hellforceone

Regisztráció:
2013-10-28 18:04
Hozzászólások száma:
439
Utolsó hozzászólás:
2018-03-14 22:34
Pontok:
Tapasztalati: 3
Aktivitási: 1
Népszerűségi: 5

felfüggesztés(ek):

Moderáció:
Felfüggesztés a "Rábízható-e a jövőnk gyermektelen politikusokra?" topikban - 2017-09-25 15:01-ig


A moderálás a "Rábízható-e a jövőnk gyermektelen politikusokra?" topik #141 sorszámú hozzászólása alapján történt.


A moderátor indoklása:
Fejezd be a "gazdázást"! A személyeskedő sértegetés nem ide való.
Ha ilyen ingerült vagy, pihenj egy órácskát!
Moderáció:
Felfüggesztés a "Összeomlott Merkel koalíciója, újabb sokk a német gazdaságnak" topikban - 2017-11-20 13:56-ig


A moderálás a "Összeomlott Merkel koalíciója, újabb sokk a német gazdaságnak" topik #5 sorszámú hozzászólása alapján történt.


A moderátor indoklása:
A moderátor indoklása:
Fejezd be a "gazdázást"! A személyeskedő sértegetés nem ide való.
Ha ilyen ingerült vagy, pihenj egy órácskát!

Második eset!
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2018-03-07 07:34-ig
A moderátor indoklása:
személyeskedés

