Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Az diszkgráfia lesz, de nem fontos. Szerintem egy fórumon manapság már nem annyira fontos a helyesírás. Vesszők, ékezetek, sokan mobilról írunk stb., kár ezen rugózni, ez van.
igen megvert a sors 8 elemim van de gyerkorom ota dikleksziás betegségem van ami azal jár hogy nehezeben irok mint a te fajtád de én töbet nem szolitalak meg te se ted kérlek 4 unokam van felneveltem 3 gyereket eltemetem már vagy 15 embert majd neked bozonygatom hány éves vagyok
Nem lehetne ezt most már befejezni? Ez egy Portfolio fórum topic, nem egy privát Viber chat, vagy hasonló. Baromira nem vagyok kíváncsi az ilyen jellegű agymenésekre és szerintem nem vagyok vele egyedül. Cseréljetek elérhetőséget aztán toljátok tovább privátban. Köszi és szép estét!
Majd akkor szólj hozzám újra, ha túlélted a saját halálesetedet. 60 éves.. persze.... Se (helyesen) írni se (helyesen) beszélni nem tudsz. Ha meg mégis 60+, akkor jól megvert a sors, hogy nem sikerült ennyi idő alatt sem emberi szintre fejlődni.
“evanyanya2 2024. 12. 24. 02:43Előzmény: #102022 hekkimegkérdőjelezed a múltam meg a mindeenem te lófaszjóska ha az uram élne már megkereset volna te szégyen 1 “ Úgy mint te a karácsony szent ünnepén??🤣 No comment!
Kicsit elfajultak a dolgok. Minden nap olvaslak titeket,csak eddig nem akartam beleszólni a vitákba. A mai műsor már túl ment egy határon! Remélem nem kell többet erre figyelmeztetnem senkit👆 Utólag is Buèk mindenkinek🥳🥂
Magus én bírom a hozzászólásaidat, sajnálnám ha nem írnál. De politizálni semmi értelme egy fórumon és azt sem értem, hogy szegény Katába miért kell így beleállni, senkinek sem ártott. Régen sokkal pozitívabb voltál, szerintem térj vissza kicsit ahhoz a vonalhoz. Hajrá Delta! :)
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.