Hát azért még mindig tud meglepetést okozni a templom. 300 milliardos injekcióról beszélnek mikor a cég 6 mrdt- se tud összekaparni ,ami a céjuk akviziciokra . Fantasztikus az a csoport 🤣
Mindenkinek hihetetlennek tűnt akkor, de múltkor is eltaláltad. Szerintem ez a jóslás is bejön, látva az édektelenséget és az egye csökkenő árfolyamot!!
Ja az nagyon szomorú! Meg a delta is rengeteg embert tönkre tettek! 210 minimummal! Ha korrekt duma lett volna már érintette volna mi t anno set 424,5 és siman átvette vagy masterplast 3000 t ér a cége és volt jóval felette! De itt 99,8 😩 Josda2 rés vétel 61-63 és kb 102kidobni!
Megint nem tudtad értelmezni és összemosod a két dolgot. Segítek. - 60-65 körül jó lesz. -spekával feljebb húzva 130-140 környékére , de mindenképp vissza egy 100-120 ft közötti sávba. -szerintem annyit letudnak hozni, de több ebbe a papirba nem is volt , meg nem is lesz. - hogy mikor? 2028 - ig valamikor biztos 🤣 Kapise, Dilivilokám ?🤣
Nem akar az a papperka nem hogy száguldozni, de még totyogni se totyog, mondjuk egy ilyen cikk után nem is csoda! 26-27-28 as évszámokról hadovál a pali , meg 6 mrd-s akviról, teszem fel a kérdést, ki az a vadmarha aki azt hiszi hogy egy ilyen piti akvi miatt ez ki fog lőni, 400 m papperral a zsebbe ?! Vagy egy 6 mrds akvis cég mennyi profitot tud hozni ami emelheti a részvény értékét? Naívak / álmodozók a templomba ne vacsoràzzatok be ezekből amit lúzerek álomnak hívnak és hírdetik a faliújságon🤣 Ébredjetek fel , nem jó a család lúzerének lenni.
Segitek kicsit, nem szeretnem 6-12 honapot a penzemet benne tarolni , gyonyorkodni a nagy semmibe ,majd eljon a pillanat amikor venni kell, ez meg nagyon nem az a pillanat . 75 forintert is megfogom venni ha megindul, de szerintem megy ez 65 ala . Annal nagyobb hulyeseg nincs, amikor evekig nezed az egyenleget mikozben mashol ( teljesen mindegy hol) fialtatni tudod. Barhova tehettel penzt az elmult 5 evben mindenbe kerestel, na itt elbuktad 5 ev alatt a 75% -át, de ha nem is buktad el , ül mint az iszap🤣 Bocs de en szeretnem nezni ahogy altatja a ceg a penzemet….
Nagyon izzadtok,hogy lebeszéljétek ezt a pár forintot. Annyira szar a részvény,hogy szerinted is lesz bőven 120 felett,de 70 forintért sokallod az árát?Ki érti ezt😅
Végre egy okos tag én is 61-63 közt fogok addig csak mozi! Holnap is lefelé lesz kurva gyenge eredmény kb mint egy dohánybolt 🤣 Shaun meg adnà rám meg a balekokra!
Akkor én talán papírral koptathatom a számat!? Flendi véleményével egyetértek, be is írtam szektában álláspontom 15-40kor. Még egy ilyen aljas, tetű, tolvaj papír nemigen van a béten!! Talán a nutex, de ott legalább tudjuk miért nem megy az árfolyam ,mert nincs semmi érdemi tevékenység!! Itt viszont van, megnyertek rengeteg neres projektet ,mégis az árfolyam több mint gusztustalan, mert szarik a vezetőség az árfolyamra. Ők a nyereséget nyilván kitalicskázzák ,a részvényesek magasról le vannak szarva!!!
Igen, ugy gondolom hogy lesz 100 forint folott, de szerintem meg nem most, 60-65 kozott szallnek be egy rovid menetre . Csak velemenyt alkotok egy olyan papirrol amirol szerintem nincs egy olyan tozsdes/ forumozo aki ne lenne tisztaba azzal amit csinaltak veletek , vagy veluk. Vannak meg hasonlo papirok amikrol kepbe van az ember , de ez magasan viszi a primet.
DELTA LUFI
Mer én tudom hogy megy fel hajrá Magyarország hajrá humet.