utolsó 20 hozzászólása

Dátum
2018-03-14 22:34:12
mutat
Visszavonulni 150 millio Ft-al elég lehet?! #164
A heti 20 órával 25-30 év múlva még lehet, hogy sokat is mondtál. Minden robotizálva és egy cca. 9,5-10 milliárdos populáció... kevesebb elvégzendő munka, jóval nagyobb népesség. ne legyen így, nem akarok én sem rémeket látni, de kurvára érdekelne, hogy a sok okos tudós ember erre a problémára milyen megoldást tudna mondani.... a veszély nagy, az idő rövid (2 évtized semmi) és senkitől nem hallasz valami értelmes elképzelést....
2018-03-14 18:56:54
mutat
Visszavonulni 150 millio Ft-al elég lehet?! #162
Abszolút egyetértek veled, amit a robotizációval és annak veszélyeiről írtál. Amit óriási gondnak látok, hogy a politikában ez a problémakör még sehol nem jelent meg igazán és lehet, hogy majd hirtelen fog elcsípni minket, teljesen felkészületlenül. Nem csak abban látok gondot, hogy mit dolgoznak majd a tömegek, honnan lesz megélhetés, még ha az valahogy alakul is, akkor is lesz szerintem egy óriási probléma. Mit kezdenek majd az emberek az idejükkel. Az ember egy olyan lény, amely elfoglaltságot igényel, ez viszi előre, ez ad új ötleteket, ettől fejlődtünk oda, ahova. Ha nem lesz elfoglaltság, akkor a fejlődés visszafelé is elsülhet. Egészen egyszerű példa egy navi - persze csak saját példámból indulhatok ki -, amióta navi van a kocsimban nem annyira figyelek arra, hogy merre járok, a navi úgyis megmondja, merre tovább. Már nem úgy tájékozódom, mint korábban.... mi lesz, ha a gépek mindent megcsinálnak helyettünk?? Mennyire fog esetleg "elhülyülni" éppen az okos fejlesztések miatt az emberiség??? A másik dolog, hogy a tétlen ember bizony hajlamos előbb-utóbb nem éppen nemes dolgokra, azt hiszem nagyon példát sem kell említeni :)
2018-03-11 08:35:43
mutat
Financial Forecasts #165
Van esetleg tipped, hogy mit kezdenél el shortolni a két szektorban?
2018-03-07 19:12:27
mutat
Orbán bejelentette: Minden családnak 12 ezer forintot ad a kormány a választás elõtt! #91
Abszolút igazad van és én éppen ezért imádkozom, hogy a Fidesz maradjon még a következö 4 évre, csak lehetöleg mar ne 2/3-al! Mert ha éppen ebben a négy évben dölne megint a kártyavár az ellenzékkel, akkor utána ezek jönnének újra vissza és aztán az Isten el nem takarítaná öket. Ha a következö 4 évben szívnának egy jó nagyot, akkor talán látnák az elvakult hívek is, hogy mitöl is döglik a légy és, hogy Orbán nem a megmentönk!
Menne csak Orbán gazsulálni az IMF-hez, meglátnánk, hogy azt hogyan kommunikálnák. Mondjuk van egy ötletem és sajnos a magyarok nagy része be is nyelné... Soros a hibás, ö tehet mindenröl, megtámadták az országot... Azt nem tudom, mit tenne a fidesz, ha hirtelen meghalna Soros... Akkor ki lenne a mumus????
2018-03-01 20:47:02
mutat
Ázsia: mérsékelt optimizmus #9406
egy utolso beiras ide, Bubo, meg a tobbi rohadt kö..ög, remelem este most nem arra recskaztok, hogy szetvertetek egy topikot, hanem mar azert sirtok, hogy nincs tovabb kiket ba...tatni. Ekkora gyökér kö...ögöket, mint ti meg nem lattam!
2018-03-01 20:43:27
mutat
Financial Forecasts #63
az esés utani hirtelen es nagy emelkedest korrigalja szerintem még a piac. A Dow kezd beékelödni, amiböl nem tartom kizartnak, hogy kitör fel, megközeliti vagy eleri az elozo topot es onnan le. Tipikus fals kitöres esete lenne es meg tovabb lehetne altatni a kicsiket, hogy minden rendben van, felszippantananak eleg sokat a nagyoktol. Nem tartom valoszinuleg, hogy pont marciusban, negyedev zarasakor, valamint meg osztalekfizetesekkor vernek be a piacot. Iden viszont egy "sell in may and go away" abszolut bejohet es ez szerintem akar mar marcius vegere, aprilisra elore is hozhato. En tovabbra is fenntartom az allaspontom, hogy meg fogja meg kozelitni a korabbi csucsot es aztan le. Nasdaq esetleg meg is haladhatja, mert mar amugy is annyira kozel volt az elozo csucshoz. Fogat kicsit osszeszoritva, de tartom a pozikat, de persze mar joval kevesebbel vagyok invesztalva, mint korabban.
2018-03-01 06:52:14
mutat
VÁLASZTÁS 2018 #796
Viszont abban egyetértek, hogy szerintem is egyre többen vannak otthon is, persze leginkább a fiatalok, akik jól beszélnek egy vagy akár 2 idegen nyelvet, ezt szerintem is kár már tagadni.
2018-03-01 06:48:42
mutat
VÁLASZTÁS 2018 #795
Akkor te még biztos nem találkoztál német közép- vagy felsővezetővel. Én egy párral már igen, az angol abszolút egyértelmű, már csak elvárásnak sem nevezhető. én egy közepes méretű cégnél vagyok, az egyik főnököm 2 idegen nyelvet beszél, a másik 3-at és ezeket nem habogás szintjén!
2018-02-28 18:34:11
mutat
Te mit tennél a gyurcsány bűnbandával? #274
Ugyanezt tenném Orbánnal is, meg Vonával is...
2018-02-27 06:39:39
mutat
Óriási meglepetés Hódmezõvásárhelyen #616
A békemenet meg fogja most mutatni, hogy valóban hol tartunk. Ha sokan / nagyon sokan lesznek, akkor Hódmezővásárhely csak egy kis megingás volt, ha érezhetően gyengül a menet, akkor viszont egy folyamat kezdete. De az a helyzet, hogy még akkor sem biztos a dolog, ha sokan lennének, mert olyan ez, mint egy közvélemény-kutatás, az ember mondhat valamit a felmérőnek, de a fülke magányában dönthet máshogy is... akik eddig meneteltek - talán félelemből - azt mondják majd, persze, ott leszek és ott is lesz, de áprilisban már lehet, hogy másképpen fog voksolni... Ami inkább sokkal jobban fáj, hogy Orbánnak sikerült az országot ennyire erősen megosztani és én éppen ezért tartanék attól, ha nekik menniük kellene, akkor nem lenne bennük alázat, belátás, megértés, hogy az ország egy másik hányada a távozásukat kívánja, képesek lennének utcára vinni az embereket és egymás ellen állítani, durva dolgokat művelni.
