Topiknyitó: user01 2021. 12. 01. 17:40

ÉPDUFERR Nyrt.  

Még egy cég jön a BÉT-re
https://bet.hu/site/newkib/hu/2021.12./BET_Xtend_Piaci_hatarozat_128642995
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Tutidolog
Tutidolog ma, 09:27
Előzmény: #14936  Bence
18,4-en van a legjobb vevő jelenleg több, mint 100K-val, ha gondolod...
Bence ma, 09:04
Előzmény: #14931  Tutidolog

Köszi,már az OTP.-vel optimalizáltam,csak el akarom adni, és másba tenni, ez most nem pörög.
qpec ma, 07:41
Boldog Bekes Karacsonyi Unnepeket kivanok minden kedves üzlettársnak!
HS!!!
ronaldinyo
ronaldinyo hétfő, 19:03
Előzmény: #14930  Bence
a topiktól megtud?
ronaldinyo
ronaldinyo hétfő, 19:02
Előzmény: #14928  Bence
szép karácsonyt-gyalog
farkasfu
farkasfu hétfő, 17:19
Majd a kövi körben! 
Jelenleg zajlik a korrekció ~22-ről....
Tutidolog
Tutidolog hétfő, 17:01
Add el majd jövőre, akkor ott biztos el fog menni.
Ha még 2025-ben szeretnéd eladni az adóoptimalizálás miatt, akkor viszont lentebb kell állnod szvsz. 
Bence hétfő, 16:56
Előzmény: #14929  Tutidolog
Ohh basszus, hát nem tudok megszabadulni tőle.20 ft-on állok.
Tutidolog
Tutidolog hétfő, 16:47
Előzmény: #14928  Bence
A reál 18,2 Ft.
Könyvet inkább nem teszek be, mert az szét van esve az Erste-nél.
18,2-es vevő 2 külön soron van, közte pedig van egy 18,3-as vevő is, szóval elég viccesen fest :)
Bence hétfő, 16:43

Kaphatnék egy reált?És hogy járt az árfolyam 20 ft-nál?
Researcher
Researcher hétfő, 16:36
Előzmény: #14926  Atti67
Egyetértek! :)))
Atti67 hétfő, 16:33
Nem is kell hinni ezeknek a chartoknak.Ha veszik emelkedik,ha adják esik.Pingvinek,madarak kutya fasz..k nem számít.ha kijön egy jó hír,akkor szárnyalás.Ezek nincsenek a chartokban.Ennyi.....
ronaldinyo
ronaldinyo hétfő, 16:16
Előzmény: #14921  Flagmester
mihezM? a túrórudihoz?
ronaldinyo
ronaldinyo hétfő, 16:15
Előzmény: #14920  viborg8
azért hagyjuk a propagandát ennek kb a fele sem igaz
Tutidolog
Tutidolog hétfő, 15:58
Előzmény: #14922  Counter
Jah, semmire sincs gari az elemzései szerint. (hozzáteszem, hogy nyilván nem lehet garanciát vállalni, hiszen bármi megtörténhet, váratlan hír jöhet, stb) Mehet le és fel is.
Szóval pont előzőek miatt szvsz nem nagy segítség az elemzései, de ezt mindenki maga döntse el...
Counter hétfő, 15:52
Tök egyszerű és egyértelmű a helyzet ff chart-jaival: Felfele is, lefele is vázolja a lehetőségeket a sávokkal, ellenállásokkal, támaszokkal. Sosem írja hogy melyik fog bekövetkezni. Amennyiben azt írja, hogy ez a tapasztalat, akkor arra inkább lehet számítani, de egyáltalán nem biztos hogy az fog bekövetkezni. Volt az egyik topic-ban eszmecseréje (nevezzük annak) az egyik fórumtárssal a valószínűségekről. Bármenyire is valószínű az egyik irány a háromból, gari nincs arra hogy az fog bekövetkezni. Számtalan dolog fordíthat, befolyásolhat rajta. Az időtávra ugyanígy nincs gari.
Flagmester
Flagmester hétfő, 14:33
https://ibb.co/TBYnGg7x
Kilövésre felkészülni! 
Már nem kell túl sok az óriás zöld rudihoz! 
 Hajrá! ;)
viborg8 hétfő, 13:33
Előzmény: #14917  ronaldinyo
Colop te mit vartal mikor az egesz Unio le van rohadva.Nemet gazdasag a beka segge alatt es az kihat mindenre is.Az europai unio felbomloban van.Bar lassan de ebrednek az emberek.A migriket mar a tengerparton meg kellene allitani.Uszkaljanak a vizben a hajoikkal 1-2 honapig.Nyugaton a migriket simogatjak,mig a rendes melosokat meg szopatjak ezerrel.Valakiknek meg kell termelnie a segelyeket.Migrik nem dolgozni jottek.Migrik,haboru es covid.Ennyi a baj.5 ev ment a kukaba.
ronaldinyo
ronaldinyo hétfő, 13:32
persze aki inge vegye csak magára-vannak bőven
ronaldinyo
ronaldinyo hétfő, 13:32
hiába minuszolnak dagonya és lusták ennyi-már rég ausztria szintjén kéne lennünk.a mostani szintjén-sőt
ronaldinyo
ronaldinyo hétfő, 13:22
Előzmény: #14903  Funnyman
negativ az nem lesz-sajna totyognak.mint ahogy az egész ország dagonya
farkasfu
farkasfu hétfő, 13:04
Előzmény: #14913  raus
Ez megint ferdítés, hazugság, egy elemzésből kiragadtál egy részt! 
Hol van a 12, amit reklámoztál? Én nem írtam ilyet! nem az első hogy ilyenekkel hazudtolsz meg. Kicsit uncsi már.
Miért nem beszélsz 25-ről is? Nyilván, mert fogalmad sincs az egészről! 
Direkt nem írtam célárakat és erre ki is tértem! Egyszerűen nem tudjátok páran megérteni és egyből cirkuszoltok! Lásd deltát is. 
16-17 körül nagyobb támasz van és a 25 körüli ellenállás, ha nem jött volna le! 
Mindkettőről elmondtam a véleményem. A kettő között is van élet, de ezt nem véletlenül nem részleteztem, csak egy másik kommentben, de neked így is el kellett ferdíteni! 

