Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
akvizíciós program lezárásával a vállalat növekedési pályára áll. A Delta Group Nyrt. leányvállalatánál korábban elhatározott tőkeemelési folyamat hivatalosan is átvezetésre került, és a Cégbíróság azt 2026. szeptember 4-i dátummal bejegyezte lassan beárazza a papir sztem, utána osztalék. reméljük igy lesz, és gyorsulnak a történések.
Na,megtudhattuk, NINCS NÁLUK GYOMOR IDEG ! :-) Minden csodás cégen belül. Boldogok, jók, és még sorolhatnánk. Mint már írtam, ( idő távtól függetlenül ), ezek nem 50-100 forint között fogják eladni az Mrp-s részvényeiket-. Most másról : hír lesz,mikor nem tudjuk. Viszont érdekelni fog ,hogy lesz -e előtte " DELTA részvény "bevásárlás" , esetleg .................. :-) Az árlenyomás függvényében az igencsak duplán undorító lenne. Szóval a ................................ emberek most vegyenek ,ne a bejelentés előtt. Még a látszatát is kerüljék a Bennfentes kereskedésnek. Nosza, vásároljatok.
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.