Ha hallottal valamit a haverodtol, az amerikai nagybatyad szomszedjanak brokeretol, netan ratalaltal egy felfedezetlen gyemantra? Oszd meg velunk, beszeljuk meg/ki, elemezzuk fundasan, technikailag, politikailag aztan nyerjunk nagyokat!
A topicban olvashato tippek NEM SZAMITANAK BEFEKTETESI TANACSNAK es EXTREM KOCKAZATOT hordoznak, akar a toked 99%-at is elbukhatod veluk.
Utolso kaszino reszvenyem kb 3-4 eve a HKD volt......jok ezek csak helyen kell kezelni oket. Én már nem magyartozsdezek, anno a 4ig nagy emelkedesbol kiszalltam es vittem a penzt a danokhoz. Magyar broki szamlat is megszuntettem (akkor kezdtek a kBc-t szejjel cseszni).
Semmiség! Rem egyszer visszaszáll a cég tele pénzzel is. Legalább ki tartsunk össze. Magyar rv közül deltara lesték kiváncsi megfogta a jósda rés de sok jót nem várok max +10% t
Van, de amióta trump van nyögvenyelős. Tesla az viszont fordult kb 230 alulról MLGO ez milyen pénteken volt -30% vettem 2,4 dodo, mondom magyar piacon egy 5-6 % vissza szokott az ilyen jönni erre estére más miatt nem néztem rá -22% zárt, most meg 60% plusz 3,88 Gyors jó pénz Persze az IONQ szar jelentésre alig mászik vissza
Amint kidobtam az ARQQ-t, rögtön felrántották hír nélkül ma 30 százalékkal vazze...:) És úgy, hogy az RGTI meg mínuszban van. Pedig olyan szépen lehoztam az átlagomat, hogy aránylag kevés veszteséggel kiszórjam. Na, megyek keresek egy megfelelően szilárd falfelületet fejjel való ütemes ütlegelésre.
Utolsó adag ARQQ-tól is megszabadultam, ettől legalább nyereséggel. Most egy ideig nem piszkálom szerintem a YOLO-piacot, ONDS-om még van valamennyi, levittem 1 dollár alá az átlagárat, a következő felhúzásnál az is repül majd.
Hetek óta az első igazán szép YOLO-nap, kár, hogy: 1, engem a kvantumos, drónos cuccok túlnyomó többségéből már kiráztak 2, amúgy sem nagyon merek kötni, február óta extra óvatos lettem.
Ma este minden jó - lett Phil76 haver írta vegyek RETO t vhol akkor volt 0,55-0,6 közt azóta 1 felett de nem mertem mert 1,7 rol esett be 0,45 re Gyáva népnek 😔
Így utólag már volt épp elég figyelmeztető jel januárban is ahhoz, hogy ideje félreállni YOLO fronton (vagy tényleg csak rövid trédekre utazni szűkebb stoppal), gyakorlatilag egész februárban eresztett lefelé szinte az összes sztártermék. Ettől még én arra számítok, hogy jön még felpattanás a kis vackok terepén is (még ha a decemberi, januári magasságokat nem is érjük el).
SPYban matol recovery kezdodhet, ami a-b-c forma lesz, es a varhato rally vegen (amit legalabb SPY=6040 kornyekere varok) okosnak tunik a beragadt pozicioktol megszabadulni. Mert megeshet, hogy a marcius honap nagy esest hoz: az a febr13 Goldman projekcio bejohet. Olyankor nem szokott a yolo mufaj sikeres maradni. FF topikba feltettem a daytrade varakozasokat.
YOLO trades
A topicban olvashato tippek NEM SZAMITANAK BEFEKTETESI TANACSNAK es EXTREM KOCKAZATOT hordoznak, akar a toked 99%-at is elbukhatod veluk.