Csináld nyugodtan, ásd a vermet magadnak..🤣🤣🤣 no problem
Szólj ha kell segítség! 👍

A másik pedig, mi köze/közöd a lelki állapotodnak az én anyagi helyzetemhez? Fújod egyfolytában a hülyeséget, mert olvastál valakitől, valamit a fórumon. Legalább lenne fantáziád valami újat kitalálni és nem egy gyors 200-400-t várni az épdun, amikor a 20-t sem bírja sokáig..
Témát lezártam!
r19.2
viborg8 hétfő, 12:52
Előzmény: #14913  raus
Mindenki a sajat szerszamaval verje a csalant.Tuti tipp nincs a tozsden.Farkasfu profi.Kar szamonkerned erte,mert ingyen es onzetlenul csinalja.Ha a helyeben lennek semmit sem tennek kozze.Az embereknel nagyobb allat nem letezik a foldon.Ide jutott a vilag 2025-re.Sajnos ez meg lesz rosszabb is.Ev vege van itt mar a fu sem no.Varjuk a jo hireket.
tropy hétfő, 12:37
Minden egyes portfolio fórum drámatagozat lesz egy bizonyos pontos, hihetetlen.
raus hétfő, 12:17
Előzmény: #14912  farkasfu
App topik 14:44 tegnap, te  irtad ezt is erről
“ A sok beragadtnak elfogy a türelme, akkor a kék támasz szart sem ér majd! Célárakat, szinteket, érthető okok miatt, nem mutatok egyik irányba sem, nem kell a feszkó, de van egy mondás az ilyen hosszú korrekcióra! Ami nem tud emelkedni az esni fog! “
Mindegy azt írsz amit szeretnél 
Azt nem értem ha te a chartokon látsz előre mindent miért nem vagy laza milliárdos aki csak olvas napozik csajozik a Maldív-szigeteken?!
farkasfu
farkasfu hétfő, 11:49
Előzmény: #14901  Counter
Köszi hogy "helyre tetted"!
Sajnos vannak ilyen hazugságot terjesztő emberek bőven a fórumon, akik miatt tart itt a fórum színvonala! Nem passzióból harcolok velük és megyek bele a vitákba. Olyanokat állítanak az elemzések kapcsán, ami ferdítés és hazugság, hogy lejárassanak. 
raus nem gondolkodott megint, csak a lejáratásomra! Mi az ábra és lehet a következménye az ilyen hazugságoknak rátok nézve? 
Az egyik legnagyobb gyűlölőm kritizálom szerint, azért teljesülnek a céláraim, mert követnek az emberek. (Szóval nem azért mert helyes volt az elemzés, de akkor miért is követnek?) Ez persze nem így van igazából, hogy engem követnek, hanem a trendet! Sokaknak ezt elég nehéz megérteni. 
A lényeg amiért ezt felvetettem, hogy raus benne ül a papírban, lehet, hogy bukóban és várja az emelkedést, de "álhírt", hazugságot terjeszt rólam és az épdu leendő árfolyamával kapcsolatban! 
Nem gondol arra, ha tényleg adnak az elemzésemre, a következő ember aki olvassa a kommentjét, az már nem ismeri ténylegesen, hogy mi volt benne és adja tovább, valakinek a 12-s irányt és így tovább, akik olvassák. Nem velem szúr ki igazából raus, hanem a veletek és akik elhiszik, majd esetleg elkezdik eladni, vagy éppen nem veszegetik tovább a papírt. 
Ha nem veszik, akkor lehet elkezdi lefelé venni az irányt az ő hazugsága miatt!? Na és akkor kit fognak okolni érte megint? Hát farkasfu-t, mert ő beszélte le és akkor már senki nem emlékszik rá és nem érdekli, hogy ez hazugság volt, vagy mi az igazság! Na ezért megyek bele a vitákba és harcolok a trollokkal!

