Ha hallottal valamit a haverodtol, az amerikai nagybatyad szomszedjanak brokeretol, netan ratalaltal egy felfedezetlen gyemantra? Oszd meg velunk, beszeljuk meg/ki, elemezzuk fundasan, technikailag, politikailag aztan nyerjunk nagyokat!
A topicban olvashato tippek NEM SZAMITANAK BEFEKTETESI TANACSNAK es EXTREM KOCKAZATOT hordoznak, akar a toked 99%-at is elbukhatod veluk.
ATAI-val próbálkozom egy jo kis combos adaggal, max eladom ha nem indul meg, de elnézve a PSIL kitörés közeli állapotát, szerintem izgalmas trade, pár hétre hónapra. Természetesen HIGH RISK, de YOLO-s.
Valóban izgalmas témák amiket felvetsz. Musk Trump vitában nem vettem észre hogy nagy esés lett volna, ha erre gondolsz. Ha a TACO -ra gondolsz, talán nem véletlen mi miért történik. A kötvénypiac valóban aggaszto, de a 10 éves kötvény kezdett hülni. A 30 éves valóban jó magas lett, bár történelmi kontextusban az sem vészes. Ha esik a részvénypiac akkor nagyon eshetnek a kicsik, ez tény, bár a kis részvények átlaga IWM és társai nem túlhevültek és olcsóbbak mint a megacap-ek. Bár ezeket az értékeltségi mutatókat sosem szerettem mert nem mutatnak semmit. Az NVDA 5$ alatt volt a legtúlértékeltebb 2017-ben 40-50-es PE-vel szóval ezeknek az elemzéseknek nem sok értelme volt az árazásra vonatkozóan. A saját Proxyjaim most kezdenek kitörni amúgy.
Nem szeretnek daytradelni. Viszont amikor tweet/X-ben uzenget egymasnak 2 vezeto es ettol beesik a piac, akkor azt gondolom, hogy ez akar egy nagyobb eses kezdete is lehet. Igy inkabb kiszallok megnezni, hogy mi lesz a vege, foleg ha plusz 0 kornyeken ki tudok ugrani. Erdekes, hogy az elmult hetekben mar okozott egy eladasi hullamot az 5%-os 30 kotveny, most mintha nem vettek volna meg eszre... Sajnos pont ezek a kisebb reszvenyek, (foleg ha meg profitot sem tudott termelni) amik a legnagyobbat fogjak esni.
En ugy tekintek ra, mint egy tokeattetesteljes piai poziciora. Sajnos csutortokon kiugrottam -0-ban minden ilyen jellegu papirbol. Aztan tegnap amibe visszaszalltam, az maradt kicsi minuszban. Amibe nem szallta be, az meg szaladt fel, pl.: QBTS vs RGTI
Nekem az a gyanum, hogy a veget jarjuk a bull-os napoknak/heteknek. Es elvileg az utolso ralliban a kis papirok mennek. Mar evek ota mindenki is tozsdezik, mindenki reszt akar venni a “nagy buliban” . Minden dip-et meg kell venni… De sajnos a fak nem ernek az egig… fajdalmas lesz, ha leall a zene… mindenki legyen ovatos, abbol meg baj nem volt!!
USA-ban jó ideig nem lesz engedélyezve a retail körében a pszilocibin. Még a kannabiszt sem sikerült szövetségi szinten legalizálni (állami szinten sok helyen főleg csak dekriminalizálták) még. Kizárólag orvosi célra lehet esetleg pszilocibint használni, kereskedelemben nem. Itt a pletyka lesz a lényeg, illetve a nagyon szép grafikai alj ha megnézed a PSIL ETF-et. Jó esetben lehet egy kisebb rally nyáron, majd visszateszt és novembertől egy nagy rally, ami majd nyilván összedől mint egy rozzant kerti budi. Az engedélyeztetés úgy is évekig tartana, szóval nem a valós engedélyeztetést kell lekereskedni. Hanem a vélelmet.
Egyszer csak lesz jóval több is mind2 Most Erste megint fekete pont tényleg jobb ezeket plus500 zack stb kereskedni Ma 13 kor e-mail, vegyek BNAI most 48% plusz már de Erste baszik listázni ezt is
Bár most végig gondolva, elég nagy az ellenszél. A legnagyobb problémám, hogy a varázsgomba hatóanyagát nem tudom, hogyan fogják levédeni. Ha jól tudom Amsterdam-ban is lehet ilyen gombát venni legálisan a boltban. Ha elérhető természetes formájában a hatóanyag, akkor miért venném meg az általuk készített gyógyszert valaki, illetve, ha elkezdik arulni és fogy, miért ne másolná le azonnal egy nagyobb gyógyszergyártó?! Egyébként sokat lehet hallani PTSD-ben szenvedőktől, hogy hatásosak a pszichoaktív kezelések, illetve a depresszióra is sokan alkalmazzák sikerrel. Mexikóban külön iparág alakult ki, ahol hasonló anyagokkal kezelik (bár nem mindenki panasszal érkezik) a PTSD/depresszió mellett más lelki traumákat. Nagyon érdekes téma
Matthew Zorn, an attorney known for suing the federal government over cannabis and psychedelics policy, is now joining it. Zorn has been appointed Deputy General Counsel at the U.S. Department of Health and Human Services (HHS) under Secretary Robert F. Kennedy Jr., with a focus on psychedelics policy, according to two sources cited by Marijuana Moment's Kyle Jaeger. The outlet also reported that Zorn is being referred to internally as the department's "psychedelics czar." The hiring was further confirmed by Politico reporter Natalie Fertig, who also cited two sources familiar with the matter.
#NBIS #Nebius #Volozh shortos robot, azóta voltak eleg jo beszallok. az elso pakkomat sikerult ath-n megvenni, most levittem az atlagomat kb $35-re. Vki még figyeli, tartja, tradeli?
YOLO trades
A topicban olvashato tippek NEM SZAMITANAK BEFEKTETESI TANACSNAK es EXTREM KOCKAZATOT hordoznak, akar a toked 99%-at is elbukhatod veluk.