Posbe

Regisztráció: 2009-06-17 19:13:08

Hozzászólások száma: 1 282

Utolsó hozzászólás: 2023-02-02 21:41


Tapasztalat: 3
Aktivitás: 4
Népszerűség: 1

Kedvenc topikok db Utolsó hozzászólás

92 922
2019. 10. 05. 13:04
17 269
2019. 05. 06. 20:54
24 718
2022. 10. 28. 21:20
26 968
2023. 01. 25. 12:22

utolsó 20 hozzászólás

NUTEX részvényesek topikja csütörtök, 21:41
148millio sima reszvény melle van kb 3 millió szavazatelsőbbségi... osztalékelsőbbségi nincs.
A szavazatelsőbbségi részveny 10szeres szavazatot biztosít de osztalékelsőbbségre nem jogosít. Fontos hogy a tények tények maradjanak!
NUTEX részvényesek topikja csütörtök, 21:05
Az osztalékelsőbbségi nem azt jrlenti hogy mindent ők kapnak. Csak bizonyos mertékkel többet.
NUTEX részvényesek topikja csütörtök, 16:25
Nem a 10x árfolyammal van a baj hanem hogy minden egyéb logikus érv nélkül beröffentik ide. Pont annyi érteme van min a csőd kivezetés mindmeghalunknak...
NUTEX részvényesek topikja kedd, 20:52
Igy igaz.
NUTEX részvényesek topikja kedd, 20:25
Stefcon, Zille. Szerintem elbeszéltek egymás mellett. Mnb vizsgálat beidegződés szerint nem jelent jót erre vagyunk szocializálva. Ugyanakkor a cég eddig kórosan ügyelt a jogszerűségre. A tőkeemeléseket pikkpakk bejegyezték a részvényeket bevezették, nem úgy mint a deltánál, itt flottul mentek a dolgok. A vizsgálat lehet rutinszerű amit más cégeknél is elvégez az MNB vagy célzott. Ez esetben mire lehet kíváncsi az MNB? Talán arra hogy a tőkeemelésekből származó részvények Huber úrtól kihez mentek szignifikáns pakkokban, miközben az árfolyam nyomás alatt volt tartva. Ez nyilván engem is érdekel és szerintem sokakat akik az elmúlt időszakot végigszívtuk. De ha higgadtan belegondolunk akkor a cégnek ehhez JOGILAG semmi köze, tehát szerintem felfüggesztést kiabálni felesleges. Huber tőkét emelt majd a piacra szórta olcsóbban. Lehet piacbecolyásolás akkor az elkövető(ke)t megreszelik.
D_mode MNB vizsgálatod eredményét másold már be. Eltelt 30 nap. Ja tényleg felfüggesztést írsz, pánikoltatsz, meg hétvégén vaskos minuszt jósoltál erre hétfőn le is ment az árfolyam. Engem nem zavar de ez nem ugyanaz a szint mint amit te vizsgáltatsz?
NUTEX részvényesek topikja hétfő, 09:46
Mit javasol ha én is orvoshoz fordulnék, kire írassam a számlát? A 8-as szobára mint az egyszeri szegilongi parasztgyerek? 🤣
NUTEX részvényesek topikja hétfő, 09:42
Muszáj nekik mert különben most csak 14 forintért tudják eladni a 25-31-46 forinton nyomott papírjaikat... de lehet hogy egyszer mégiscsak lesz itt valami. Hiszen valamiért te is itt vagy.
NUTEX részvényesek topikja hétfő, 09:32
Mire gondol? Én egy jókiállasú negyvenes fickót látok a tükörben reggelente.
NUTEX részvényesek topikja hétfő, 09:31
Szia. Nekem is szimpatikus a kgy határozat. Én is felfele várom az árfolyamot, egy valamilyen fejlődés mentén. Én akvizíció párti vagyok, nem lennék boldog az osztalékkal.
Amivel vitatkozom itt, az az ostobaság és a kétszínűség. Elfogadom hogy ha valakinek megváltozik az állaspontja, de azt nehezen hiszem hogy ez hétről hétre megtörténik.
