A szelvényvágás után lement a 200 napos alá, majd vissza, még lehet megint benéz alá egy kis időre, csinál egy dupla aljat és szép komotosan emelkedhet visszafelé ahogy megszoktuk tőle.
Ez is egy vélemény mondjuk. Ha ennyire biztos vagy benne, akkor lehet shortolni szaporán a részvényt. Viszont kb. MINDEN fórumba beírtál egy véleményt és ahogy látom csak a iocharts.io információkra hagyatkozol, ami nem egy jó ötlet.
Erste Investment Kimutatás alapján május 12-t írtak, gyakorlatban péntek reggel kaptam meg. Az biztos, ha megfeleltél az osztalék feltételeinek, akkor már látnod kellene, hogy kifizették.
Most mennyit fizet a prémium állampapír fizet? ~6% és ~6,6% (3 év és az 5 éves)? Igen, ez mondjuk hosszabb időre befektetés és kell majd hozzá egy magasabb kamat is. Mindenki eldönti mennyit szeretne kockáztatni és mekkora nyereségért, mindezt részvényben vagy állampapírban. Meglátjuk majd egy-két év múlva. :D
Az a gond, hogy jövőre 10% felett fog fizetni a Prémium állampapír, tehát sokan fognak majd kiszállni, max 1550-1650 között várható az elkövetkező időszakban. Sajnos feljebb már nem várom, csak jövőre. Hacsak valami nagy biznisz nem jön még idén.
Az olyan 6% 2k esetén, persze ez csak várakozás a részükről (mondjuk ezért ez se rossz) Saját vélemény, de 8,5-9% reálisabb lenne, de egy év múlva meglátjuk kinek lesz igaza. :D A Q2 eredmények erősek lesznek megint, utána meglátjuk. Én már pár bizalmat szavaztam a részvénynek, jól bírja a negatív híreket, háborút, stb. és van benne emelkedési potenciál.
Nagyon stabil, ígéretes cég, érdemes tartani belőle. Bármikor bekaphatja egy nagyhal! Ami furcsa nekem, hogy a concorde nagyon szerény osztalékkal kalkulál...
Ezt tudtuk eddig is, a 2022 Q1 eredmény csak hab volt már a tortán. :D Ha jól emlékszem a Concorde-nál régebben is 2000Ft volt a célár (osztalék után persze) Én mondjuk 1850-1900Ft-os sávba várnám ebben az évben, de ez legyen a legnagyobb gondom.
Az osztalék fizetéssel nincs gond, csak úgy néz ki a KBC kicsit ül a pénzen. De ahogy hallottam sokaknak megjött már. Én meg azt hittem, hogy az Erste a leglassabb, de tévedtem. :D
Az a fura, hogy a Telekom osztalék tökéletesen pontosan megjött KBCre is, szóval nem értem mi történik... Pénteken meg kellett volna érkezzen, ahogy máshová is megérkezett ...
Újabb gyönyörű jelentés! Ami pedig ismét egy lépés az idei év után várható szép osztalék irányába. Van még benne tartalék, Afrikában is egyre aktívabbak. A Kbc-nél még mindig semmi osztalék ügyben..!
Állami Nyomda