Topiknyitó: sh0rt0s_r0b0t_v0.42 2024. 12. 26. 21:46

YOLO trades  

Ha hallottal valamit a haverodtol, az amerikai nagybatyad szomszedjanak brokeretol, netan ratalaltal egy felfedezetlen gyemantra? Oszd meg velunk, beszeljuk meg/ki, elemezzuk fundasan, technikailag, politikailag aztan nyerjunk nagyokat!

A topicban olvashato tippek NEM SZAMITANAK BEFEKTETESI TANACSNAK es EXTREM KOCKAZATOT hordoznak, akar a toked 99%-at is elbukhatod veluk.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
raus ma, 12:59
Előzmény: #781  vaczak
Rgti az egyik ami a jövő olcsó most is 10 körül!
Ionq ami már nem vonzó 
pomperj
pomperj ma, 11:34
Előzmény: #778  pomperj
Kiegeszitas: A YOLO skalpolas modszere rajzban,
nekem eddig ez valt be a legjobban. 
Az 1-2 perces chartokon persze lehet pontosabban behatarolni  a be-kilepest, de a sok rovidtavu
tenyezo miatt sokkal konnyebb tevedni is vele.
ES persze, ha a stoch. nem megy fel a 80 szintig hanem elobb lefordul, akkor azonnal ki kell lepni !
Ez a tapasztalatom szerint  3-4 esetbol egynel elofordul;    akkor kis bukas lehetseges.
.
https://imgur.com/a/5XBkP5t
Bandita péntek, 22:28
A kis RUMom stabil, de nem is yolo!
vaczak péntek, 21:52
Előzmény: #780  ragarda
Ez benne van a munkaköri leirásukban. 16-17 százalék esés kvázi normális. Adott esetben fél óra alatt vissza is tudják húzni őket. Lehet afterben még öntenek rajta plusz esetleg jövő hét elején, de utána valamennyit pattanni fog érzésem szerint. Az RGTI még jobban túl lett hajtva a konkrét megvalósitáshoz képest mint a drónosok és ott túl hamar kiléptem, 6-tól majdnem 12 ig ment vissza. 
ragarda
ragarda péntek, 21:43
Előzmény: #772  vaczak
Én meg tátott szájjal nézem Pdyn-t, hogy hogy a picsába tud egy részvény ilyen semmi forgalommal ekkorát esni! 
Nekem ezek innentől felejtős részvények 
juanmontoya péntek, 21:28
Előzmény: #776  Scubi
hát lehet inkább nyelem ezt a kis bukót... 
pomperj
pomperj péntek, 21:16
Előzmény: #766  pomperj
Szerintem a mai naptol kezdve meg nehezebb lesz jol csinalni a yolo tradet.
A sajat tapasztalatomrol a mai nap jellemzo volt.
.
MA pl. a 3 javasolt yolo ceg ( jo )  tradelese  igy nezett  ki:
NUKK: a jo nyitasi belepes 9.50-kor volt,  a  kilepes 10.05 volt. 
VS: lehetetlen volt jol belepni, vegig esett az elso 3 oraban
ZEO: a jo belepes 9.45-kor volt, a kilepes 10.05 volt.
.
Nagyon gyakori    (az elmult 2 hetben csinaltam a statisztikat),    hogy a yolo trade
( jo )  belepese 9.45 korul van, es 15-20 perc mulva kell kilepni.
Jol hasznalhato a 3-5 perces stochastic a belepesek pontosabb  utemezesehez.
Ha az SPY ebben az idoszakban felfele megy, akkor a profit lenyegesen magasabb, mint ha akkor esik. 
vaczak péntek, 21:10
Előzmény: #776  Scubi
Ráérsz 8 alatt..:)
Scubi péntek, 21:08
Előzmény: #774  juanmontoya
Bátrak vagytok, én nem merek venni RCAT ot.
sh0rt0s_r0b0t_v0.42
sh0rt0s_r0b0t_v0.42 péntek, 21:05
Előzmény: #768  papafilip
Köszi megnezem! Én maradok 100% cashben a hétvégén, turbulens lesz a következő hét. Elvileg hétfő szünnap. 
juanmontoya péntek, 20:46
Előzmény: #773  juanmontoya
sokáig nem tartott az emelkedés, már mínuszban vagyok...
juanmontoya péntek, 20:13
Előzmény: #772  vaczak
Teslaból az előbb átugrottam RCAT-.be. Meg is indult felfelé :D
vaczak péntek, 19:46
Előzmény: #771  Nacky
A drónosokat egyelőre súlytja az RCAT short átka, de szerintem az hamar lecseng majd. Izgága módon ma újra visszaléptem RCAT PDYN ONDS triumvirátusba, gondolván ekkora Nasdaq és SP emelkedés mellett gyors visszapattanás lesz, de naiv voltam. A kis techből ma a komolyabb cégek felé áramlik a manna. Remélem hétfőn Trump beiktatására egy drón hozza majd a bibliát (McDonaldos szatyorban). 
Nacky péntek, 19:38
crkn  + 18 % eladtam , helyette vetem egy kis drónost amit nem nagyon ismerek  ( przo)  
xy2003 péntek, 19:25
CRKN-em ma jól teljesít +54% ,kár,hogy még így is 35% mínusz van rajta:))
vaczak péntek, 18:47
Méregzöld piacon egy rakás hagyományos YOLO cég erős minuszban, ez most vagy jó vételi, vagy jó kiszállási lehetőség, de leginkább mindkettő. 
papafilip péntek, 15:49
Előzmény: #767  sh0rt0s_r0b0t_v0.42
Én a Lightyear-en a Blackrock ICS US Dollar Liquidity Fund-ot használom ilyesmire, nem tudom van-e a brókerednél alternatívája.
Ugyanitt mióta lett az Intel Yolo? :D
sh0rt0s_r0b0t_v0.42
sh0rt0s_r0b0t_v0.42 péntek, 15:44
Előzmény: #766  pomperj
Hajra mindenkinek, aki ma yolozik, en mindenbol kiszalltam tegnap es ma premarket, 100% cash.

Van otletetek mibe tehetnem rovid tavra, ami ad egy kis kamatot dollarban? 
pomperj
pomperj péntek, 15:21
Ma a yolo lista elejen NUKK, VS,  ZEO van.
A daytrade ma se konnyu: a nap elso feleben lefele, a masodikban felfele mozgas a valoszinubb,
lasd daytrade chart.
vaczak csütörtök, 22:23
Előzmény: #764  sh0rt0s_r0b0t_v0.42
Igen, én is arra jutottam, hogy függetlenül attól, hogy mennyire valós a shortos hedge fund állítása, vér került a vízbe, jobb félreállni. A felpattanáskor kiszórtam az RCAT-ot és a PDYN és ONDS nagy részét. Azért kár, mert a kvantum bezuhanása után ez a szektor volt, ahol nyugodtabban vettem meg a hullámokat, mert a következő években garantáltan hatalmas lesz a lehetőség benne. Persze ettől még a konkrét cégek kapitalizációja elszakadt a jelenlegi valóságtól. Azt sajnálom, hogy a RUM visszavételt elengedtem, pedig nyakunkon a beiktatás, minden, ami Trump legalább hétfőig még.
sh0rt0s_r0b0t_v0.42
sh0rt0s_r0b0t_v0.42 csütörtök, 21:44
RCAT shortseller report, lehet erinti PDYN is, ugyhogy egy idore en inkabb felreallok. Yolo vackom sincs, az elmult ket het eredmenye a teljes portfoliora vetitve +3%, de euroban latom, igy a dollar erosodes is tett hozza.

Tanulsag: el kell tenni a nyerot, nem szabad varni a csodat. Nagyon-nagyon sok nyerot hagytam elveszni es meg vesztesegeket is le kellett nyelni a yolokkal. A yolokat nagyon meg kell szurni es az elso hullamot nem szabad megjatszani szerintem. 
Grapes2 csütörtök, 18:47
Phio??
vaczak csütörtök, 17:16
Na, a mai beverések után nem bírtam megállni és a YOLO költségvetésem jelentős részéből drónos cuccokat vettem. Itt már tartottam néhányszor az elmúlt hetekben (mint a vadász és a medve úgy vagyok ezekkel néha)
Bandita csütörtök, 17:11
Előzmény: #758  pomperj
János, nem yolo:
Van kedved időt szakítani RUM elemzésre?

friss hírek További hírek