miért nem lehet részvény darabszámot megadni és a vétel gomb megnyomásával egyszerűen elindítani a vételt?! 
Tök más felület jön be, mint a netbróker go használati kézikönyben....
farkasfu
farkasfu péntek, 09:34
Előzmény: #4347  atikasz
Megvan a bibi! Az egyik részvényem eltűnt a nyitáskor! Szőrén szálán az összes db! Talán kölcsön vette valaki egy shortra??? hmm
Na nem is nézem tovább, mert már 30misivel van kevesebb a számlámon! Kikapcsolom ezt a szart, mert megeszi a gatyám is! pfff
farkasfu
farkasfu péntek, 09:18
Előzmény: #4347  atikasz
nyitás elött csodák csodájára csak ~20000Ft volt a különbség a két rendszer egyenlege között! Hurrááá
 Elindult a kereskedés és ráfrissítettem és láss csodát ~4misi eltűnt a számlámról. A befektetésem árfolyama persze nem változott és a szabad kp sem! Azta kurva, hiába frissítem nem jön vissza!! hmm 
Most kezdhetem vissza trédelni a hiányt!? 😲
atikasz péntek, 08:54
Előzmény: #4334  atikasz

úgy tűnik az  új nincs a helyzet magaslatán napközben.
megnéztem a sima netbrokerben és az új proban is és minden rendben a készlettel,azokat adta el amit akartam.
úgyhogy a napközben nem azt mutatja amit várnánk nem kell megijedni/meglepődni.
biztos pár hónap és ezt is megoldják:)
matatakakiba csütörtök, 21:38
Előzmény: #4343  retektoni
De igen, saxo vagy etoro jo lenne. Megneztem a demo apojukat benne van hongkong. .. de azt hiszem akkor hk$-ban kell adni venni illetve konvertalgatni...
Lou70 csütörtök, 20:17
Előzmény: #4336  user01
Valami volt ma. George, MBH és OTP se ment. Ültünk ügyvédnél és senki sem tudott belépni és utalni. Néztünk mint hal a szatyorban. :)
buythedip csütörtök, 18:33
Előzmény: #4342  matatakakiba
Ez nemcsak ADR hanem VIE.
Kajmán szigeteki valami, ami állítólag tulajdonos Kínában.
Ha a párt is úgy akarja éppen.
retektoni
retektoni csütörtök, 18:18
Előzmény: #4342  matatakakiba
Nekem ugyan nincs tapasztalatom vele, de a Saxo nem lehet alternatíva?
matatakakiba csütörtök, 17:44
Előzmény: #4340  Kapzsidözsi
olyan bank kell ahol lehet kereskedni hongkong-i vagy sanghai-i tozsden. De akkor viszont az adott valutat kel hasznalni. Tovabbi kerdes, mi van az europai tozsdeken forgalmazott kinai ADR-ek eseten? pl.baba
Mert felmerult bennem, hogy nem fuggetlen, hanem a nyse meghosszabitott karja...
buythedip csütörtök, 17:08
Előzmény: #4340  Kapzsidözsi
Szerintem ha HKD-t sem lehet beutalni vagy nem vezetnek HKD értékpapírszámlát, akkor nem hiszem hogy tudsz HK papírt tartani.
Kapzsidözsi csütörtök, 17:00
Aki hallott az amerikai tőzsdés kínai ADR-k lehetséges kivezetéséről (lsd. Besson tegnapelőtti megjegyzése) azok közül valaki hívta már Erste-t? En most beszéltem velük de azt se tudták miről beszélek...(Konkrétan azt mondta kolléga , hogy szerinte náluk fel se lehet venni ilyet. -- mondtam neki, hogy az Erste Market-en is fent van mint ADR :))) EH pl. ). Nekem EH-m és XHG-m van kínai, de egyiknek sem találok kínai tőzsdén sajnos párját.
Ne kérdezzétek miért van a fentiek tükrében még Erste-s számlám. Csak megmaradt egy régi, de elég passzív. Csak ezért van meg.
atikasz csütörtök, 15:51
Előzmény: #4325  atikasz

ennél a tetűnél nem lehet utólag sehol látni,hogy milyen készletértékeléssel adtam a megbízást?
nem látok sehol ilyet.
Yoakedvem csütörtök, 14:31
Előzmény: #4336  user01
OTP sem megy
user01
user01 csütörtök, 14:30

