hellforceone

Regisztráció: 2013-10-28 18:04:32

Hozzászólások száma: 1 157

Utolsó hozzászólás: 2020-07-04 06:38


Tapasztalat: 3
Aktivitás: 1
Népszerűség: 5

felfüggesztés(ek):

Moderáció:
Felfüggesztés a "Rábízható-e a jövőnk gyermektelen politikusokra?" topikban - 2017-09-25 15:01-ig (0 nap, 1 óra, 0 perc)


A moderálás a "Rábízható-e a jövőnk gyermektelen politikusokra?" topik #141 sorszámú hozzászólása alapján történt.


A moderátor indoklása:
Fejezd be a "gazdázást"! A személyeskedő sértegetés nem ide való.
Ha ilyen ingerült vagy, pihenj egy órácskát!
Moderáció:
Felfüggesztés a "Összeomlott Merkel koalíciója, újabb sokk a német gazdaságnak" topikban - 2017-11-20 13:56-ig (0 nap, 1 óra, 0 perc)


A moderálás a "Összeomlott Merkel koalíciója, újabb sokk a német gazdaságnak" topik #5 sorszámú hozzászólása alapján történt.


A moderátor indoklása:
A moderátor indoklása:
Fejezd be a "gazdázást"! A személyeskedő sértegetés nem ide való.
Ha ilyen ingerült vagy, pihenj egy órácskát!

Második eset!
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2018-03-07 07:34-ig (5 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
személyeskedés
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2019-06-13 18:14-ig (5 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
válogasd meg a szavaidat, ez itt nem kocsma
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2020-04-05 13:52-ig (2 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
személyeskedés