Nagyon Köszi, hogy helyre tetted a dolgot, de sajnos kevés ember hajlandó az ilyenre. Egy kezemen meg tudnám számolni, akik hajlandók rá, pedig az elemzések chartjait, amikor felteszem, rövid időn belül 100-an is megnézik, gondolom használják is..
Arról nem is beszélve, hogy hányan láthatják egyenesben a részletes verziót! 

Ja még egy pár szót a részletesről, ha már szóba hoztam és nem tettem fel neked. (nem te vagy az oka) 
Sajnos vannak olyan emberek közöttük, nem csak egy, persze ameddig megengedem nekik, akik szabadon turkálhatnak minden részvény elemzése között, amit elkészítek és ide nem kerülnek fel. 
 Erre mit tesznek (tisztelet a kivételnek és a többség az) ezek az emberek? 
Hogy nevet ne említsek és nevezzük mondjuk "kojatimedve-gombóc"-nak, vagy inkább gombócoknak, artúroknak, mert nem csak egy személyről van szó! 
 Na ezek az emberek használják a chartokat rendszeresen a kereskedésükhöz és amikor jön a feltüntet korrekció, stb. és ez netán elhúzódik, vagy nem teljesen úgy alakul, ők pedig nem lépték meg, akkor elkezdik, vagy elkezdenek engem fikázni itt a  fórumon! (Még egyszer, tisztelet a kivételnek, mert a többség nem ilyen! )
Ők biztos gerinces emberek ugye?  Csakhogy értsük egymást, vagy engem, hogy miért vannak az én megjegyzéseim is. Nincs itt semmi nagyképűség részemről, sosem voltam az, sőt az ellenkezőjét állítják rólam. 
Kell néha tudatni velük, hogy én tudok róluk. Persze bezárhatnám a "boltot", ahogy néha teszem, de többséget büntetem olyankor. hmm
Csak azért írtam ide a végére ezeket, mert nem látszik, h mi folyik a háttérben. 
Amúgy lényegtelen, mert mindenkit a pénz hajta és ha mellé nyúl, akkor úgy is kell egy bűnbak! 

Boldog Karácsonyt neked!
farkasfu
raus hétfő, 10:06
Akkor olvasd el negatívan jellemzi és lefelé várja 
Igazából mindegy mit ír hisz anno írta hogy 27 majd 32 azt nem lett
Meg, ha igazi menő lenne nem is írna mert lenne 20 milliárdja a “ biztos chartjai miatt”
ronaldinyo
ronaldinyo hétfő, 09:59
14.60 ig 346 ezer
ronaldinyo
ronaldinyo hétfő, 09:59
1 misi 20.80 ig
ronaldinyo
ronaldinyo hétfő, 09:49
Előzmény: #14907  Tutidolog
nem várok én semmit.ez tapasztalat-és ha nincs hir igy lesz-és kötve hiszem hogy februárig lesz hir
Tutidolog
Tutidolog hétfő, 09:42
Előzmény: #14905  ronaldinyo
Akkor állj be 16-ra és várd ott!
Nagyon régen volt 16 Ft-on és amíg a GeoAkkuról nem jön ki negatív hír (reméljük, hogy csak pozitív jön majd), addig szvsz nem is fog addig lemenni.
Bence hétfő, 09:37
R
.19.40
ronaldinyo
ronaldinyo hétfő, 09:15
csorgás le 16
Tancsapda65 hétfő, 08:19
Legutóbb 17-en volt nagy pakk átadás, az elmúlt héten meg 20 körül nagy bevásárlás. Szóval lesznek itt rendesen fejlemények, csak győzzük kivárni! És ez utóbbi a lényeg a kivárás! 
Funnyman hétfő, 08:02
Előzmény: #14900  raus
Hír nélkül se fel se le. 17 alá nem megy, csak negatív MVM esetén 
ronaldinyo
ronaldinyo hétfő, 03:29
26
Counter vasárnap, 21:23
Ezúttal sem írt olyat, hogy ő hova várja.

Topik gazda

user01
user01
2 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek