Üdvözletem! Tud valaki valamit mikor várható a MRP indulása? csak az összeget (2*50 millió Ft) és a határértékeket találtam (1-10 Ft között) Amikor van forgalom, azokon a napokon mindig van nagyobb tétel piaci vásárlás. Erről vélemény? Esetleg veszik már? Köszönöm
Látod! Aki keres,az talál. Már réges régen kutakodtam mint te, ezért szálltam be most már több mint 3millió papírral. Mondtam hogy 4 alatt jó beszálló.
igen , ezeket már olvastam....de azért köszi! És múltok amikor beírtam , hogy NER szálon futnak itt is a dolgok , már nem is tudom ki ...esett nekem... , hogy ez nem NER közeli cég.
hoppá ....ide vezetnek a Geoakku-s szálak : Az Alliance Jura-Hongrie Zrt. szintén Ducsai Ákos neve merült fel. Alliance-Jura Hongrie Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt.Erős fideszes csapat, komoly nyerési esélyekkel, NHB-s kapcsolatokkal. A cégvezető Kecskés Egon a balatonfenyvesi és alsóörsi kikötők körül vállalkozó Deák Gábor üzletember társa, ők a nagy vitorlázó hírében álló Szemerey Tamás (az NHB tulajdonosa) környezetéhez tartoznak. Rajtuk kívül a cégben a pályázatírói világ korábban rendkívül sikeres két üzletembere, Tóth János és Ducsai Ákos (Tenderauditot) bukkan fel. Ducsai akkor vált ismertté, amikor 2016-ban pár napig a Figyelő tulajdonosa volt.
A Geoakkunál egy Ducsai Ákos név merül fel. Vajon az a NER közeli Ducsai Ákos lehet aki az SZE Kutatás + Fejlesztési Kft. vezette , mint ügyvezető igazgató?
ÉPDUFERR Nyrt.
https://bet.hu/site/newkib/hu/2021.12./BET_Xtend_Piaci_hatarozat_128642995