2018-02-26 06:36:46
mutat
Óriási meglepetés Hódmezõvásárhelyen #167
Szerinted nem rohantak már le eddig is mindent?? Mondjuk az egyszerű többség is jó lenne, de akkor is elkezdenének mindent az ellenzékre hárítani, ha esetleg az nem szavazna meg nekik valamit, a nép pedig... Viszont az ellenzéknek utána szintén nagyon nagyot kellene nyernie, mert egyszerű többséggel itt alkotmánymódosítás nem lesz, abba a Fidesz nem menne bele ellenzékként. Orbán anno, mikor az első kormányzása után megbukott állítólag eléggé kiakadt... remélem, hogy amennyiben a következő (2022) választáson megbukik, abba egyenesen olyan mértékben fog belebolondulni, hogy utána még a zabkását is az otthonban az ápolók fogják vele megetetni, mert egy kanalat nem lesz képes a szájához emelni! Amúgy ha megbuknának én kinézem belőlük, hogy az országban zavargásokat okoznának. Neki személyesen a hatalom már éltető elemévé vált és az ilyen ember nagyon veszélyes! A követők pedig már szinte fanatikusok, szóval szerintem kormányváltás esetén bajok lennének! Mindegy lenne neki, hogy a többség azt akarná, hogy takarodjon...
2018-02-25 23:52:50
mutat
Óriási meglepetés Hódmezõvásárhelyen #161
Bár utálom a Fideszt, most mégis azt kérem, nyerjenek még egyszer utoljára 2/3-al!!! A következő 4 évben tuti, hogy lesz valami nagy nyekkenés a világban, világgazdaságban. Ha a sarat az ellenzék viszi el, akkor utána az Isten le nem mossa róluk, hogy semmihez nem értenek és milyen jó volt a Fidesz idején! Az emberek buták és vakok! Szóval nyerjen a Fidesz nagyot, de utoljára és utána tűnjenek el egy pár évtizedre, amíg Orbán már nem is létezik, mert bizony ő a kígyó méregfoga
2018-02-25 08:33:04
mutat
VÁLASZTÁS 2022 #35
Ebben teljesen igazad van, a problémát inkább abban látom, hogy sok Fidesz szavazó elmegy szavazni és továbbra is ezeket választja, de csupán azért, mert a félelem propaganda jól működik és nem azért, mert fogalma lenne arról, hogy valójában miért is szavaz rájuk vagy mérlegelni tudna, hogy mit csinálnak ezek jól és mit rosszul. A másik - amit már sokszor írtam -, hogy azzal abszolút nem értek egyet, hogy olyan emberek is döntenek az ország sorsáról, akik sosem éltek ott, csupán azért, mert a Fidesz úgy döntött, szavazati jogot ad nekik. Egyébként azzal sem lenne gondom, ha a Fidesz maradna hatalmon, ha nem azt látnám, hogy a jogállamiság sérül, hogy a klientúra a legfontosabb, hogy EU és adó közpénzek mértéktelen ellopása történik. És félre értés ne essék, nem azt mondom, hogy feltétlen a szocikat vagy jobbikos vagy nem tudom melyiket szeretném a hatalmon látni, hanem egy olyan alternativát - hangozzék bármilyen naivan is - amelyiknek végre tényleg az emberek érdeke - a kicsiké is, nem csak a nagyoké - és az ország tényleges felemelkedése lenne fontos. Vannak országok, ahol ez működik... és igen, szavazni fontos lenne, nem kellene távolmaradnia senkinek, mert tényleg a saját sorsunkról döntünk...
2018-02-25 06:12:25
mutat
Mi lesz veled Magyarország? #74022
Neked nem fárasztó úgy írni, ahogy teszed? Mert téged olvasni, ennek a bizonyára viccesnek szánt, de egyáltalán nem az, bunkó stílusban.... nos, kurva fárasztó... persze tudom, nem kell olvasni, de lassan már minden topikban ott vagy. Tudnál írni rendesen, helyesen is???
2018-02-25 02:37:33
mutat
VÁLASZTÁS 2022 #33
2022... 2026... teljesen mindegy, hogy mit írtok, a Fidesz Orbán haláláig hatalmon fog maradni, jobb ezt elkönyvelni és túllépni rajta, akkor talán könnyebb átvészelni... persze a baj az, hogy sokaknak talán már nem is fog más jutni, mint ő, hiszen még biztos sokáig a nyakunkon lesz. Mekkora kib@szás... :(
2018-02-19 06:51:58
mutat
ORBÁN TAKARODJ !!! #5106
Akkor miért is okolható pontosan a soros?? Úgy értem bizonyítottan?? Mert ez kb. olyan propaganda, mint az adósság csökkenése. Azt is mondják, te meg elhiszed... nem gondolod, hogy a Soros esetében is így lehet esetleg? Mondják, a sok birka meg elhiszi, mert a vezír ezt mondja. :o))) egy szánalom!
2018-02-19 06:49:27
mutat
ORBÁN TAKARODJ !!! #5105
Te nem vagy fideszes??????????!!!!!!!!! Ettől nagyobb viccet nem is mondhattál volna! Mi a baj azzal, ha hivatalos adatot linkel be?? Talán ennyire fáj az igazság?? :o)))) engem nagyon meglepett, mert ugye a propaganda az, hogy csökkent az államadósság. Éppen tegnap említettem valakinek, aki kőkemény fideszes és nem akarta elhinni, lehetetlen, mondta... hát, mondtam neki, akkor nézz utána, úgy látszik a propagandát te is elhitted.... :o)
2018-02-18 23:06:01
mutat
ORBÁN TAKARODJ !!! #5100
Látom te is beveszed a maszlagot. Annyira szánalmas, hogy mindenki elhiszi, hogy itt mindenért csak Soros az okolható. Komolyan, tényleg nincs miről beszélni veletek...
2018-02-18 07:56:51
mutat
ORBÁN TAKARODJ !!! #5097
Mit akarsz moderálni te szerencsétlen???!!! Hivatalos adatokat linkelt be! Ennyire savanyú a szőlő??!! Látom te is csak azt tudod, ami az összes elvakult fideszes, legjobb védekezés a.... 
2018-02-18 07:38:46
mutat
VÁLASZTÁS 2018 #468
Nevetséges vagy, egyszerűen ennyi.

friss hírek

AZ OLDAL TETEJÉRE