Igen, azt tudom, de minden negyedévet követő első napokban kiadnak egy előzetest ami nem olyan részletes természetesen, mint a végleges jelentés, de a lényeg benne van.
Szerintem az adóoptimalizálás utolsó napjait éljük. Aki beöntötte, már venné is vissza, szerintem ennek köszönhető a 70.000 darab vételi szándék az 5-ös könyvben.
Vagy valaki csak zárja az évet / lejár a TBSZ-e idén. Egy biztos, a könyvben látható, hogy az eladók lefelé mozdultak az ajánlataikkal. Ergo olybá tűnik, hogy mindenképpen el akarják adni. Jó mélyre be kell állni a vevői oldalon, s annál olcsóbban dobják el a részvényeiket...
De azé most mi a rákér öntözik? Értem én, hogy ilyen a tőzsde, hogy vannak, akik tudnak valamit, meg vagyok én, aki mindig pont nem hallott róla. Na de legalább utólag tudjam má.
Mindenkinek Áldott Ádventet, ÉS Karácsonyt kívánok. Buék és hasonlóan sikeres, vagy még sikeresebb évet, éveket, mint a mostani volt, (van). ( Bizonytalan hogy leszek e a következő hetekben itt)
Nálam is érzékelhető, akinek nincs single annak hétfő VS kedd a folyószámlan lesz.Nem kell már ebből venni részvényt... vissza kell tolni a gazdasági folyamatokba menni kell A Bóótba!! el kell verni a könnyen jött zsozsót karácsonyra..mindegy mindegy mit vesztek kocsi, motor , óra, kaja ,pia macskanő nem lehetsz elég nagymenő..sok sikeres kereskedést mindenkinek a következő új évre.
KH Patriánál még nem látom. Ersténél sincs még, de ők olyat is csináltak már, hogy mondjuk ma megjön, de ma még nem látni, és hétfőn jelenik meg a számlán mai értéknappal könyvelve. Sztem ma-hétfőn ott lesz mindenkinek (aki nem IBKR-es).
DUNAHOUSE részvény