TheSnake2020

Regisztráció: 2020-11-19 12:37:35

Hozzászólások száma: 306

Utolsó hozzászólás: 2022-08-12 22:07


Tapasztalat: 4
Aktivitás: 4
Népszerűség: 5


utolsó 20 hozzászólás

EUR/HUF péntek, 22:07
Hát ez lehet, hogy most hosszú időre elnapolva....kezdünk válaszúthoz érni. Naposon mindenkép. Lehet, hogy hosszabb ideig nem megy új csúcsra. Lehet jó néhány hónap is , akar fordulhat is. Izgalmas idők következnek. 
OTP részvényesek ide! csütörtök, 12:54
Jól  láthatóan a piac lassan válaszúthoz ér.. Nem csak az OTP és nem csak a magyar. Enyhe vételi jelzés az OTPnel. Van lentebbrol. Itt nem vennék. Ha 9720 felett zár stabilan kitörés visszateszt, akkor lehet venni. Most szerintem nem kell. Jo kereskedését.
OTP részvényesek ide! csütörtök, 09:20
Van köszi.
OTP részvényesek ide! csütörtök, 08:56
Az OTP chartja komoly sérüléseket mutat. Sok benne a háziasszony. A külföldiek adták. A peer is hatalmasat zárkózott, és nem állt fel a jelentés után sem  Ha nincs , most nem vennék. Ha lentebbrol  van könnyítenék,  amennyiben a rést betölti. Jo kereskedést. 
Financial Forecasts szerda, 20:26
Spy kimerülési rés?
Állampapír szerda, 07:44
A kérdés az, hogy ki tudják e majd fizetni....lehet, hogy csak nyomtatással. Az meg akkor , mint halottnak a csók. Egyelőre mindenki bízik a magyar államban, piacok, lakosság, (nekem is van) , de múltkor számolgattam és azért a kamat teher atarazodasa egy recessziós környezetben...Csak esszel a magyar állampapírokkal is. Diverzifikálni futam időben főleg. Jövő évben recseghet  ropoghat az álomkassza. Uniós pénzek elmaradásába belegondolni nem merek. A fogyasztás meredek visszaesése az inflációs környezetben már elkezdődött...nehéz lesz a lyukakat betömni. 
EUR/HUF kedd, 11:05
Én azért annyira nem szaladok. Jelenleg 40% deviza. A többi forint. Jelentős rész likvid. Rövid Dkj és pénzpiaci alap. Hozamok rendszeres devizára váltását javallom. A devizával jelenleg nem tudok mit kezdeni, értelmesen befektetni..Ötleteket szívesen várok.  Tőzsde van. Portfólió kezelő bukását a saját trade stratégiám kompenzálja felülmúlja. Tőzsdébe több pénz  nem, és inkább kifele. Commodity érdekes, kötvény nem még vállalati sem. Osztalék részvények még nem.  Szóval ki mit csinál.a devizával?
EUR/HUF hétfő, 17:56
Amit most lehet tudni, vagy én úgy gondolom
:  Magyarorszagon recesszió, vagy brutális recesszió.  Eddig sem volt semmi növekedés, csak az EU pénzek ezt jól elfedték.  Ami most jön az vagy nagyon nehéz időszak, vagy földbe állas. Kapkodunk, hadakozunk. A zemberek még csak most kezdik erezni. A fogyasztásnak törvényszerűén vissza kell esnie. Akkor lesz bajban az álomkassza. Ha nem egyezunk meg az EUval gyorsan nagy baj lesz. Ezert a vegen megegyezes lesz, akar ugy is, hogy le kell mennunk kutyaba. A vegen megteszi a vezír, de bosszuallo fajta. Jo kereskedest mindenkinek. Deviza arany 40% felett. Rovidtavon lehet meg erősödni. Ha 22en keblere olel bennunket az EU akkor akar nagyobb erosodes is johet, es lattuk lehet a tetejet. Jelenleg a retorika nem erre mutat, ebben Goldinak sajnos teljesen igaza van. 10 eves kamat szinten kritikus ponton. 
EUR/HUF vasárnap, 11:46
Erre azért nem fogadnék. Rendeleti kormányzás, háborús veszhelyzet, magántulajdon einstandolasanak alkotmányos lehetősége...A keret azért kezd összeállni. Persze csak vészhelyzetben. De azt, hogy mi a veszhelyzet egy ember dönti el. 
EUR/HUF vasárnap, 11:30
Ott semmi esetre sem. Szerintem. Baj esetében azt befagyasztják. Külföldi bankszámla. 
Állampapír vasárnap, 11:25
Eurhuf topikban írtam a pénzpiaci alapok feltámadásáról. Kicsit kevesebbet hoz, mint a dkj,  illetve adózik ugyanakkor T napos visszaváltás. Abszolút rugalmasság. A heti, havi, negyedéves hozam azonnal Euróra váltható. Kinek mi az ingerenciája. Hozam adó után 7% körül. Csak egy alternatíva
EUR/HUF szombat, 09:47
Erste Bázis, Unicredit Óvatos kötvény,  régi neven pénzpiaci alap. 
EUR/HUF 2022. 08. 05. 22:10
Elmúlt 3 hónap forint kamataiból vettem ma egy kis Eurót. Tőke marad forintban. Ez eddig nem rossz. Ha valakit érdekel pénzpiaci alapok T napos likviditással kb. 7 % körüli nettó hozammal. Aztán a hozam hetente, havonta váltható Euróra, ha valaki úgy gondolja. 🤣
.
Financial Forecasts 2022. 08. 04. 18:13
Nem olyan gyatra az. Nézd meg jobban. 
EUR/HUF 2022. 08. 01. 18:36
Nem. A deviza fedezete a hosszú forintos papiroknak. Biztos nem veszek belőle magyar eurós papirt. 
EUR/HUF 2022. 08. 01. 15:04
Szerintem a forint egyenlőre neutrális. Továbbra sem varok nagy felfordulást. Természetesen a favorizált 335 nagyon messze van. Azonban nem biztos, hogy már nem  láttuk a forint gyengülés végét. Én továbbra sem spekulálok a forint ellen és nem is menekülök egyelőre belőle. Kicsit több a szokásos 30% nal a deviza arány. Kb 40%. Hozama azonban majdnem semmi. Osztrak szamla van. Ott a 15K euró a küszöb. A feletti beerkezo utalásnál kérdeznek. 
 
EUR/HUF 2022. 07. 15. 13:38
Én azért egy kis 2023/B t bekockáztattam. Majd meglátjuk. Dkj nem von adót. Nekem már volt lejáratom.
EUR/HUF 2022. 07. 13. 15:54
Igen, csak az egy 5 éves hosszú papir. Én pedig rövidet akartam rövidre cserélni. Természetesen van egy jó adag hosszú papirom is. Az többségében PMAP. Mind 3, mind 5 éves.
EUR/HUF 2022. 07. 13. 15:15
Szerintem egy kamat periódust kihagytál. Azt, ami most fizet. Kb 2 hét múlva.
EUR/HUF 2022. 07. 13. 14:53
Holnap már közel 9% ha kapsz.

friss hírek További hírek