Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Hati egyre rosszabb... napizni szinte már lehetetlen benne...a tegnapi longjaimat ki is vágtam...de ez a kt már nem jó shortra, s alá is pakolták a vételi oldalt....longra meg minek ,amikor otp és mol is hamarosan lefordul...richter meg szenvedés...
A Bux abszolút nem reprezentánsa a magyar gazdaságnak. 3+1 nagy cég dominálja, amiből 40%-os súllyal egy nemzetközi szinten is elég jól menedzselt bank szerepel. A magyar gazdaságra jellemző döglődő kkv-k és feldolgozóipari multik jelenleg szinte 0 súllyal szerepelnek.
-Jó napot! Private Banking friss:-BUX napi: A 93 750-es szintről lefordult a görbe, de ez
még nem nevezhető egy erős tetőpontnak.
Olyan helyen van az index, ahol nem a legjobb a hely
a kereskedésre. Szűk stoppal esésre lehetne
kereskedni, de ahhoz meg még nem jött igazán erős
eladásra utaló formáció.
Ilyenkor be kellene szűkülnie a mozgásnak, hogy egy
újabb jelzést kaphassunk.
A 87 500 környéke pedig támasszá vált az erős
emelkedés miatt, ez könnyen visszatesztelhető
lehetne.
Ellenállások: 93 750; 96 875.
Támaszok: 78 125; 75 000; 71 875.
Miert gondolod hogy arjegyzo. Siman lehet, hogy valaki hosszutavra bevasarol ? En mult heten ugyan ezt tettem 96e csak kiszortam penteken. most pedig kivarok.
-Erste:-Már pénteken új csúcsot döntött a BUX, de erre ma rátett még egy lapáttal az index, és lényegében már a 95.000 pontos lélektani szintet ostromolta. Továbbra is pozitívnak véljük a magyar részvénypiacot, és a technikai kép is partner lehet a további emelkedésben. Támaszt a korábbi (márciusi) csúcs jelenthet 93.042 pontnál.Támasz és ellenállás szintek
Én be sem tudok lépni erstébe. Telon vagyok, erste netbroker nincs. Pro nem megy telon. Marad a semmi. Kincstár legalább ad belépési es kereskedési lehetőséget minden percben, pedig ott nem kell daytradrlni. Ha erste nem ad lehetőséget, akkor nem kereskedünk. Számlák ki lesznek utalva. Nem gondolják szobafogságban leszek, és csak számîtógépen kereskedek hatival a xxi. Században
En mult heten kitaraztam. mindent eladtam. MOL, OTP es a BUX hati longookat is. Most full Cashben varom a fejlemenyeket, 15 konti shorttal. 97050rol. Nekem az a meglatasom, hogy itt most lesz esely ezt visszavenni 96 kornyeken a kovetkezo 1-2 hetben. Meg ranyitottam egy napi shortot az Otira. Meglatjuk. A tozsde kiszamithatatlan, mindenki emelkedest var a hetre... ilyenkor valami erdekes szokott tortenni.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!