a jövő lehet a geoakku-is de szerintem más is-mindenesetre -nekem jo volna jo sok geoakku és nincs probléma az áramszünettel.vizem van egy forrás igaz egy kilométer.-fám egész erdő-cserépkályha van-és ha van akku akkor ideig hűtőgép is van a többi nem kell -illetve pince.világégés idején.és lehet nem vagyunk messze.
gondolom azé mert már tuladott bőven.de hát ez pici részvény a kutyát sem érdekli.viszont ha lenne pár tökös haver simán spekázhatnának agy duplát 10ft ig-sőt
lehet az-viszont sok kicsi részvény van minek pont ide jöjjenek a spekák-amugy 3 ember simán 10 ig el tudná spekázni -pláne ha lenne hir is-mondjuk egyiket sem várom-én is beragadtam ide ,majd év végén meglátom mit csinálok ezzel a részvényemmel.
Ha gondolod gyere majd a STOCK(holm) szindróma fórumba. Appból kiírtottak, mindegyikből mert leírtam a véleményem. Bírom, hogy veled lehet kritikát megfogalmazni és nem értesz bele személyeskedést. Bocs, hogy ide írtam, de oda már nem tudtam. :D
lehet -én akkor bizakodom ha bedobják a standardot-az itt vizválaszto lesz.ez az akkutéma is lehet nagydobásw pont a háboruzás miatt is-de a napelemek miatt is-szerintem akkumulátotéma fel fog értékelődni-mert valahogy tárolni kell az energiát-lásd az egyre több áramszünetet-hiszen nem süt mindig a nap és a szél sem fúj.máshogy nem megy-amugy orbánék évtizedekre terveznek mondjuk háttérhatalom meg évszázadokra.bár én már inkább esetleg évtizedek-mert tul sok idő itt már nincs az emberiségnek.
nálam a részvény darabolás a kakukktojás. Azt nem tudom hova tenni, vagy is inkább úgy fogalmaznék hogy ebből gondolom hogy nagy dolog lehet a háttérben.
ez a cég nem sokáig lesz Xtend kategória, de nagyon egyet tudok érteni veled. láttunk már ilyet pl. Opus 100ft körül, forgalom nélkül shortolták majd mit műveltek vele.
Inkább azt látom, hogy az emberek hite az Xtend vállalkozások iránt rendült meg...jogosan... Ott a NAP, kiderült, hogy a Matolcsy maffiáé... Ott a Gloster, bár már nem xtend, de ott is ment a Szekeres felduma, hogy 2000 forintot ér meg stb 850-ért meg pakkot ad el és nyomják az árfolyamot le... De az összes többit meg lehet nézni...gyalázat mind, Multihome :D Létezik az a gharázscég egyáltalán? :D Vertikálnál a nagy tulaj adja a papírját, pedig példa értékű az eredmény... KermannIT, majdnem 60 Ft az EPS erre senki nem meri venni, pedig a 2027-es terveket elérte tavaly... Fosnak a befektetők
Jövő héten kezdik átadni a munkákat ha jól olvastam akkor ezeket az elhúzódó munkákat októberig lezárják úgyhogy szerintem egy hónap múlva lesznek már bevételek is
Olyan buli 100 évente van...a csillagok állása, a környezet...minden nagyon tökéletes volt akkor...ha most lenne OPUS nem lenne 100x árfolyam...max egy 10x
ÉPDUFERR Nyrt.
https://bet.hu/site/newkib/hu/2021.12./BET_Xtend_Piaci_hatarozat_128642995