utolsó 20 hozzászólás

Financial Forecasts ma, 06:38
Eddig olyan volt, mint a kaszinó, ezután már mint a piramisjáték lassan... mihez vezet majd mindez, nem tudom.
https://www.portfolio.hu/befektetes/20200704/ingyenpenzt-es-reszvenyeket-kezdtek-el-osztogatni-a-penzugyi-forradalmarok-439202
ORBÁN TAKARODJ !!! péntek, 06:53
Nem azzal van a gond - persze egy normális demokráciában azért azzal is... -, hogy kinek mennyire széles a jogköre, hanem azzal, hogy azt miként használja...
Financial Forecasts hétfő, 20:22
Valószínűleg már arra játszhatnak, hogy bejelentenek egy újabb jó nagy FED csomagot és akkor a piac mehet fel a mennyekbe... 
Financial Forecasts 2020. 06. 25. 18:23
A pláne az, hogy tavaly nyáron Lindauban, a bodeni tó partján 3,5 EUR-ért ittam egy korsó sört. Idén a korona őrület miatt még nem volt rá alkalmam, de hétvégén lehet, hogy elmegyek és megnézem magamnak, kiváncsi vagyok, hogy most hol tartanak az árak. Bár, ha azt nézem és amiket itt olvasok, Magyaroszágon már simán németországi bérek vannak, akkor meg mit csodálkozom, hogy Pesten 3,5 EUR egy sör??
Wirecard AG 2020. 06. 25. 13:35
Hatalmas arcvesztés ez a DAX-ra nézve... hogy lehet, hogy egy DAX komponensről, ami cca. 1 éve van talán benne ilyen derüljön ki. Miféle vizsgálat folyt ott, mielőtt eldöntötték, hogy beemelik egyáltalán az indexbe??? De mondjuk a vezetőséget is nagyjából páros lábbal logatnám fel. Szerencsére nincs egyetlen centet sem WD részvényben, de ilyenkor valahogy mindig átmegy a fejemen, mi lenne, ha holnap az én egyik papíromról derülne ki ilyesmi?? Ezért is nagyon fontos az okos diverzifikálás és ésszerű kockázatkezelés. Sajnálom, akik benne vannak.
ORBÁN TAKARODJ !!! 2020. 06. 19. 05:51
Most az egyszer abszolút egyetértek veled, az uniós támogatásokat meg kellene szüntetni. Lássuk meg, utána ki mennyire ügyes, mire halad. 
ORBÁN TAKARODJ !!! 2020. 06. 19. 05:47
Nyugodj meg, ha ott CSAK magyarok laknának, mindkét országrészben, akkor a liberális országrész lakossága csappanna meg jelentősen.
ORBÁN TAKARODJ !!! 2020. 06. 19. 05:42
Részemről toroczkait bármikor megfojthatják a rendőrök... ez nem azt jelenti, hogy egyetértek az amcsi rendőri intézkedéssel. Én CSAK toroczkairól beszélek.
ORBÁN TAKARODJ !!! 2020. 06. 18. 16:29
bayer?? azt a lényt (embernek sem nevezném) a megnyilvánulásai miatt nem nézem többe egy jó turhás köpésnél. Tőlem törölheti ezt a moderátor, ki is tilthat egy hétre, de az biztos, akkora egy tahó tuskót, mint az a bayer még nem láttam életemben. Szomorú - de sokat el is árul -, hogy a pártnak egy ilyen szócsöve van.
ORBÁN TAKARODJ !!! 2020. 06. 17. 05:21
Én már régóta folyamatosan azt írom, hogy az Orbán-korszak valószínűleg a névadó haláláig ki fog tartani - egy tragédia. Az ország morális fejlődését évtizedekkel veti vissza és bizony én csupán az elmúlt 10 év után úgy érzem, sajnos pont az Orbán érában kell élnem. Ha pedig ez az erkölcsi pokol még tényleg 10 évig tartani fog - ugyebár 2030-ig tervez, minimum, de valószínűleg akkor még nem fog meghalni és hát nem is a halálával tervez, szóval akár jóval tovább a nyakunkon lehet - akkor bele sem merek gondolni, hogy micsoda egy kifacsarodott, lelkileg megerőszakolt országot hagy majd maga után. Azt helyreállítani talán 3 generáció sem lesz elég. Ezt tartom legnagyobb bűnének! 
Magyarország politikailag és morálisan sajnos egy igazi banán köztársaság lett, csupán olyan országokban elképzelhető, hogy egy vezető 20-30 évig akár hatalmon van.
ORBÁN TAKARODJ !!! 2020. 06. 08. 05:36
Elolvastam a szoboravatón elmondott trianoni beszédet... hát, nem is tudom, akik ott álltak és hallgattak, hogy bírták ezt ki. Ennyi keserűség, ennyi elnyomott düh, gyűlölet, negatív kisugárzás, mint ami abból a beszédből átjön. Miért kell nekünk mindig sírni?? Semmi felemelőt nem érzek a beszéd kapcsán. A zsidókat sokan gyűlölik azért - nem akarom védeni őket - mert magukat kiválasztott népnek tartják - sajnos a magyar is elég antiszemita nép - de mi magunkat kiválasztott népként ünnepeljük. Miért nem hallok ilyesmit nyugat-európai vezetők szájából manapság soha?? Miért van az, hogy Európában senki nem "csatázik, harcol", csak a mi viktátorunk? Mi a jó benne?
ORBÁN TAKARODJ !!! 2020. 06. 08. 05:27
Ne várj választ. Olyan, mint a főnöke, sok a hablaty, de nem fogja minden kérdésed megválaszolni, csak ami neki tetszik. viktátor sem áll ki vitára senkivel...
ORBÁN TAKARODJ !!! 2020. 06. 07. 09:14
Ezzel a néppel?? Míg viktor ki nem leheli a lelkét... ez addig hatalmon lesz, az okos nép megválasztja méltó vezérét...
Trianon, 1920. június 4. 2020. 06. 07. 07:25
