Azt is megfigyeltem, hogy amikor felszúr, akkor szinte minden fórumozó biztos benne, hogy nem fog már visszaesni, hanem rövid időn belül eléri az otp-s célárat. Persze erre még sosem volt példa. A visszaesésre annál többször.
El akartam engedni, több mint fél éve van bent eladási megbízásom 1950Ft-on a 4600 db-os törzs állományomra. De mivel annyira biztató és kecsegtetőnek látszók voltak a kilátások vettem még hozzá. A Ti topikotokban is azt írtátok folyton-folyvást, hogy ha van pénzetek veszitek, bővítitek. Aztán azt is írtátok, hogy nem képzeltétek volna, hogy 1600 alatt még lehet venni. Na, ezután vettem még 3100 db-ot 1590-ért. Aztán felment 1675-re is. És vártuk a saját részvény vásárlást és linkelte vcsmate a kedvező geometriáról szóló híreket (bár azoknak a Pannyhoz semmi köze nem volt). Át kell értékelnem a részvényről, a cégről és a cégvezetésről alkotott véleményem. 1950 alatt azonban nem szívesen adnám el! Tudod fair érték stb. Várom a csodát. Köszönöm, hogy feldobtál egy lehetőséget és kifejthettem álláspontomat! Neked is sok sikert a további gyűjtéshez, de méginkább az eladáshoz!
Itt valamit valakik nagyon elrontottak! Ez ma is piros, amikor minden zöld! Tavaly év végéhez közeledve, bízva a saját részvény vásárlásban az idei év legbiztosabb részvényének tartottam. Még 1590-en is vettem. És most mi van? A BUX-ból a figyelmeztetés és a türelmi idő után törölték, a nagy 1,5 milliárdos saját részvény vásárlási akcióra - az MVM-vételre - esett, növekedés nincs, osztalék nincs, még a miskolci lemélyített kút üzembe helyezése sem került bejelentésre. Talán Pécel körül kutathatnak, furkálhatnak majd, ha akarnak. A részvény ára meg a pincében, én meg lesek, mint hal a szatyorban. Rossz döntés volt az idei vásárlás. Hogy a régebbiek miatt összességében nyerőben vagyok, az egy dolog. De ez a részvény egy bizonytalan, érdektelen papírrá válását mutatja a hetente vcsmate által belinkelt "hurrá geotermia" ellenére!
Kedves vagy, köszi! (Dodót még a Nap topikból ismerem. Megnyilvánulásai alapján az értékrendemben azok közé tartozik akik társaságát a való életben kerülném.)
Bocs csak most láttam Oldrider Ur, most értem haza.Ne foglalkozz veluk, engem meg mindig Tokucizott az a Dodo...kb mindenki az én klonom volt.Tudom rosszul esik, de mindenféle ember van, átgázolnak a másikon.Udv és Jo éjt.
Nem mertek írásban megnyilvánulni? Még a felhasználó neveteket sem meritek vállallni, miután engem konkrétan megvádoltatok, hogy salaxx topikjában klón formájában irkálok? Mîért tettem volna ilyet? Hétfőn írtam a topikotokban Tokának! Hibáztam, hogy abba a topikba tettem be a lábam, melynek alapítója az anyámat amerikai katonák kurvájának nevező topikgazda salaxx! Keressétek vissza a bejegyzését!
A mínuszolóktól kérdezném, hogy azon kívül, hogy én számukra undort keltő, utálatos öregember vagyok, akkor én trollkodtam a topikjukba TBR7 név alatt? Az én rovásomra kell azonnal írni, hogy vannak akiknek eltér a véleménye a többségétől? Csak én állhatok ennek hátterében? Pont én, akinek jelenleg 8 ezer db Panny részvénye van?
"bitKain ma, 17:05 TBR7 likvidálva lett? Mégis klón volt?" Nem, nem volt az, igazad volt, nem az én klónom volt! Fogalmam nincsen miért likvidálták, illetve egy olyan topikban, ahol a topik alapító, egyben moderátor egy salaxx felhasználónevű illető, ott bizony mindenki a kitiltás sorsára juthat!
"vcsmate ma 14:56 Oldrider klón, egyértelmű a stílusból, annyit elkotyogott, hogy nyugdíjas....ban Hammer mehet." Erre mit mondasz most? Nyugodt a lelkiismereted? A bocsánatkérés kifejejezés fogalmát nem ismered? (Csupán az összes Panny számára irreleváns, de geotermiával kapcsolatos információ belinkelésére állítottad a keresőd?)
Hétfőn semmi olyat nem írtam ami kitiltást vonhatna maga után! Az anyámat az amerikai katonák kurvájának nevező topikalapító salaxx mindenható rendelkezett! Majd 70 éves vagyok és egy ilyen takony senki a Portfolió felhatalmazásával aláz. Te szintén nem írtál semmit ami a szabályokkal ellentétes lenne! Hát meddig mehet ez? Én amikor ide regisztráltam azt gondoltam eszmét cserélhetünk. Mindenki írja le az adott részvényről a véleményét. Aki vesz, annak más a v3 ki eménye, mint aki elad. Ez természetes. De itt a Pannyban néhányan kisajátították maguknak a szakértői státuszt 3s aki nem ért velük egyet vagy más gondolatai vannak, azt üldözni, mínuszolni, kiutálni, kitiltatni kezdték. Lehet ezt komolyan venni és el lehet viccelni, nevetni rajta. Engem sem érint túl mélyen, de amikor az az ember alapíthat új topikot aki a rég meghalt anyámat az amerikai katonák kurvájaként aposztrofálja és ezért csupán néhány hét eltiltást kapott, azt nem vagyok hajlandó elfelejteni!!! Ez az ember a Portfolió moderált topik létrehozója salaxx!
Engem is likvidáltak, pedig csak kíváncsi voltam. Nem kötekedtem, csak saját félelmeim fogalmaztam meg a papírral kapcsolatban... De ilyen embereket csak kinevetni érdemes.... akik egyből farkast kiáltanak
Nekem ez egyáltalán nem nevetséges! Bántó és sérti a személyes jogaimat! Veled semmi bajom, de azokkal akik engem csalással vádoltak és a topik gazdával anál inkább tele van a f.....!
Látom törölték ezt a TBR7 felhasználónevű illetőt. Nekem nem volt vele problémám. De ha ezek után bárki Őt hozzám köti, kapcsolja, velem összefüggésbe hozza itt a fórum bármelyik topikjában és a Portfolió ezt hagyja, akkor időt, pénzt stb. nem sajnálva azon leszek, hogy beperelem mindazokat akik engem lejáratni igyekeztek és megvádoltak azzal, hogy én csaló vagyok - én vagyok TBR7! (Emlékeztetnék, hogy User01 egyszer már pofàra esett Salaxal együtt egy ilyen vádnál!) Most nem leszek megbocsájtó!
Vigyázat! A moderált topikban egyeseknél eluralkodott a paranoia! Aki más véleményen van azt azzal vádolják, hogy az én - azaz oldrider - klón! Ezúton nyomatékosítom, hogy oldriderként mindíg vállaltam a véleményem! Fiatal koromban válogatott élsportoló voltam, mindíg becsületes eszközökkel küzdöttem! Ennek fontosságát az élet minden területén azóta is szemelőtt tartom! Én a topikban soha nem hazudtam sem a részvényeimről, sem az egyéb befektetéseimről. A Pannyról elmondom a véleményem bárkinek, bármikor oldrider felhasználónév alatt!!!
Üdvözöllek! Persze, semmi gond! Életemben először, egyszersmind utóljára írtam a másik Panny topikba, nem csupán azért, mert a topikgazda azonnal ki is tiltott, miután egy "jóindulatú" ember - gabriellusz - belém kötött. Kicsinyes bosszúnak gondolom ezt az egészet, nem is kívánok vele foglalkozni. Neked azért írtam, mert amikor még csak tervezted a Panny vételét, akkor tőlem kértél információt, tanácsot a részvénnyel kapcsolatban. Nos akkor többek között őszintén megírtam, hogy 4600db Panny részvényem van. (Azóta már jóval több, hisz vettem még többször hozzá.) Te akkor azt írtad, hogy neked ilyen nagy kitettséged egyetlen részvényből sincsen. Aztán tegnap leírtad, hogy bizony bőven bevásároltál a Pannyból. Természetesen semmi közöm hozzá, hogy kinek milyen és mennyi részvényei vannak, de amikor azt írtad, hogy nincsen nagy kitettséged egyazon papírból, azon elgondolkodtam és jó kockázatkezelő taktikának véltem. Véletlenül sem akartalak bántó módon számonkérni! Talán mondhatom, hogy a Pannyban a tegnapi nap sokak számára kellemetlen meglepetés volt. Joggal számított a többség a normális piaci kereskedésben vagy aukción történő SRV-re. Ez már rövidebb távon is emelte volna a tőzsdei árat. A cégvezetés másképp látta jónak. Hogy a közeljövőben ennek az MVM-től való tulajdonszerzésnek milyen hatásai lesznek, majd meglátjuk. Azt is írtam itt régebben, hogy már le van vajazva, hogy kitől fog a cég nagytételű tulajdont venni. Bevallom, hogy nem az MVM-re tippeltem! Számomra az MVM kilépése azt jelzi, hogy a NER nem akar kezdeni a PnnErgyvel semmit. Tőzsdétől elvonatkoztatva, a békés egymásmellett élés és a jó egészség a legfontosabb. Jön a meleg, a szalagok, inak, izületek is várhatóan jobban engedelmeskednek majd akaratunknak! Tisztelettel kívánom a legjobbakat!
Nekem nincs semmi bajom, azert irtam oda mert azt sorolta elobbre a lista.Jol bebaszta vmi kishitu az akkomat is.Ma kis molt kiadok, ha hazajutok mert megint gumicsere van.En nem veszek reszt benne, csak a tarsasag miatt vagyok itt, hajoldozni se tudok nagyon.
Kit sértettem vagy bàntottam meg a másik Panny topikban? Talán Toka úrnak lenne rá oka, de őt ismerem! Tőbbre tartom annál, hogy kicsinyes bosszút vegyen rajtam!
Majd kiderül a közgyűlésen mi van - mi lett - a 1,5 milliárdunkkal. Érdemes volt-e megszavaznunk a SRV-t, amit Bokorovics is akart - vagy legalábbis úgy tett, mint aki akarja.
Az előfordulhat, hogy a miskolci kutat sikerült annyira lemélyíteniük, hogy feneketlen kút lett? Egy ilyen létesítmény a világ 8. csodája lenne! Nem csak a kisbüfik pénzét képes elnyelni, hanem mindent! Minden szennyet bele lehet sajtolni!
Emlékszem, januárban az Alteo topikban a legoptimistább kisbefektetők álomárként említették az év végére az 5000 Ft-ot. Ehhez képest még március van és a részvény ára majdnem 6500 Ft. A Pannyban meg szarozás van! Kisbefektetőként a vezetőket hibáztatom! A feltételek, piaci viszonyok, körülmények soha ennyire kedvezőek egy geotermiával foglalkozó cég számára nem voltak. A lakosságnál van befektetésre szánt pénz. A cégvezetés bezárkózott, fórumokon nem képviseltetik magukat, féltékenyek az eredményeikre, nem kommunikálnak a kisbefektetőkkel sem. Ezek kiélvezik a helyzetüket, utána lelépnek. Én ezt sejtem!
Egy olyan vásárló, mint az OTP környezetvédelmi alapja tudna rajtunk segíteni. Vallyon eddig miért nem aktivizálta magát? Most a nagy BUX raliban pedig éppen kidobtak bennünket. Fizessenek osztalékot és hozzák továbbra is csak a kötelezőt! - Erre talán képesek!
Remélem sokan elhiszik ezt! Viszont a március nem úgy alakult mint amire számítottunk mi - akik már rég belé helyeztük a bizalmunkat és a pénzünket. Az, hogy tavaly a közgyűlés megszavazta, felhatalmazta a vezetőséget 1,5 milliárd Ft-nyi SRV-re amiből semmi nem valósult meg kételyeket ébreszt! Az osztalék nemfizetésének a békáját a SRV miatt nyeltük le! Olyan pletykák is terjednek, hogy a miskolci kútmélyítésre költötték el a SRV-re tervezett pénzt. A Pécel környéki kutatás lehetőségén kívül más -, fejlődésre, növekedésre utaló konkrétumról nem tudok. A BUX-ból való kikerülés szintén nem pozitív hír. Hogy lesz ebből 2140Ft?
PANNERGY