Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Mondasz vmit Palcsi! Nem volt időm a swingre, anélkül nem érdemleges.Infó gyanús helyzetek voltak a papperban, még vannak is. Én 8-10 x szorzót várok rövid időn belül,max nem lesz igazságom.Átpoziztam ritkaföldfémekbe, mert ez az ökör világ fegyverkezik.
Mondtam neked anno hagyd ezt a papírt ..Ha valami lenne lesz bőven idős visszajönni . De nem majd ez lesz meg az lesz kánaán lesz . Semmi nem lesz . Ahol egy szarházy vezetés van az is marad . Jöttél volna vissza ezüstbe , aranyba.. jól eltüntél ilyen gagyiba ..
Azt hozzátenném még, hogy a zsilip technikával megveszi nekik a cég a részvényeket, majd odaadják nekik mint lrémium, majd ugyanezzel a technikával meghúzzák és csoportosan véletlenül eladják magas áron! Ilyenkor arra az elegáns megoldásra gondolok, mint ami a jogász című filmben történik Braddel.
Most komolyan, nem igazán gondoltam,hogy írok,de ez ( is ) a cikk újbóli elolvasása újfent elgondolkodtatja sok mindenben az embert. Először is, nem tehetek róla( biztos elfogult vagyok ) , de ettől a Bodza embertől kiver a víz. Mindig csak a félredumálás és magyarázkodás. Kamatozó részvények : limitált számú szavazat. BODZA EMBER !!!!!!!!!!!! Viszont cserébe mondjuk kapnak évi 10 % pénzt , mondjuk az én nyereségemből is mint részvényes. Ennek örüljek. Olyan mintha én is a részvényeim után mondjuk kapnék jelenleg 15 millió forintot !!!!!!!!!!!!! Érted BODZA ember ! És hát a bizalom . Milyen bizalma legyen bárkinek is amikor DELTA vezetők összehangoltan eladtak. Mondjuk érdekelne az is ha megvizsgálnák ( költség hatékonyan használjátok-e a pénzt ),hogy a cég milyen autókat használ,mire költ pénzt. Indokolt-e vagy olcsóbban is meglehetne oldani. Milyen autót használsz Bodza ember ? Lehetne gyengébb minőségűvel is gurulni Budapesten ? A másik : Arról miért nem beszéltek,hogy BÖRTÖNBE ülnek -e azok a személyek akik 210 forintot és 28 milliárdot hazudtak a BÉTRE jöttetek ? Annyi,de annyi félrevezető megnyilvánulásotok volt !!!!! És még annyi,de annyit írnék,de inkább nem folytatom. Csak annyit kérek . A kisrészvényesek nevét a szátokra ne vegyétek ! UNDORÍTÓ , gerinctelen emberek vagytok. Így jártam, jártunk. Most már kivárok. A többit rátok bízom. ui: Lassan 1 éve beszéltek az új tevékenységi kőrről. Miért mindig a mézesmadzag ? Szégyen a viselkedésetek. Tényleg,még a fórumot sem érdemes olvasni,mert csak előjönnek bizonyos gondolatok. Felejteni,felejteni. Legjobb lelépni.
Ha kapnának nagyobb figyelmet. Lenne egy komolyabb bejelentés. A jövő árazásáná,l akár be is lengethetnék. Persze ez fikció részemről, de mozdulhatnánk már!
Vicus!Aug. 31-ig elvileg teljesítettük a szabott feltételeket.Ennek elbírálása és jóváhagyása még nem történt meg, akár október végéig is húzódhat.A “hazahozott” pénz felosztása pedig már elkezdődött ,jóllehet még a távolság, mint üveggolyó!!!!!.Sőt az előszerződések folyamatban vannak, zömmel külhoni érdekeltségű cégek megbízásával.Előfinanszírozású a támogatási feltételrendszer.Már júliusban felvett a kormány 3 yard eurót annak okán, hogy …………………! Érzelmi megnyilvánulásokra és kirohanásokra nehéz alapozni.Azt kell erősen figyelni,hogy a “hazahozott” pénzekből kinek mennyi jut,mely szektorban,milyen visszaforgatási rátával.Amennyiben most direkt szűnik meg kb. több 10000 munkahely ez miatt, ki fogja a költségvetésben a hiányzót megfizetni és őket eltartani.Az olló nyílik.A lényeg, az eladósodás törvényszerű.Hitelspirál ,mivel forrásunk nincs dekralálható.A mondandóm lényege, hogy a delta az elnyert megbízások, keretszerződések finanszírozását milyen forrásból oldja meg,úgy is mint bárki más Magyarországon ha pénzhiányos?Hitelből!!!A delta jelenleg mozgásképtelen, forráshiány,liquiditás hiány okán! Lehet engem ekézni,csak miért nem valósulnak meg az eddig elnyert felhatalmazások??December előtt ide semmilyen EU.s pénz nem érkezhet hangsúlyozom az augusztusi megfelelést illetően.
akvizíciós program lezárásával a vállalat növekedési pályára áll. A Delta Group Nyrt. leányvállalatánál korábban elhatározott tőkeemelési folyamat hivatalosan is átvezetésre került, és a Cégbíróság azt 2026. szeptember 4-i dátummal bejegyezte lassan beárazza a papir sztem, utána osztalék. reméljük igy lesz, és gyorsulnak a történések.
Na,megtudhattuk, NINCS NÁLUK GYOMOR IDEG ! :-) Minden csodás cégen belül. Boldogok, jók, és még sorolhatnánk. Mint már írtam, ( idő távtól függetlenül ), ezek nem 50-100 forint között fogják eladni az Mrp-s részvényeiket-. Most másról : hír lesz,mikor nem tudjuk. Viszont érdekelni fog ,hogy lesz -e előtte " DELTA részvény "bevásárlás" , esetleg .................. :-) Az árlenyomás függvényében az igencsak duplán undorító lenne. Szóval a ................................ emberek most vegyenek ,ne a bejelentés előtt. Még a látszatát is kerüljék a Bennfentes kereskedésnek. Nosza, vásároljatok.
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.