Aha, az a magyar, akinek az unokája.... akkor az, aki mondjuk elment Magyarországról, de szeretne esetleg hazatérni, ha nem egy ilyen csürhe irányítaná az országot, az nem is magyar már...??? Az az óriási baj, hogy a fidess és a fidessesek mindent úgymond kisajátítanak és mindennel valamilyen bélyeget akarnak beléd égetni. Lásd, mint az általad idézett mondat, vagy "az magyar, akinek fáj Trianon" és hasonló kirohanások, vagy éppen a kokárda. Mi van, ha ezek engem nem vagy csak részben érdekelnek, akkor már nem is vagyok magyar??? Hontalanná leszek, mert viktor és hívei úgy gondolják, vagy mi ez a baromság?? Németországban van azért egy-két szélsőséges, de valahogy még soha nem hallottam olyat, hogy az német, aki... éltem Hollandiában, ott sem hallottam ilyet. Miért kell, miért jó ez nekünk, amikor nemzetet akar állítólag a vezér egyesíteni, mégis kiközösít belőle - szerintem - nem kevés embert. Továbbra is kérdésem, ha egyesítenék újra Magyarországot, akkor mi lenne a terv?? Hogyan, miként, van e bármilyen elképzelés?? Vagy a falig nem akar elmenni viktor, csak jó felkorbácsolni újra valamivel a népet??
Trianon, 1920. június 4. 2020. 06. 06. 12:46
Rákattintottam a linkre... hát, meglepett, őszintén. Amúgy tőlem lehet bárki meleg, semmi gondom velük, amíg engem nem "zaklatnak". Az egyetlen problémám az csupán, hogy ma már túlságosan is propagálják, a melegség szinte sikk lesz lassan, na ezzel nem értek egyet. Egy gyerek, aki még nem érti esetleg, hogy ez mi micsoda is és talán még nem is foglalkozott azzal a szülő - vagy nem is akar, hogy ilyesmiket elmagyarázzon -, nos egy olyan gyerekben válthat ki furcsa dolgokat, ha ilyesmit lát. A nagy meleg felvonulásokkal sem értek egyet, hiszen a heterók sem mennek ki az utcára azt hirdetni, hogy "Hurrá, heteró nő vagyok, a f...t szeretem, vagy hurrá, heteró faszi vagyok és a jó kis p...t szeretem!". Ez baromság is lenne. Szóval nincs gondom a szabadsággal, akár házasodhatnak is tőlem, de vannak limitek, amelyeket szükségesnek tartanék. Persze lehet, hogy én látom rosszul, vagyok túl "finnyás"...
Trianon, 1920. június 4. 2020. 06. 06. 12:38
Kérdés, ezt kinek szántad? Annak, aki Trianon miatt sír még, vagy annak, aki ezt a jó kormányt szapulja? Trianon miatt már rég abba kellett volna hagyni a sírást szerintem, emiatt a kormány miatt meg mondjuk én speciel nem sírok, habár siralmas, amit csinálnak. Az én választásom ezen jó kormány végett a lábbal szavazás volt.
Trianon, 1920. június 4. 2020. 06. 06. 12:27
Maximálisan igazad van. Kövér az egyik legnagyobb gyűlölködő, persze vannak vakok, akik ezt nem veszik észre...
Financial Forecasts 2020. 06. 06. 05:10
Jól írod, önuralom kérdése, de amit leírtál első storyként... nos, remélem valóban, hogy a RIG esetéből tényleg tanulsz, mert az a helyzet, hogy ha így csinálod, akkor szerintem előbb-utóbb baromira nagy pofára esés lehet a dologból. Diverzifikáció butaság?? Igen, mondhatja talán ezt egy Buffet, akinek olyan piaci ismerete van, amilyen a legtöbbeknek nincs, ráadaásul rendelkezik 1-2 plusz infóval, DE ettől független láthattuk pont most, hogy még ő is tud - teljesen természetes - rossz döntést hozni. A kisbefektetőnek a megfelelő diverzifikáció abszolút létfontosságú, nem csak egyedi cégekre vonatkozóan, de nagyon kell figyelni szektor szinten is. Amennyit írtál itt az olajjal és olajos cégekkel kapcsolatban, nekem úgy tűnik, hogy nem csak RIG-ben vagy nagyon túlsúlyos, de az olaj szektorban is - lehet, hogy csak olajos papirjaid vannak??
Trianon, 1920. június 4. 2020. 06. 06. 04:58
Egyrészt én nem az állítólagos, hanem - SAJNOS részükről - a valós gyűlöletre válaszoltam, de azt hiszem abban, amit írtam semmi gyűlölködő nincs. Vagy az a bajod, amit bayerről írtam?? Az nem gyűlölködő, hanem nagyon sajnálatos tény. Légy szíves és írd már meg, mi az, ami gyűlölködő abban, amit írtam?? Martin Luther King nevét a fidessel, annak magatartásával, ideológiájával, a mai pártvezetés egyértelműen korrupt, tolvaj, diktatórikus, pitiáner vezetési stílusával bármilyen szinten is megemlíteni, bármilyen párhuzamot húzni egész egyszerűen gyalázat! Írhatsz te nekem erre BÁRMIT, te nagyokos fidess hívő, semmivel nem tudsz meggyőzni. Elég nagy baj, hogy nem tudtok pártotok és vezéretekkel szemben semmilyen szinten magatokba szállni és némi kritikát gyakorolni. Ebben semmi gyűlölködés nincs, csupán sajnálatos tények, amelyeket forgathathatsz, ferdíthetsz úgy, ahogy akarsz, jóérzésű embert nem fogsz tudni meggyőzni.
Trianon, 1920. június 4. 2020. 06. 05. 21:46
Érdekes, hogy viktorék ilyen nagy ünnepséget, megemlékezést kerekítenek Trianon emlékére. A reklámban megy az összetartoztunk, összetartozunk, közben meg ennyire megosztott, mint most talán még soha nem volt ez a nemzet. Egyik nagy nemzetegyesítőnk mondjuk bayer zsótika, aki azt, aki nem fidesses simán hazaáruló jelzővel illeti - és ez az élőlény a párt szócsöve, na igen, bizonyára csekély volt a felhozatal, ezért esett a választás egy ilyen mocskos szájúra (kérdem én, milyen lehetett a többi??) Amikor a külföldön élő, de anyaországban született magyarnak nem jut ugyanaz a jog, hogy levélben szavazzon, mint a határon túli magyaroknak. Amikor ha ellenzékben vagy, nincs jogod a parlamenti megemlékezésen részt venned, mert meg sem hívtak rá... lehetne még sorolni. ezek hogy mernek ilyen szerepben tetszelegni, hogy összetartozik itt bárki is bárkivel?? Valahogy nem értem, hogy a fidessesek ezeket hogy nem látják át...

friss hírek További hírek

 • BÉT
 • Indexek
 • Deviza
   • Forgalom
   • Nyertesek
   • Vesztesek