Kriminális.
Még a George-ba se lehet belépni.
Baromira elegem van az ERSTE-ből.
farkasfu
farkasfu csütörtök, 14:30
Előzmény: #4334  atikasz
ne bízz a "Labancban"! Egyszerű.. :)
atikasz csütörtök, 14:09
Előzmény: #4331  farkasfu

na,de így,hogy bízzak meg benne?
esetek túlnyomó részében LOFO-val adok,lehet,hogy nem állítottam át,de jelen esetbe ez sem lenne gond mivel alapnak LIFO-t teszi be ez meg d a kettő volt egyszerre.
persze így már nem csodálkozom,hogy az adóigazolásban,a realizált eredményeknél,az én vezetésemben és az adóbevallás tervezetben is már összegek jöttek ki:)
p-b csütörtök, 13:51
Előzmény: #4332  farkasfu
Ez az új platform is egy nagy sz@rkupac. Ezen tököltek 2 évet? :) 
Sokkal jobban jártak volna, ha megvették volna a RC-tól.
farkasfu
farkasfu csütörtök, 13:37
Előzmény: #4329  pamutt
ma háromszor léptem be eddig az újba és egyszer a régibe! Remélem a az SMS-t is kiszámlázzák! :)
farkasfu
farkasfu csütörtök, 13:35
Előzmény: #4328  atikasz
🤣🤣🤣
atikasz csütörtök, 13:32
Előzmény: #4329  pamutt
az újhoz küldi a régiből meg inkább nem lépek ki.
pamutt csütörtök, 13:16
Nálam megint nem lehet belépni a netbroker pro-ba, nem küld sms-t, az újba is próbáltam belépni, ott sem küldi az sms-t. Nálatok megy rendesen?
atikasz csütörtök, 13:07
Előzmény: #4327  atikasz
vagy is mutatja csak most nézem,hogy ott sem azt adta el amit el kellett volna,faszom ebbe a szarba.
atikasz csütörtök, 13:06
Előzmény: #4325  atikasz

vagy még sem mutatja reálba a készletet?
reggel eladott certi még meg van az új szerint:)
atikasz csütörtök, 13:02
Előzmény: #4324  farkasfu
itt mind a kettő 952-953at mutat
atikasz csütörtök, 13:01
Előzmény: #4321  atikasz

na most rámentem a kereskedésre ott már mutatja.
és itt a készletet is reálba mutatja.
az előbb adtam el a régi proból LIFO-val,de úgy látom nem abból adott el.
mondjuk ezt már múltkor is néztem,hogy néha összezavarja magát,főleg dt-nél.
pár hete aw-t adtam el reggel LOFO-val majd aznap olcsóbban vissza vettem,másnap nézem amiket vissza vettem nincsenek a készletben hanem a régiek maradtak meg amit elvileg adtam.
farkasfu
farkasfu csütörtök, 12:56
nálam az appnál vevő 952-n, eladó 952-n! Talán aukció van? :))
farkasfu
farkasfu csütörtök, 12:54
akkor vegyed ezerrel!! :))
atikasz csütörtök, 12:53
Előzmény: #4320  farkasfu
és ebből az következik,hogy a régit előbb - utóbb dobják:(
atikasz csütörtök, 12:52
Előzmény: #4312  atikasz
az új szerint most pl egyik számlámon sincs részvény csak mani:))

Topik gazda

nagyonkezdo
4 3 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek