Hat nalad nagyobb mokamester nincs ocsem , amit lemuveltel 7 evig a homokozodba, irigylesre melto. Nem tudok kapufat loni olyanba amihez nincs kozom es nem tudom mirol beszelsz, en csak azt tudom amit en irtam itt par honapja arra valaszoltam neked !!
Nagyon naprakész akarsz lenni mokamester,de ebben is tévedsz.az egy 2018-as sztori és nem a múltkori.Most is kapufát lóttél :)A feleségem és az én átlagom köszöni jól van.Nem szép dolog az irígység.. R 40
Te teljesen kesz vagy , megszallotja lettel neki. A valtas meg mindig nem tortent meg, mokamiki. Keresztenynevel mi ujsag? Azt csak te hangoztatod hogy en orulok a beragadasnak, miert orulnrk neki amikor en is bevagyok ragadva?! Azert mert nyomok par fasszagot ide , abbol aztan jol leszurted mokamiki. En adtam el, de vettem is vissza, az van minuszba . Semmit nem kell visszakeresned mert en tudom mit irtam, es ezt most is tartom, ha megindul ugrasra kesz vagyok, mert ha megfog , egyszer talan, akkor szvsz nem 30 ft plusz lesz benne. De ez egyelore csak feltetelezes. Remelem te es a feleseged nem vagytok minuszba , tudod akinek a regisztraciojarol irtal nem regiben. De ha gondolod visszakeresem, na szia mokamiki.
Tudom,tudom.A faterod is mondta 2016-2017 közöttt,hogy higítsatok :)Sampi,sampi,mindig lebuksz :)))Az IT és FB tagokat le lehet váltani,és szvsz le is lesznek váltva. Szerintem életszerütlen,hogy valaki be van ragadva,és annak örül ha esik a rv.Ha ilyennek látod a céget,miért nem pucoltál 2 éve,vagy tavaly decemberben 80 felett?Azt is írtad,hogy ugrásra kész vagy ha elkezd emelkedni.Visszakeressem?Szerintem zárjuk le ezt a beszélgetést.
Nem a delta vezetosegere gondoltam, hanem a fb tagok es tarsaira. Meg mindig ott vannak es mas ner papirban is jelen vannak. Te erted ezt?!😃 Egyebkent ne rakd ram hogy karorvendo vagyok, mert regebb ota vagyok a papirba mint te, es lehet jobb atlaggal is vagy benne mint en, a mai napig. Csak egyszeruen a sok faszsag amit osszehordtok kiveri mar a biztositekot.
Legalább most kiesik a Ner.A vezetőség rohadtul nem neres,remélem segítettem.Ha neked arra áll fel,hogy velünk foglalkozz,meg kárörvendj, akkor jó szórakozást hozzà Kaszah1-el😂🤡
Csak annyit szentelek neked amennyit te szenteltél nekem, pont annyit. Jászai leadta a drótot neked , vagy mire véled ezt a határozott kijelentèst?! Mert ez megint elég megtévesztő részedről!! De gondolom akkor betoltál mindent ha ennyire jó infoid vannak. Szerintem először tegyétek rendben azt a kérdést a homokozodba hogy neres vagy nem neres?! Egymast oltjatok egymason keresztul beszelve hogy neres vagy nem neres😂 Mindenki tudja hogy neres papir, napokkal ezelott is lekozoltek a tobbi ner papirral egy lapon . Az egesz ceg a par hulye gyereken kivul a ner atjarohaza volt, nagyin jol tudod mirol beszelek, veig kovetted a papirt eveken keresztul… A fb tagok mind neresek… Azok szerinted miert vannak ott? Sugok kicsit en is neked, figyelnek a kiosztott penzekre 😉 Neres - nem neres- haboru es beke- virus- oltas , minden megfogta a pappet, de csak kizarolag ezt a pappet, ugye?? Egyszeru kilapatolo hely ner kozeli felugyelettel.
7 éve szopatja Jászai a céget a Neren keresztül.Kezdve a részvénybevezetés folyamatos megakasztásával,és még lehetne hosszasan sorolni.Ne legyél már ennyire okos!Ha valamit nem tudsz,akkor ne okoskodj.Akadjál már le rólam!
Valaki szoljon mar a homokozoba kis bolygonak, 7 eve veri a papirt a vilag, mit csinalt eddig aludt?! Vagy enyire eggyugyu? Es csak ezt a pappet erinti 7 eve minden ami a vilagban tortenik, oriasi a porond mester😂😂😂😂
A futáson volt a lényeg komi, hogy te pont mindig arra futsz , na és te bezzeg látod az arcukat hogy nem stresszelnek. Kvazi az az uzeneted hogy ti se stresszeljetek. (Az este és ház körül felesleges korites volt reszemrol a mondandoba.) Hogy erzed magad 7 ev utan 42 forintal, valasztas derekam ,te se stresszelsz mert a sracok arca se stresszes?! ?! Pontosan az ilyen beirasaid alapjan es azok alapjan mondtam a kartekony tevekenysegeidet hogy 7 even keresztul aki lemerte irni a homokozodba azt ami mar teny, mert esetleg mas hamarabb leolvasta a villanyorat veluk kapcsolatban mint te vagy mas , az mehetet meg kiraktad. Ugy vedted a homokozodat evekig a realis negativ megitelestol mint hulye gyerek az aranytojasat. Itt mar csak az a kerdes komi, hogy szandekosan csinaltad ezt a homokozodba , vagy ennyire naiv vagy te is? Utobbit ketlem rolad. Reszemrol befejztem veled de remelem atment a lenyeg . Meg annyi ,hogy soha nem beszeltem le , amiket irtam azok mind teljesultek negativ iranyba,tettem ezt mindig pozibol,de ha annyira kepbe vagy pont tudnod kellenne😉
A stílusod,szóhasználatod,ékezet nélküli írásaid árulkodók,de ebbe most ne menjünk bele.Egyébként egy szóval sem írtam,hogy este futok,és azt sem,hogy a házuk körül.Így terjednek a pletykák :)Miért lennék kártékony?Soha egy szóval nem bíztattam senkit vételre,max poén szinten.Ellenben ti vagytok azok,akik folyamatosan lebeszélitek a részvényt,az emelkedésben meg kussoltok.További jó eszmecserét nektek.
Nem tudom hányszor fogsz még más valakire “rárakni”. Abba meg hogy ki mennyit lát a sztár pappédba azt hagyjuk sztem. Legkártékonyabb ember vagy a homokozodba hosszu evek ota. Tovabbi kellemes esti futásokat a delta vezetőkkel.😂😂 Régen volt aki pappal együtt jart konditerembe, te futsz a házuk körül, és azt mondod nem tűnnek idegesnek. Persze hogy nem tűnnek, én se , te se, es mas se tűnne annak amikor havonta koppanak a milliok, a felso kategorias autok, es minden más amit el lehet szamolni a megelheteshez, es a hatso ajton a kilapatolas / vissza osztas. Ki az a hulye aki idegesnek tunne ilyenkor?
Itt az a gond, hogy üzemi szinten is veszteséges (EBIT) Azért gondoljunk csak bele...ha háttérrel ezt sikerül összehozni...mi lesz háttér nélkül...én messze kerülném 30 forintig ezt a moslékot...Valahol elfolyik a zseton, ez szinte biztos
DELTA LUFI
Mer én tudom hogy megy fel hajrá Magyarország hajrá humet.