sajnos a 2008ban indult topik müködese ellehetetlenült (az eredeti moderator mar nem aktiv, a portfolio moderator pedig többszöri jelentes ellenere sem kezd semmit a kialakult helyzettel), remelhetöleg itt folytatodhat tovabb egy kevesbe szürrealis diskruzus
A panny esetén ez évek óta megvan, mégis kerüli az összes alapkezelő.
"Csatári László, a Trustify Befektetési Alapkezelő Zrt. igazgatósági
tagja hangsúlyozta, hogy az alapkezelők számára a legfontosabb kérdés,
hogy az energetikai fejlesztések mögött reális üzleti modell és mérhető
megtérülés álljon"
Teljesen együttérzek veled. Én kb. 10 éve vettem 300Ft körül a legtöbbet (aztán később még vettem hozzá, de jóval kevesebbet) és úgy gondoltam, hogy 2-3, max. 4 év múlva kb. itt lesz az árfolyam, mert a csapból is a geotermia, ill. a zöldenergia-átállás folyt. Aztán azóta a többit meg tudjuk. Mondjuk, ha akkor lakást veszek belőle, akkor kb. ugyan itt járnék, de azért ennél én is sokkal többre számítottam.
Sokkal jobbak a mai S-Crossok, de értem. Ma én is veled voltam 1845 packban egy kicsivel. Korábban vettem TBSZ-re, hogy majd eladom a normálról, de venni könnyű volt, most eladtam normálról.
Kellemetlen lehet a portfolionak, hogy egyrészt hallgattak eddgi a Pannergyröl, másrészt a Richterre írták meg, hogy ki fog törni, ehelyett a PannErgy tört ki.
Én a saját részvényeket kivenném a számításból, és a tulajdoni arányokat annak korrigálásával számolnám. Azaz a nagytulajok részvényszámát az srv csökkentett részvényszámhoz viszonyítom, az az effektív tulajdoni arányuk.
PANNERGY - moderalt