Veled egyetértek. Annyival kiegészíteném, hogy ha nem.jön be a graboplast story akkor Hubernak tovabbra is erőltetnie kell az osztalék irányt különben felelnie kell piacbefolyásolásért, hiszen az ő kezdeményezésére ugrott az árfolyam 7-ről 15-re. A innen visszacsurog mert nem lesz osztalék akkor bajban lesz. Ezert hiszem, hogy ha most le is szúr az árfolyam mondjuk 10-12es tartomanyba akkor is közép távon a valós érték felé kell hogy tendáljon. Ha meg akvi lesz akkor a behozott érték alapján újraértekeli a piac a helyzetet.
NUTEX részvényesek topikja hétfő, 09:22
Na akkor logikusan, ha a cég nem tisztességes akkor d-mode, az ön védence néha tisztán lát mert leszólja a céget, néha nem tisztán lát, mert felfele várja az árfolyamot. Ezzel a tünetegyüttessel, ha igazán jót akar neki, nyúljon a hóna ala és vigye orvoshoz.
NUTEX részvényesek topikja hétfő, 09:01
... ez magyarázkodásnak tűnik, és logikailag nem következetes, hiszen D-mode sokszor írt pozíciójának megfelelően méltató kommenteket is az elmúlt időszakban. Hogy gondolja, hogy néha tisztán lát néha pedig nem? Vagy a cég vezetés olykor tisztességes, olykor nem? 
NUTEX részvényesek topikja hétfő, 08:21
Tisztelt dradorjancsaba. Elfogadom a szabad véleménynyilvánítás jogán az ön rólam alkotott véleményét. Önnek szíve joga egyetlenként beállni D-mode mellé. Nekem is jogom van szánalnat érezni emiatt.
NUTEX részvényesek topikja hétfő, 08:15
Azt írod hogy összejátszva megszívattuk a népet... ez a rágalmazás. Az a baj hogy már a saját beírásaidat sem tudod értelmezni.
NUTEX részvényesek topikja hétfő, 08:02
nem a darabszám a rágalmazás, nézd már meg hogy melyik kommentedre reagáltam... teljesen elgőzölt az agyad?
NUTEX részvényesek topikja hétfő, 08:00
aggódj te hogy neked nincs :)
NUTEX részvényesek topikja hétfő, 07:59
na kishaver ezt hívják rágalmazásnak, egyelőre menj a modihoz bocsánatot és pár nap pihenőt kérni... a további büntetőjögi részén még ráérünk gondolkodni, jó magaviselet ellenében megúszhatod, viszont mostantól viselkedj kérlek!!!
NUTEX részvényesek topikja hétfő, 07:54
Tudod mit kéne feljelentened? Megnéztem ki ez a te jóakaró sírból visszahozó védőszent nicked tavaly novemberi regisztrációval és 10 hozzászólással. Dr Adorján Csaba, unikontó kft.... szóval BCE egyetemi adjunktus és rektori szervezet, számviteli tanszék és egy csomó hasznos infó ami alapján arra következtetek hogy az úriembernek több intelligenciája van minthogy elvtelenül melléd álljon. Vélemezem hogy kamureg. Ezt vizsgáltasd ki inkább. 🤣
NUTEX részvényesek topikja hétfő, 07:41
A második kgy szombaton volt, aznep ugyebár nincs is kereskedés, szóval még a te agyrém elméleted mellett is be lehetett volna írni a hivatalos közlemény előtt... még mindig nem lenne késő azt mondanod hogy bocsi srácok kicsit felkaptam a vizet... nem, te inkább végigviszed a hülyeséged... gyakorlatilag élő ember nincs már aki picit is azonosulni tud veled. Kurva kellemetlen lesz amikor el kell sunnyognod az MNB nemleges válaszlevelével...
NUTEX részvényesek topikja vasárnap, 16:59
Most ugye viccelsz?
NUTEX részvényesek topikja vasárnap, 15:54
Kedves Hotomi! "2022. 12. 29. 19:23#37195Én,már itt vagyok a hotelban!Elég sokan vannak,de senkit nem ismerek!Viszont a táj gyönyörű!" ez után a beírásod után a december 30-i közgyűlésen nem jelentél meg vagy nem vállaltad fel magad, vagy te magad vagy huber. Minden esetre mennyire érzed hitelesnek magad ezek után???

friss hírek További hírek