Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
És még a sajátjukat sem veszik, ez figyelemre méltó !!!! Hazai részvény : 0% Régiós részvény : 0% Nincs több kérdés ........ De vegyék a kicsik , és vegyétek , mert a profik nem veszik :)
Hangya nem tácol a tücsök kapkodó zenéjére. Érthető? Napi ki be ugrálás, hogyha a hisztériás megnyilvánulásokra hallgatnék, akkor az OTP 240% nyereség nem lenne + 2 osztalék + az idei, dettó Mtel 500. Lásd Trollmentes topic.
Most volatilis idők jönnek,Én csak figyelek, és van pl (kevesebb) Appeninn is, mikor is volt az 300? vagy Waberers csőd! 1000. Istenem! A sok megmondó, lényegében csak ki be ugráló.
Alanfednek válaszoltam shortos topikban erre Bemásolom erre vonatkozó gondolatomat ...... Bux sajnos más eset. Itt egy kis piac van, és shortot nem ismerik itthon, meg eladást. Latod itt is mi megy. A shortos aljas az embereknek. Pénzügyi kultúra béka segge alatt. Eladni sem tudják veszteséges poziciót, nemhogy shortolni. Nyereséges meg csak visszaolvad. Pánikban adnak, akkor meg már fordul. Ma jött Richter gyors. Itt a kis piacunkon mindig vsn indok fel. Elso, hogy mindenki csak venni tud. Masodik, hogy alapkezelok nem tudnak mit tenni az emberek penzevel, mint venni a fos reszvenyeket, ami tovabbi felhajto ero. Nekik nincs mit vesziteni. Kapjsk a milliardokat, amit el kell kolteni, ebbol vsn bonusz, jutalek, es miert ne. Ha bukik a nep, vallaltak, hogy eshet a piac, ezzel el van intezve. Beshortolni itthon nem tudnak. Buxot is csak Erstenel tudjuk shortolni. KHnal nincs is Bux koveto hati. Sp dax short euro certiben van. A vilag beszivta ezt a piacok csak felfele mennek elvet. Tehat mivel itthon pici a piacunk, igy elviszik siman ellenkezo iranyba, plusz minden nap váratják a népet mindenféle dumával. 3éve minden nap holnap béke lesz ukrajnában duma, erre zsákolnak, aztán gyorsjelentés minden nagyon jo, extra profit duma, utána osztalék duma, utána jobb lesz a gazdaság. Közben végig rekord infla, és recesszios adatok jöttek. Ez van. Ezt kell elfogadni. Azért a puskapor mindig bekészítve nálam. Én elvagyok a napi daytrade stratégiámmal. Ami fix állampapír pénzeim mellé jön belöle, minden nap ajándék.
Utána nem modosithato az ajanlat. Telin potyogim, nem megy modositas, lefagyott az egesz 92060as vezrlem utan. Oke, alig birtam nyitni uj ablakot uj megbizas 92250ig tudtam visszavenni,pedig 92100on ott allt sokaig vevo. Rohadjanak meg
Nekem még van tegnapról van bőven, s nyitóban még bővítettem . Ma 10 után várom az esést, most még kiráznak pár shortost... szinte nem adnak semmit, kivárnak a borítással....
A mai nap megint egy nulla... holnapig kivárok .... de látni mennyire mutyi minden.... otp-ben percek óta nincs kötés...van amikor leöntik, kikapják...mol , richter úgyszintén....
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!