Szerintem 10 eurós osztaléknál kötötték volna fel 9-re:) Jelentősen el vannak butulva a népek, illikvid a papír, a rotterdami vasútállomáson csövező pénzügyminiszter sem egy nagy sztori, szóval pár dolgot még kell majd villantaniuk előbb vagy utóbb, hogy megteljen a könyv mohó sapiensekkel.
Meglepő ez az érdektelenség. Persze a javaslatot még el is kell fogadni, de az legtöbbször csak formaság. Úgy látszik ennyiért már nem hajolnak le az emberek. :)
Már megjelent az első eladó 8,95-ön, pedig a 10% feletti osztalék euróban nagyon ritka, forintban sem tudnék még egyet mondani (remélem a MOL meglep vele) Szépet ment 6,3-ról 8,8-ig (40%) 1,5 hónap alatt, beleférne egy korrekció is, de 0,95 osztival ... . Itt az lesz a "nehéz", hogy az ember feltegye a "polcra" és ne foglalkozzon vele.
Nem lehet tudni, hogy mennyire vonzza a befektetőket egy Hollandiában működő, euró alapú, Xtend piacon jegyzett cég. Remélhetőleg igen. Meglátásom szerint egy dinamikusan növekvő vállalat.
Ezért vettük 6.5 -nél,főleg miután kiderült az akvirálás a 3TS Capital Partnerst-l. Az osztalék mértéke miatt 10 euroig elfog jutni vagy még kicsit feljebb,de a lényeges elmozdulás majd csak akkor fog beindulni, amikor az a bizonyos 200 millió euro elkezdi a komolyabb osztalékra valót gyártani! Persze ez attól is függ majd,hogy a részvények száma a jelenlegiről mennyire fog növekedni az akvizíció következménye képen. Én még mindig azt mondom,amit decemberben mondtam,az irányt kell nézni,s az egyértelműen felfelé ível,s fog is majd az elkövetkező időkben!
Üdvözlet! Erős nyitás! Bezzeg 6,5 € nem nagyon kellett senkinek. Várható itt is hasonló osztalék miatti emelkedés ? Utána vajon mennyire tudja tartani az árat?
EXPLANATION OF ITEM 5 OF THE AGENDA – 5. Decision on the distribution of dividends Under this agenda item, it is proposed to the General Meeting of Shareholders to approve a dividend distribution of EUR 0.95 on each issued and outstanding ordinary share. The proposed dividends will be payable on 30 June 2025 (payment date), subject to the deregistration process of the shares from Hungary and registration in the Netherlands being completed and will be paid for shares held at the close of business on 5 May 2025 (record date). If the aforementioned deregistration from Hungary and registration in the Netherlands hasn't been completed by the payment date, the payment date will be the next business day on which this condition is fulfilled. This process can take a little longer as different authorities and stakeholders need to be involved and synchronised during the process.
OXOTECH - OXO Technologies Nyrt.